Ti se iz BL nasao javljati i jos nekoga nazivati licemjerom?? Obraz dzon!!old je napisao/la:Па $ " ' " ? " ? ? " " ?, јер ? ? " ", а не ", & је " /. " ? то ", " то јавно, на ". У ? & $ " ? " " " $ $ % ".vrebac86 je napisao/la:Meni samo smeta sto se klubovi ne ograduju odnosno odmah poslije tekme ne osuduju ovakvo navija, u ovom slucaju Siroki, a tako je u cijeloj Bosni! jos nisam cuo nekog funkcionera poslije neke tekme da kaze nesto protiv svoji navijaca, dos se klubovi nepocnu osudivati javno navijanje, uvijek ce biti ovako!
А ја ? $ $ ? % " за & " % " не ' то % " не ? своју /. " сте " ?, па то је %...
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Ja sam svoje napisao sto sam imao.. Određeni dio je zahvatilo, ali taj određeni dio i jeste taj dio o kojemu sam napisao jednom ili dva puta godisnje.. Uglavnom dosta sam o tome rekao.. I kao sto je netko napisao prvo treba pocistiti ispred svoje kuce pa onda gledati na druge.. Svugdje ovoga ima, nije nitko nevin sto se ovoga tice..tm84 je napisao/la:posteno od tebe da osudjujes, ali ako su "pojedinci" samo urlali one pjesme, onda brate imaju glascine... priznaj da je ovo zahvatilo dobar dio publike pogotovo tamo gdje su bili skripari... kad sam vidio onog malog djecaka, mislim 9-10 godina ima, kako pjeva nacionalisticke pjesme... ne znam sta sam osjecao... bas mi je zao da "pojedinci" truju kompletan narod dole...Barney Stinson je napisao/la:Toliko o ponašanju pojedinih "navijača"
Što se tiče utakmice Željo poptuno zasluženo osvojio.. Mi jednostavno nismo imali veznog reda, jedan napadač u utakmici u kojoj ti treba pobjeda, ne moj Bloudek to ne ide tako.. Jednostavno nista konkretno osim one dvije prilike i to obe pogreskom zadnje linije Želje.. Jeb.i ga ljudi su bolji i to je to.. Treba im čestitati i nesto nauciti iz ovoga, a ima materijala..
A ja sad cekam sljedeću domaću utakmicu na kojoj cu biti ja i još 300-400 zaljubljenika u nogomet koji znaju cijeniti svaki dobar potez pa i potez suparnika a ovi "navijači" ce se vjer. opet pojaviti na sljedecoj europskoj utakmici i opet sramotiti mene, moj grad, i sve vezano uz ŠB..
Škriparima čestitke na svemu veznom uz kup, digli su euforiju, doveli ljude na stadion.. Još da nije bilo ovih izroda bilo bi odlično..
I molio bi ove također nazovi navijače, koji stadion vide isto ovako jednom ili eventualno dvaput godisnje, neka nas postede svojih jos maloumnijih komentara..
I uglavnom Želji sve čestitke na osvojenom kupu a i prvenstvu.. Nadam se da je nasa uprava vidjela kako je pogrijesila sto su se tako olako rijesili Kvesica..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
¥ % & ', & се " не ' ' ".MostaracVelezovac je napisao/la:Ako ti smatras licemjerstvom kritiku da se klubovi ne ogradjuju od ovakvih ispada - onda ti nisi bas vrlo inteligentan.old je napisao/la:Па $ " ' " ? " ? ? " " ?, јер ? ? " ", а не ", & је " /. " ? то ", " то јавно, на ". У ? & $ " ? " " " $ $ % ".vrebac86 je napisao/la:Meni samo smeta sto se klubovi ne ograduju odnosno odmah poslije tekme ne osuduju ovakvo navija, u ovom slucaju Siroki, a tako je u cijeloj Bosni! jos nisam cuo nekog funkcionera poslije neke tekme da kaze nesto protiv svoji navijaca, dos se klubovi nepocnu osudivati javno navijanje, uvijek ce biti ovako!
