Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sta mislite veceras santos guarani i fluminense botofogo obe utakmice 3+, na neke vece pare...
RutinaBoSSanaC je napisao/la:Del Potro J.M. (Arg) - Gasquet R. (Fra) H1![]()
Giraldo S. (Col) - Munoz-De La Nava D. (Esp) 1![]()
Falla A. (Col) - Cervantes-Huegun I. (Esp) 1![]()
Pironkova T. (Bul) - Medina Garrigues A. (Esp) 2![]()

Eo na time-outu Chicaga da napišem jedan par koji sam odigro (na manji ulog)
New York-Miami under 183,5
Prošla utakmica ostala na 157 poena, a i u regularnoj sezoni je posljednja utakmica u Gardenu išla ispod ove margine čini mi se. Uglavnom, ne vjerujem da će biti opuštanja ni kod jedne ekipe, bez obzira što je 3-0 u seriji. Miami želi što duži odmor, dok Knicksi igraju za ponos (ipak je New York košarkaška Mekka
). Teško da će obje ekipe prebaciti 85 poena.
Edit (na poluvremenu
): Boston-Atlanta (+5,5) h2 @ 1.85
Prošla utakmica je riješena u produžetku, pobjedom Bostona. Večeras je vrlo vjerovatan povratak Josh Smith-a što je svakako ogroman plus za Hawkse. Osim toga, Celticsi jučer nisu trenirali nikako (jako čudan potez), i moguće je da izađu na teren uspavano kao u prvoj utakmici serije koju su Hawksi dobili. Ray Allen i Avery Bradley nisu 100% spremni, i vjerujem da će gosti iz Atlante pokriti ovaj hendikep ako ne čak i izjednačiti seriju na 2-2.
Prošla utakmica ostala na 157 poena, a i u regularnoj sezoni je posljednja utakmica u Gardenu išla ispod ove margine čini mi se. Uglavnom, ne vjerujem da će biti opuštanja ni kod jedne ekipe, bez obzira što je 3-0 u seriji. Miami želi što duži odmor, dok Knicksi igraju za ponos (ipak je New York košarkaška Mekka

Edit (na poluvremenu

Prošla utakmica je riješena u produžetku, pobjedom Bostona. Večeras je vrlo vjerovatan povratak Josh Smith-a što je svakako ogroman plus za Hawkse. Osim toga, Celticsi jučer nisu trenirali nikako (jako čudan potez), i moguće je da izađu na teren uspavano kao u prvoj utakmici serije koju su Hawksi dobili. Ray Allen i Avery Bradley nisu 100% spremni, i vjerujem da će gosti iz Atlante pokriti ovaj hendikep ako ne čak i izjednačiti seriju na 2-2.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
BoSSanaC je napisao/la:BOLTON – VBA TIP:1 @2.00
Sta reci,koju posluku porati,kome?! primili gol u 90+ :/![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je ključna bitka za Bolton i ako ne usijpe da je dobije naredne sezone igraće u Čempionšipu. Vest Bromviču ne znače mnogo bodovi iz ovog okršaja i to bi mogao da bude glavni adut domaćeg tima. Forma je strani gostiju, međutim,to neće imati veliki značaj.
SAMPDORIJA – REĐINA TIP:1 @1.55
Rutinski![]()
![]()
Slavni klub iz Đenove vodi veliku borbu sa Padovom za šesto mjesto u Seriji B, koja znači i plasman u plej-of za viši rang. Sampdorija ima samo bod više na četiri kola prije kraja i ne bi smjela da se poigrava u mečevima koje igra pred svojom publikom. Iz tog razloga vjerujem u siguran trijumf domaćeg tima.
RAPID – TARGU MUREŠ TIP:1 @1.50
Ekipa iz Bukurešta nalazi se u najboljoj formi kada je u pitanju rumunska Liga 1 i to se ne dovodi u pitanje. Rapid samo tri boda ostvaljaju u trci za šampionsku titulu, dok se Targu grčevito bori za opstanak. Kvalitet je ubjedljivo na strani domaćina, pa se nova “trojka” ne dovodi u pitanje.
Ovi su mi dušu uzeli :SS: 94.min![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ANŽI – RUBIN TIP:1 @2.00![]()
Anži je remijem u prošlom kolu protiv Kubana izgubio šanse da se dokopa drugog mjesta i Lige šampiona, pa sada mora da čuva poziciju koja ga vodi u Ligu Evrope naredne sezone. Pobjeda bi ekipu iz Mahačkale dovela na korak od plasmana u evrokupove, a to je i osnovni cilj vlasnika kluba. Kvota je vrlo privlačna, pa vredi pokušati s kecom.
dijabola je napisao/la:Denver-LA Lakers kp2 @ 2.10 (maksimalni ulog)
Iako su Nuggetsi prošlu utakmicu dobili sa čak 15 razlike, i u toj utakmici se vidjelo ko je bolja ekipa u ovoj seriji. Lakersi su mlako ušli u utakmicu, i domaći su to iskoristili odvojivši se na čak 16 razlike nakon prve četvrtine. No čim su Lakersi zaigrali svoju igru, forsirali post, te odigrali bar nešto malo u odbrani, vratili su utakmicu u egal. No tu su se ipak previše potrošili za potpuni preokret. Siguran sam da će večeras Lakersi izać odlučniji na obe strane parketa, forsirati post-igru kad god mognu, te nametnuti svoj ritam utakmice. A kada to urade Nuggetsi nemaju šta tražiti na parketu. Po meni vrlo siguran par, ja idem sa velikim ulogom.
Edit: Može komotno i under 201,5 poena, u Denveru su ove momčadi rijetko prelazile ovu marginu. Vjerovatno ću i to pokriti sa nekim većim ulogom.

