Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

nemanja91za
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la nemanja91za » 06 maj 2012, 18:53

Sta mislite veceras santos guarani i fluminense botofogo obe utakmice 3+, na neke vece pare...

BoSSanaC
Kontakt:

Post Postao/la BoSSanaC » 06 maj 2012, 19:01

BoSSanaC je napisao/la:Del Potro J.M. (Arg) - Gasquet R. (Fra) H1 :mrgreen:
Giraldo S. (Col) - Munoz-De La Nava D. (Esp) 1 :mrgreen:
Falla A. (Col) - Cervantes-Huegun I. (Esp) 1 :mrgreen:
Pironkova T. (Bul) - Medina Garrigues A. (Esp) 2 :mrgreen:

:D
Rutina :D <3

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 06 maj 2012, 19:27

Eo na time-outu Chicaga da napišem jedan par koji sam odigro (na manji ulog)
New York-Miami under 183,5
Prošla utakmica ostala na 157 poena, a i u regularnoj sezoni je posljednja utakmica u Gardenu išla ispod ove margine čini mi se. Uglavnom, ne vjerujem da će biti opuštanja ni kod jedne ekipe, bez obzira što je 3-0 u seriji. Miami želi što duži odmor, dok Knicksi igraju za ponos (ipak je New York košarkaška Mekka :D ). Teško da će obje ekipe prebaciti 85 poena.

Edit (na poluvremenu :lol: ): Boston-Atlanta (+5,5) h2 @ 1.85
Prošla utakmica je riješena u produžetku, pobjedom Bostona. Večeras je vrlo vjerovatan povratak Josh Smith-a što je svakako ogroman plus za Hawkse. Osim toga, Celticsi jučer nisu trenirali nikako (jako čudan potez), i moguće je da izađu na teren uspavano kao u prvoj utakmici serije koju su Hawksi dobili. Ray Allen i Avery Bradley nisu 100% spremni, i vjerujem da će gosti iz Atlante pokriti ovaj hendikep ako ne čak i izjednačiti seriju na 2-2.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

BoSSanaC
Kontakt:

Post Postao/la BoSSanaC » 06 maj 2012, 23:03

BoSSanaC je napisao/la:BOLTON – VBA TIP:1 @2.00
Sta reci,koju posluku porati,kome?! primili gol u 90+ :/ :twisted: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
Ovo je ključna bitka za Bolton i ako ne usijpe da je dobije naredne sezone igraće u Čempionšipu. Vest Bromviču ne znače mnogo bodovi iz ovog okršaja i to bi mogao da bude glavni adut domaćeg tima. Forma je strani gostiju, međutim,to neće imati veliki značaj.

SAMPDORIJA – REĐINA TIP:1 @1.55
Rutinski :D :mrgreen:
Slavni klub iz Đenove vodi veliku borbu sa Padovom za šesto mjesto u Seriji B, koja znači i plasman u plej-of za viši rang. Sampdorija ima samo bod više na četiri kola prije kraja i ne bi smjela da se poigrava u mečevima koje igra pred svojom publikom. Iz tog razloga vjerujem u siguran trijumf domaćeg tima.

RAPID – TARGU MUREŠ TIP:1 @1.50

Ekipa iz Bukurešta nalazi se u najboljoj formi kada je u pitanju rumunska Liga 1 i to se ne dovodi u pitanje. Rapid samo tri boda ostvaljaju u trci za šampionsku titulu, dok se Targu grčevito bori za opstanak. Kvalitet je ubjedljivo na strani domaćina, pa se nova “trojka” ne dovodi u pitanje.
Ovi su mi dušu uzeli :SS: 94.min :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ANŽI – RUBIN TIP:1 @2.00 :mrgreen:

Anži je remijem u prošlom kolu protiv Kubana izgubio šanse da se dokopa drugog mjesta i Lige šampiona, pa sada mora da čuva poziciju koja ga vodi u Ligu Evrope naredne sezone. Pobjeda bi ekipu iz Mahačkale dovela na korak od plasmana u evrokupove, a to je i osnovni cilj vlasnika kluba. Kvota je vrlo privlačna, pa vredi pokušati s kecom.

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 07 maj 2012, 06:33

dijabola je napisao/la:Denver-LA Lakers kp2 @ 2.10 (maksimalni ulog)
Iako su Nuggetsi prošlu utakmicu dobili sa čak 15 razlike, i u toj utakmici se vidjelo ko je bolja ekipa u ovoj seriji. Lakersi su mlako ušli u utakmicu, i domaći su to iskoristili odvojivši se na čak 16 razlike nakon prve četvrtine. No čim su Lakersi zaigrali svoju igru, forsirali post, te odigrali bar nešto malo u odbrani, vratili su utakmicu u egal. No tu su se ipak previše potrošili za potpuni preokret. Siguran sam da će večeras Lakersi izać odlučniji na obe strane parketa, forsirati post-igru kad god mognu, te nametnuti svoj ritam utakmice. A kada to urade Nuggetsi nemaju šta tražiti na parketu. Po meni vrlo siguran par, ja idem sa velikim ulogom.