Niko ne kaze da da Bilbao nema pravo volit Kataloniju ili Siroki nema pravo volit Zap. Hercegovinu - ali ako Bilbaovi navijaci pjevaju "zaklacemo ljude iz Madrida" onda bi Bilbao DEFINITVNO izbacio citavu tribinu napolje.
To je nivo Evrope - a ovo je nivo ustasa i cetnika u BiH.... Ta se 2 nivoa nemogu poredit - to je kao porediti Parizane i cigane. Smijesna poredba.
/, ? не $ " " ". ПА $ нас $ " & & :"" $ $ ' & " нпр." " " га ?... а ? је ? Европа...
Zadnja izmjena: old, dana/u 16 maj 2012, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
... yebiga žao mi vas ... onako kolektivno ...
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 16 maj 2012, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Yebiga, nije lijepo cuti, ali cemu napadanje cijele nacije zbog par stotina majmuna koji se dice ovakvim idiotarijama? Znate onu: cime se budala ponosi, pametan se stidi. Mene kao bosanskog Hrvata je stid svega ovoga. A i vi ste naivni ako ocekujete da se nesto u ovom pogledu promjeni, vrijedjanja na nacionalnoj osnovi ima sa sve tri strane i dok god na ovim prostorima zive ljudi sa ovim DNK-om nista se nece promjeniti osim ako se ne dese neke represivne mjere. Otiso sam predaleko... Uglavnom, jadna je nasa buducnost sa ovakvom omladinom.
Zeljo zasluzeno uzeo Kup.
Zeljo zasluzeno uzeo Kup.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Stari,nemaš mi šta pričati,tako sam se i ja osjećao kad smo ispali od vas.felix123 je napisao/la:Ljudi suza mi je u oku nece nikako da ispane ,nema goreg stanja za ljudsko tijelo
@tepsija vjeruj mi da se uvelike slažem se tobom i u pravu si ,al nemam snage vise osudivat,ogradivat,objasnjavat
To se odavno nije pjevalo i voda navijanja nije ni jednom zapoceo bilo kakve ruzne povike ,cak smo pokusali vratit stare pjesme koje su otisle u zaborav,ali kad dode jedna grupica i pocme pjevat onda drugi prihvate znas vec kako to ide
Sve vam stoji povika je ruznih bilo i svega ,ali samo se nemoj te pravit da u vas to nikad nije bilo
I daj malo se nasadite na temu NK Željezničar ,cestitate ljudi su stvarno zasluzili i veceras su nas nadigrali
Moram se vratiti na navijanje...i unaprijed da objasnim situaciju ljudima iz Bosne koji na sve ovo gledaju previše bukvalno.Mučno jeste bilo,izrazito mučno,stomak me je zabolio.Nije mi drago kada se vrijeđa drugi,nije mi drago kada se na utakmicama spominju(u ovom slučaju)b.a.l.i.j.e,turci,muslimani...to je po meni za svaku osudu i rigoroznu kaznu.To je primitivizam na kvadrat.Ali,ljudi nemožete sve stavljati u isti kontekst,ne cijelu Hercegovinu,ne cijeli narod.
Ja sam iz Hercegovine i vrlo dobro poznajem situaciju tu.
Velika je bila 'nabrijanost',već se dugo po ovdašnjim portalima vodio nekakav rat.
Gotovo sam siguran,to bi trebali potvrditi ljudi iz Širokog,da je među Škriparima bilo ljudi koji jednom godišnje dođu na utakmicu,ljudi iz Posušja,Gruda,Imotskog koji tu nisu došli zbog sporta.Došli su radi druge stvari,radi onoga što smo vidjeli i čuli.Ma nisu to ljudi,to je neiživljena balavurdija od 15-16 godina koja ne zna ni šutnuti lopte,mislim da ih pola ne zna ni pravila igre.
Dakle,ne opravdavam,pogotovo ne opravdavam što je se velika većina ljudi na tribinama pridružila njihovom orgijanju...to je meni najviše zasmetalo.
Za žestoku sam kaznu,kao opomenu da se ovako nešto ne ponovi,nikada.
Lijep pozdrav.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- BluesForever
- Kontakt:
Koji su seljaci ovi iz Sirokog,svaki put neki ispad naprave,a pogotovo ono skandiranje stvarno koji debili,ako im se nesviđa u BiH neka idu u svoju Hrvatsku.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Nevejrovatno je to koliko ste vi zatucani i polupismeni likovi.old je napisao/la:Па $ " ' " ? " ? ? " " ?, јер ? ? " ", а не ", & је " /. " ? то ", " то јавно, на ". У ? & $ " ? " " " $ $ % ".vrebac86 je napisao/la:Meni samo smeta sto se klubovi ne ograduju odnosno odmah poslije tekme ne osuduju ovakvo navija, u ovom slucaju Siroki, a tako je u cijeloj Bosni! jos nisam cuo nekog funkcionera poslije neke tekme da kaze nesto protiv svoji navijaca, dos se klubovi nepocnu osudivati javno navijanje, uvijek ce biti ovako!
Ali vidis ja tebe mogu i razumjeti u jednu ruku. Sve vas tzv. Lesinare i Skripare kad bi covjek pretersao naopako tesko da bi imali 20 km u dzepu, nemate kuci sta za jesti i onda sta ti drugo preostaje u zivotu nego fatiti se tribine i foruma i kao iskazivati neko svoje hrvatsvo ili srpstvo.
Vidis meni to nije bad sto si ti Srbin i time se ponosis ili hrvat i time se ponosis, i treba, to je potpuno legalno i legitimno. I ja da sam na marsu uvijek cu biti bosnjak/bosanac a moja ce domovina biti Bosna i Hercegovina. nije meni bad ni to sto navijate za Srbiju ili Hrvatsku, zaboli me tuki, pa cak ni kada zvizdite kada je himna jer meni je mnogo prihvatljivija opcija da mene neko mrzi nego da ja nekog mrzim, cak je i lakse zivjeti tako!
Evo ja sam rodjen u Karlovcu, zivio sam tamo nekoliko godina (1987-1992 god.), imam I HRVATSKU DOMOVNICU, cisto formalno. Garantujem ti da sam po mnogim stvarima VEĆI HRVAT NEGO POLA SKRIPARA KOJI SU DANAS BILI NA UTAKMICI!
A to sto pricas o Baskiji i Kataloniji pa pravis neku paralelu sa RS, pa to je covjece nevjerovatno. Katalonija i Baskija imaju stoljetnu tradiciju, imaju obicaje, imaju sve. RS nije nista, realno, koliko god se ti ljutio. Rs nema, ama bas, nista sto bi je cinilo necim posebnim. To nije ni pokrajina, ni regija nista.
ENTITET- budi dio evropskog svijeta, nauci se citati, pa saznaj sta znaci pojam hjebeni entitet. Vi ste se nakacili na ono "republika" sto nema veze sa pravim pojmom republika, nemate pojma sta to znaci! Loze vas ljudi, grade kule i gradove, narod, sitna buranija nema nista. hjebe se Dodiku za srpstvom, kao i sto se Thompsonu u njegovoj veleljepnoj vili koja kosta 5. mil. eura hjebe za hrvatsvom. Dva entiteta i kantoni su stvari koje mozete okaciti macku o rep. To je samo Daytonski ustroj jedne drzave, odnosno pokusaj ustroja ili cak eksperiment za pokusaj stabilizacije mira u drzavi. Kreirali su ga stranci, oni ga mogu promijenti opet ako im se prohtije, mogu raditi sta hoce. OHR neka migne okom i ode ti entitet i federacija u tri lepe phicke materine.
Ljudi moji patite se, ode vam zivot, shjebacete se bezze. Nemate koristi od toga
MENI MOJE, A VAMA VASE
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Onda si me pogresno svatio - nebi ga niko razapeo tim koji dovodi samo ljude iz lokalne regije (kao sto to radi Bilbao) - dovoditi "lokalne" igrace nije grijeh. Velez to zeli da radi u dogledno vrijeme - to jest gajiti svoj lokalni proizvod. Ako neki FK koji je u regiji gdje samo Srbi zive dovodi lokalne igrace (mahom Srbe) u klub - ja tu ne vidim problem - druga stvar je sto bi im bilo jako tesko sastavit dobru ekipu na taj nacin. Ali to nije poenta - i to nije tema diskusije.old je napisao/la: ¥ % & ', & се " не ' ' ".
