Joj izvini - ja konto Kerzen pisao post kad ono ti. Kontam u sebi vidi Kerzen napiso da Bandovic bude kapiten, kontam haj i od njega pametna jedna i nemogu da vjerujem ono "ja se slazem s Kerzenom u necemu" - pa onda postavim i smajli.astra je napisao/la:svi smo nadam se ovde sa istim ciljem,a to je bolji i uspješniji velež,netreba zatvarati oči i zabijati glavu u pijesak i misliti da je sve idealno,ili da nije,ja iznosim neke činjenice na koje ti stavljaš smješka,a izbjegavaš konkretne odgovore,nemoramo se svi u sveme slagat ali trebamo pričat argumentima.MostaracVelezovac je napisao/la:Ako Dejan potpise ugovor na 2-3 godine sa Velezom ja licno nebi imao nista protiv toga da bude kapiten.astra je napisao/la: eto napokon je jučer bila plata,pozitiva,mislim da griješiš da treba čekat da bandović ode pa da onda kao utvrđujemo zašto je i kako otišao i ko je za to kriv,tada če to biti nebitno a mi ovakvog golmana i čovjeka od rata nismo imali,zato treba napravit pritisak da se momku ispune svi uslovi i dati mu traku kapitena.
I Vukasin Petranovic je bio golman koji nije iz Mostara pa je bio kapiten Veleza. Mislim da je sve do Dejana ako bude zelio ostat u Velezu.
Haj nek se i ja i ti jednom u necemu slazemo - mora da je snijeg u Sarajvu.
Kad ono nije Kerzen nego ti - pa nije ni cudo da isto mislimo - sorri. Do mene.
Znaci do danas se jos uvijek kerzen i ja ne slazemo ama bas ni u cemu.