eto napokon je jučer bila plata,pozitiva,mislim da griješiš da treba čekat da bandović ode pa da onda kao utvrđujemo zašto je i kako otišao i ko je za to kriv,tada če to biti nebitno a mi ovakvog golmana i čovjeka od rata nismo imali,zato treba napravit pritisak da se momku ispune svi uslovi i dati mu traku kapitena.kajl je napisao/la:mogu li kerzen i astra izdvojiti neke stvari koje su trenutno dobre u veležu? eto neka kritika, ali bih volio čuti od njih barem jednu pozitivnu stvar.
sad će reći "dobar je bandović, ali će otići jer su mu dužni platu"
može se to reći i "dobar je bandović, nadam se da će produžiti ugovor s njim da i iduće sezone bude dobar na golu veleža" - onda sačekamo da vidimo šta će biti, pa onda ako ne produže, saznamo zašto nisu produžili i čija je to krivica.
što se plata tiče, ja se nadam da će biti redovne i da do nove godine neće biti ni jednu dužni. a trenutno su dužni jednu?
pored toliko navedenih pozitivnih stvari koje su se desile u klubu u zadnje vrijeme, ne mogu da vjerujem da neki ovdje ne mogu nijednom pohvaliti upravu/igrače/trenere za bilo kakve pomake. to je očigledan znak da se najmerno narušava atmosfera. kad velež izgubi, dobro gledajte ko će se prvi pojaviti da kritikuje i likuje, a kad pobjedi, ne udostoje se ništa pozitivno napisati.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
pa da, naše je da govorimo šta želimo i šta očekujemo od uprave. mislim da je jasno svima da navijači žele da dejo ostane. sa kapitenskom trakom ne bih žurio, bez obzira koliko ga poštujem. po zalaganju je zaslužuje, ali ima tu i drugih elemenata, od međusobnih odnosa sa ostalim igračima i trenerima, karakterom, autoritetom, stažom u klubu itd.
Joj astra mogu biti dvije solucije ko si , ili neko ko po fb cita statuse i objave igraca , ili neko ko sjedi na kafama i slusa te price , jer po svim segmentima nesto je od to dvoje .
Dalje , dize se hajka oko Durakovica , da me pogresno ne razumijete ne dizem ga u nebesa i po meni Velez ima 2-3 kvalitetnija igraca od njega , ali on je igrac koji je gorio svaku minutu , i to je nazalost imalo drugu stranu , veliki broj kartona , ali nista sto jedan iole ozbiljan trener (sto je Dzafa) ne moze korigovati nakon jednog razgovora. Na kraju krajeva : kakav god da je , nas je ! Pogledaj Mostar United pa ce ti biti jasno da je uvijek zivio za ovaj klub.
Nadam se da cemo procvjetati sljedece sezone , vraca se i Kazazic , Hasanovica ako se nije naglo promjenio nakon ove povrede (sumnjam) fino ispratiti. I vratit ce se Velez , kad tad
Dalje , dize se hajka oko Durakovica , da me pogresno ne razumijete ne dizem ga u nebesa i po meni Velez ima 2-3 kvalitetnija igraca od njega , ali on je igrac koji je gorio svaku minutu , i to je nazalost imalo drugu stranu , veliki broj kartona , ali nista sto jedan iole ozbiljan trener (sto je Dzafa) ne moze korigovati nakon jednog razgovora. Na kraju krajeva : kakav god da je , nas je ! Pogledaj Mostar United pa ce ti biti jasno da je uvijek zivio za ovaj klub.
Nadam se da cemo procvjetati sljedece sezone , vraca se i Kazazic , Hasanovica ako se nije naglo promjenio nakon ove povrede (sumnjam) fino ispratiti. I vratit ce se Velez , kad tad
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:može li mi neko reći kako se zvanično zove naš stadion, pošto ima više naziva:
1. Stadion Vrapčići
2. Stadion rođeni
3. stadion FK VELEŽ
Stadion Rodjeni je zvanicni naziv.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ako Dejan potpise ugovor na 2-3 godine sa Velezom ja licno nebi imao nista protiv toga da bude kapiten.astra je napisao/la:eto napokon je jučer bila plata,pozitiva,mislim da griješiš da treba čekat da bandović ode pa da onda kao utvrđujemo zašto je i kako otišao i ko je za to kriv,tada če to biti nebitno a mi ovakvog golmana i čovjeka od rata nismo imali,zato treba napravit pritisak da se momku ispune svi uslovi i dati mu traku kapitena.kajl je napisao/la:mogu li kerzen i astra izdvojiti neke stvari koje su trenutno dobre u veležu? eto neka kritika, ali bih volio čuti od njih barem jednu pozitivnu stvar.
može se to reći i "dobar je bandović, nadam se da će produžiti ugovor s njim da i iduće sezone bude dobar na golu veleža" - onda sačekamo da vidimo šta će biti, pa onda ako ne produže, saznamo zašto nisu produžili i čija je to krivica.
što se plata tiče, ja se nadam da će biti redovne i da do nove godine neće biti ni jednu dužni. a trenutno su dužni jednu?
pored toliko navedenih pozitivnih stvari koje su se desile u klubu u zadnje vrijeme, ne mogu da vjerujem da neki ovdje ne mogu nijednom pohvaliti upravu/igrače/trenere za bilo kakve pomake. to je očigledan znak da se najmerno narušava atmosfera. kad velež izgubi, dobro gledajte ko će se prvi pojaviti da kritikuje i likuje, a kad pobjedi, ne udostoje se ništa pozitivno napisati.
I Vukasin Petranovic je bio golman koji nije iz Mostara pa je bio kapiten Veleza. Mislim da je sve do Dejana ako bude zelio ostat u Velezu.
Haj nek se i ja i ti jednom u necemu slazemo - mora da je snijeg u Sarajvu.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Handžića za kapitena!!! 
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
nije snijeg ali je zato kiša u sarajevu, a na planinama snijegMostaracVelezovac je napisao/la:Ako Dejan potpise ugovor na 2-3 godine sa Velezom ja licno nebi imao nista protiv toga da bude kapiten.astra je napisao/la:eto napokon je jučer bila plata,pozitiva,mislim da griješiš da treba čekat da bandović ode pa da onda kao utvrđujemo zašto je i kako otišao i ko je za to kriv,tada če to biti nebitno a mi ovakvog golmana i čovjeka od rata nismo imali,zato treba napravit pritisak da se momku ispune svi uslovi i dati mu traku kapitena.kajl je napisao/la:mogu li kerzen i astra izdvojiti neke stvari koje su trenutno dobre u veležu? eto neka kritika, ali bih volio čuti od njih barem jednu pozitivnu stvar.
I Vukasin Petranovic je bio golman koji nije iz Mostara pa je bio kapiten Veleza. Mislim da je sve do Dejana ako bude zelio ostat u Velezu.
nego može li mi neko reći kako se zvanično zove naš stadion, pošto se pojavljuju tri naziva?
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Pa reko sam ti gore iznad.
Stadion se zove Stadion Rodjeni.
Stadion se zove Stadion Rodjeni.
OK! HVALA. Nego jesi li primjetio, ima li radova na stadionu?
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Cuo sam da ce biti radova ovo ljeto ali neznam tacno sta ce biti.
da ti nisi možda ljubomoran što neko zna neke stvari koje ti pojma nemaš,važno je da ti znaš branit durakovića,možeš li mi onda odgovorit ovo:večina navijača priželjkuje ostanak u ekipi kneževiča i lakičevića( koji su po meni puno bolji igrači od đane),kako sad ti zamišljaš da se tvoj ljubimac vrati u velež i još bude kapiten ovoj dvojici igrača kada svi znamo šta se desilo između njih(također i juge i bandovića koji su srećom izbjegli osvetnički pohod familije duraković a bili su prisutni to veče u piramidi)ja kao navijać,fejsbukovac,ispijač kafa u fejičevoj,možda čak i igrač ko zna,izabrao bi pravu stranu.Adin_BiH je napisao/la:Joj astra mogu biti dvije solucije ko si , ili neko ko po fb cita statuse i objave igraca , ili neko ko sjedi na kafama i slusa te price , jer po svim segmentima nesto je od to dvoje .
Definitivno najbolja tema na forumu !!!
svi smo nadam se ovde sa istim ciljem,a to je bolji i uspješniji velež,netreba zatvarati oči i zabijati glavu u pijesak i misliti da je sve idealno,ili da nije,ja iznosim neke činjenice na koje ti stavljaš smješka,a izbjegavaš konkretne odgovore,nemoramo se svi u sveme slagat ali trebamo pričat argumentima.MostaracVelezovac je napisao/la:Ako Dejan potpise ugovor na 2-3 godine sa Velezom ja licno nebi imao nista protiv toga da bude kapiten.astra je napisao/la:eto napokon je jučer bila plata,pozitiva,mislim da griješiš da treba čekat da bandović ode pa da onda kao utvrđujemo zašto je i kako otišao i ko je za to kriv,tada če to biti nebitno a mi ovakvog golmana i čovjeka od rata nismo imali,zato treba napravit pritisak da se momku ispune svi uslovi i dati mu traku kapitena.kajl je napisao/la:mogu li kerzen i astra izdvojiti neke stvari koje su trenutno dobre u veležu? eto neka kritika, ali bih volio čuti od njih barem jednu pozitivnu stvar.
Ma mi smo malo subjektivni kad je u pitanju Djana u odnosu na Kneleta, Lakija i ostale. Znaci, dan nakon sto je bilo ono vezano za taj neki status kod Kneleta i one tuce, kod Djane na profilu natipisi tipa "88" "Zivio Hitler" i te gluposti, sad da li je bila zezancija, ja se nadam da jeste, ali ponavljam jesmo mi na tribinama stoka precesto, ali cvjecke i nemamo bas na terenu, nebitno sto sad momak igra za drugi tim. Da se razumijemo, on mi je drag kao da mi je rodjeni, jer znam koliko voli i zivi ovaj klub, samo hocu da skrenem paznju na neke druge stvari, koje su sad nebitne, kao sto je bio nebitan i taj Kneletov status, zbog kojeg je navodno jedva zivu glavu izvukao.
Ja ne znam sta se na stadionu moze raditi osim prostorija ispod centralne tribine. Mislim da je to u pitanju.
Zivjeli
Ja ne znam sta se na stadionu moze raditi osim prostorija ispod centralne tribine. Mislim da je to u pitanju.
Zivjeli
Support Velez, It's logical! ★
Kad bude bajna situacija u klubu, onda možemo o statusima na fejsbuku. Jer postoje i neke bitnije stvari od toga. Zasad teče sve ok što se tiče plata, možda zakasni neka ali nije crno kao što je nekad bilo. Igrači ne kukaju, a bezbeli bi se znalo po gradu da su gladni i žedni. Ranije su pojedinci znali na spavanje ići praznih stomaka pa nikome ništa, a sad čim zakasni koji dan plata odmah neki potrče da to objave po forumima.
Who dares, wins !
ja se nadam da će džafić vratiti durakovića u velež. jer tamo mu je mjesto, a ne u rudaru.
možeš li mi reči onda kako misliš da on funkcjoniše zajedno sa ovom četvorkom,što se mene tiče volio bi da ode negdje u inostranstvo za takvog igrača sigurno neče nedostajati ponudakerzen je napisao/la:ja se nadam da će džafić vratiti durakovića u velež. jer tamo mu je mjesto, a ne u rudaru.
sa kojom četvorkom? nije se on tukao niskim. uostalom ko garantuje da će lakičević i knez ostati? ja koliko znam lakičević sigurno ide na ljeto.astra je napisao/la:možeš li mi reči onda kako misliš da on funkcjoniše zajedno sa ovom četvorkom,što se mene tiče volio bi da ode negdje u inostranstvo za takvog igrača sigurno neče nedostajati ponudakerzen je napisao/la:ja se nadam da će džafić vratiti durakovića u velež. jer tamo mu je mjesto, a ne u rudaru.![]()
![]()
prvo gluposti pricas , durakovica mogu smatrati igracem mozda tek za 10 godina , zasad je samo talenat koji (ni)je pokazao puni potencijal , ali mi ne mozes tvrditi da su Hasanovic , Handzic , Pehlic zasluzili nesto vise od njega , naprotiv , bas je suprotno od toga . Druga stvar ako bi dovodenje Dzane znacilo odlazak njih nekoliko , neka se ne vraca , slazem se sa tobom da su Laki i Knez igraci koji su od koristi Velezu , izuzet cemo ''drugu stranu'' i njih i Durakovica . Medjutim to je ono iznad cega bi Velez trebao biti , iznad tih privatnih stvari . Jer to bi trebao Velez biti , svetinja ! Ali sve je to jos nekako u procesu nastajanja , i mozda ne dozivimo mi tu reinkarnaciju , ali dozivjet ce nasa djeca , nasa unucad .astra je napisao/la:da ti nisi možda ljubomoran što neko zna neke stvari koje ti pojma nemaš,važno je da ti znaš branit durakovića,možeš li mi onda odgovorit ovo:večina navijača priželjkuje ostanak u ekipi kneževiča i lakičevića( koji su po meni puno bolji igrači od đane),kako sad ti zamišljaš da se tvoj ljubimac vrati u velež i još bude kapiten ovoj dvojici igrača kada svi znamo šta se desilo između njih(također i juge i bandovića koji su srećom izbjegli osvetnički pohod familije duraković a bili su prisutni to veče u piramidi)ja kao navijać,fejsbukovac,ispijač kafa u fejičevoj,možda čak i igrač ko zna,izabrao bi pravu stranu.Adin_BiH je napisao/la:Joj astra mogu biti dvije solucije ko si , ili neko ko po fb cita statuse i objave igraca , ili neko ko sjedi na kafama i slusa te price , jer po svim segmentima nesto je od to dvoje .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.