dijabola je napisao/la:Eo na time-outu Chicaga da napišem jedan par koji sam odigro (na manji ulog)
Prošla utakmica ostala na 157 poena, a i u regularnoj sezoni je posljednja utakmica u Gardenu išla ispod ove margine čini mi se. Uglavnom, ne vjerujem da će biti opuštanja ni kod jedne ekipe, bez obzira što je 3-0 u seriji. Miami želi što duži odmor, dok Knicksi igraju za ponos (ipak je New York košarkaška Mekka). Teško da će obje ekipe prebaciti 85 poena.
Edit (na poluvremenu): Boston-Atlanta (+5,5) h2 @ 1.85

@Payton-Svaka čast za Sixerse i to sam ispratio

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- Citizen-X
- Kontakt:
ne zna covjek ko je veci hadalj il' ovaj Trocki il ovaj Young - a postavili kvote k'o da igra Djokovic sa Dodigom.
pala je kvota na Young-a za skoro citav 1.00
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Hajde razbistri glavu danas je tvoj i Leytonov danCitizen-X je napisao/la:ne zna covjek ko je veci hadalj il' ovaj Trocki il ovaj Young - a postavili kvote k'o da igra Djokovic sa Dodigom.

Željeznicar za život cijeli !
- Citizen-X
- Kontakt:
ne smijemlikusa je napisao/la:Hajde razbistri glavu danas je tvoj i Leytonov danCitizen-X je napisao/la:ne zna covjek ko je veci hadalj il' ovaj Trocki il ovaj Young - a postavili kvote k'o da igra Djokovic sa Dodigom.

al ovaj Young bi mogao da ga dobije ako se skulira.
trocki totalno u outu od forme i samo mogu reci da su kvote rasporedjene totalno besmisleno sto se tice ovog meca.
a dalje je na tebi zlato...

nisam ja tip da kazem JOJ 100% MAX BET i te stvari... vise me je strah ako drugog zajebem...
Ne seriCitizen-X je napisao/la:
nisam ja tip da kazem JOJ 100% MAX BET i te stvari... vise me je strah ako drugog zajebem...

povrede i suspenzije
Lorient v Dijon FCO
Lorient: Lautoa, Sunu, Doukoure, Quercia, Gassama, Lecomte, Audard, Kone, Barthelme, Do, Aliadiere, Pedrinho
Dijon FCO: Passoni
Sochaux v AS Nancy
Sochaux: Perquis, Brechet, Mouyokolo, Gurler, Butin, Maiga, Martin, Sauget, Mikari
AS Nancy: Sami
Lille OSC v SM Caen
Lille OSC: -
SM Caen: Nangis, Tandia, Deroin
Lorient v Dijon FCO
Lorient: Lautoa, Sunu, Doukoure, Quercia, Gassama, Lecomte, Audard, Kone, Barthelme, Do, Aliadiere, Pedrinho
Dijon FCO: Passoni
Sochaux v AS Nancy
Sochaux: Perquis, Brechet, Mouyokolo, Gurler, Butin, Maiga, Martin, Sauget, Mikari
AS Nancy: Sami
Lille OSC v SM Caen
Lille OSC: -
SM Caen: Nangis, Tandia, Deroin
Bet Info Team
- Citizen-X
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Ne seriCitizen-X je napisao/la:

nemoj da ti dodjem dole sve cu ti ono kamenje porazbijat

Gimeno Traver - Hanescu - 1

ma 'ta ćeš ti razbit'Citizen-X je napisao/la:
![]()
nemoj da ti dodjem dole sve cu ti ono kamenje porazbijat![]()

Auxerre - Bordeaux 1
Blackburn - Wigan gg 1
Rennes - Montepelier gg 1
Rennes - Montepelier gg 1
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma prsti ti se pozlatili kojima si kucao ovo. Taman spagu pripremio da se rijesim ove kockarske muke, kada se pojavi ti i tvoja analiza. Velik ulog, veliki novci. Ljubim te u obraz!dijabola je napisao/la:Denver-LA Lakers kp2 @ 2.10 (maksimalni ulog)
Iako su Nuggetsi prošlu utakmicu dobili sa čak 15 razlike, i u toj utakmici se vidjelo ko je bolja ekipa u ovoj seriji. Lakersi su mlako ušli u utakmicu, i domaći su to iskoristili odvojivši se na čak 16 razlike nakon prve četvrtine. No čim su Lakersi zaigrali svoju igru, forsirali post, te odigrali bar nešto malo u odbrani, vratili su utakmicu u egal. No tu su se ipak previše potrošili za potpuni preokret. Siguran sam da će večeras Lakersi izać odlučniji na obe strane parketa, forsirati post-igru kad god mognu, te nametnuti svoj ritam utakmice. A kada to urade Nuggetsi nemaju šta tražiti na parketu. Po meni vrlo siguran par, ja idem sa velikim ulogom.

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Čestitke na majstorskoj analizi.masteRofPoker je napisao/la:Ma prsti ti se pozlatili kojima si kucao ovo. Taman spagu pripremio da se rijesim ove kockarske muke, kada se pojavi ti i tvoja analiza. Velik ulog, veliki novci. Ljubim te u obraz!dijabola je napisao/la:Denver-LA Lakers kp2 @ 2.10 (maksimalni ulog)

- Citizen-X
- Kontakt:
kol'ko love tebra?masteRofPoker je napisao/la:Ma prsti ti se pozlatili kojima si kucao ovo. Taman spagu pripremio da se rijesim ove kockarske muke, kada se pojavi ti i tvoja analiza. Velik ulog, veliki novci. Ljubim te u obraz!dijabola je napisao/la:Denver-LA Lakers kp2 @ 2.10 (maksimalni ulog)

Čestitke i Pejtonu.payton je napisao/la:Philadelphia - Chicago(KP) 1 1.75
nakon povrede rosea, chicago je pretrpio jos jedan udarac sto se igrackog kadra tice povredom njihovog prvog centra noaha koji je u prosloj utakmici izvrnuo zglob tokom trcanja jedne kontre, tu utakmicu su bullsi izgubili nakon vodstva od 11 razlike, sixersi su pokazali da imaju kvalitet da u ovakvom omjeru snaga pobjede bullse zahvaljujuci sirokoj klupi i velikom broju opcija u napadu, noah je upitan za veceras a on je prvi skakac bullsa, inace to je sgment koji je u prosloj utakmici i donosio prednost bullsima u vecini situacija, za veceras je upitan i gibson takodjer visoki igrac bullsa, mislim da nemaju snage da uz ove izostanke naprave iznenadjenje u gradu bratske ljubavi

- stomaklija
- Kontakt:
Odoše moje prvomajske dnevnicestomaklija je napisao/la:Ajmo da nas ova nedelja lijepo obasja :ugeek:
DUBL 1:
17:00 Lyon - Brest - Tip 1(1,40)
17:00 Belchatow - Cracovia - Tip 1(1,60)
-------------------------------------------------
Kv: 2,24. Uplata 5 KM - Isplata=11,20KM
DUBL 2:
15:00 Udinese - Geneoa - Tip 1(1,50)
20:45 Inter - Milan - Tip PS1(1,60)
Kv: 2,40. Uplata 5KM - Isplata=12,00KM
Dubl 3:
15:00 Bologna - Napoli - Tip PS1(1,70)
21:15 Valenciennes - PSG - Tip 2(1;75)
------------------------------------------------
Kv: 2,98 - Uplata 5KM - Isplata=14,90KM
Dubl 4:
16:00 Aalborg - Brondby - Tip PS1(1,60)
15:00 Wolwes - Everton - Tip 2(1,70)
Kv: 2,72 - Uplata 5KM - Isplata=13,60KM
Banka=94,80, Uplata 20KM, ostalo 74,80KM.
GL i Svakako Dijabola dereš zovegu

Dubl 1:
20:45 Rennes - Montpellier - Tip PS1(1,70)
17:30 West Ham - Cardiff - Tip Zx2(1,80)
----------------------------------------------------
Kv: 3,06 - Uplata 5KM - Isplata=15,30KM
Dubl 2:
21:00 Torino - Padova - Tip 1(1.60)
19:00 St.Etienne - Marseille - Tip 1(2,15)
-----------------------------------------------------
Kv: 3,55 - Uplata 5KM - Isplata=17,74
Banka=86,80KM, Uplata 10KM, Banka=76,80KM
GL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.