Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kod koga ovo ima nabavit i pošto su?bagrcavi je napisao/la:
Kakve ti trebajulegenda reala je napisao/la:Emšo imal kaki jeftini patika![]()
Pa kake bilo, samo da nisu poderaneEmir ZENICA je napisao/la:Kakve ti trebajulegenda reala je napisao/la:Emšo imal kaki jeftini patika![]()
Vjerujes da nijedne nisam fus uzeo,jednostavno nakon par mjeseci se sjebu (4-5 mjeseci) ali do modela je jer znam iz iskustva (FP)the scouser je napisao/la:Nazalost, danas ni marka nije garancija kvalitete, eto adidas ima super kvalitetnih modela, ali očigledno i bezveznih, sa kakvim si ti im'o iskustva.
Ali Sergio T. tene su drama loše, kod koga god ih vidim, u nekom su drugom agregatnom stanju, nevjerovatno kako Talijani fušere.
Ma za većinu markiranih stvari, može čovjek jeftinije proći. Pola radnji uzima "porez na budale", samo raja ne zna, a i neće da zna, već mu se više sviđa da je brand, pa makar...Emir ZENICA je napisao/la:Vjerujes da nijedne nisam fus uzeo,jednostavno nakon par mjeseci se sjebu (4-5 mjeseci) ali do modela je jer znam iz iskustva (FP)the scouser je napisao/la:Nazalost, danas ni marka nije garancija kvalitete, eto adidas ima super kvalitetnih modela, ali očigledno i bezveznih, sa kakvim si ti im'o iskustva.
Ali Sergio T. tene su drama loše, kod koga god ih vidim, u nekom su drugom agregatnom stanju, nevjerovatno kako Talijani fušere.
Ma jarane kad ja pogledam i vidim onaj znak ja se sav najezim ahhaha A i nikakve su mi.Ne znam zasto ali imam osjecaj da ih mozes na pijaci bolje proci![]()
![]()
![]()
@ legendo
de nam ti postavi sta nosis
Normalno da moze,eto ja one adidas patike platio 85 a one su preko 120the scouser je napisao/la: Ma za većinu markiranih stvari, može čovjek jeftinije proći. Pola radnji uzima "porez na budale", samo raja ne zna, a i neće da zna, već mu se više sviđa da je brand, pa makar...
Kakvi,promjeni nick i moci cesPuma je napisao/la:Dobro bar da znam preko koga cu sad patike nabavljati
Ma nać' kakvog dobrog šaneraHenry je napisao/la:I opet nas gule ko budale.Nema se love a cijene k'o da nam je norveski ili svedski standard.
U BBI na posljednjem spratu, a imaš i u Sportlife preko puta Gradske tržnice.alacious je napisao/la:Cekajmti si iz tuzle,jel'?![]()
![]()
Ovo je zabuna,ja pitam za Sarajevo![]()
![]()
Steta sto onaj Curtmo nije zensko,on je norvezanin.the scouser je napisao/la:Ma nać' kakvog dobrog šaneraHenry je napisao/la:I opet nas gule ko budale.Nema se love a cijene k'o da nam je norveski ili svedski standard.
Odma' sam te skont'o. Ma neka ga, nekakav mi je previše neprijateljski nastrojenHenry je napisao/la:Steta sto onaj Curtmo nije zensko,on je norvezanin.the scouser je napisao/la:Ma nać' kakvog dobrog šaneraHenry je napisao/la:I opet nas gule ko budale.Nema se love a cijene k'o da nam je norveski ili svedski standard.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], rio_Ferdy88 i 9 gostiju.