Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
mma_hz
-
Kontakt:
amertiger je napisao/la:Ljudi nek vam bude jasno, nekad 15KM i danas 15KM nije isto, nekad si za 15 KM mogao da jedes sedam dana a danas ne mozes jesti dva dana.
Nema to nikakve veze ko voli Zelju ili ko ne voli Zelju, jednostavno puno je u ovakvoj BIH dati 15 KM za jednu utakmicu, naravno ko ima te pare i ko moze da izdvoji taj ce doci ali u potpunosti razumijem ljudi koji nisu u mogucnosti, evo ja prvi ne znam hocul moci.
Evo jedan primjer. 15KM jedan sin, 15 KM drugi sin, eventualno ako i otac bude htio ici na istu utakmicu jos 15 KM, prosta racunica je da jedna prosjecna porodica mora izdvojiti 45 KM za jednu utakmicu, i sad vi meni recite jel normalno da jedna porodica ono hladno da 50 KM za jednu utakmicu. A treba dodati da sigurno u toj istoj porodici vise od dvije plate nemaju sigurno.
Ali sta je tu je, tako se desi kad pogresni ljudi vode klubove u BIH (bar sto se tice finansija i makretinga) ja se mogu kladiti da oni na tri covjeka sa cijenom od 15 KM gube 2 pa nek racunaju koliko ce biti u plusu na kraju ili minusu naravno finansijskom, ja cu samo reci da ce izgubiti isto onoliko koliko i zarade na navijacima Zelje.
prijatelju,drugo je tvoja situacija...ja govorim za ove sto kazu da ce uzeti te iste pare koje imaju opaliti rostilj i kupiti koju pivu..druge je ako covjek ne moze finansijski a drugo ako moze al mu je draze opaliti rostilj..
rostilj moze opaliti svake subote..a derbiji su nam rijetki nazalost..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Aldinn1
-
Kontakt:
Gledajuči realno situaciju, naš gradski derbi su pokvarili najviše uprave Sarajeva. Od ere Blekića koji vas je skupljao na Koešvu i pravi ciganluk, pa sve do ovih uprava koje hoće na guzovače da naprave nešto. Nije ovdje kriv ni komitet, ni Osim, a Boga im ni Hadžibegić.
Ako budemo u klubovima imali više Osima, Hadžibegića i Pašića biće nešto od velikog derbija, dok je seljadije gledajmo na tv-u.
Potpis!
-
FCZ Stari Grad
-
Kontakt:
Postao/la FCZ Stari Grad » 09 maj 2012, 15:27
mma_hz je napisao/la:amertiger je napisao/la:Ljudi nek vam bude jasno, nekad 15KM i danas 15KM nije isto, nekad si za 15 KM mogao da jedes sedam dana a danas ne mozes jesti dva dana.
Nema to nikakve veze ko voli Zelju ili ko ne voli Zelju, jednostavno puno je u ovakvoj BIH dati 15 KM za jednu utakmicu, naravno ko ima te pare i ko moze da izdvoji taj ce doci ali u potpunosti razumijem ljudi koji nisu u mogucnosti, evo ja prvi ne znam hocul moci.
Evo jedan primjer. 15KM jedan sin, 15 KM drugi sin, eventualno ako i otac bude htio ici na istu utakmicu jos 15 KM, prosta racunica je da jedna prosjecna porodica mora izdvojiti 45 KM za jednu utakmicu, i sad vi meni recite jel normalno da jedna porodica ono hladno da 50 KM za jednu utakmicu. A treba dodati da sigurno u toj istoj porodici vise od dvije plate nemaju sigurno.
Ali sta je tu je, tako se desi kad pogresni ljudi vode klubove u BIH (bar sto se tice finansija i makretinga) ja se mogu kladiti da oni na tri covjeka sa cijenom od 15 KM gube 2 pa nek racunaju koliko ce biti u plusu na kraju ili minusu naravno finansijskom, ja cu samo reci da ce izgubiti isto onoliko koliko i zarade na navijacima Zelje.
prijatelju,drugo je tvoja situacija...ja govorim za ove sto kazu da ce uzeti te iste pare koje imaju opaliti rostilj i kupiti koju pivu..druge je ako covjek ne moze finansijski a drugo ako moze al mu je draze opaliti rostilj..
rostilj moze opaliti svake subote..a derbiji su nam rijetki nazalost..

Covjek nece iz principa da ide. Ako je derbi mozes staviti cijenu koliku hoces, ljudi su ovce, uzet ces pare ???
-
jug-onostalgicar
-
Kontakt:
Postao/la jug-onostalgicar » 09 maj 2012, 15:37
ma bleki je to uradio najbolje skupio raju uzeo lovu pa na godisnji xD
15 maraka je puno za kvalitetu fudbala koja se gleda i za dzep prosjecnog gradjana ove nase napacene zemlje
sramota je degradirati derbi na ovakav nacin al dobro svakom svoje
-
Hordas Doboj
-
Kontakt:
Postao/la Hordas Doboj » 09 maj 2012, 15:40
jug-onostalgicar je napisao/la:ma bleki je to uradio najbolje skupio raju uzeo lovu pa na godisnji xD
15 maraka je puno za kvalitetu fudbala koja se gleda i za dzep prosjecnog gradjana ove nase napacene zemlje
Te pare uopste nisu isle u klub pametnjakovicu...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
HZ_ilidzaa
-
Kontakt:
Postao/la HZ_ilidzaa » 09 maj 2012, 15:44
jug-onostalgicar je napisao/la:ma bleki je to uradio najbolje skupio raju uzeo lovu pa na godisnji xD
a sto se vi brinete ? Ionako je zabrana gostovanja

-
nyxem
-
Kontakt:
a vi ga nikad niste degradirali...

-
BlueBoy1921
-
Kontakt:
Postao/la BlueBoy1921 » 09 maj 2012, 15:50
Nije problem zabrana gostovanja, nego ako željo dadne gol pitari će iz svoga jada i bijede i ljubomore fizički nasrnuti na željovce, pa će se naći i koji nož tako da bi moglo biti svega. A ja ne želim da rizikujem svoj ni život svoga djeteta
-
nidi
-
Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la:jug-onostalgicar je napisao/la:ma bleki je to uradio najbolje skupio raju uzeo lovu pa na godisnji xD
a sto se vi brinete ? Ionako je zabrana gostovanja

mi imamo samo jednu brigu ,hočemo li uzeti prvenstvo i kup ili samo prvenstvo

-
Lawer_88
-
Kontakt:
Izvinite što Vam "upadam" na temu, ali moram. Vidim Željovci nešto kukaju kako ih Sarajevo 'zavrće* po pitanju cijene karata, s obzirom na pretpostavku da će na zapad. A zaboravljaju kako Željo zavrće...npr. prošle godine finale kupa Željo- Čelik na Grbavici, Uprava Želje je prekršila dogovor o reciprocitetu tj. besplatan ulaz Čelikovih navijača na Grb. kao i njihovih na BP, a da stvar bude još gora zavrnu cijenu karte 10 KM... pišem ovo zato što mi smeta jer vidim kukaju kao njih neko zavrće, a zaboravljaju kada oni to rade...pozz
#samoČelik
-
ThE_mAnIaCs_1987
-
Kontakt:
Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 maj 2012, 16:27
Lawer_88 je napisao/la:Izvinite što Vam "upadam" na temu, ali moram. Vidim Željovci nešto kukaju kako ih Sarajevo 'zavrće* po pitanju cijene karata, s obzirom na pretpostavku da će na zapad. A zaboravljaju kako Željo zavrće...npr. prošle godine finale kupa Željo- Čelik na Grbavici, Uprava Želje je prekršila dogovor o reciprocitetu tj. besplatan ulaz Čelikovih navijača na Grb. kao i njihovih na BP, a da stvar bude još gora zavrnu cijenu karte 10 KM... pišem ovo zato što mi smeta jer vidim kukaju kao njih neko zavrće, a zaboravljaju kada oni to rade...pozz
vama treba 50 km staviti kartu, jer ste go.vna da takvih nema na dunjaluku, lijep pozdrav.
Za zivot cijeli!
-
Lawer_88
-
Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Lawer_88 je napisao/la:Izvinite što Vam "upadam" na temu, ali moram. Vidim Željovci nešto kukaju kako ih Sarajevo 'zavrće* po pitanju cijene karata, s obzirom na pretpostavku da će na zapad. A zaboravljaju kako Željo zavrće...npr. prošle godine finale kupa Željo- Čelik na Grbavici, Uprava Želje je prekršila dogovor o reciprocitetu tj. besplatan ulaz Čelikovih navijača na Grb. kao i njihovih na BP, a da stvar bude još gora zavrnu cijenu karte 10 KM... pišem ovo zato što mi smeta jer vidim kukaju kao njih neko zavrće, a zaboravljaju kada oni to rade...pozz
vama treba 50 km staviti kartu, jer ste go.vna da takvih nema na dunjaluku, lijep pozdrav.
post ti dovoljno govori o kulturu, a ja se ne spuštam na taj nivo i neću se dalje ovdje raspravljati o tome da ljudima ne kvarim temu.
p.s. da ste nam stavili i 100 KM mi bi opet došli, a upravo ste se toga bojali.
#samoČelik
-
ThE_mAnIaCs_1987
-
Kontakt:
Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 maj 2012, 16:34
Lawer_88 je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Lawer_88 je napisao/la:Izvinite što Vam "upadam" na temu, ali moram. Vidim Željovci nešto kukaju kako ih Sarajevo 'zavrće* po pitanju cijene karata, s obzirom na pretpostavku da će na zapad. A zaboravljaju kako Željo zavrće...npr. prošle godine finale kupa Željo- Čelik na Grbavici, Uprava Želje je prekršila dogovor o reciprocitetu tj. besplatan ulaz Čelikovih navijača na Grb. kao i njihovih na BP, a da stvar bude još gora zavrnu cijenu karte 10 KM... pišem ovo zato što mi smeta jer vidim kukaju kao njih neko zavrće, a zaboravljaju kada oni to rade...pozz
post ti dovoljno govori o kulturu, a ja se ne spuštam na taj nivo i neću se dalje ovdje raspravljati o tome da ljudima ne kvarim temu.
p.s. da ste nam stavili i 100 KM mi bi opet došli, a upravo ste se toga bojali.
kulturan sam ja dovoljno da znam ko ste i sta ste
nismo se bojali, nego smo htjeli da vam uzmemo sto vise para, kako do sad niste to skontali

Za zivot cijeli!
-
jug-onostalgicar
-
Kontakt:
Postao/la jug-onostalgicar » 09 maj 2012, 16:45
Lawer_88 je napisao/la:Izvinite što Vam "upadam" na temu, ali moram. Vidim Željovci nešto kukaju kako ih Sarajevo 'zavrće* po pitanju cijene karata, s obzirom na pretpostavku da će na zapad. A zaboravljaju kako Željo zavrće...npr. prošle godine finale kupa Željo- Čelik na Grbavici, Uprava Želje je prekršila dogovor o reciprocitetu tj. besplatan ulaz Čelikovih navijača na Grb. kao i njihovih na BP, a da stvar bude još gora zavrnu cijenu karte 10 KM... pišem ovo zato što mi smeta jer vidim kukaju kao njih neko zavrće, a zaboravljaju kada oni to rade...pozz
dogovor je vazio samo za ligaske utakmice ne za kup tako da mojne pricat gluposti sem toga sjever je i nama bio 10 maraka tako da mojne glupe price(inace su 8 dakle povecali su za 2 marke finale kupa jao majko mila!!!! lol), osim toga tu ste vi prosli bolje jer je nas doslo vise kod vas nego vas kod nas tako da

-
BlueTiger
-
Kontakt:
Hoce li biti kakav stream? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
-
ThE_mAnIaCs_1987
-
Kontakt:
Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 maj 2012, 17:02
Prema informacijama iz BHTelecoma utakmica Olimpic - Sarajevo neće biti prenošena putem kanala MojaTV. Stoga nismo u mogucnosti raditi stream za ovu utakmicu, te se izvinjavamo se svim posjetiteljima ovi stream
Za zivot cijeli!
-
nanek
e mislio sam da cu gledati potop malenih al nista od tog

-
Buducnost
-
Kontakt:
Pratim evo 3-4 stranice ovu temu i nemogu nikako da shvatim da Manijaci imaju vise komentara barem 5 puta vise od "vlasnika" ove teme tj. Hordi.
E stvarno mi ne ide u glavu,..
-
ThE_mAnIaCs_1987
-
Kontakt:
Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 maj 2012, 17:11
Buducnost je napisao/la:Pratim evo 3-4 stranice ovu temu i nemogu nikako da shvatim da Manijaci imaju vise komentara barem 5 puta vise od "vlasnika" ove teme tj. Hordi.
E stvarno mi ne ide u glavu,..
e cuj vlasnika teme
derbi je za 3 dana, razumi
Za zivot cijeli!
-
Buducnost
-
Kontakt:
Zato sam i stavio pod navodnike. Valjda znas sta je to..
Derbi je za tri dana, razumijem ali ima tema namjenjena za to. Zar nije tako? Ima tema Sarajevo - Zeljo i tamo je dosta prepiranja pa se mora i ovdje.
Ne shvatljivo..