RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 maj 2012, 18:20

astra je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:
astra je napisao/la: eto napokon je jučer bila plata,pozitiva,mislim da griješiš da treba čekat da bandović ode pa da onda kao utvrđujemo zašto je i kako otišao i ko je za to kriv,tada če to biti nebitno a mi ovakvog golmana i čovjeka od rata nismo imali,zato treba napravit pritisak da se momku ispune svi uslovi i dati mu traku kapitena.
Ako Dejan potpise ugovor na 2-3 godine sa Velezom ja licno nebi imao nista protiv toga da bude kapiten.

I Vukasin Petranovic je bio golman koji nije iz Mostara pa je bio kapiten Veleza. Mislim da je sve do Dejana ako bude zelio ostat u Velezu.

Haj nek se i ja i ti jednom u necemu slazemo - mora da je snijeg u Sarajvu. :mrgreen:
svi smo nadam se ovde sa istim ciljem,a to je bolji i uspješniji velež,netreba zatvarati oči i zabijati glavu u pijesak i misliti da je sve idealno,ili da nije,ja iznosim neke činjenice na koje ti stavljaš smješka,a izbjegavaš konkretne odgovore,nemoramo se svi u sveme slagat ali trebamo pričat argumentima.
Joj izvini - ja konto Kerzen pisao post kad ono ti. Kontam u sebi vidi Kerzen napiso da Bandovic bude kapiten, kontam haj i od njega pametna jedna i nemogu da vjerujem ono "ja se slazem s Kerzenom u necemu" - pa onda postavim i smajli. :mrgreen:

Kad ono nije Kerzen nego ti - pa nije ni cudo da isto mislimo - sorri. Do mene.

Znaci do danas se jos uvijek kerzen i ja ne slazemo ama bas ni u cemu. :lol: I cudim se - okle da on nesto produktivno kaze. :lol:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 maj 2012, 18:25

Sa Djanom imaju 2 problema:

1) Njegovo preemotivno i razdorno ponasanje vodi svadjama i teskoj atmosferi. Mora to sve smanjit na 33.
2) Njegov stari koji kad se naljuti nikako nezna kontrolisati svoju ljutnju - i tu moze doci i do degeneka, nedaj Boze ozbiljnih povrijeda ili gore ... nikad neznas s takvim ljudima cime ce te udarit ako se naljuti - a u strahu se nemoze razvijat stabilan fudbalski klub. A covjek koji degeneci igrace svakako sije strah - a to nije dobro za klub.

E sad, kad bi se te 2 stvari mogle ispraviti ikako - Djana bi bio super u Velezu. Njegova ljubav prema klubu je neupitna. Ali nekad ljubav sama bez smirenog ponasanja i strpljivosti nije dovoljna.

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 16 maj 2012, 19:56

Aaaaaaaaaaaaaa
smoriše priče o Durakoviću,
nebi da je Robin Van Persie u pitanju....
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

astra
Kontakt:

Post Postao/la astra » 16 maj 2012, 22:34

Borg je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaa
smoriše priče o Durakoviću,
nebi da je Robin Van Persie u pitanju....
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
upravu si trebamo mi sad čekat da se on smiri,pa da njegov otac smiri agresivnu narav i nebije igrače i prijeti trenerima.... nije on vrijedan tolikog truda,pa nečemo se prošetati ligom kad njega dovedemo,kao što sam rekao inostranstvo,tamo ga niko neče ni volit ni mrzit zbog tate.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 maj 2012, 14:00

Kazna Veležu zbog ubacivanja predmeta u teren
četvrtak, 17 Maj 2012 08:07
Na adresu Fudbalskog kluba Velež stigla je kazna iz Nogometnog saveza BiH. Disciplinska komisija kuće fudbala u našoj zemlji, na osnovu izvještaja sa utakmice Velež-Željezničar izrekla je kaznu u iznosu od 3.500 KM. Kazna je izrečena zbog ubacivanja pirotehničkih sredstava u teren i raznih predmeta koji su sa sjeverne tribine ubacivani u prostor fudbalskog terena, a nakon čega je i pogođen pomoćni sudija Elvir Grabus.

Ova kazna, u vremenima kada je vrlo teško doći do svake marke potrebne za normalan rad kluba, težak je udarac na budžet. Zbog toga Fudbalski klub Velež poziva sve navijače da svojim postupcima ne otežavaju rad kluba, kao i da sami kada primjete, pokušaju uticati na one koji žele da ovim i sličnim incidentima nanose štetu klubu. Klub na svakoj utakmici „visokog rizika“ angažuje pojačan broj zaštitara, ali izgleda da dok čitava zajednica ne osudi ovakve postupke, nećemo se riješiti konstantnih problema na stadionu. Ovi neodgovorni pojedinci u ovoj polusezoni donijeli su preko 7.000 KM štete klubu i sigurno nisu bili podrška Veležu. Zaista je neshvatljivo da ti isti pojedinci lome stolice i pokušavaju ih baciti u teren, a upravo te stolice su prije nekoliko godina upravo svi oni dobronamjerni navijači kupili svojim sredstvima. U vrijeme kada armija Veležovih navijača, kroz akcije u BiH i širom svijeta, uspješno realizuje akciju kupovine autobusa za klub, ovakvi pojedinci postupcima poput ovih na utakmici sa Željezničarom ili nešto ranije sa Širokim i Leotarom, slabi klub i dovodi ga u situaciju da umjesto da sredstva ulaže u potrebne stvari za razvoj kluba, moraju se plaćati kazne. Da li se može očekivati da u narednim godinama upravo ovih 15-tak ljudi koji sigurno nisu navijači Veleža počne da razbija autobus, koji je proizvod zajedničkog truda svih Veležovaca ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 maj 2012, 14:05

AlemC85 je napisao/la:Kazna Veležu zbog ubacivanja predmeta u teren
četvrtak, 17 Maj 2012 08:07
Na adresu Fudbalskog kluba Velež stigla je kazna iz Nogometnog saveza BiH. Disciplinska komisija kuće fudbala u našoj zemlji, na osnovu izvještaja sa utakmice Velež-Željezničar izrekla je kaznu u iznosu od 3.500 KM. Kazna je izrečena zbog ubacivanja pirotehničkih sredstava u teren i raznih predmeta koji su sa sjeverne tribine ubacivani u prostor fudbalskog terena, a nakon čega je i pogođen pomoćni sudija Elvir Grabus.

Ova kazna, u vremenima kada je vrlo teško doći do svake marke potrebne za normalan rad kluba, težak je udarac na budžet. Zbog toga Fudbalski klub Velež poziva sve navijače da svojim postupcima ne otežavaju rad kluba, kao i da sami kada primjete, pokušaju uticati na one koji žele da ovim i sličnim incidentima nanose štetu klubu. Klub na svakoj utakmici „visokog rizika“ angažuje pojačan broj zaštitara, ali izgleda da dok čitava zajednica ne osudi ovakve postupke, nećemo se riješiti konstantnih problema na stadionu. Ovi neodgovorni pojedinci u ovoj polusezoni donijeli su preko 7.000 KM štete klubu i sigurno nisu bili podrška Veležu. Zaista je neshvatljivo da ti isti pojedinci lome stolice i pokušavaju ih baciti u teren, a upravo te stolice su prije nekoliko godina upravo svi oni dobronamjerni navijači kupili svojim sredstvima. U vrijeme kada armija Veležovih navijača, kroz akcije u BiH i širom svijeta, uspješno realizuje akciju kupovine autobusa za klub, ovakvi pojedinci postupcima poput ovih na utakmici sa Željezničarom ili nešto ranije sa Širokim i Leotarom, slabi klub i dovodi ga u situaciju da umjesto da sredstva ulaže u potrebne stvari za razvoj kluba, moraju se plaćati kazne. Da li se može očekivati da u narednim godinama upravo ovih 15-tak ljudi koji sigurno nisu navijači Veleža počne da razbija autobus, koji je proizvod zajedničkog truda svih Veležovaca ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
O tome se radi. Volim i ja Velez, ali nisam ubjedjen da mora svakoga pobijediti. Za koji racku pojedinci nemogu prihvatiti poraz od bolje ekipe, pa svoje zivotinjske nagone izbacuju na tribini?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 maj 2012, 14:22

7000 maraka izbili iz djepa Velezu.
Pa to je kao da Velez igra 2 utakmice bez publike. To su prihodi od crvene veceri.

