FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 apr 2012, 17:41

bparena je napisao/la:
Harrison je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Neki novi klinci ... neki novi klinci... :mrgreen:

Šta ste se prepali, nisam pobjeg'o, samo sam izgubio opkladu, tako da sad moram ovu bruku nosat' do daljnjeg :mrgreen:
Dobar ti potpis, a jos bolji komentar na potpis :lol: :lol: , a ima i druga verzija: Nije majka Muju karala sto se kock'o, vec sto se vadio... :mrgreen: :mrgreen:
Sto ti imas pokvarene povode :evil:
A i ti sve moraš bukvalno shvatit' :roll:

Ima li informacija kako se Abidal osjeća ? :?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 12 apr 2012, 19:35

gledam juce i prekjuce neke utakmice i gotovo svi timovi na najmanji znak komplikacija u odbrani panicno ispucavaju loptu....a jedan od razloga zasto me ova Barcelona fascinira i zasto ih preferam nad ostalim klubovima je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi cini mi se radije primio go normalno dodajuci loptu nego sto bi je nekontrolisano ispucao...i gotovo uvijek to obavljaju tako znalacki, vjesto i smireno da me cisto uhvati neka milina....zaista superioran dokaz nadmoci... BRAVO I HVALA :!:
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 apr 2012, 20:11

@Xardas, kakva li je to milina kad je lopta u Valdesovom posjedu? Pa meni se noge odsjeku čim mu neko vrati loptu :roll: a.k.a Hasagić :|

@Mostarac (brato), eo ja pratim ovu Barca BiH, oni su nekako puni ovih nekih informacija...ne pišu još ništa u vezi Erica osim:
Venditelli (Abidalov agent): "Narednih nekoliko sati su krucijalni za Abidalov opravak. Kada smo ga prvi put vidjeli nakon operacije, dočekao nas je sa osmjehom. Zamolio nas je da se svima zahvalimo na podršci."
By the way, enjoy 8-)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... IlHPF0XxwQ

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 12 apr 2012, 20:35

mandraX je napisao/la:@Xardas, kakva li je to milina kad je lopta u Valdesovom posjedu? Pa meni se noge odsjeku čim mu neko vrati loptu :roll: a.k.a Hasagić :|
ja i ti smo dvije razlicite vrste navijaca...tebi je to strast i velika ljubav, a meni neka vrsta hobija...dakle tebi je previse stalo do rezultata...a ja jednostavno uzivam u majstorijama i nevidjenom fudbalu....sa druge strane kad je to valdes zeznuo stvar zbog takvih pasova?..ja se sjecam jednom samo u klasiku ove godine...i onda se opet poigravao i dodavao nakon toga, sto mi je bilo najjace!!!! da i pored primljenog gola opet samouvjereno nastavlja sa istim pasovima..RESPECT!...tako da imam puno povjerenje u ta njihova dodavanja...
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 apr 2012, 20:40

Xardas je napisao/la:
mandraX je napisao/la:@Xardas, kakva li je to milina kad je lopta u Valdesovom posjedu? Pa meni se noge odsjeku čim mu neko vrati loptu :roll: a.k.a Hasagić :|
ja i ti smo dvije razlicite vrste navijaca...tebi je to strast i velika ljubav, a meni neka vrsta hobija...dakle tebi je previse stalo do rezultata...a ja jednostavno uzivam u majstorijama i nevidjenom fudbalu....sa druge strane kad je to valdes zeznuo stvar zbog takvih pasova?..ja se sjecam jednom samo u klasiku ove godine...i onda se opet poigravao i dodavao nakon toga, sto mi je bilo najjace!!!! da i pored primljenog gola opet samouvjereno nastavlja sa istim pasovima..RESPECT!...tako da imam puno povjerenje u ta njihova dodavanja...
Griješiš, ja nisam navijač, samo simpatizer.

Jednostavno kad pratim tekmu negdje sa društvom, čim je vrate Victoru, mene oblije znoj a ovi počnu galamit "pogriješit će" i slično tome, isto tako je bilo protiv Reala, prozvaše ga ovi moji i belaj :mrgreen: Slažem se sa tim što govoriš za onaj el-clasico kad je pogriješio, kako je opet nastavio isto dodavanje, kako se nije sjjeb'o itd itd...pa čak je i Guardiola o tom pričao poslije tekme...al' opet, moje mišljenje je da može i bez toga, bez bespotrenog vraćanja lopte Victoru...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 apr 2012, 20:47

mandraX je napisao/la:
@Mostarac (brato), eo ja pratim ovu Barca BiH, oni su nekako puni ovih nekih informacija...ne pišu još ništa u vezi Erica osim:
Venditelli (Abidalov agent): "Narednih nekoliko sati su krucijalni za Abidalov opravak. Kada smo ga prvi put vidjeli nakon operacije, dočekao nas je sa osmjehom. Zamolio nas je da se svima zahvalimo na podršci."
By the way, enjoy 8-)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... IlHPF0XxwQ
@handrax (seljačino) :mrgreen: Pa to i ja znam. :roll:

Samo ti enjoy :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 apr 2012, 20:49

*p!p!t@* je napisao/la:

Pa kako nećeš znat', više pratiš Barcu i dešavanja u njoj nego Real...ha ya... :mrgreen:

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 12 apr 2012, 20:50

mandraX je napisao/la: Griješiš, ja nisam navijač, samo simpatizer.

...al' opet, moje mišljenje je da može i bez toga, bez bespotrenog vraćanja lopte Victoru...

ok tu smo nedje-mozda bi i za mene bilo tacnije reci simpatizer.....hehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:btw ne bih rekao da je to vracanje bespotrebno, ali duga je to prica, a trenutno se ne mogu bas kreativno izraziti i objasnjavati :mrgreen:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 apr 2012, 20:50

mandraX je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:

Pa kako nećeš znat', više pratiš Barcu i dešavanja u njoj nego Real...ha ya... :mrgreen:
E jes' se naš'o ko če mi nešto reć', ne znam ja ko na Realovoj temi djeli linkove za utakmice :lol: :lol: :lol:

Pitao sam isključivo za Abidala... :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 apr 2012, 20:54

*p!p!t@* je napisao/la: E jes' se naš'o ko če mi nešto reć', ne znam ja ko na Realovoj temi djeli linkove za utakmice :lol: :lol: :lol:

Ajd ne lupaj živ bio, kakve veze imaju linkovi sad, ko vam je kriv što ste smotani pa ne znate naći link za utakmicu...skupljam sevape :mrgreen:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 apr 2012, 20:58

mandraX je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la: E jes' se naš'o ko če mi nešto reć', ne znam ja ko na Realovoj temi djeli linkove za utakmice :lol: :lol: :lol:

Ajd ne lupaj živ bio, kakve veze imaju linkovi sad, ko vam je kriv što ste smotani pa ne znate naći link za utakmicu...skupljam sevape :mrgreen:
Pogledaj kol'ko postova imaš na temi Reala, a kol'ko ja na temi Barce moj handriću. :mrgreen:

Gdje ti je jaran Baho ? :lol:

Čujem nadate se kiksu Reala protiv Bilbao-a.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 apr 2012, 21:03

*p!p!t@* je napisao/la:
Pogledaj kol'ko postova imaš na temi Reala, a kol'ko ja na temi Barce moj handriću. :mrgreen:

Sabahudin drkkadžija :mrgreen:

Sevilla ili Atl. Bilbao...više nade polažem u ove druge, mogu oni prouzrokovat velike probleme Realu 8-)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 apr 2012, 21:12

mandraX je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:

Sabahudin drkkadžija :mrgreen:

Sevilla ili Atl. Bilbao...više nade polažem u ove druge, mogu oni prouzrokovat velike probleme Realu 8-)
Šta kaže da može svršio bi. :lol: :lol:

Nešto slabo vjerujem u to, ipak ozmorit' će njih europa liga. :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 apr 2012, 21:32

atletico nas sinoc nije uspio obradovati, igrali su lijepo al nazalost neucinkovito, cak su mozda i nadigrali reala u nekim segmentima, al ronalda je sinoc islo i prakticno je sam i zavrsio posao, atletico sve fino radi, veze lijepo igru do gola i onda nemaju neku ideju, al zato ronaldo torpeduje

al nema veze, samo treba drzati ovaj pritisak, pobijediti sad i levante i docekati el classico s minus 4 i tu im pokazati sta je najbolja ekipa svih vremena, kad budemo na minus 1 bice jos i veci pritisak na real i onda cemo fino cekati kiks

nada ce biti bilbao, oni su osim nas ekipa koja ima najbolje moze pomutiti racune, atletico madrid recimo jest dobar al je nekako previse naivan i otvoren i real je to kaznio, dok je bilbao potpuna suprotnost, oni su puno napaljeniji, imaju i klase al i imaju i velike borce koji ce i udarati realovce i igrati s puno vise srca nego neke druge ekipe i napatit ce real sigurno, remi oni mogu izvuci sigurno i zato jos nista ni izbliza nije odluceno. ima bilbao sjajnu ekipu, vrhunskog trenera i paklenu publiku, jedino bice problem njihov umor zbog lige uefa. ako oni uspiju zaustaviti reala i mi uzmemo titulu, nasi im trebaju definitivno pustiti da osvoje kup, ne bi zalio ni sekunde

ne mora se samo uzdati ni u bilbao, jer vidjeli smo do sada u ligi da smo i mi i real kiksali kad se najmanje nadalo, kobna moze biti i neka ekipa sa dna tabele, samo mi treba da pobjedjujemo, a realu ce sigurno doci dan kad ronalda nece onako ici sut, kad ce protivnik igrati skoro pa bunker i kad ce isoristiti neku frljoku i sl

jedino ako u el classicu ih ne dobijemo, tek tad se mozemo i definitivno halaliti s titulom
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 12 apr 2012, 22:04

sanse su male ali prvo pobjeda u classicu i onda se nadati da bilbao moze nesto uraditi.. sevilla na bernabeu tesko da moze ista, vise sanse ima granada.. :?
ser del barça es el millor que hi ha !

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 12 apr 2012, 22:21

ma nemma niko šanse, djabe se nadate.. kriza je prošla.. sad šutat sve redom :mrgreen: :mrgreen: :lol:

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 12 apr 2012, 22:53

SPY je napisao/la:ma nemma niko šanse, djabe se nadate.. kriza je prošla.. sad šutat sve redom :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Isto ste govorili i poslije Malage,i poslije Villareala a evo i sad :mrgreen:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 apr 2012, 00:23

[youtube][/youtube]

ev jedan dobar klip o formaciji barce protiv getafea i promjeni formacije i kretanju igraca u toku igre ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 apr 2012, 00:47

Ovaj allas je Tito sto se tice analize igre i ovih klipova. Onaj ko umanjuje Pedrove, Busquetsove, pa cak i Guardioline zasluge, treba pogledati samo par ovih klipova.
Don't hate what you don't understand.

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 13 apr 2012, 10:36

Romariooo je napisao/la:
ne mora se samo uzdati ni u bilbao, jer vidjeli smo do sada u ligi da smo i mi i real kiksali kad se najmanje nadalo, kobna moze biti i neka ekipa sa dna tabele
eh ovo je sjajno primjeceno i receno :idea:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.