Ocekujem da Benat utrpa jos neki iz slobodnjaka i da tako Betis ucini veliku uslugu svom omiljenom Atleticu.
Zaragoza slavila . Fino ,fino .
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Bas nije,ali meni je Minea cooljuznjak> je napisao/la:Cuj Mineajel to ona sto je nekad davno brijala glavu
? Meni je pojam zenske ljepote Vesnica . No ovo nije tema ljepotice
. Na Rosaledi zaista odlicna utakmica,Malaga je bila dosta bolji tim na terenu , ali nisu iskoristili neke sanse,dok s druge strane , gosti su se orjentisali na kontra napade i dosta dobro stoje na terenu .
Ocekujem da Benat utrpa jos neki iz slobodnjaka i da tako Betis ucini veliku uslugu svom omiljenom Atleticu.
Zaragoza slavila . Fino ,fino .

I navodno Brunu Alvesa iz Zenita.juznjak> je napisao/la:Bvsi igrac Ferrola,Herculesa i Salamance,Dubravko Palvicic preminuo u 44 godini zivota od raka gusterace .![]()
Bas mi je zao kada tako mlad covjek umrekazu da je cinio odlican stoperski par sa Stimcem . pocivao u miru .
Inace,Malaga ako se plasira u LP,zeli dovesti Borju (dovest ce ga my ass) i Tella iz Barce.
Jbg,za njih bi bilo najvaznije kada bi mogli obezbjediti ostanak malog Coutinha,ali daj BozeAdi_Zepce je napisao/la:I navodno Brunu Alvesa iz Zenita.juznjak> je napisao/la:Bvsi igrac Ferrola,Herculesa i Salamance,Dubravko Palvicic preminuo u 44 godini zivota od raka gusterace .![]()
Bas mi je zao kada tako mlad covjek umrekazu da je cinio odlican stoperski par sa Stimcem . pocivao u miru .
Inace,Malaga ako se plasira u LP,zeli dovesti Borju (dovest ce ga my ass) i Tella iz Barce.
Citam da bi Espanyol zbog nekih financijski problema mogao prodati Vazqueza,Marqueza i Morena
Dominacija i na reprezentativnom nivou (sve selekcije) a i na klupskom.Adi_Zepce je napisao/la:Sta reci,nego :"La mejor liga del mundo"![]()
Bez zeznacije,ali ovo je dominacija.Vrlo je moguce da ce finale LP I EL biti španjolsko
Da,bas.Od U-17 do A reprezentacije kupe sve trofejetech je napisao/la:Dominacija i na reprezentativnom nivou (sve selekcije) a i na klupskom.Adi_Zepce je napisao/la:Sta reci,nego :"La mejor liga del mundo"![]()
Bez zeznacije,ali ovo je dominacija.Vrlo je moguce da ce finale LP I EL biti španjolsko