Nista. Degenek im dat i to je jedina nada da se ovo zaustavi.

astra
Kontakt:

Post Postao/la astra » 17 maj 2012, 14:46

MostaracVelezovac je napisao/la:7000 maraka izbili iz djepa Velezu.
Pa to je kao da Velez igra 2 utakmice bez publike. To su prihodi od crvene veceri.

Nista. Degenek im dat i to je jedina nada da se ovo zaustavi.
to su isti oni degeni što su i čoli psovali sve mrtvo i živo,pa su kasnije ubacivali predmete u teren,samo su se dva momka usprotivila,ostali pizduni šute,velež je nažalost taoc ovakvih kretena dugo godina.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 17 maj 2012, 14:57

ocekivana kazna, mada totalno nepotrebna, glupost je da klub po 20+ hiljada maraka svake sezone potrosi na ove svrhe! ta cifra pokriva mjeseca dana plate za sve igrace! fino pise i svak zna da je kazna za svaki predmet koji uleti na tereni i svaku baklju koja se zapali! ovo samo steti klubu! pare vazda problem i navijaci pricaju o nedostatku isti a onda se na ovaj nacin klubu oduzme jos vise para! dobro pise u saopstenju, djaba osiguranje itd itd, trebaju se obicni posteni navijaci/simpatizeri pozabavit sa ovim i sprijecit da se desava! isto tako nista mi zivce vise neizvlaci nego kad se kojekakvi mazlumi spuste na ogradu na dedarskoj i pocnu pljuvat i bacat po gostujucim igracima! to je sramota da veca nemoze bit a sto je najgore to dolazi sa dedarske tribine, gdje bi ljudi trebali sjedit sa djecom i familijama, a ne sa RA tribine!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 maj 2012, 15:04

Ma kakvi boni zastitari ?
Oni isti sto nabacuju smijesak malobrojnoj zenskoj publici, popravljaju frizuru dok se izvode ciganski manevri zvani pljuvanje igraca/sudaca?
:roll:

Sta ja mogu kao pojedinac, sto sam uspio dva (momcica) da smirim daljnjeg ubacivanja raznih predmeta, pljuvanja i ostalih idiotizama kada ostali samo mirno sve to posmatraju ?

I sta su oni, primjer Mostara, Veleza ? KUR_AC MOJ !

Na selo bagro, na selo !!!!!!!!!!!
VEZE VI nemate sa VELEZOM, veze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

astra
Kontakt:

Post Postao/la astra » 17 maj 2012, 15:14

mikki21 je napisao/la:ocekivana kazna, mada totalno nepotrebna, glupost je da klub po 20+ hiljada maraka svake sezone potrosi na ove svrhe! ta cifra pokriva mjeseca dana plate za sve igrace! fino pise i svak zna da je kazna za svaki predmet koji uleti na tereni i svaku baklju koja se zapali! ovo samo steti klubu! pare vazda problem i navijaci pricaju o nedostatku isti a onda se na ovaj nacin klubu oduzme jos vise para! dobro pise u saopstenju, djaba osiguranje itd itd, trebaju se obicni posteni navijaci/simpatizeri pozabavit sa ovim i sprijecit da se desava! isto tako nista mi zivce vise neizvlaci nego kad se kojekakvi mazlumi spuste na ogradu na dedarskoj i pocnu pljuvat i bacat po gostujucim igracima! to je sramota da veca nemoze bit a sto je najgore to dolazi sa dedarske tribine, gdje bi ljudi trebali sjedit sa djecom i familijama, a ne sa RA tribine!
i securitas neradi kako treba svoj posao njih trojica mole jednog da siđe sa ograde,pa protiv sarajeva retard skender uđe na teren oni ga pet minuta mole da izađe,fino ko u engleskoj penješ se na ogradu,ubacuješ predmete,ulaziš u teren,nema ti ulaska na stadion,pa ne dolazi u vrapčiče 20.000 ljudi,dolazi vazda nas par stotina istih,klub bi to trebao presječi jednom za sva vremena i 20-30 ljudi zabranit dolazak na stadion,na utakmici protiv rudara habe,eko ređić i još nekoliko plačenika postavljeni na tribinu iza gola da vrijeđaju varešanovića i isprovociraju njegovu ostavku,svi ti incidenti izgledaju kao slučajni,ali vjerujtemi da nisu,nimalo,da ne spominjem vrijeđanje pojedinih igrača kao i bez razložno velićanje nekih svojih ljubimaca......itd

astra
Kontakt:

Post Postao/la astra » 17 maj 2012, 15:21

Titova-Juga je napisao/la:Ma kakvi boni zastitari ?
Oni isti sto nabacuju smijesak malobrojnoj zenskoj publici, popravljaju frizuru dok se izvode ciganski manevri zvani pljuvanje igraca/sudaca?

Sta ja mogu kao pojedinac, sto sam uspio dva (momcica) da smirim daljnjeg ubacivanja raznih predmeta, pljuvanja i ostalih idiotizama kada ostali samo mirno sve to posmatraju ?

upravu si nemogu se ja svaku utakmicu biti sa deset ljudi na tribini radi veleža,vjeruj nije mi ni to problem,ali klub,zajedno sa policijom i zaštitarima treba pokrenuti stvar i tim međedima zabranit ulaz na stadion,ima pravo na to jer je stadion veležov,a ako neče da se nekome zamjeraju,zašto bi onda to radio ja,velež plača i ako se ovako nastavi če plaćat kazne,nepoznaje naš narod kad ga ti zamoliš molim te nemoj prelazit ogradu,nego palicom po glavi,zabrana na stadion.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 17 maj 2012, 15:28

astra je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Ma kakvi boni zastitari ?

upravu si nemogu se ja svaku utakmicu biti sa deset ljudi na tribini radi veleža,vjeruj nije mi ni to problem,ali klub,zajedno sa policijom i zaštitarima treba pokrenuti stvar i tim međedima zabranit ulaz na stadion,ima pravo na to jer je stadion veležov,a ako neče da se nekome zamjeraju,zašto bi onda to radio ja,velež plača i ako se ovako nastavi če plaćat kazne,nepoznaje naš narod kad ga ti zamoliš molim te nemoj prelazit ogradu,nego palicom po glavi,zabrana na stadion.
astra to i jest problem, netrebas to bit samo ti ili samo ja nego da je citava tribina protiv tog lika, onda ce sjest i sutit! problem i jest sto se samo jedan dva lika ustane i kaze nije to momci uredu dok 99% ostali samo sjedi i gleda i nece nista da poduzme! tako nam je u svemu a ne samo u sportu i na tribini, vazda neko ce to! treba shvatit jednom da je taj neko bas ti i svi ostali oko tebe onda se tek moze prema naprijed! kad bi se svi digli protiv tih pojedinaca nebi ni oni smjeli nista belaja pravit i uvela bi se ta kultura na tribinu i svak bi znao da kad dodje na velezov stadion da gleda tekmu nema tog ponasanja jer se to nedopustava od raje na tribinama!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 17 maj 2012, 15:45

Sami pali,sami se ubili.
Kazna je više nego zaslužena.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 maj 2012, 16:16

tepsija je napisao/la:Sami pali,sami se ubili.
Druze, pa niko i ne govori da nije.

Ali ono sto jeste je 7,000 maraka = iznos citave Crvene Noci u Chicagu ove godine. Pa ti se sad pitaj sta ce ti ljudi misliti kad se zapitaju "Pa zasto ja ovo sve radim? Zasto se ja mucim da skupim raju? Zasto trosim pare za Velez? Da neki benevrek tamo izbije sav ovaj novac mukom stecen radi toga sto se njemu cupa stolica i gadja sudija?"

Problem jeste to sto je Velez jos uvijek nespreman da se nosi sa ovim problemom - kao i svaki drugi klub u BiH. Niti jedan BH klub jos nije suzbio ovaj problem - s toga nemozemo reci da je Velez nesto ispod prosjeka u ovom planu. Ali definitivno jeste neefikasan.

Donekle smo problem i mi jer mi dozvoljavamo i cak sta vise velicamo takvo ponasanje. Kod nas si frajer ako izvalis stolicu. Mangup ako gadjas nekog na terenu ...

Istina klub jeste taj koji tome treba stati u kraj - ali da li je lako naci 20 momaka koji su spremni na sake ici sa svakim ko baci nesto u teren? Mislim da u Mostaru nema 20 ljudi koji su se spremni pobit za takve stvari.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 maj 2012, 16:32

MostaracVelezovac je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Sami pali,sami se ubili.
Druze, pa niko i ne govori da nije.

Ali ono sto jeste je 7,000 maraka = iznos citave Crvene Noci u Chicagu ove godine. Pa ti se sad pitaj sta ce ti ljudi misliti kad se zapitaju "Pa zasto ja ovo sve radim? Zasto se ja mucim da skupim raju? Zasto trosim pare za Velez? Da neki benevrek tamo izbije sav ovaj novac mukom stecen radi toga sto se njemu cupa stolica i gadja sudija?"

Problem jeste to sto je Velez jos uvijek nespreman da se nosi sa ovim problemom - kao i svaki drugi klub u BiH. Niti jedan BH klub jos nije suzbio ovaj problem - s toga nemozemo reci da je Velez nesto ispod prosjeka u ovom planu. Ali definitivno jeste neefikasan.

Donekle smo problem i mi jer mi dozvoljavamo i cak sta vise velicamo takvo ponasanje. Kod nas si frajer ako izvalis stolicu. Mangup ako gadjas nekog na terenu ...

Istina klub jeste taj koji tome treba stati u kraj - ali da li je lako naci 20 momaka koji su spremni na sake ici sa svakim ko baci nesto u teren? Mislim da u Mostaru nema 20 ljudi koji su se spremni pobit za takve stvari.
ma ja bi to sve u stanicu Policije i dobro izbubao k'o vola u kupusu. :lol: :lol: Naš narod ne razumije finu riječ, jer ga jedino možeš silom urazumiti :twisted: :twisted:

što se tiče kvazi navijača FK VELEŽ, to su balavci i "MOŽDA", nečiji plaćenici čiji je cilj rušenje kluba. ŽALOSNO. :twisted:
bolje je imati 100 normalnih navijaač nego 1000, pa moraš stalno strahovati da ne naprave nerede. Što se tiče zaštitarskih službi, treba im y.ebati m.ater svima. Zašto? Zato što su oni največi krivci, jer dopuštaju unošenje na stadion tvrdih predmeta i baklji. To se lahko riješaav, fino zaštitarima za taj dan oduzeti po jednu DNEVNICu, i zahvalit im se na saradnji. Ima drugih koji bolje rade.

pošto se ove godine nastavljaju radovi na stadionu predlažem upravi, da dobro povede računa da napravi kvalitetan ULAZ - IZLAZ iz stadion, i tako ojača sigurnosne mjere na stadionu. Možda ako bude para, ugraditi po koju kameru, a da ne znaju navijači, tj. ti divljaci, pa kada naprave nerede, fino ih snimiti, i DOŽIVOTNA ZABRANA DOLASKA NA STADION VELEŽA, pa nek se onda opamete.

i još što je bitno, pod hitno predložiti upravi da se pred sezonu ORGANIZUJE AKCIJA ČIŠĆENJA STADIONA OD SVIH PREDMETA, NAJVIŠE KAMENJA, I DA SE SVE K'O SUNCE OČISTI OKO STADIONA, DA NEMA PAPIRIĆA. Ovo je moj APEL TANOVIĆU, ako želi da ima pravu atmosferu na stadionu bez OVIH HABLEČINA.

Živi bili.....

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 17 maj 2012, 17:13

Nije tu kamenja bilo, stolice su se bacale. Jedino da se i one skinu. Govorio sam i ja svašta, ali nisam bacao stolice. Odmah da se razumijemo. I to mi niko ne može zabraniti. Gađao stolicama nisam, zbog Veleža, zbog sebe i zbog dosta momaka kojih znam u obezbjeđenje jer onda njih dovodim u nezgodnu situaciju, to im je hljeb. Jednu grešku i Velež pravi tu, obezbjeđenje stoji u terenu a na tribinama niko ne kontroliše simpatizere. Tek nakon 10- tak minuta se pojavio po koji čovjek iz obezbjeđenja na tribini i malo se to smirilo. I Mrkva nije trebao kuhati, tek onda se sve diglo a dotada je to sve verbalno bilo.
Who dares, wins !

astra
Kontakt:

Post Postao/la astra » 17 maj 2012, 17:19

da ima volje lako je to riješit pa nema na toj trbini hiljade navijača,svak se zna u glavu,skoro svi uvjek i sjede na istim mjestima,postavit dvije kamere i nek ih vide preventive radi,a ko radi probleme snimak i tužba njemu za iznos eventualne kazne,i naravno zabrana na stadion,kazniš dvojicu,trojicu pa češ vidit kako če se ostali smirit.
opet kažem nije se problem pobit,ali na stadion dolazim da gledam svoj klub,ima ko je plačen da zavodi red na tribinama.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 17 maj 2012, 17:44

Ja ne znam one zastitarske sluzbe sta uopste rade na stadionu :shock: Njih se nikako ne isplati dovoditi kao osioguranje.Nabiju naocale i glume frajere a nikakve koristi od njih.Kaze neko nece da se puno zamjeraju sa rajom,pa koju onda picku materinu rade na stadionu :evil:,to bi im trebo biti poso. Ljetos milion stepeni on mi neda djetetu unijeti bocu vode,a recimo u isto vrijeme na nasoj RA tribini ne mozes ostati od topovskih udara(protiv celika)bili su mi potegli takav zivac da se umalo nisam pobio sa njima :evil: Prije rata nije bilo zastitatara nego su dvojica policajaca kontrolisali citav stadion.A i pojedina raja, isto ko da su iz zoloskog vrta pusteni,ne znam objasniti uopste onakvo neprijateljsko(prema svakom zivom) ponasanje :roll: .Mora i klub nesto napraviti da sprijece ovakvo ponasanje a i raja na tribini bi morala probati sprijeciti ovakve stvari,svi ustati i zahajralisati svakog onog ko steti Velezu,dokle vise

FORZa VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 maj 2012, 18:58

Rodjak, kao i obicno, u pravu si. Da je Bogdo vise Rodjenih da razmislja ko ti - milion sam puta to reko.

Ali malo sa pozitivne strane - nesto kontam - cim je zvanicna klupska web stranica izbacila ovu vijest i nacin na koji su je napisali mi govori da klub vjerovatno vec mjenja svoj stav na ovom planu i da im je dosta zajebancijje s ovim zoharima.

Ovo je prvi put koliko se ja sjecam da klub osudjuje ponasanje pojedinaca na tribini - i mislim da je korak u pravom smjeru. Nakon ove prve reakcije kluba gdje se negoduje ovako ponasanje + nakon reakcije raje koja vecinski izgleda podrzava da se preduzmu mjere protiv ovih imbecila, za ocekivat je da cemo u dogledno vrijeme mozda i vidjeti neki pomak i vece promjene.

Ja sam licno 10010% za to da na svakoj tribini stoje 3-4 covjeka koji su lojalni VELEZU a ne raji i koja bi za Velez degenek dala svakom ko se pravi konj - i da to i urade. A ako oni krenu na sake s budalama koji stete Velezu - mislim da bi ih dosta raje podrzalo i zavrsilo poso.

A druga stvar je - identifikuj ko pravi belaj - postavi mu ime i prezime na ulazu i zabranis svakom radniku kluba da ga pusti na stadion - spucas mu ban polusezonu pa nek razmisli kako ce se ponasat. Na kraju krajeva stadion je 1/1 VELEZOV i Velez ima pravo da kaze svakom da izadje napolje.

Kome vise?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []