Xardas je napisao/la:mandraX je napisao/la:@Xardas, kakva li je to milina kad je lopta u Valdesovom posjedu? Pa meni se noge odsjeku čim mu neko vrati loptu

a.k.a Hasagić
ja i ti smo dvije razlicite vrste navijaca...tebi je to strast i velika ljubav, a meni neka vrsta hobija...dakle tebi je previse stalo do rezultata...a ja jednostavno uzivam u majstorijama i nevidjenom fudbalu....sa druge strane kad je to valdes zeznuo stvar zbog takvih pasova?..ja se sjecam jednom samo u klasiku ove godine...i onda se opet poigravao i dodavao nakon toga, sto mi je bilo najjace!!!! da i pored primljenog gola opet samouvjereno nastavlja sa istim pasovima..RESPECT!...tako da imam puno povjerenje u ta njihova dodavanja...
Griješiš, ja nisam navijač, samo simpatizer.
Jednostavno kad pratim tekmu negdje sa društvom, čim je vrate Victoru, mene oblije znoj a ovi počnu galamit "pogriješit će" i slično tome, isto tako je bilo protiv Reala, prozvaše ga ovi moji i belaj

Slažem se sa tim što govoriš za onaj el-clasico kad je pogriješio, kako je opet nastavio isto dodavanje, kako se nije sjjeb'o itd itd...pa čak je i Guardiola o tom pričao poslije tekme...al' opet, moje mišljenje je da može i bez toga, bez bespotrenog vraćanja lopte Victoru...