/, ? не $ " " ". ПА $ нас $ " & & :"" $ $ ' & " нпр." " " га ?... а ? је ? Европа...
Ovdje je tema o ispadima navijaca SBa koji su bacali predmete na trenera gostujuceg tima, koji su skandirali fasistima i pjevali o klanju i ubijanju - a to nije sport i to nije za BH fudbalskih terena. Mislim da se i ja i ti mozemo sloziti s ovim, zar ne?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
veteran 1987
- Kontakt:
Kakva demagogija,F.G.R. HARMANI je napisao/la:Nevejrovatno je to koliko ste vi zatucani i polupismeni likovi.old je napisao/la:Па $ " ' " ? " ? ? " " ?, јер ? ? " ", а не ", & је " /. " ? то ", " то јавно, на ". У ? & $ " ? " " " $ $ % ".vrebac86 je napisao/la:Meni samo smeta sto se klubovi ne ograduju odnosno odmah poslije tekme ne osuduju ovakvo navija, u ovom slucaju Siroki, a tako je u cijeloj Bosni! jos nisam cuo nekog funkcionera poslije neke tekme da kaze nesto protiv svoji navijaca, dos se klubovi nepocnu osudivati javno navijanje, uvijek ce biti ovako!
Ali vidis ja tebe mogu i razumjeti u jednu ruku. Sve vas tzv. Lesinare i Skripare kad bi covjek pretersao naopako tesko da bi imali 20 km u dzepu, nemate kuci sta za jesti i onda sta ti drugo preostaje u zivotu nego fatiti se tribine i foruma i kao iskazivati neko svoje hrvatsvo ili srpstvo.
Vidis meni to nije bad sto si ti Srbin i time se ponosis ili hrvat i time se ponosis, i treba, to je potpuno legalno i legitimno. I ja da sam na marsu uvijek cu biti bosnjak/bosanac a moja ce domovina biti Bosna i Hercegovina. nije meni bad ni to sto navijate za Srbiju ili Hrvatsku, zaboli me tuki, pa cak ni kada zvizdite kada je himna jer meni je mnogo prihvatljivija opcija da mene neko mrzi nego da ja nekog mrzim, cak je i lakse zivjeti tako!
Evo ja sam rodjen u Karlovcu, zivio sam tamo nekoliko godina (1987-1992 god.), imam I HRVATSKU DOMOVNICU, cisto formalno. Garantujem ti da sam po mnogim stvarima VEĆI HRVAT NEGO POLA SKRIPARA KOJI SU DANAS BILI NA UTAKMICI!
A to sto pricas o Baskiji i Kataloniji pa pravis neku paralelu sa RS, pa to je covjece nevjerovatno. Katalonija i Baskija imaju stoljetnu tradiciju, imaju obicaje, imaju sve. RS nije nista, realno, koliko god se ti ljutio. Rs nema, ama bas, nista sto bi je cinilo necim posebnim. To nije ni pokrajina, ni regija nista.
ENTITET- budi dio evropskog svijeta, nauci se citati, pa saznaj sta znaci pojam hjebeni entitet. Vi ste se nakacili na ono "republika" sto nema veze sa pravim pojmom republika, nemate pojma sta to znaci! Loze vas ljudi, grade kule i gradove, narod, sitna buranija nema nista. hjebe se Dodiku za srpstvom, kao i sto se Thompsonu u njegovoj veleljepnoj vili koja kosta 5. mil. eura hjebe za hrvatsvom. Dva entiteta i kantoni su stvari koje mozete okaciti macku o rep. To je samo Daytonski ustroj jedne drzave, odnosno pokusaj ustroja ili cak eksperiment za pokusaj stabilizacije mira u drzavi. Kreirali su ga stranci, oni ga mogu promijenti opet ako im se prohtije, mogu raditi sta hoce. OHR neka migne okom i ode ti entitet i federacija u tri lepe phicke materine.
Ljudi moji patite se, ode vam zivot, shjebacete se bezze. Nemate koristi od toga
"JOŠ OD 1926"
vi ste najveci seljaci u ovoj nam lijepoj drzavi 
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Barney Stinson
- Kontakt:
Bgti sta ti znas tko koliko ima para i kakve veze to ima sa ovime.. Koji idiot..F.G.R. HARMANI je napisao/la: Ali vidis ja tebe mogu i razumjeti u jednu ruku. Sve vas tzv. Lesinare i Skripare kad bi covjek pretersao naopako tesko da bi imali 20 km u dzepu, nemate kuci sta za jesti i onda sta ti drugo preostaje u zivotu nego fatiti se tribine i foruma i kao iskazivati neko svoje hrvatsvo ili srpstvo.
19 - ђ - 11
% " ?. & $.F.G.R. HARMANI je napisao/la:Nevejrovatno je to koliko ste vi zatucani i polupismeni likovi.
-
felix123
- Kontakt:
Je i sta sad sto si mi rekao da sam najveci seljak u drzavi????? Seljaci su isto posteni ljudi ,ti nastavi glumit gradsku raju a mene pusti da bazdim po sijenu i kravama i idem s traktorom na utakmicuaguero88_ je napisao/la:vi ste najveci seljaci u ovoj nam lijepoj drzavi
Jesi sad zadovoljan ??
Osim nije zasluzio da ga pogode bocom ,najbolji trener trenutno u BIH ,mene je osobno impresionirao vecerasnjom taktikom
da pardon, pogrijesio sam izraz vi ste seljacine najvece u drzavi !felix123 je napisao/la:Je i sta sad sto si mi rekao da sam najveci seljak u drzavi????? Seljaci su isto posteni ljudi ,ti nastavi glumit gradsku raju a mene pusti da bazdim po sijenu i kravama i idem s traktorom na utakmicuaguero88_ je napisao/la:vi ste najveci seljaci u ovoj nam lijepoj drzavi
Jesi sad zadovoljan ??
Osim nije zasluzio da ga pogode bocom ,najbolji trener trenutno u BIH ,mene je osobno impresionirao vecerasnjom taktikom
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Armageddon2012
- Kontakt:
moram vam odati priznanje na preciznosti!
ne zna se koji je hitac bio precizniji,ovaj u amarovu glavu,ili onaj u glavu mog predsjednika dodika ljetos u dvorani pecara

ne zna se koji je hitac bio precizniji,ovaj u amarovu glavu,ili onaj u glavu mog predsjednika dodika ljetos u dvorani pecara
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ma stoka naucila kamena s ramenaArmageddon2012 je napisao/la:moram vam odati priznanje na preciznosti!
ne zna se koji je hitac bio precizniji,ovaj u amarovu glavu,ili onaj u glavu mog predsjednika dodika ljetos u dvorani pecara![]()
![]()
Amar im puko taktiku,kuci se brane,hahahahah
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Beze vrijedjas ljude koji su sa sela, jer vi ste gora sorta ljudi a ono " navijaca" sto vas se skupilo cak i iz imotskogfelix123 je napisao/la:Je i sta sad sto si mi rekao da sam najveci seljak u drzavi????? Seljaci su isto posteni ljudi ,ti nastavi glumit gradsku raju a mene pusti da bazdim po sijenu i kravama i idem s traktorom na utakmicuaguero88_ je napisao/la:vi ste najveci seljaci u ovoj nam lijepoj drzavi
Jesi sad zadovoljan ??
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Stvarno sramota za "navijače", ali to nije razlog da počinju neka nacionalna prepucavanja.
Evo video kada je Amar pogođen. Sramota, velika
http://youtu.be/sHQMCzsVgDg
Evo video kada je Amar pogođen. Sramota, velika
http://youtu.be/sHQMCzsVgDg
Nije vam ni slika Ante Gotovine pomogla da osvojite Kup BiH!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], BungaBum, MikiPirs, Zaboljesutra, Zigazaga i 33 gosta.