Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kod koga ovo ima nabavit i pošto su?bagrcavi je napisao/la:
Kakve ti trebajulegenda reala je napisao/la:Emšo imal kaki jeftini patika

Pa kake bilo, samo da nisu poderaneEmir ZENICA je napisao/la:Kakve ti trebajulegenda reala je napisao/la:Emšo imal kaki jeftini patika

, nevjerovatno kako Talijani fušere.
 , nevjerovatno kako Talijani fušere.Vjerujes da nijedne nisam fus uzeo,jednostavno nakon par mjeseci se sjebu (4-5 mjeseci) ali do modela je jer znam iz iskustva (FP)the scouser je napisao/la:Nazalost, danas ni marka nije garancija kvalitete, eto adidas ima super kvalitetnih modela, ali očigledno i bezveznih, sa kakvim si ti im'o iskustva.
Ali Sergio T. tene su drama loše, kod koga god ih vidim, u nekom su drugom agregatnom stanju, nevjerovatno kako Talijani fušere.

Ma za većinu markiranih stvari, može čovjek jeftinije proći. Pola radnji uzima "porez na budale", samo raja ne zna, a i neće da zna, već mu se više sviđa da je brand, pa makar...Emir ZENICA je napisao/la:Vjerujes da nijedne nisam fus uzeo,jednostavno nakon par mjeseci se sjebu (4-5 mjeseci) ali do modela je jer znam iz iskustva (FP)the scouser je napisao/la:Nazalost, danas ni marka nije garancija kvalitete, eto adidas ima super kvalitetnih modela, ali očigledno i bezveznih, sa kakvim si ti im'o iskustva.
Ali Sergio T. tene su drama loše, kod koga god ih vidim, u nekom su drugom agregatnom stanju, nevjerovatno kako Talijani fušere.
Ma jarane kad ja pogledam i vidim onaj znak ja se sav najezim ahhaha A i nikakve su mi.Ne znam zasto ali imam osjecaj da ih mozes na pijaci bolje proci

@ legendo
de nam ti postavi sta nosis
Normalno da moze,eto ja one adidas patike platio 85 a one su preko 120the scouser je napisao/la: Ma za većinu markiranih stvari, može čovjek jeftinije proći. Pola radnji uzima "porez na budale", samo raja ne zna, a i neće da zna, već mu se više sviđa da je brand, pa makar...
 A raja gleda sta drugi nosaju,ne bitno dal oni to vole ili ne .Ja ne mogu nikako one crvene,smedje,zelene farmerke.Jarane dodje mi da ga ubijem odma kad vidim da to nosa
 A raja gleda sta drugi nosaju,ne bitno dal oni to vole ili ne .Ja ne mogu nikako one crvene,smedje,zelene farmerke.Jarane dodje mi da ga ubijem odma kad vidim da to nosa   

Kakvi,promjeni nick i moci cesPuma je napisao/la:Dobro bar da znam preko koga cu sad patike nabavljati

Ma nać' kakvog dobrog šaneraHenry je napisao/la:I opet nas gule ko budale.Nema se love a cijene k'o da nam je norveski ili svedski standard.

U BBI na posljednjem spratu, a imaš i u Sportlife preko puta Gradske tržnice.alacious je napisao/la:Cekajmti si iz tuzle,jel'?

Ovo je zabuna,ja pitam za Sarajevo

Steta sto onaj Curtmo nije zensko,on je norvezanin.the scouser je napisao/la:Ma nać' kakvog dobrog šaneraHenry je napisao/la:I opet nas gule ko budale.Nema se love a cijene k'o da nam je norveski ili svedski standard.

Odma' sam te skont'o. Ma neka ga, nekakav mi je previše neprijateljski nastrojenHenry je napisao/la:Steta sto onaj Curtmo nije zensko,on je norvezanin.the scouser je napisao/la:Ma nać' kakvog dobrog šaneraHenry je napisao/la:I opet nas gule ko budale.Nema se love a cijene k'o da nam je norveski ili svedski standard.

Nema boljih .. U njima ja mislim da bi svaki napad davo golove
  Nema boljih .. U njima ja mislim da bi svaki napad davo golove   
  . ja volim malo teze da imam osjecaja za sut i dugu.
 . ja volim malo teze da imam osjecaja za sut i dugu.Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.