Edit: Može komotno i under 201,5 poena, u Denveru su ove momčadi rijetko prelazile ovu marginu. Vjerovatno ću i to pokriti sa nekim većim ulogom.
8-)
dijabola je napisao/la:Eo na time-outu Chicaga da napišem jedan par koji sam odigro (na manji ulog)
New York-Miami under 183,5
Prošla utakmica ostala na 157 poena, a i u regularnoj sezoni je posljednja utakmica u Gardenu išla ispod ove margine čini mi se. Uglavnom, ne vjerujem da će biti opuštanja ni kod jedne ekipe, bez obzira što je 3-0 u seriji. Miami želi što duži odmor, dok Knicksi igraju za ponos (ipak je New York košarkaška Mekka :D ). Teško da će obje ekipe prebaciti 85 poena.

Edit (na poluvremenu :lol: ): Boston-Atlanta (+5,5) h2 @ 1.85
Prošla utakmica je riješena u produžetku, pobjedom Bostona. Večeras je vrlo vjerovatan povratak Josh Smith-a što je svakako ogroman plus za Hawkse. Osim toga, Celticsi jučer nisu trenirali nikako (jako čudan potez), i moguće je da izađu na teren uspavano kao u prvoj utakmici serije koju su Hawksi dobili. Ray Allen i Avery Bradley nisu 100% spremni, i vjerujem da će gosti iz Atlante pokriti ovaj hendikep ako ne čak i izjednačiti seriju na 2-2.
8-) 8-) Ovu Atlantu sam ionako igro na manji ulog, bitno da su Lakersi dobili i to sa malo poena. Nadam se da je bilo onih koje nije bilo strah stavit veće pare.
@Payton-Svaka čast za Sixerse i to sam ispratio :D
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 07 maj 2012, 08:08

ne zna covjek ko je veci hadalj il' ovaj Trocki il ovaj Young - a postavili kvote k'o da igra Djokovic sa Dodigom.

pala je kvota na Young-a za skoro citav 1.00
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 07 maj 2012, 08:45

Citizen-X je napisao/la:ne zna covjek ko je veci hadalj il' ovaj Trocki il ovaj Young - a postavili kvote k'o da igra Djokovic sa Dodigom.

Hajde razbistri glavu danas je tvoj i Leytonov dan :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 07 maj 2012, 09:06

likusa je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:ne zna covjek ko je veci hadalj il' ovaj Trocki il ovaj Young - a postavili kvote k'o da igra Djokovic sa Dodigom.

Hajde razbistri glavu danas je tvoj i Leytonov dan :mrgreen:
ne smijem :mrgreen:

al ovaj Young bi mogao da ga dobije ako se skulira.
trocki totalno u outu od forme i samo mogu reci da su kvote rasporedjene totalno besmisleno sto se tice ovog meca.

a dalje je na tebi zlato... :mrgreen:

nisam ja tip da kazem JOJ 100% MAX BET i te stvari... vise me je strah ako drugog zajebem...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2012, 09:09

Citizen-X je napisao/la:
nisam ja tip da kazem JOJ 100% MAX BET i te stvari... vise me je strah ako drugog zajebem...
Ne seri :mrgreen:

tip74
Kontakt:

Post Postao/la tip74 » 07 maj 2012, 09:15

povrede i suspenzije

Lorient v Dijon FCO
Lorient: Lautoa, Sunu, Doukoure, Quercia, Gassama, Lecomte, Audard, Kone, Barthelme, Do, Aliadiere, Pedrinho
Dijon FCO: Passoni
Sochaux v AS Nancy
Sochaux: Perquis, Brechet, Mouyokolo, Gurler, Butin, Maiga, Martin, Sauget, Mikari
AS Nancy: Sami
Lille OSC v SM Caen
Lille OSC: -
SM Caen: Nangis, Tandia, Deroin
Bet Info Team

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 07 maj 2012, 09:24

mandraX je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:
Ne seri :mrgreen:
:mrgreen:

nemoj da ti dodjem dole sve cu ti ono kamenje porazbijat :mrgreen:

Gimeno Traver - Hanescu - 1 :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2012, 09:52

Citizen-X je napisao/la:
:mrgreen:

nemoj da ti dodjem dole sve cu ti ono kamenje porazbijat :mrgreen:
ma 'ta ćeš ti razbit' :mrgreen:

Auxerre - Bordeaux 1

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 maj 2012, 10:04

Blackburn - Wigan gg 1

Rennes - Montepelier gg 1
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 07 maj 2012, 10:07

Iako su Nuggetsi prošlu utakmicu dobili sa čak 15 razlike, i u toj utakmici se vidjelo ko je bolja ekipa u ovoj seriji. Lakersi su mlako ušli u utakmicu, i domaći su to iskoristili odvojivši se na čak 16 razlike nakon prve četvrtine. No čim su Lakersi zaigrali svoju igru, forsirali post, te odigrali bar nešto malo u odbrani, vratili su utakmicu u egal. No tu su se ipak previše potrošili za potpuni preokret. Siguran sam da će večeras Lakersi izać odlučniji na obe strane parketa, forsirati post-igru kad god mognu, te nametnuti svoj ritam utakmice. A kada to urade Nuggetsi nemaju šta tražiti na parketu. Po meni vrlo siguran par, ja idem sa velikim ulogom.
Ma prsti ti se pozlatili kojima si kucao ovo. Taman spagu pripremio da se rijesim ove kockarske muke, kada se pojavi ti i tvoja analiza. Velik ulog, veliki novci. Ljubim te u obraz! :D
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 07 maj 2012, 10:11

masteRofPoker je napisao/la:
Ma prsti ti se pozlatili kojima si kucao ovo. Taman spagu pripremio da se rijesim ove kockarske muke, kada se pojavi ti i tvoja analiza. Velik ulog, veliki novci. Ljubim te u obraz! :D
Čestitke na majstorskoj analizi. :)

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 07 maj 2012, 10:20

masteRofPoker je napisao/la:
kol'ko love tebra? :mrgreen:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 07 maj 2012, 10:33

payton je napisao/la:Philadelphia - Chicago(KP) 1 1.75

nakon povrede rosea, chicago je pretrpio jos jedan udarac sto se igrackog kadra tice povredom njihovog prvog centra noaha koji je u prosloj utakmici izvrnuo zglob tokom trcanja jedne kontre, tu utakmicu su bullsi izgubili nakon vodstva od 11 razlike, sixersi su pokazali da imaju kvalitet da u ovakvom omjeru snaga pobjede bullse zahvaljujuci sirokoj klupi i velikom broju opcija u napadu, noah je upitan za veceras a on je prvi skakac bullsa, inace to je sgment koji je u prosloj utakmici i donosio prednost bullsima u vecini situacija, za veceras je upitan i gibson takodjer visoki igrac bullsa, mislim da nemaju snage da uz ove izostanke naprave iznenadjenje u gradu bratske ljubavi ;)
Čestitke i Pejtonu. :)

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 07 maj 2012, 11:09

stomaklija je napisao/la:Ajmo da nas ova nedelja lijepo obasja :ugeek:

DUBL 1:
17:00 Lyon - Brest - Tip 1(1,40)
17:00 Belchatow - Cracovia - Tip 1(1,60)
-------------------------------------------------
Kv: 2,24. Uplata 5 KM - Isplata=11,20KM

DUBL 2:
15:00 Udinese - Geneoa - Tip 1(1,50)
20:45 Inter - Milan - Tip PS1(1,60)
Kv: 2,40. Uplata 5KM - Isplata=12,00KM

Dubl 3:
15:00 Bologna - Napoli - Tip PS1(1,70)
21:15 Valenciennes - PSG - Tip 2(1;75)
------------------------------------------------
Kv: 2,98 - Uplata 5KM - Isplata=14,90KM

Dubl 4:
16:00 Aalborg - Brondby - Tip PS1(1,60)
15:00 Wolwes - Everton - Tip 2(1,70)
Kv: 2,72 - Uplata 5KM - Isplata=13,60KM

Banka=94,80, Uplata 20KM, ostalo 74,80KM.

GL i Svakako Dijabola dereš zovegu :mrgreen:
Odoše moje prvomajske dnevnice :shock:

Dubl 1:
20:45 Rennes - Montpellier - Tip PS1(1,70)
17:30 West Ham - Cardiff - Tip Zx2(1,80)
----------------------------------------------------
Kv: 3,06 - Uplata 5KM - Isplata=15,30KM

Dubl 2:
21:00 Torino - Padova - Tip 1(1.60)
19:00 St.Etienne - Marseille - Tip 1(2,15)
-----------------------------------------------------
Kv: 3,55 - Uplata 5KM - Isplata=17,74

Banka=86,80KM, Uplata 10KM, Banka=76,80KM

GL

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 07 maj 2012, 11:12

slika

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 07 maj 2012, 11:25

slika

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.