FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

trxel
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la trxel » 11 apr 2012, 19:41

Erik Abidal je juče bio podvrgnut transplantaciji jetre i sada mu sledi dug oporavak.
Sandro Rosel je rekao danas da je Abidal dobro, a to je potvrdila i njegova supruga Hajet Abidal.
"Erik i njegov rođak Đerard su dobro nakon operacije", rekla je Hajet.
"On želi da se zahvali svima vama koji ste mu poslali poruke podrške. Hvala od srca", prenela je Hajet poruku svog muža.
Erik Abidal je pre godinu dana operisao tumor na jetri, pa je sada morao da ode na transplantaciju.
:D :D :D :D
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 apr 2012, 23:12

Da mi vam je vidit izraz lica nakon gola Falcaaa.. :D

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 11 apr 2012, 23:13

1:1...samod a ovako ostane 8-)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 apr 2012, 23:14

Narin je napisao/la:Da mi vam je vidit izraz lica nakon gola Falcaaa.. :D
slika

Ništa do potpunog preokreta, normala sve 8-)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 apr 2012, 00:07

Kako igra ovaj Real, fantastično zaista.

Jeste li se to miševi ponadali tituli? A? Š'a ima titula...

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 apr 2012, 00:56

mandraX je napisao/la:Kako igra ovaj Real, fantastično zaista.

Polako imate mec sa nama,ne zuri jos,a i imate gostovanje na San Mamesu,ako to dobijete tek onda pocnite slaviti nista prije
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 12 apr 2012, 01:08

Manuel je napisao/la:

Polako imate mec sa nama,ne zuri jos,a i imate gostovanje na San Mamesu,ako to dobijete tek onda pocnite slaviti nista prije
tako je nek si mu se nagovorio, novopeceni realovac, a do jucer je navijao za Barcu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 apr 2012, 01:16

8-) 8-) 8-) sta je vama palo na pamet :lol: :lol: :lol:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 apr 2012, 01:20

Xardas je napisao/la:
Manuel je napisao/la:

tako je nek si mu se nagovorio, novopeceni realovac, a do jucer je navijao za Barcu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vratice se on na pravi put kad osvojimo i ove sezone titulu,ovo je samo privremeno,ma znas njih navijaju za Real dok ne dodje Barsa i dok ih ne preslusa,cim ih zgazimo onda lafo niko ne navija za real

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 apr 2012, 01:43

Samo opusteno - sve ce biti na svom mjestu. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 apr 2012, 01:47

bparena je napisao/la:Samo opusteno - sve ce biti na svom mjestu. ;)
BIG LIKE HEHEHEHE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 apr 2012, 08:32

Neki novi klinci ... neki novi klinci... :mrgreen:

Šta ste se prepali, nisam pobjeg'o, samo sam izgubio opkladu, tako da sad moram ovu bruku nosat' do daljnjeg :mrgreen:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 apr 2012, 13:39

mandraX je napisao/la:Neki novi klinci ... neki novi klinci... :mrgreen:

Šta ste se prepali, nisam pobjeg'o, samo sam izgubio opkladu, tako da sad moram ovu bruku nosat' do daljnjeg :mrgreen:
Dobar ti potpis, a jos bolji komentar na potpis :lol: :lol: , a ima i druga verzija: Nije majka Muju karala sto se kock'o, vec sto se vadio... :mrgreen: :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 apr 2012, 17:31

Harrison je napisao/la:

Dobar ti potpis, a jos bolji komentar na potpis :lol: :lol: , a ima i druga verzija: Nije majka Muju karala sto se kock'o, vec sto se vadio... :mrgreen: :mrgreen:
Sto ti imas pokvarene povode :evil:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 apr 2012, 17:41

bparena je napisao/la:
Harrison je napisao/la:

Sto ti imas pokvarene povode :evil:
A i ti sve moraš bukvalno shvatit' :roll:

