La Liga

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la juznjak> » 31 mar 2012, 23:01

Cuj Minea :lol: jel to ona sto je nekad davno brijala glavu :mrgreen: ? Meni je pojam zenske ljepote Vesnica . No ovo nije tema ljepotice :mrgreen: . Na Rosaledi zaista odlicna utakmica,Malaga je bila dosta bolji tim na terenu , ali nisu iskoristili neke sanse,dok s druge strane , gosti su se orjentisali na kontra napade i dosta dobro stoje na terenu .
Ocekujem da Benat utrpa jos neki iz slobodnjaka i da tako Betis ucini veliku uslugu svom omiljenom Atleticu.
Zaragoza slavila . Fino ,fino .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 31 mar 2012, 23:05

Cudna je ova ekipa Malage,na svom terenu od Betisa koji bas i nije u zadnje vrijeme biljezio sjajne razultate gube sa 2:0 :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 apr 2012, 00:43

juznjak> je napisao/la:Cuj Minea :lol: jel to ona sto je nekad davno brijala glavu :mrgreen: ? Meni je pojam zenske ljepote Vesnica . No ovo nije tema ljepotice :mrgreen: . Na Rosaledi zaista odlicna utakmica,Malaga je bila dosta bolji tim na terenu , ali nisu iskoristili neke sanse,dok s druge strane , gosti su se orjentisali na kontra napade i dosta dobro stoje na terenu .
Ocekujem da Benat utrpa jos neki iz slobodnjaka i da tako Betis ucini veliku uslugu svom omiljenom Atleticu.
Zaragoza slavila . Fino ,fino .
Bas nije,ali meni je Minea cool :lol:
Svaka cast Betisu kapa im do neba.Olaksali su mi pola zivota (dobro malo pretjerujem :mrgreen: ),ali zaista im hvala za vecerasnju pobjedu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 apr 2012, 00:42

Na El Madrigalu Zuta podmornica i Espanyol remizirali bez golova, u tekmi gdje su dominirale odbrane i gdje smo vidjeli uzasno sudjenje na celu sa Gonzalezom :x koji je ponistio cist gol Rubena i imao jos nekoliko gresaka pored toga ponistenog gola ;)

Villareal se i dalje nalazi 4 boda izvan zone ispadanja, ali sljedece kolo gostuju u Sevilli kod Betisa, tako da jos nisu obezbijedili opstanak ;)

Na Anoeti Sociedad deklasirao Rayito sa 4 gola u mrezi Joela :mrgreen:(Zurutuza ponajbolji, sa golom i asistom, Agirretxe takodjer odlican kao i Griezmann 8-) ) i tako prekinuo niz od 3 uzastopna poraza i sada se nalaze na 36bod i samo 1 bod iza Rayita ;)

Rayitu je ovo bio treci poraz u nizu, sto znaci da su se los madrilenos vec poceli opustati :mrgreen: sto se tice Primere, a vjerovatno nemaju ambicija za plasman u neko od Evropskih takmicenja ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 apr 2012, 18:31

Valjda Ražito nece upasti u neku vecu rezultatsku krizu :| . U zadnjih pet susreta imaju samo jednu pobjedu, no za sada su u relativno sigurnoj poziciji,imaju 9 bodova vise od Zaragoze ,tako da opstanak nebi trebao doci u pitanje .

Malo Segunde,za nas malo manje pusace marketinga 8-)
1Deportivo 66
2 Celta 62

3Valladolid 58
4 Córdoba 53
5 Almería 52
6Hércules 51

7Alcorcón 50
8 Elche 47
Elche sve vise posustaje :| . Celta nakon male rezultatske krize sinoc konacno slavila protiv Villareala B .
Ocekivano, obzirom da im se De Lucas vratio u pravu formu , Iago Aspas i Oreallana standardno dobri .
Celta igra najljepsi nogomet Segundi,dobra im je i posjeta na domacin utakmicama, vidim sinoc utakmicu je pocelo 8 Galicijanaca ,od toga cak sestorica su ponikli u Celtinoj Canteri . Uglavnom, tu cinjenicu navijaci Celte najvise nabijaju na nos navijacima Deportiva :mrgreen: . Vidjecemo kakvi ce biti u Primeri , Orellana im je jedan od bitnijih igraca i odlican napadac,ali on je Udineseov igrac ako se ne varam :? Hugo Mala zele Atletico,Sevilla i Valencia . Uglavnom fale oni i Depor Primeri 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 02 apr 2012, 20:14

Znaci Celta i Depor su sigurni, Alcorcon blizu doigravanja, volio bih da oni udju u Primeru pa da imamo pet klubova iz prijestolnice :D

Real sinoc razvalio Rayo, sjajna utakmica. Sad su cetrnaesti sa 7 bodova manje od Osasune koja je sesta cije mjesto vodi u Europsku ligu, mozda je glupo razmisljati o izlasku u Europu, ali radije bih njih volio vidjeti u EL nego Levante i Osasunu. Inace, Inigo Golazo Martinez zbog povrede pet mjeseci van terena, ogroman hendikep za Real. :(
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 apr 2012, 23:11

Sevilla se bgma razigrala.Razbise Mallorcu,steta sto ranije nisu ovako igrali.Bila bi Primera mnogo zanimljivija ;)

Evo par spekulacija oko transfera u Primeri :mrgreen:

-Malaga sprema ponudu za Higuaina.Navodno ponudili bi mu duplo vecu placu nego sto ima u Realu.Ponudu ce poslati samo ako udju u LP.
-Espanyol planira dovesti Aluka (Gl.Rangers),a navodno se raspituju i za Belhanda iz Montpelleira.
-Betis navodno pregovara s Carlosom Sanchezom,reprezentativcem Kolumbije i clanom Vallenciensa.
-Levante nova pojacanja trazi u Argentini.
-Atl.Madrid dobio u Arsenalu konkurenta za potpis Yilmaza
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 apr 2012, 17:54

Team of the Week :D

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 04 apr 2012, 18:58

Bvsi igrac Ferrola,Herculesa i Salamance,Dubravko Palvicic preminuo u 44 godini zivota od raka gusterace . :|
Bas mi je zao kada tako mlad covjek umre :| kazu da je cinio odlican stoperski par sa Stimcem . pocivao u miru .

Inace,Malaga ako se plasira u LP,zeli dovesti Borju (dovest ce ga my ass) i Tella iz Barce.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 apr 2012, 22:53

juznjak> je napisao/la:Bvsi igrac Ferrola,Herculesa i Salamance,Dubravko Palvicic preminuo u 44 godini zivota od raka gusterace . :|
Bas mi je zao kada tako mlad covjek umre :| kazu da je cinio odlican stoperski par sa Stimcem . pocivao u miru .

Inace,Malaga ako se plasira u LP,zeli dovesti Borju (dovest ce ga my ass) i Tella iz Barce.
I navodno Brunu Alvesa iz Zenita.
Citam da bi Espanyol zbog nekih financijski problema mogao prodati Vazqueza,Marqueza i Morena :(

www.valencia-balkan.net

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 04 apr 2012, 22:59

Adi_Zepce je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Bvsi igrac Ferrola,Herculesa i Salamance,Dubravko Palvicic preminuo u 44 godini zivota od raka gusterace . :|

I navodno Brunu Alvesa iz Zenita.
Citam da bi Espanyol zbog nekih financijski problema mogao prodati Vazqueza,Marqueza i Morena :(
Jbg,za njih bi bilo najvaznije kada bi mogli obezbjediti ostanak malog Coutinha,ali daj Boze ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 05 apr 2012, 15:13

^Ostanak Coutinha u Espanyolu je nemoguća stvar trenutno, jer prema najavama pojedinih medija Cou će biti u narednoj sezoni glavna uzdanica Intera. Momak je veliki potencijal i iskren da budem Espanyol je u ovome trenutku suviše "mal" klub za igrača ovakvog kalibra.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 05 apr 2012, 22:01

Hajmo španci, izgurajte to do polufinala.
Šišmiši vode 2-0 na poluvremenu, Atl.Madrid drži 0-0, a Bilbao 1-1.

Trebalo bi se igrati špansko finale barem u EL, ako ne može u LP.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 apr 2012, 23:00

Atleti v Valencia
Athletic v Sporting

Pronadji ''uljeza '' 8-)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 05 apr 2012, 23:03

Kakva dominacija Španjolaca, kako u ligi prvaka tako i u ligi uefe.. Svaka čast 8-)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 apr 2012, 23:27

Sta reci,nego :"La mejor liga del mundo" :mrgreen:
Bez zeznacije,ali ovo je dominacija.Vrlo je moguce da ce finale LP I EL biti španjolsko :)

www.valencia-balkan.net

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 05 apr 2012, 23:36

Adi_Zepce je napisao/la:Sta reci,nego :"La mejor liga del mundo" :mrgreen:
Bez zeznacije,ali ovo je dominacija.Vrlo je moguce da ce finale LP I EL biti španjolsko :)
Dominacija i na reprezentativnom nivou (sve selekcije) a i na klupskom.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 apr 2012, 23:40

tech je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Sta reci,nego :"La mejor liga del mundo" :mrgreen:
Dominacija i na reprezentativnom nivou (sve selekcije) a i na klupskom.
Da,bas.Od U-17 do A reprezentacije kupe sve trofeje ;)

www.valencia-balkan.net

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 06 apr 2012, 00:07

Spanija 5 od 8 8-)
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 apr 2012, 00:43

Pobjednici Evropa Lige
Pobjednici Lige Prvaka
Pobjednici EURA 2012 :D
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.