Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

dijabola
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la dijabola » 06 maj 2012, 14:44

Viper je napisao/la:Sta mislite Iguadola under 11,5 poena a over 4,5 asistencija?
Po meni vrlo izgledno, on i deng konstantno isključuju jedan drugog u napadu.

LEYTONEEEEEEE, IMAL TEEEE :D
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 06 maj 2012, 14:49

dijabola je napisao/la:
Viper je napisao/la:Sta mislite Iguadola under 11,5 poena a over 4,5 asistencija?
Po meni vrlo izgledno, on i deng konstantno isključuju jedan drugog u napadu.

LEYTONEEEEEEE, IMAL TEEEE :D
I mislim da ce Philadelphia vise ici na Holidaya a da ce mu Iguadola uglavnom asistirati :D
SAMO ČELIK !

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 06 maj 2012, 15:16

Denver-LA Lakers kp2 @ 2.10 (maksimalni ulog)
Iako su Nuggetsi prošlu utakmicu dobili sa čak 15 razlike, i u toj utakmici se vidjelo ko je bolja ekipa u ovoj seriji. Lakersi su mlako ušli u utakmicu, i domaći su to iskoristili odvojivši se na čak 16 razlike nakon prve četvrtine. No čim su Lakersi zaigrali svoju igru, forsirali post, te odigrali bar nešto malo u odbrani, vratili su utakmicu u egal. No tu su se ipak previše potrošili za potpuni preokret. Siguran sam da će večeras Lakersi izać odlučniji na obe strane parketa, forsirati post-igru kad god mognu, te nametnuti svoj ritam utakmice. A kada to urade Nuggetsi nemaju šta tražiti na parketu. Po meni vrlo siguran par, ja idem sa velikim ulogom.

Edit: Može komotno i under 201,5 poena, u Denveru su ove momčadi rijetko prelazile ovu marginu. Vjerovatno ću i to pokriti sa nekim većim ulogom.

payton

Post Postao/la payton » 06 maj 2012, 15:54

Philadelphia - Chicago(KP) 1 1.75

nakon povrede rosea, chicago je pretrpio jos jedan udarac sto se igrackog kadra tice povredom njihovog prvog centra noaha koji je u prosloj utakmici izvrnuo zglob tokom trcanja jedne kontre, tu utakmicu su bullsi izgubili nakon vodstva od 11 razlike, sixersi su pokazali da imaju kvalitet da u ovakvom omjeru snaga pobjede bullse zahvaljujuci sirokoj klupi i velikom broju opcija u napadu, noah je upitan za veceras a on je prvi skakac bullsa, inace to je sgment koji je u prosloj utakmici i donosio prednost bullsima u vecini situacija, za veceras je upitan i gibson takodjer visoki igrac bullsa, mislim da nemaju snage da uz ove izostanke naprave iznenadjenje u gradu bratske ljubavi ;)
YES.WE.DID.

njegosd
Kontakt:

Post Postao/la njegosd » 06 maj 2012, 17:36

Ova Slavija ce nas sve izuti izgleda :D
A mozda bude iz 2-1 ajde znaj :D
Ko nema u glavi......... Taj je glup!!!!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 06 maj 2012, 17:40

Kvota 7 je previse na Olimpic ;) ;) Nisam nista odigrao ali brate previse je :D
Mene Njukastl sjebo :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 maj 2012, 17:49

ja vala vjerujem u cikago i stavio sma kp2+deng vishe od 6 skokova, buzer vishe od 15 poena, hamilton vishe od 4 asistencije i onaj hadalj holidaj manje od 17 poena :roll:
nema potpisa

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 06 maj 2012, 17:57

lawson 17.5 over
zadnje dvije daje po 25, a veceras moraju dobiti..

johson 20.5 over
zadnje dvije je isao over, a i veceras ne vjerujem da ce igrati smith, tako da je on prva napadacka opcija..

boozer skokovi 9.5 over
nema noah-e, tako da bi boozer trebao skupiti dosta skokova. Ili on, ili deng, mada mislim da ce obojica ici over.

gasol 16.5 under
13,13,16 u ova prva tri meca..
ser del barça es el millor que hi ha !

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 06 maj 2012, 18:47

Inter- AC Milan oba daju
Sarajevo - Zrinjski 3+
Deportivo - Valladolid oba daju
Cagliari-Juventus 3+

Da pokušamo jedan večernji ;)

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 06 maj 2012, 18:51

Deng over 6,5 skokova
Denver under 101,5
HM/Njemačka - Latvija 1

Kvota: 5,98

Evo ga večernji :D
SAMO ČELIK !

nemanja91za
Kontakt:

Post Postao/la nemanja91za » 06 maj 2012, 18:53

Sta mislite veceras santos guarani i fluminense botofogo obe utakmice 3+, na neke vece pare...