Ima li informacija kako se Abidal osjeća ? :?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 12 apr 2012, 19:35

gledam juce i prekjuce neke utakmice i gotovo svi timovi na najmanji znak komplikacija u odbrani panicno ispucavaju loptu....a jedan od razloga zasto me ova Barcelona fascinira i zasto ih preferam nad ostalim klubovima je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi cini mi se radije primio go normalno dodajuci loptu nego sto bi je nekontrolisano ispucao...i gotovo uvijek to obavljaju tako znalacki, vjesto i smireno da me cisto uhvati neka milina....zaista superioran dokaz nadmoci... BRAVO I HVALA :!:
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 apr 2012, 20:11

@Xardas, kakva li je to milina kad je lopta u Valdesovom posjedu? Pa meni se noge odsjeku čim mu neko vrati loptu :roll: a.k.a Hasagić :|

@Mostarac (brato), eo ja pratim ovu Barca BiH, oni su nekako puni ovih nekih informacija...ne pišu još ništa u vezi Erica osim:
Venditelli (Abidalov agent): "Narednih nekoliko sati su krucijalni za Abidalov opravak. Kada smo ga prvi put vidjeli nakon operacije, dočekao nas je sa osmjehom. Zamolio nas je da se svima zahvalimo na podršci."
By the way, enjoy 8-)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... IlHPF0XxwQ

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 12 apr 2012, 20:35

mandraX je napisao/la:@Xardas, kakva li je to milina kad je lopta u Valdesovom posjedu? Pa meni se noge odsjeku čim mu neko vrati loptu :roll: a.k.a Hasagić :|
ja i ti smo dvije razlicite vrste navijaca...tebi je to strast i velika ljubav, a meni neka vrsta hobija...dakle tebi je previse stalo do rezultata...a ja jednostavno uzivam u majstorijama i nevidjenom fudbalu....sa druge strane kad je to valdes zeznuo stvar zbog takvih pasova?..ja se sjecam jednom samo u klasiku ove godine...i onda se opet poigravao i dodavao nakon toga, sto mi je bilo najjace!!!! da i pored primljenog gola opet samouvjereno nastavlja sa istim pasovima..RESPECT!...tako da imam puno povjerenje u ta njihova dodavanja...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 apr 2012, 20:40

Xardas je napisao/la:
mandraX je napisao/la:@Xardas, kakva li je to milina kad je lopta u Valdesovom posjedu? Pa meni se noge odsjeku čim mu neko vrati loptu :roll: a.k.a Hasagić :|
ja i ti smo dvije razlicite vrste navijaca...tebi je to strast i velika ljubav, a meni neka vrsta hobija...dakle tebi je previse stalo do rezultata...a ja jednostavno uzivam u majstorijama i nevidjenom fudbalu....sa druge strane kad je to valdes zeznuo stvar zbog takvih pasova?..ja se sjecam jednom samo u klasiku ove godine...i onda se opet poigravao i dodavao nakon toga, sto mi je bilo najjace!!!! da i pored primljenog gola opet samouvjereno nastavlja sa istim pasovima..RESPECT!...tako da imam puno povjerenje u ta njihova dodavanja...
Griješiš, ja nisam navijač, samo simpatizer.

Jednostavno kad pratim tekmu negdje sa društvom, čim je vrate Victoru, mene oblije znoj a ovi počnu galamit "pogriješit će" i slično tome, isto tako je bilo protiv Reala, prozvaše ga ovi moji i belaj :mrgreen: Slažem se sa tim što govoriš za onaj el-clasico kad je pogriješio, kako je opet nastavio isto dodavanje, kako se nije sjjeb'o itd itd...pa čak je i Guardiola o tom pričao poslije tekme...al' opet, moje mišljenje je da može i bez toga, bez bespotrenog vraćanja lopte Victoru...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 apr 2012, 20:47

mandraX je napisao/la:
@Mostarac (brato), eo ja pratim ovu Barca BiH, oni su nekako puni ovih nekih informacija...ne pišu još ništa u vezi Erica osim:
Venditelli (Abidalov agent): "Narednih nekoliko sati su krucijalni za Abidalov opravak. Kada smo ga prvi put vidjeli nakon operacije, dočekao nas je sa osmjehom. Zamolio nas je da se svima zahvalimo na podršci."
By the way, enjoy 8-)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... IlHPF0XxwQ
@handrax (seljačino) :mrgreen: Pa to i ja znam. :roll:

Samo ti enjoy :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []