FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 09 maj 2012, 15:21

amertiger je napisao/la:Ljudi nek vam bude jasno, nekad 15KM i danas 15KM nije isto, nekad si za 15 KM mogao da jedes sedam dana a danas ne mozes jesti dva dana.

Nema to nikakve veze ko voli Zelju ili ko ne voli Zelju, jednostavno puno je u ovakvoj BIH dati 15 KM za jednu utakmicu, naravno ko ima te pare i ko moze da izdvoji taj ce doci ali u potpunosti razumijem ljudi koji nisu u mogucnosti, evo ja prvi ne znam hocul moci.

Evo jedan primjer. 15KM jedan sin, 15 KM drugi sin, eventualno ako i otac bude htio ici na istu utakmicu jos 15 KM, prosta racunica je da jedna prosjecna porodica mora izdvojiti 45 KM za jednu utakmicu, i sad vi meni recite jel normalno da jedna porodica ono hladno da 50 KM za jednu utakmicu. A treba dodati da sigurno u toj istoj porodici vise od dvije plate nemaju sigurno.

Ali sta je tu je, tako se desi kad pogresni ljudi vode klubove u BIH (bar sto se tice finansija i makretinga) ja se mogu kladiti da oni na tri covjeka sa cijenom od 15 KM gube 2 pa nek racunaju koliko ce biti u plusu na kraju ili minusu naravno finansijskom, ja cu samo reci da ce izgubiti isto onoliko koliko i zarade na navijacima Zelje.
prijatelju,drugo je tvoja situacija...ja govorim za ove sto kazu da ce uzeti te iste pare koje imaju opaliti rostilj i kupiti koju pivu..druge je ako covjek ne moze finansijski a drugo ako moze al mu je draze opaliti rostilj.. :roll:
rostilj moze opaliti svake subote..a derbiji su nam rijetki nazalost.. :(
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 09 maj 2012, 15:25

Gledajuči realno situaciju, naš gradski derbi su pokvarili najviše uprave Sarajeva. Od ere Blekića koji vas je skupljao na Koešvu i pravi ciganluk, pa sve do ovih uprava koje hoće na guzovače da naprave nešto. Nije ovdje kriv ni komitet, ni Osim, a Boga im ni Hadžibegić.
Ako budemo u klubovima imali više Osima, Hadžibegića i Pašića biće nešto od velikog derbija, dok je seljadije gledajmo na tv-u.
Potpis!

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 09 maj 2012, 15:27

mma_hz je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Ljudi nek vam bude jasno, nekad 15KM i danas 15KM nije isto, nekad si za 15 KM mogao da jedes sedam dana a danas ne mozes jesti dva dana.

Nema to nikakve veze ko voli Zelju ili ko ne voli Zelju, jednostavno puno je u ovakvoj BIH dati 15 KM za jednu utakmicu, naravno ko ima te pare i ko moze da izdvoji taj ce doci ali u potpunosti razumijem ljudi koji nisu u mogucnosti, evo ja prvi ne znam hocul moci.

Evo jedan primjer. 15KM jedan sin, 15 KM drugi sin, eventualno ako i otac bude htio ici na istu utakmicu jos 15 KM, prosta racunica je da jedna prosjecna porodica mora izdvojiti 45 KM za jednu utakmicu, i sad vi meni recite jel normalno da jedna porodica ono hladno da 50 KM za jednu utakmicu. A treba dodati da sigurno u toj istoj porodici vise od dvije plate nemaju sigurno.

Ali sta je tu je, tako se desi kad pogresni ljudi vode klubove u BIH (bar sto se tice finansija i makretinga) ja se mogu kladiti da oni na tri covjeka sa cijenom od 15 KM gube 2 pa nek racunaju koliko ce biti u plusu na kraju ili minusu naravno finansijskom, ja cu samo reci da ce izgubiti isto onoliko koliko i zarade na navijacima Zelje.
prijatelju,drugo je tvoja situacija...ja govorim za ove sto kazu da ce uzeti te iste pare koje imaju opaliti rostilj i kupiti koju pivu..druge je ako covjek ne moze finansijski a drugo ako moze al mu je draze opaliti rostilj.. :roll:
rostilj moze opaliti svake subote..a derbiji su nam rijetki nazalost.. :(
Covjek nece iz principa da ide. Ako je derbi mozes staviti cijenu koliku hoces, ljudi su ovce, uzet ces pare ???

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 09 maj 2012, 15:37

ma bleki je to uradio najbolje skupio raju uzeo lovu pa na godisnji xD

15 maraka je puno za kvalitetu fudbala koja se gleda i za dzep prosjecnog gradjana ove nase napacene zemlje
sramota je degradirati derbi na ovakav nacin al dobro svakom svoje

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 09 maj 2012, 15:40

jug-onostalgicar je napisao/la:ma bleki je to uradio najbolje skupio raju uzeo lovu pa na godisnji xD

15 maraka je puno za kvalitetu fudbala koja se gleda i za dzep prosjecnog gradjana ove nase napacene zemlje
Te pare uopste nisu isle u klub pametnjakovicu...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 maj 2012, 15:44

jug-onostalgicar je napisao/la:ma bleki je to uradio najbolje skupio raju uzeo lovu pa na godisnji xD

a sto se vi brinete ? Ionako je zabrana gostovanja :mrgreen:

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 09 maj 2012, 15:49

a vi ga nikad niste degradirali...

slika

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 09 maj 2012, 15:50

Nije problem zabrana gostovanja, nego ako željo dadne gol pitari će iz svoga jada i bijede i ljubomore fizički nasrnuti na željovce, pa će se naći i koji nož tako da bi moglo biti svega. A ja ne želim da rizikujem svoj ni život svoga djeteta

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 09 maj 2012, 15:51

HZ_ilidzaa je napisao/la:

a sto se vi brinete ? Ionako je zabrana gostovanja :mrgreen:
mi imamo samo jednu brigu ,hočemo li uzeti prvenstvo i kup ili samo prvenstvo :lol: :lol:

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 09 maj 2012, 16:21

Izvinite što Vam "upadam" na temu, ali moram. Vidim Željovci nešto kukaju kako ih Sarajevo 'zavrće* po pitanju cijene karata, s obzirom na pretpostavku da će na zapad. A zaboravljaju kako Željo zavrće...npr. prošle godine finale kupa Željo- Čelik na Grbavici, Uprava Želje je prekršila dogovor o reciprocitetu tj. besplatan ulaz Čelikovih navijača na Grb. kao i njihovih na BP, a da stvar bude još gora zavrnu cijenu karte 10 KM... pišem ovo zato što mi smeta jer vidim kukaju kao njih neko zavrće, a zaboravljaju kada oni to rade...pozz
#samoČelik

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 maj 2012, 16:27

Lawer_88 je napisao/la:Izvinite što Vam "upadam" na temu, ali moram. Vidim Željovci nešto kukaju kako ih Sarajevo 'zavrće* po pitanju cijene karata, s obzirom na pretpostavku da će na zapad. A zaboravljaju kako Željo zavrće...npr. prošle godine finale kupa Željo- Čelik na Grbavici, Uprava Želje je prekršila dogovor o reciprocitetu tj. besplatan ulaz Čelikovih navijača na Grb. kao i njihovih na BP, a da stvar bude još gora zavrnu cijenu karte 10 KM... pišem ovo zato što mi smeta jer vidim kukaju kao njih neko zavrće, a zaboravljaju kada oni to rade...pozz
vama treba 50 km staviti kartu, jer ste go.vna da takvih nema na dunjaluku, lijep pozdrav.
Za zivot cijeli!

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 09 maj 2012, 16:31

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Lawer_88 je napisao/la:Izvinite što Vam "upadam" na temu, ali moram. Vidim Željovci nešto kukaju kako ih Sarajevo 'zavrće* po pitanju cijene karata, s obzirom na pretpostavku da će na zapad. A zaboravljaju kako Željo zavrće...npr. prošle godine finale kupa Željo- Čelik na Grbavici, Uprava Želje je prekršila dogovor o reciprocitetu tj. besplatan ulaz Čelikovih navijača na Grb. kao i njihovih na BP, a da stvar bude još gora zavrnu cijenu karte 10 KM... pišem ovo zato što mi smeta jer vidim kukaju kao njih neko zavrće, a zaboravljaju kada oni to rade...pozz
vama treba 50 km staviti kartu, jer ste go.vna da takvih nema na dunjaluku, lijep pozdrav.
post ti dovoljno govori o kulturu, a ja se ne spuštam na taj nivo i neću se dalje ovdje raspravljati o tome da ljudima ne kvarim temu.
p.s. da ste nam stavili i 100 KM mi bi opet došli, a upravo ste se toga bojali.
#samoČelik

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 maj 2012, 16:34

Lawer_88 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
post ti dovoljno govori o kulturu, a ja se ne spuštam na taj nivo i neću se dalje ovdje raspravljati o tome da ljudima ne kvarim temu.
p.s. da ste nam stavili i 100 KM mi bi opet došli, a upravo ste se toga bojali.
kulturan sam ja dovoljno da znam ko ste i sta ste
nismo se bojali, nego smo htjeli da vam uzmemo sto vise para, kako do sad niste to skontali :D
Za zivot cijeli!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 09 maj 2012, 16:45

dogovor je vazio samo za ligaske utakmice ne za kup tako da mojne pricat gluposti sem toga sjever je i nama bio 10 maraka tako da mojne glupe price(inace su 8 dakle povecali su za 2 marke finale kupa jao majko mila!!!! lol), osim toga tu ste vi prosli bolje jer je nas doslo vise kod vas nego vas kod nas tako da :)

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 09 maj 2012, 16:45

Hoce li biti kakav stream? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 maj 2012, 17:02

Prema informacijama iz BHTelecoma utakmica Olimpic - Sarajevo neće biti prenošena putem kanala MojaTV. Stoga nismo u mogucnosti raditi stream za ovu utakmicu, te se izvinjavamo se svim posjetiteljima ovi stream
Za zivot cijeli!

nanek

Post Postao/la nanek » 09 maj 2012, 17:06

e mislio sam da cu gledati potop malenih al nista od tog :(

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 09 maj 2012, 17:10

Pratim evo 3-4 stranice ovu temu i nemogu nikako da shvatim da Manijaci imaju vise komentara barem 5 puta vise od "vlasnika" ove teme tj. Hordi.

E stvarno mi ne ide u glavu,..

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 maj 2012, 17:11

Buducnost je napisao/la:Pratim evo 3-4 stranice ovu temu i nemogu nikako da shvatim da Manijaci imaju vise komentara barem 5 puta vise od "vlasnika" ove teme tj. Hordi.

E stvarno mi ne ide u glavu,..
e cuj vlasnika teme :lol: :lol: :lol:
derbi je za 3 dana, razumi
Za zivot cijeli!

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 09 maj 2012, 17:13

Zato sam i stavio pod navodnike. Valjda znas sta je to..

Derbi je za tri dana, razumijem ali ima tema namjenjena za to. Zar nije tako? Ima tema Sarajevo - Zeljo i tamo je dosta prepiranja pa se mora i ovdje.

Ne shvatljivo..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 22 gosta.