atletico nas sinoc nije uspio obradovati, igrali su lijepo al nazalost neucinkovito, cak su mozda i nadigrali reala u nekim segmentima, al ronalda je sinoc islo i prakticno je sam i zavrsio posao, atletico sve fino radi, veze lijepo igru do gola i onda nemaju neku ideju, al zato ronaldo torpeduje
al nema veze, samo treba drzati ovaj pritisak, pobijediti sad i levante i docekati el classico s minus 4 i tu im pokazati sta je najbolja ekipa svih vremena, kad budemo na minus 1 bice jos i veci pritisak na real i onda cemo fino cekati kiks
nada ce biti bilbao, oni su osim nas ekipa koja ima najbolje moze pomutiti racune, atletico madrid recimo jest dobar al je nekako previse naivan i otvoren i real je to kaznio, dok je bilbao potpuna suprotnost, oni su puno napaljeniji, imaju i klase al i imaju i velike borce koji ce i udarati realovce i igrati s puno vise srca nego neke druge ekipe i napatit ce real sigurno, remi oni mogu izvuci sigurno i zato jos nista ni izbliza nije odluceno. ima bilbao sjajnu ekipu, vrhunskog trenera i paklenu publiku, jedino bice problem njihov umor zbog lige uefa. ako oni uspiju zaustaviti reala i mi uzmemo titulu, nasi im trebaju definitivno pustiti da osvoje kup, ne bi zalio ni sekunde
ne mora se samo uzdati ni u bilbao, jer vidjeli smo do sada u ligi da smo i mi i real kiksali kad se najmanje nadalo, kobna moze biti i neka ekipa sa dna tabele, samo mi treba da pobjedjujemo, a realu ce sigurno doci dan kad ronalda nece onako ici sut, kad ce protivnik igrati skoro pa bunker i kad ce isoristiti neku frljoku i sl
jedino ako u el classicu ih ne dobijemo, tek tad se mozemo i definitivno halaliti s titulom
NE DAJTE MI LAGAT' !!!