FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nidi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nidi » 09 maj 2012, 15:51

HZ_ilidzaa je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:ma bleki je to uradio najbolje skupio raju uzeo lovu pa na godisnji xD

15 maraka je puno za kvalitetu fudbala koja se gleda i za dzep prosjecnog gradjana ove nase napacene zemlje
sramota je degradirati derbi na ovakav nacin al dobro svakom svoje
a sto se vi brinete ? Ionako je zabrana gostovanja :mrgreen:
mi imamo samo jednu brigu ,hočemo li uzeti prvenstvo i kup ili samo prvenstvo :lol: :lol:

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 09 maj 2012, 16:21

Izvinite što Vam "upadam" na temu, ali moram. Vidim Željovci nešto kukaju kako ih Sarajevo 'zavrće* po pitanju cijene karata, s obzirom na pretpostavku da će na zapad. A zaboravljaju kako Željo zavrće...npr. prošle godine finale kupa Željo- Čelik na Grbavici, Uprava Želje je prekršila dogovor o reciprocitetu tj. besplatan ulaz Čelikovih navijača na Grb. kao i njihovih na BP, a da stvar bude još gora zavrnu cijenu karte 10 KM... pišem ovo zato što mi smeta jer vidim kukaju kao njih neko zavrće, a zaboravljaju kada oni to rade...pozz
#samoČelik

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 maj 2012, 16:27

Lawer_88 je napisao/la:Izvinite što Vam "upadam" na temu, ali moram. Vidim Željovci nešto kukaju kako ih Sarajevo 'zavrće* po pitanju cijene karata, s obzirom na pretpostavku da će na zapad. A zaboravljaju kako Željo zavrće...npr. prošle godine finale kupa Željo- Čelik na Grbavici, Uprava Želje je prekršila dogovor o reciprocitetu tj. besplatan ulaz Čelikovih navijača na Grb. kao i njihovih na BP, a da stvar bude još gora zavrnu cijenu karte 10 KM... pišem ovo zato što mi smeta jer vidim kukaju kao njih neko zavrće, a zaboravljaju kada oni to rade...pozz
vama treba 50 km staviti kartu, jer ste go.vna da takvih nema na dunjaluku, lijep pozdrav.
Za zivot cijeli!

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 09 maj 2012, 16:31

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Lawer_88 je napisao/la:Izvinite što Vam "upadam" na temu, ali moram. Vidim Željovci nešto kukaju kako ih Sarajevo 'zavrće* po pitanju cijene karata, s obzirom na pretpostavku da će na zapad. A zaboravljaju kako Željo zavrće...npr. prošle godine finale kupa Željo- Čelik na Grbavici, Uprava Želje je prekršila dogovor o reciprocitetu tj. besplatan ulaz Čelikovih navijača na Grb. kao i njihovih na BP, a da stvar bude još gora zavrnu cijenu karte 10 KM... pišem ovo zato što mi smeta jer vidim kukaju kao njih neko zavrće, a zaboravljaju kada oni to rade...pozz
vama treba 50 km staviti kartu, jer ste go.vna da takvih nema na dunjaluku, lijep pozdrav.
post ti dovoljno govori o kulturu, a ja se ne spuštam na taj nivo i neću se dalje ovdje raspravljati o tome da ljudima ne kvarim temu.
p.s. da ste nam stavili i 100 KM mi bi opet došli, a upravo ste se toga bojali.
#samoČelik

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 maj 2012, 16:34

Lawer_88 je napisao/la:
post ti dovoljno govori o kulturu, a ja se ne spuštam na taj nivo i neću se dalje ovdje raspravljati o tome da ljudima ne kvarim temu.
p.s. da ste nam stavili i 100 KM mi bi opet došli, a upravo ste se toga bojali.
kulturan sam ja dovoljno da znam ko ste i sta ste
nismo se bojali, nego smo htjeli da vam uzmemo sto vise para, kako do sad niste to skontali :D
Za zivot cijeli!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 09 maj 2012, 16:45

dogovor je vazio samo za ligaske utakmice ne za kup tako da mojne pricat gluposti sem toga sjever je i nama bio 10 maraka tako da mojne glupe price(inace su 8 dakle povecali su za 2 marke finale kupa jao majko mila!!!! lol), osim toga tu ste vi prosli bolje jer je nas doslo vise kod vas nego vas kod nas tako da :)

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 09 maj 2012, 16:45

Hoce li biti kakav stream? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 maj 2012, 17:02

Prema informacijama iz BHTelecoma utakmica Olimpic - Sarajevo neće biti prenošena putem kanala MojaTV. Stoga nismo u mogucnosti raditi stream za ovu utakmicu, te se izvinjavamo se svim posjetiteljima ovi stream
Za zivot cijeli!

nanek

Post Postao/la nanek » 09 maj 2012, 17:06

e mislio sam da cu gledati potop malenih al nista od tog :(

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 09 maj 2012, 17:10

Pratim evo 3-4 stranice ovu temu i nemogu nikako da shvatim da Manijaci imaju vise komentara barem 5 puta vise od "vlasnika" ove teme tj. Hordi.

E stvarno mi ne ide u glavu,..

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 maj 2012, 17:11

Buducnost je napisao/la:Pratim evo 3-4 stranice ovu temu i nemogu nikako da shvatim da Manijaci imaju vise komentara barem 5 puta vise od "vlasnika" ove teme tj. Hordi.

e cuj vlasnika teme :lol: :lol: :lol:
derbi je za 3 dana, razumi
Za zivot cijeli!

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 09 maj 2012, 17:13

Zato sam i stavio pod navodnike. Valjda znas sta je to..

Derbi je za tri dana, razumijem ali ima tema namjenjena za to. Zar nije tako? Ima tema Sarajevo - Zeljo i tamo je dosta prepiranja pa se mora i ovdje.

Ne shvatljivo..

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 09 maj 2012, 17:13

Bolje bi bilo da si sutio nego ovaku glupost lupio...taj dogovor je vazio samo za prvenstvene tekme i isti je ispostovan druze moj...a o finalu kupa nije bilo habera jer ko je tad kad se dogovor sklapao(jos u jesenjem dijelu prvenstva)mogao znati da ce ova dva kluba igrati finale...zato il' pisi nesto pametno il' tisu-misu ;)
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 09 maj 2012, 17:14

Buducnost je napisao/la:Pratim evo 3-4 stranice ovu temu i nemogu nikako da shvatim da Manijaci imaju vise komentara barem 5 puta vise od "vlasnika" ove teme tj. Hordi.

Da razmišljaš glavom osim što lupetaš možda bi skontao da je 95% ljudi na Otoci u posljednjih sat, dva !
U novi boj ...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 09 maj 2012, 17:17

hz033 je napisao/la:

Da razmišljaš glavom osim što lupetaš možda bi skontao da je 95% ljudi na Otoci u posljednjih sat, dva !
ne znam zasto si mene citirao, kakve veze ima to sto si napisao sa onim sto sam ja napisao ? :?
Za zivot cijeli!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 maj 2012, 17:35

Nadam se i da cemo sa i sa ovim sarenim sastavom danas uspijeti ostati neporazeni,drago mi je sto Jovic odmara vecinu igraca kojima prijeti suspenzija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 maj 2012, 17:57

jel ovaj sa bhr1 rekao da je belosevic dobio zuti? :?

EDIT: ne igra beli :D
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 maj 2012, 18:53

Eto primamo ga u 90-toj,Harba 1-0
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 09 maj 2012, 18:53

1-0 za Olimpic Harba ..A dobro je onaj u pozadini rekao igrajte P.....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 maj 2012, 18:58

A iskreno ja se danas nisam nadao bodovima,prvo jel sam znao da ce se odmarati neki igraci,mada eto nismo nista losije stajali na terenu po izjavama ovoga,pred kraj su isli igraci koji neigraju nikako(Handzic i jedan i drugi) tako da nisam iznenadjen porazom,mada eto mogli su izgurati i sudisko kad su vec drzali sve pod kontrolom 90 min al jbg...ugl ako misle ostati treci moraju derbi uzeti

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []