La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Cudna je ova ekipa Malage,na svom terenu od Betisa koji bas i nije u zadnje vrijeme biljezio sjajne razultate gube sa 2:0 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bas nije,ali meni je Minea cooljuznjak> je napisao/la:Cuj Mineajel to ona sto je nekad davno brijala glavu
? Meni je pojam zenske ljepote Vesnica . No ovo nije tema ljepotice
. Na Rosaledi zaista odlicna utakmica,Malaga je bila dosta bolji tim na terenu , ali nisu iskoristili neke sanse,dok s druge strane , gosti su se orjentisali na kontra napade i dosta dobro stoje na terenu .
Ocekujem da Benat utrpa jos neki iz slobodnjaka i da tako Betis ucini veliku uslugu svom omiljenom Atleticu.
Zaragoza slavila . Fino ,fino .
Svaka cast Betisu kapa im do neba.Olaksali su mi pola zivota (dobro malo pretjerujem
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Na El Madrigalu Zuta podmornica i Espanyol remizirali bez golova, u tekmi gdje su dominirale odbrane i gdje smo vidjeli uzasno sudjenje na celu sa Gonzalezom
koji je ponistio cist gol Rubena i imao jos nekoliko gresaka pored toga ponistenog gola
Villareal se i dalje nalazi 4 boda izvan zone ispadanja, ali sljedece kolo gostuju u Sevilli kod Betisa, tako da jos nisu obezbijedili opstanak
Na Anoeti Sociedad deklasirao Rayito sa 4 gola u mrezi Joela
(Zurutuza ponajbolji, sa golom i asistom, Agirretxe takodjer odlican kao i Griezmann
) i tako prekinuo niz od 3 uzastopna poraza i sada se nalaze na 36bod i samo 1 bod iza Rayita
Rayitu je ovo bio treci poraz u nizu, sto znaci da su se los madrilenos vec poceli opustati
sto se tice Primere, a vjerovatno nemaju ambicija za plasman u neko od Evropskih takmicenja 
Villareal se i dalje nalazi 4 boda izvan zone ispadanja, ali sljedece kolo gostuju u Sevilli kod Betisa, tako da jos nisu obezbijedili opstanak
Na Anoeti Sociedad deklasirao Rayito sa 4 gola u mrezi Joela
Rayitu je ovo bio treci poraz u nizu, sto znaci da su se los madrilenos vec poceli opustati
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Valjda Ražito nece upasti u neku vecu rezultatsku krizu
. U zadnjih pet susreta imaju samo jednu pobjedu, no za sada su u relativno sigurnoj poziciji,imaju 9 bodova vise od Zaragoze ,tako da opstanak nebi trebao doci u pitanje .
Malo Segunde,za nas malo manje pusace marketinga
1Deportivo 66
2 Celta 62
3Valladolid 58
4 Córdoba 53
5 Almería 52
6Hércules 51
7Alcorcón 50
8 Elche 47
Elche sve vise posustaje
. Celta nakon male rezultatske krize sinoc konacno slavila protiv Villareala B .
Ocekivano, obzirom da im se De Lucas vratio u pravu formu , Iago Aspas i Oreallana standardno dobri .
Celta igra najljepsi nogomet Segundi,dobra im je i posjeta na domacin utakmicama, vidim sinoc utakmicu je pocelo 8 Galicijanaca ,od toga cak sestorica su ponikli u Celtinoj Canteri . Uglavnom, tu cinjenicu navijaci Celte najvise nabijaju na nos navijacima Deportiva
. Vidjecemo kakvi ce biti u Primeri , Orellana im je jedan od bitnijih igraca i odlican napadac,ali on je Udineseov igrac ako se ne varam
Hugo Mala zele Atletico,Sevilla i Valencia . Uglavnom fale oni i Depor Primeri 
Malo Segunde,za nas malo manje pusace marketinga
1Deportivo 66
2 Celta 62
3Valladolid 58
4 Córdoba 53
5 Almería 52
6Hércules 51
7Alcorcón 50
8 Elche 47
Elche sve vise posustaje
Ocekivano, obzirom da im se De Lucas vratio u pravu formu , Iago Aspas i Oreallana standardno dobri .
Celta igra najljepsi nogomet Segundi,dobra im je i posjeta na domacin utakmicama, vidim sinoc utakmicu je pocelo 8 Galicijanaca ,od toga cak sestorica su ponikli u Celtinoj Canteri . Uglavnom, tu cinjenicu navijaci Celte najvise nabijaju na nos navijacima Deportiva
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- JavierPortillo
- Kontakt:
Znaci Celta i Depor su sigurni, Alcorcon blizu doigravanja, volio bih da oni udju u Primeru pa da imamo pet klubova iz prijestolnice 
Real sinoc razvalio Rayo, sjajna utakmica. Sad su cetrnaesti sa 7 bodova manje od Osasune koja je sesta cije mjesto vodi u Europsku ligu, mozda je glupo razmisljati o izlasku u Europu, ali radije bih njih volio vidjeti u EL nego Levante i Osasunu. Inace, Inigo Golazo Martinez zbog povrede pet mjeseci van terena, ogroman hendikep za Real.
Real sinoc razvalio Rayo, sjajna utakmica. Sad su cetrnaesti sa 7 bodova manje od Osasune koja je sesta cije mjesto vodi u Europsku ligu, mozda je glupo razmisljati o izlasku u Europu, ali radije bih njih volio vidjeti u EL nego Levante i Osasunu. Inace, Inigo Golazo Martinez zbog povrede pet mjeseci van terena, ogroman hendikep za Real.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
Sevilla se bgma razigrala.Razbise Mallorcu,steta sto ranije nisu ovako igrali.Bila bi Primera mnogo zanimljivija
Evo par spekulacija oko transfera u Primeri
-Malaga sprema ponudu za Higuaina.Navodno ponudili bi mu duplo vecu placu nego sto ima u Realu.Ponudu ce poslati samo ako udju u LP.
-Espanyol planira dovesti Aluka (Gl.Rangers),a navodno se raspituju i za Belhanda iz Montpelleira.
-Betis navodno pregovara s Carlosom Sanchezom,reprezentativcem Kolumbije i clanom Vallenciensa.
-Levante nova pojacanja trazi u Argentini.
-Atl.Madrid dobio u Arsenalu konkurenta za potpis Yilmaza
Evo par spekulacija oko transfera u Primeri
-Malaga sprema ponudu za Higuaina.Navodno ponudili bi mu duplo vecu placu nego sto ima u Realu.Ponudu ce poslati samo ako udju u LP.
-Espanyol planira dovesti Aluka (Gl.Rangers),a navodno se raspituju i za Belhanda iz Montpelleira.
-Betis navodno pregovara s Carlosom Sanchezom,reprezentativcem Kolumbije i clanom Vallenciensa.
-Levante nova pojacanja trazi u Argentini.
-Atl.Madrid dobio u Arsenalu konkurenta za potpis Yilmaza
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Team of the Week

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bvsi igrac Ferrola,Herculesa i Salamance,Dubravko Palvicic preminuo u 44 godini zivota od raka gusterace .
Bas mi je zao kada tako mlad covjek umre
kazu da je cinio odlican stoperski par sa Stimcem . pocivao u miru .
Inace,Malaga ako se plasira u LP,zeli dovesti Borju (dovest ce ga my ass) i Tella iz Barce.
Bas mi je zao kada tako mlad covjek umre
Inace,Malaga ako se plasira u LP,zeli dovesti Borju (dovest ce ga my ass) i Tella iz Barce.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
I navodno Brunu Alvesa iz Zenita.juznjak> je napisao/la:Bvsi igrac Ferrola,Herculesa i Salamance,Dubravko Palvicic preminuo u 44 godini zivota od raka gusterace .![]()
Bas mi je zao kada tako mlad covjek umrekazu da je cinio odlican stoperski par sa Stimcem . pocivao u miru .
Citam da bi Espanyol zbog nekih financijski problema mogao prodati Vazqueza,Marqueza i Morena
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Jbg,za njih bi bilo najvaznije kada bi mogli obezbjediti ostanak malog Coutinha,ali daj BozeAdi_Zepce je napisao/la:I navodno Brunu Alvesa iz Zenita.juznjak> je napisao/la:Bvsi igrac Ferrola,Herculesa i Salamance,Dubravko Palvicic preminuo u 44 godini zivota od raka gusterace .![]()
Bas mi je zao kada tako mlad covjek umrekazu da je cinio odlican stoperski par sa Stimcem . pocivao u miru .
Citam da bi Espanyol zbog nekih financijski problema mogao prodati Vazqueza,Marqueza i Morena
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Bernabéu
- Kontakt:
^Ostanak Coutinha u Espanyolu je nemoguća stvar trenutno, jer prema najavama pojedinih medija Cou će biti u narednoj sezoni glavna uzdanica Intera. Momak je veliki potencijal i iskren da budem Espanyol je u ovome trenutku suviše "mal" klub za igrača ovakvog kalibra.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Hajmo španci, izgurajte to do polufinala.
Šišmiši vode 2-0 na poluvremenu, Atl.Madrid drži 0-0, a Bilbao 1-1.
Trebalo bi se igrati špansko finale barem u EL, ako ne može u LP.
Šišmiši vode 2-0 na poluvremenu, Atl.Madrid drži 0-0, a Bilbao 1-1.
Trebalo bi se igrati špansko finale barem u EL, ako ne može u LP.
Atleti v Valencia
Athletic v Sporting
Pronadji ''uljeza ''
Athletic v Sporting
Pronadji ''uljeza ''
Kakva dominacija Španjolaca, kako u ligi prvaka tako i u ligi uefe.. Svaka čast 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Sta reci,nego :"La mejor liga del mundo"
Bez zeznacije,ali ovo je dominacija.Vrlo je moguce da ce finale LP I EL biti španjolsko
Bez zeznacije,ali ovo je dominacija.Vrlo je moguce da ce finale LP I EL biti španjolsko
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Dominacija i na reprezentativnom nivou (sve selekcije) a i na klupskom.Adi_Zepce je napisao/la:Sta reci,nego :"La mejor liga del mundo"![]()
Da,bas.Od U-17 do A reprezentacije kupe sve trofejetech je napisao/la:Dominacija i na reprezentativnom nivou (sve selekcije) a i na klupskom.Adi_Zepce je napisao/la:Sta reci,nego :"La mejor liga del mundo"![]()
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Consigliere
- Kontakt:
Pobjednici Evropa Lige
Pobjednici Lige Prvaka
Pobjednici EURA 2012
Pobjednici Lige Prvaka
Pobjednici EURA 2012
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- JavierPortillo
- Kontakt:

"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.