BoSSanaC
Kontakt:

Post Postao/la BoSSanaC » 06 maj 2012, 19:01

BoSSanaC je napisao/la:Del Potro J.M. (Arg) - Gasquet R. (Fra) H1 :mrgreen:
Giraldo S. (Col) - Munoz-De La Nava D. (Esp) 1 :mrgreen:
Falla A. (Col) - Cervantes-Huegun I. (Esp) 1 :mrgreen:
Pironkova T. (Bul) - Medina Garrigues A. (Esp) 2 :mrgreen:

:D
Rutina :D <3

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 06 maj 2012, 19:27

Eo na time-outu Chicaga da napišem jedan par koji sam odigro (na manji ulog)
New York-Miami under 183,5
Prošla utakmica ostala na 157 poena, a i u regularnoj sezoni je posljednja utakmica u Gardenu išla ispod ove margine čini mi se. Uglavnom, ne vjerujem da će biti opuštanja ni kod jedne ekipe, bez obzira što je 3-0 u seriji. Miami želi što duži odmor, dok Knicksi igraju za ponos (ipak je New York košarkaška Mekka :D ). Teško da će obje ekipe prebaciti 85 poena.

Edit (na poluvremenu :lol: ): Boston-Atlanta (+5,5) h2 @ 1.85
Prošla utakmica je riješena u produžetku, pobjedom Bostona. Večeras je vrlo vjerovatan povratak Josh Smith-a što je svakako ogroman plus za Hawkse. Osim toga, Celticsi jučer nisu trenirali nikako (jako čudan potez), i moguće je da izađu na teren uspavano kao u prvoj utakmici serije koju su Hawksi dobili. Ray Allen i Avery Bradley nisu 100% spremni, i vjerujem da će gosti iz Atlante pokriti ovaj hendikep ako ne čak i izjednačiti seriju na 2-2.

BoSSanaC
Kontakt:

Post Postao/la BoSSanaC » 06 maj 2012, 23:03

BoSSanaC je napisao/la:BOLTON – VBA TIP:1 @2.00
Sta reci,koju posluku porati,kome?! primili gol u 90+ :/ :twisted: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
Ovo je ključna bitka za Bolton i ako ne usijpe da je dobije naredne sezone igraće u Čempionšipu. Vest Bromviču ne znače mnogo bodovi iz ovog okršaja i to bi mogao da bude glavni adut domaćeg tima. Forma je strani gostiju, međutim,to neće imati veliki značaj.

SAMPDORIJA – REĐINA TIP:1 @1.55
Rutinski :D :mrgreen:
Slavni klub iz Đenove vodi veliku borbu sa Padovom za šesto mjesto u Seriji B, koja znači i plasman u plej-of za viši rang. Sampdorija ima samo bod više na četiri kola prije kraja i ne bi smjela da se poigrava u mečevima koje igra pred svojom publikom. Iz tog razloga vjerujem u siguran trijumf domaćeg tima.

RAPID – TARGU MUREŠ TIP:1 @1.50

Ekipa iz Bukurešta nalazi se u najboljoj formi kada je u pitanju rumunska Liga 1 i to se ne dovodi u pitanje. Rapid samo tri boda ostvaljaju u trci za šampionsku titulu, dok se Targu grčevito bori za opstanak. Kvalitet je ubjedljivo na strani domaćina, pa se nova “trojka” ne dovodi u pitanje.
Ovi su mi dušu uzeli :SS: 94.min :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ANŽI – RUBIN TIP:1 @2.00 :mrgreen:

Anži je remijem u prošlom kolu protiv Kubana izgubio šanse da se dokopa drugog mjesta i Lige šampiona, pa sada mora da čuva poziciju koja ga vodi u Ligu Evrope naredne sezone. Pobjeda bi ekipu iz Mahačkale dovela na korak od plasmana u evrokupove, a to je i osnovni cilj vlasnika kluba. Kvota je vrlo privlačna, pa vredi pokušati s kecom.

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 07 maj 2012, 06:33

dijabola je napisao/la:Denver-LA Lakers kp2 @ 2.10 (maksimalni ulog)
Iako su Nuggetsi prošlu utakmicu dobili sa čak 15 razlike, i u toj utakmici se vidjelo ko je bolja ekipa u ovoj seriji. Lakersi su mlako ušli u utakmicu, i domaći su to iskoristili odvojivši se na čak 16 razlike nakon prve četvrtine. No čim su Lakersi zaigrali svoju igru, forsirali post, te odigrali bar nešto malo u odbrani, vratili su utakmicu u egal. No tu su se ipak previše potrošili za potpuni preokret. Siguran sam da će večeras Lakersi izać odlučniji na obe strane parketa, forsirati post-igru kad god mognu, te nametnuti svoj ritam utakmice. A kada to urade Nuggetsi nemaju šta tražiti na parketu. Po meni vrlo siguran par, ja idem sa velikim ulogom.

Edit: Može komotno i under 201,5 poena, u Denveru su ove momčadi rijetko prelazile ovu marginu. Vjerovatno ću i to pokriti sa nekim većim ulogom.
8-)
dijabola je napisao/la:Eo na time-outu Chicaga da napišem jedan par koji sam odigro (na manji ulog)
New York-Miami under 183,5
Prošla utakmica ostala na 157 poena, a i u regularnoj sezoni je posljednja utakmica u Gardenu išla ispod ove margine čini mi se. Uglavnom, ne vjerujem da će biti opuštanja ni kod jedne ekipe, bez obzira što je 3-0 u seriji. Miami želi što duži odmor, dok Knicksi igraju za ponos (ipak je New York košarkaška Mekka :D ). Teško da će obje ekipe prebaciti 85 poena.

Edit (na poluvremenu :lol: ): Boston-Atlanta (+5,5) h2 @ 1.85
Prošla utakmica je riješena u produžetku, pobjedom Bostona. Večeras je vrlo vjerovatan povratak Josh Smith-a što je svakako ogroman plus za Hawkse. Osim toga, Celticsi jučer nisu trenirali nikako (jako čudan potez), i moguće je da izađu na teren uspavano kao u prvoj utakmici serije koju su Hawksi dobili. Ray Allen i Avery Bradley nisu 100% spremni, i vjerujem da će gosti iz Atlante pokriti ovaj hendikep ako ne čak i izjednačiti seriju na 2-2.
8-) 8-) Ovu Atlantu sam ionako igro na manji ulog, bitno da su Lakersi dobili i to sa malo poena. Nadam se da je bilo onih koje nije bilo strah stavit veće pare.
@Payton-Svaka čast za Sixerse i to sam ispratio :D

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 07 maj 2012, 08:08

ne zna covjek ko je veci hadalj il' ovaj Trocki il ovaj Young - a postavili kvote k'o da igra Djokovic sa Dodigom.

pala je kvota na Young-a za skoro citav 1.00
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 07 maj 2012, 08:45

Citizen-X je napisao/la:ne zna covjek ko je veci hadalj il' ovaj Trocki il ovaj Young - a postavili kvote k'o da igra Djokovic sa Dodigom.

Hajde razbistri glavu danas je tvoj i Leytonov dan :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 07 maj 2012, 09:06

likusa je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:ne zna covjek ko je veci hadalj il' ovaj Trocki il ovaj Young - a postavili kvote k'o da igra Djokovic sa Dodigom.

Hajde razbistri glavu danas je tvoj i Leytonov dan :mrgreen:
ne smijem :mrgreen:

al ovaj Young bi mogao da ga dobije ako se skulira.
trocki totalno u outu od forme i samo mogu reci da su kvote rasporedjene totalno besmisleno sto se tice ovog meca.

a dalje je na tebi zlato... :mrgreen:

nisam ja tip da kazem JOJ 100% MAX BET i te stvari... vise me je strah ako drugog zajebem...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2012, 09:09

Citizen-X je napisao/la:
nisam ja tip da kazem JOJ 100% MAX BET i te stvari... vise me je strah ako drugog zajebem...
Ne seri :mrgreen:

tip74
Kontakt:

Post Postao/la tip74 » 07 maj 2012, 09:15

povrede i suspenzije

Lorient v Dijon FCO
Lorient: Lautoa, Sunu, Doukoure, Quercia, Gassama, Lecomte, Audard, Kone, Barthelme, Do, Aliadiere, Pedrinho
Dijon FCO: Passoni
Sochaux v AS Nancy
Sochaux: Perquis, Brechet, Mouyokolo, Gurler, Butin, Maiga, Martin, Sauget, Mikari
AS Nancy: Sami
Lille OSC v SM Caen
Lille OSC: -
SM Caen: Nangis, Tandia, Deroin
Bet Info Team

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []