RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kajl
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kajl » 15 maj 2012, 22:52

i lijepa vijest ovo za bašića. nadao sam se da će iduće sezone već pomalo dobijati prilike u prvom timu, dečko je rijedak potencijal, ali nek ide dok ga još zovu :)

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 15 maj 2012, 23:30

kajl je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:
kajl je napisao/la:mogu li kerzen i astra izdvojiti neke stvari koje su trenutno dobre u veležu? eto neka kritika, ali bih volio čuti od njih barem jednu pozitivnu stvar.
sad će reći "dobar je bandović, ali će otići jer su mu dužni platu"
može se to reći i "dobar je bandović, nadam se da će produžiti ugovor s njim da i iduće sezone bude dobar na golu veleža" - onda sačekamo da vidimo šta će biti, pa onda ako ne produže, saznamo zašto nisu produžili i čija je to krivica.
što se plata tiče, ja se nadam da će biti redovne i da do nove godine neće biti ni jednu dužni. a trenutno su dužni jednu?
pored toliko navedenih pozitivnih stvari koje su se desile u klubu u zadnje vrijeme, ne mogu da vjerujem da neki ovdje ne mogu nijednom pohvaliti upravu/igrače/trenere za bilo kakve pomake. to je očigledan znak da se najmerno narušava atmosfera. kad velež izgubi, dobro gledajte ko će se prvi pojaviti da kritikuje i likuje, a kad pobjedi, ne udostoje se ništa pozitivno napisati.
Ovo je PR sto posto :lol: :lol:

Najbolja tema na forumu!

što to, jer sam novi kolač? :)
Zezam se bola.

Kitu bi Kinu ikad vidjeli da decko nije dobio taj poziv od trenera U17, neka se njemu zahvali ako uspije tamo ostati, a nadam se zbog njega da hoce.
Support Velez, It's logical! ★

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 15 maj 2012, 23:39

kajl je napisao/la:i lijepa vijest ovo za bašića. nadao sam se da će iduće sezone već pomalo dobijati prilike u prvom timu, dečko je rijedak potencijal, ali nek ide dok ga još zovu :)
ako je vec toliki potencijal ja se nadam da ce prvo podpisat sa velezom, odigrat barem polusezonu pa onda bit prodan u inostranstvo! ako ga pokupe iz omladinskog pogona nemamo nista od tog, samo neku mizernu cifricu sto je poceo trenirat u nas! sad ce me sigurno neki napast i rec podrzavas piku itd itd, nepodrzavam nikog, ali mali dino cemalovic je veliki talenat isto, licno sam se ubjedio u to jer sam gledao momka kako igra! fizicki spremnijeg igraca sigurno ni u prvoj ekipi nema a kamoli u omladinskom pogonu, a uz to dobro barata sa loptom! i njega bi trebalo polako prikljucit radu sa prvom ekipom jer se i tu sigurno moze uzet fini para na transferu u inostranstvo kad taj dan dodje! u mirzi cemalovicu nevidim taj potencijal, jer evo vec je dvi sezone oko ekipe pa i dobije neke prilike a nista da pokaze dok naprimjer od ovi ostali mladi sto su ove sezone dobili priliku (brkovic,jazvin,zvonic,mahinic,mehremic,hebibovic,hajdarevic) ima materijala i kvaliteta samo da se fino radi snjima! mogli bi postat fina mlada ekipa u godinama koje slijede ako svi ostanu na okupu! nesmjemo nijednog igraca pustat u drugog premierligasa, jedino inostranstvo smije bit opcija ako ce se pustat mladi talentovani momci iz kluba!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 15 maj 2012, 23:56

Cuj gotivis Piku ako kazes da mu sin dobro igra :lol: Pa fala Bogu, i stari mu je bio dobar igrac u svoje vrijeme, barem ono sto se ja sjecam, dok nije pupa pocela rasti, kasnije je bio samo dobar kapiten :mrgreen:

A ako ijedan igrac ovog ljeta za DZ predje u bilo koji drugi Premijerligaski klub, definitivno necu ici na utakmice i sekirati se sve dok ljudi zaduzeni za ugovore sa igracima ne odstupe sa svojih mjesta, da ih sad ne imenujemo, ispasce da sam Kerzen, Karaiskakis ili ne dao Bog Himzo Polovina :lol:
Support Velez, It's logical! ★

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 maj 2012, 00:48

Bola Kerzen = Karaiskakis = H/2

To bi isto bilo, da si reko "ispasce nedaj Boze da sam Sejid, il Memic il nedaj Boze Vajta" :lol: :lol: :lol:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 16 maj 2012, 00:57

zna li iko gdje sad igra elvis coric?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 maj 2012, 00:57

može li mi neko reći kako se zvanično zove naš stadion, pošto ima više naziva:

1. Stadion Vrapčići
2. Stadion rođeni
3. stadion FK VELEŽ

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 16 maj 2012, 00:59

hercegovina je napisao/la:zna li iko gdje sad igra elvis coric?
persik kediri indonezija

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 maj 2012, 09:10

Evo cijelo jutro razmišljam šta bi bilo da smo mi večeras u finalu kupa,kakva bi to ludnica bila...a još da osvojimo...a još da su babi muda :mrgreen:

Nego,dobra vijest za Bašića,svaka čast.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

astra
Kontakt:

Post Postao/la astra » 16 maj 2012, 09:36

BlueBoy1921 je napisao/la:
hercegovina je napisao/la:zna li iko gdje sad igra elvis coric?
persik kediri indonezija
trenutno neigra nigdje,momak je povrijeđen i bio je na operaciji u dr.nemeca,ovdje je u mostaru.

astra
Kontakt:

Post Postao/la astra » 16 maj 2012, 09:53

kajl je napisao/la:mogu li kerzen i astra izdvojiti neke stvari koje su trenutno dobre u veležu? eto neka kritika, ali bih volio čuti od njih barem jednu pozitivnu stvar.
može se to reći i "dobar je bandović, nadam se da će produžiti ugovor s njim da i iduće sezone bude dobar na golu veleža" - onda sačekamo da vidimo šta će biti, pa onda ako ne produže, saznamo zašto nisu produžili i čija je to krivica.
što se plata tiče, ja se nadam da će biti redovne i da do nove godine neće biti ni jednu dužni. a trenutno su dužni jednu?
pored toliko navedenih pozitivnih stvari koje su se desile u klubu u zadnje vrijeme, ne mogu da vjerujem da neki ovdje ne mogu nijednom pohvaliti upravu/igrače/trenere za bilo kakve pomake. to je očigledan znak da se najmerno narušava atmosfera. kad velež izgubi, dobro gledajte ko će se prvi pojaviti da kritikuje i likuje, a kad pobjedi, ne udostoje se ništa pozitivno napisati.
eto napokon je jučer bila plata,pozitiva,mislim da griješiš da treba čekat da bandović ode pa da onda kao utvrđujemo zašto je i kako otišao i ko je za to kriv,tada če to biti nebitno a mi ovakvog golmana i čovjeka od rata nismo imali,zato treba napravit pritisak da se momku ispune svi uslovi i dati mu traku kapitena.

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 16 maj 2012, 10:32

pa da, naše je da govorimo šta želimo i šta očekujemo od uprave. mislim da je jasno svima da navijači žele da dejo ostane. sa kapitenskom trakom ne bih žurio, bez obzira koliko ga poštujem. po zalaganju je zaslužuje, ali ima tu i drugih elemenata, od međusobnih odnosa sa ostalim igračima i trenerima, karakterom, autoritetom, stažom u klubu itd.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 16 maj 2012, 11:16

DEJO BOLA, NEKA TE ! :mrgreen:
Who dares, wins !

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 16 maj 2012, 11:57

Joj astra mogu biti dvije solucije ko si , ili neko ko po fb cita statuse i objave igraca , ili neko ko sjedi na kafama i slusa te price , jer po svim segmentima nesto je od to dvoje .

Dalje , dize se hajka oko Durakovica , da me pogresno ne razumijete ne dizem ga u nebesa i po meni Velez ima 2-3 kvalitetnija igraca od njega , ali on je igrac koji je gorio svaku minutu , i to je nazalost imalo drugu stranu , veliki broj kartona , ali nista sto jedan iole ozbiljan trener (sto je Dzafa) ne moze korigovati nakon jednog razgovora. Na kraju krajeva : kakav god da je , nas je ! Pogledaj Mostar United pa ce ti biti jasno da je uvijek zivio za ovaj klub.

Nadam se da cemo procvjetati sljedece sezone , vraca se i Kazazic , Hasanovica ako se nije naglo promjenio nakon ove povrede (sumnjam) fino ispratiti. I vratit ce se Velez , kad tad ;)
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 maj 2012, 15:55

AlemC85 je napisao/la:može li mi neko reći kako se zvanično zove naš stadion, pošto ima više naziva:

1. Stadion Vrapčići
2. Stadion rođeni
3. stadion FK VELEŽ

Stadion Rodjeni je zvanicni naziv.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 maj 2012, 15:57

astra je napisao/la:
eto napokon je jučer bila plata,pozitiva,mislim da griješiš da treba čekat da bandović ode pa da onda kao utvrđujemo zašto je i kako otišao i ko je za to kriv,tada če to biti nebitno a mi ovakvog golmana i čovjeka od rata nismo imali,zato treba napravit pritisak da se momku ispune svi uslovi i dati mu traku kapitena.
Ako Dejan potpise ugovor na 2-3 godine sa Velezom ja licno nebi imao nista protiv toga da bude kapiten.

I Vukasin Petranovic je bio golman koji nije iz Mostara pa je bio kapiten Veleza. Mislim da je sve do Dejana ako bude zelio ostat u Velezu.

Haj nek se i ja i ti jednom u necemu slazemo - mora da je snijeg u Sarajvu. :mrgreen:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 maj 2012, 16:03

Handžića za kapitena!!! :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 maj 2012, 16:06

MostaracVelezovac je napisao/la:
astra je napisao/la:
Ako Dejan potpise ugovor na 2-3 godine sa Velezom ja licno nebi imao nista protiv toga da bude kapiten.

I Vukasin Petranovic je bio golman koji nije iz Mostara pa je bio kapiten Veleza. Mislim da je sve do Dejana ako bude zelio ostat u Velezu.

Haj nek se i ja i ti jednom u necemu slazemo - mora da je snijeg u Sarajvu. :mrgreen:
nije snijeg ali je zato kiša u sarajevu, a na planinama snijeg :mrgreen:

nego može li mi neko reći kako se zvanično zove naš stadion, pošto se pojavljuju tri naziva?

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 maj 2012, 16:14

Pa reko sam ti gore iznad.

Stadion se zove Stadion Rodjeni.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 maj 2012, 16:16

OK! HVALA. Nego jesi li primjetio, ima li radova na stadionu?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.