Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

el-fighter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la el-fighter » 08 mar 2012, 21:56

Pauk je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Ako soccernet tacno pise formaciju Dzeku je starter, ali su igraci vecinom sa defenzivnim kvalitetima veceras, tako da predvidjam slabu ofenzivnu igru City-a veceras, za koju ce naravno Dzeku dobiti krivicu. :evil:
Nazalost bio sam upravu kad sam ovo napisao prije tekme veceras
Tesko je nama Bosancima objektivno odgledati utakmicu u kojoj igra neki nas igrac. Mi gledamo samo igru tog igraca (u ovom slucaju Dzeke), a ne gledamo igru ostatka ekipe. City je veceras odigrao katastrofalno, Dzeko nije jedini krivac, krivi su svi podjednako. KRAJ PRICE
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 08 mar 2012, 21:59

Bolje da nije ni igrao..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 08 mar 2012, 22:00

Nije Dzeko mogao nista ! Teren je bio uzasan :D

Elem jeste djelovao nezainteresovano i na momente jadno al mislim da se uklopio u igru Citya

Ovakva njegova igra nije mogla doci u gorem trenutku

Vidjecemo koliko je opasna povreda Kompanije jer ce im biti teze bez njeg u prvenstvu
Thomas Müller - Fußballgott

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 08 mar 2012, 22:03

HZ87

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 mar 2012, 22:06

Skin'o Ronalda ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 mar 2012, 22:07

Kad ga Mancini sta od prve minute nista ne pokaze, a kad udje sa klupe bude puno bolji :D
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2012, 22:11

Dzeko breaks into the top 5
Despite having his fair share of doubters in his first six months with City, Edin Dzeko (5th) continues his progress in the Castrol EDGE Rankings.
http://www.castrolfootball.com/article/ ... F8D328.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 mar 2012, 22:20

Virtu4l je napisao/la:Dzeko breaks into the top 5
Despite having his fair share of doubters in his first six months with City, Edin Dzeko (5th) continues his progress in the Castrol EDGE Rankings.
http://www.castrolfootball.com/article/ ... F8D328.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Ta zna zejten kompanija :roll: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 08 mar 2012, 22:33

Dzeko moze biti ubojit samo u situaciji kad ga sopaju loptama...ova talijanska igra, okolo do mene, pas naprijed dva nazad i ceka se samo jedna-dvije situacije...tu se trazi visok procenat realizacije napadaca globalno, sto u zadnje vrijeme ne mogu odgovoriti ni jedan od trojice napadaca Citya!
Globalno - uklopio se u sivilo komplete igre Citya i vrlo-vrlo los protok lopte je bio i ka krilima i kroz sredinu...pogotovo ni jedan ubacaj i nabacaj nisu isli napadacima kako treba!

Realno, igra Citya pod vodstvom Mancinija je katastrofalna, kao i vizija kojom se vodim, pogotovo sto se u toj viziji Dzeko vec odavno ne uklapa! Nekad sam misljenja da ovaj covjek na slici bi bolje radio posao od zabara!

slika

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 mar 2012, 22:36

hz1987 je napisao/la:Dzeko moze biti ubojit samo u situaciji kad ga sopaju loptama...ova talijanska igra, okolo do mene, pas naprijed dva nazad i ceka se samo jedna-dvije situacije...tu se trazi visok procenat realizacije napadaca globalno, sto u zadnje vrijeme ne mogu odgovoriti ni jedan od trojice napadaca Citya!
Globalno - uklopio se u sivilo komplete igre Citya i vrlo-vrlo los protok lopte je bio i ka krilima i kroz sredinu...pogotovo ni jedan ubacaj i nabacaj nisu isli napadacima kako treba!

Realno, igra Citya pod vodstvom Mancinija je katastrofalna, kao i vizija kojom se vodim, pogotovo sto se u toj viziji Dzeko vec odavno ne uklapa! Nekad sam misljenja da ovaj covjek na slici bi bolje radio posao od zabara!

slika
:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :D :D :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 08 mar 2012, 22:43

Edin Dzeko - Igrac koji je uspio da u isto vrijeme bude TOP i FLOP of the match po izboru citatelja portala goal.com :lol: :lol: :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2012, 22:50

Soni je napisao/la:Edin Dzeko - Igrac koji je uspio da u isto vrijeme bude TOP i FLOP of the match po izboru citatelja portala goal.com :lol: :lol: :lol:
Drama :mrgreen: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 08 mar 2012, 23:00

Soni je napisao/la:Edin Dzeko - Igrac koji je uspio da u isto vrijeme bude TOP i FLOP of the match po izboru citatelja portala goal.com :lol: :lol: :lol:
Sasvim normalno. Sa jedne strane Bosanci, a sa druge ovi idiota sa Bluemoona

slika
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 mar 2012, 23:07

Džeko će još malo postati k'o Chuck Norris :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 08 mar 2012, 23:11

Nisam gledao tekmu, jel stvarno bio toliko los koliko se prica ?
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 08 mar 2012, 23:14

Dushi_Rob je napisao/la:Nisam gledao tekmu, jel stvarno bio toliko los koliko se prica ?
bio je los kao i vecina igraca ja samo molim Boga da ga sto prije prodaju pozajme bilo gdje jer ovo sto igra city je malo rec sramota :roll:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 mar 2012, 23:53

Dushi_Rob je napisao/la:Nisam gledao tekmu, jel stvarno bio toliko los koliko se prica ?
objektivno,Dzeko je bio bolji 2 puta od Aguera,ali je Baloteli za 20 minuta igre pokazao vise nego i Dzeko i Aguero zajedno! Silva,Milner losi,Kolarov takodjer,kao i Clisy koji je igrao desnog beka-totalno neprirodno za njega! Mancini je postavio defanzivnu taktiku i to mu se osvetilo,dobro je neko rekao tek kad gubi onda se otvore i igraju bolje! da je Mancini malo hrabriji trener to bi puno bolje izgledalo,takav je bio na pocetku sezoni,dok je u zadnje vrijeme takticar i eto to mu se sveti... realnost je da ce Dzeko naredne utakmice pocinjati sa klupe,ali Boze moj,trener je odgovoran za rezultat,a on neka se strpi,osvoji koji trofej i na ljeto lijepo razmisliti o svemu! City ima 4 klasna napadaca,svi ne mogu igrati i tu je kraj price!

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 08 mar 2012, 23:56

meni samo nije jasno kako je city prvi u premijer ligi a vako slabo igraju

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 mar 2012, 23:59

BH430 je napisao/la:meni samo nije jasno kako je city prvi u premijer ligi a vako slabo igraju
Zato sto su drugi u premijer ligi jos vece kar-ine od ovih prvih :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 09 mar 2012, 00:02

harishp je napisao/la:
BH430 je napisao/la:meni samo nije jasno kako je city prvi u premijer ligi a vako slabo igraju
Zato sto su drugi u premijer ligi jos vece kar-ine od ovih prvih :lol:
:lol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.