geronimo je napisao/la:
Trbavi (nikad deblji

) Uli ponovo istice da mu je Liga prvaka vaznija od prvenstva (kao i meni). Ce da vidimo Enese, hoce li biti hajra ovaj put.
Naravno da nam je Liga prvaka svima bitna, to je najveći trofej koji možeš osvojit, ali neki dan sam govorio o važnosti trofeja.
Samo jedno je sada jasno, ova sezona za nas više ne može biti neuspješna, uz ostvareni plasman u polufinale Lige prvaka, bi i osvajanje Kupa bilo dovoljno da sezona bude dosta uspješna. Više smo do sad od minimalnih ciljeva postigli.
Ali, mi smo proždrljivi ko što Kahn prije reče i uvijek smo gladni svih mogučih trofeja, tako da hoćemo sve
Možemo li uzet sve titule ove sezone? Možemo.....
Međutim, lako naravno neće nikako biti, svi su naši takmaci na svim frontovima za respekt....Ali treba ići od utakmice do utakmice, sad je prvo bitan Augsburg (moguće da je ovo opet jako bitno kolo), onda je bitan Dortmund, pa je bitan Mainz, a onda je tek bitan Real, tek tad slijedi fokus na Real.....
Ali naš trener je nevjerovatan, meni se čini da prirodna katastrofa nastupi, on bi ostao miran, pa kakav je on samo
tornado preživio u onim danima i onih par utakmica kada nije išlo, rijetko je kad onakav udar preživio jedan trener. Bila je kritična tačka, ali svi koji dobro pratimo Bayern znali smo da ekipa ima potencijal da se vrati na pravi put i to je nastupilo. Jupp je zbog poznavanja Reala, bitna karika, a ove sezone ima i on priliku da svima pokaže da je jedan od najveći, jer njegov ogromni uspjeh je malo udaljen (Liga prvaka 1998). Tako da sad opet mora pokazat da je veliki, pogotovo mlađim generacijama, koji ga ne pamte ko velikog

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland