NK Široki Brijeg

BluesForever
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la BluesForever » 16 maj 2012, 23:08

Koji su seljaci ovi iz Sirokog,svaki put neki ispad naprave,a pogotovo ono skandiranje stvarno koji debili,ako im se nesviđa u BiH neka idu u svoju Hrvatsku.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 16 maj 2012, 23:17

old je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:Meni samo smeta sto se klubovi ne ograduju odnosno odmah poslije tekme ne osuduju ovakvo navija, u ovom slucaju Siroki, a tako je u cijeloj Bosni! jos nisam cuo nekog funkcionera poslije neke tekme da kaze nesto protiv svoji navijaca, dos se klubovi nepocnu osudivati javno navijanje, uvijek ce biti ovako!
Па $ " ' " ? " ? ? " " ?, јер ? ? " ", а не ", & је " /. " ? то ", " то јавно, на ". У ? & $ " ? " " " $ $ % ".
А ја ? $ $ ? % " за & " % " не ' то % " не ? своју /. " сте " ?, па то је %... :o
Nevejrovatno je to koliko ste vi zatucani i polupismeni likovi.
Ali vidis ja tebe mogu i razumjeti u jednu ruku. Sve vas tzv. Lesinare i Skripare kad bi covjek pretersao naopako tesko da bi imali 20 km u dzepu, nemate kuci sta za jesti i onda sta ti drugo preostaje u zivotu nego fatiti se tribine i foruma i kao iskazivati neko svoje hrvatsvo ili srpstvo.
Vidis meni to nije bad sto si ti Srbin i time se ponosis ili hrvat i time se ponosis, i treba, to je potpuno legalno i legitimno. I ja da sam na marsu uvijek cu biti bosnjak/bosanac a moja ce domovina biti Bosna i Hercegovina. nije meni bad ni to sto navijate za Srbiju ili Hrvatsku, zaboli me tuki, pa cak ni kada zvizdite kada je himna jer meni je mnogo prihvatljivija opcija da mene neko mrzi nego da ja nekog mrzim, cak je i lakse zivjeti tako!

Evo ja sam rodjen u Karlovcu, zivio sam tamo nekoliko godina (1987-1992 god.), imam I HRVATSKU DOMOVNICU, cisto formalno. Garantujem ti da sam po mnogim stvarima VEĆI HRVAT NEGO POLA SKRIPARA KOJI SU DANAS BILI NA UTAKMICI!

A to sto pricas o Baskiji i Kataloniji pa pravis neku paralelu sa RS, pa to je covjece nevjerovatno. Katalonija i Baskija imaju stoljetnu tradiciju, imaju obicaje, imaju sve. RS nije nista, realno, koliko god se ti ljutio. Rs nema, ama bas, nista sto bi je cinilo necim posebnim. To nije ni pokrajina, ni regija nista.
ENTITET- budi dio evropskog svijeta, nauci se citati, pa saznaj sta znaci pojam hjebeni entitet. Vi ste se nakacili na ono "republika" sto nema veze sa pravim pojmom republika, nemate pojma sta to znaci! Loze vas ljudi, grade kule i gradove, narod, sitna buranija nema nista. hjebe se Dodiku za srpstvom, kao i sto se Thompsonu u njegovoj veleljepnoj vili koja kosta 5. mil. eura hjebe za hrvatsvom. Dva entiteta i kantoni su stvari koje mozete okaciti macku o rep. To je samo Daytonski ustroj jedne drzave, odnosno pokusaj ustroja ili cak eksperiment za pokusaj stabilizacije mira u drzavi. Kreirali su ga stranci, oni ga mogu promijenti opet ako im se prohtije, mogu raditi sta hoce. OHR neka migne okom i ode ti entitet i federacija u tri lepe phicke materine.

Ljudi moji patite se, ode vam zivot, shjebacete se bezze. Nemate koristi od toga
MENI MOJE, A VAMA VASE

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 maj 2012, 23:21

old je napisao/la: ¥ % & ', & се " не ' ' ".
/, ? не $ " " ". ПА $ нас $ " & & :"" $ $ ' & " нпр." " " га ?... а ? је ? Европа... ;)
Onda si me pogresno svatio - nebi ga niko razapeo tim koji dovodi samo ljude iz lokalne regije (kao sto to radi Bilbao) - dovoditi "lokalne" igrace nije grijeh. Velez to zeli da radi u dogledno vrijeme - to jest gajiti svoj lokalni proizvod. Ako neki FK koji je u regiji gdje samo Srbi zive dovodi lokalne igrace (mahom Srbe) u klub - ja tu ne vidim problem - druga stvar je sto bi im bilo jako tesko sastavit dobru ekipu na taj nacin. Ali to nije poenta - i to nije tema diskusije.

Ovdje je tema o ispadima navijaca SBa koji su bacali predmete na trenera gostujuceg tima, koji su skandirali fasistima i pjevali o klanju i ubijanju - a to nije sport i to nije za BH fudbalskih terena. Mislim da se i ja i ti mozemo sloziti s ovim, zar ne?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 16 maj 2012, 23:25

F.G.R. HARMANI je napisao/la:
old je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:Meni samo smeta sto se klubovi ne ograduju odnosno odmah poslije tekme ne osuduju ovakvo navija, u ovom slucaju Siroki, a tako je u cijeloj Bosni! jos nisam cuo nekog funkcionera poslije neke tekme da kaze nesto protiv svoji navijaca, dos se klubovi nepocnu osudivati javno navijanje, uvijek ce biti ovako!
Па $ " ' " ? " ? ? " " ?, јер ? ? " ", а не ", & је " /. " ? то ", " то јавно, на ". У ? & $ " ? " " " $ $ % ".
А ја ? $ $ ? % " за & " % " не ' то % " не ? своју /. " сте " ?, па то је %... :o
Nevejrovatno je to koliko ste vi zatucani i polupismeni likovi.
Ali vidis ja tebe mogu i razumjeti u jednu ruku. Sve vas tzv. Lesinare i Skripare kad bi covjek pretersao naopako tesko da bi imali 20 km u dzepu, nemate kuci sta za jesti i onda sta ti drugo preostaje u zivotu nego fatiti se tribine i foruma i kao iskazivati neko svoje hrvatsvo ili srpstvo.
Vidis meni to nije bad sto si ti Srbin i time se ponosis ili hrvat i time se ponosis, i treba, to je potpuno legalno i legitimno. I ja da sam na marsu uvijek cu biti bosnjak/bosanac a moja ce domovina biti Bosna i Hercegovina. nije meni bad ni to sto navijate za Srbiju ili Hrvatsku, zaboli me tuki, pa cak ni kada zvizdite kada je himna jer meni je mnogo prihvatljivija opcija da mene neko mrzi nego da ja nekog mrzim, cak je i lakse zivjeti tako!

Evo ja sam rodjen u Karlovcu, zivio sam tamo nekoliko godina (1987-1992 god.), imam I HRVATSKU DOMOVNICU, cisto formalno. Garantujem ti da sam po mnogim stvarima VEĆI HRVAT NEGO POLA SKRIPARA KOJI SU DANAS BILI NA UTAKMICI!

A to sto pricas o Baskiji i Kataloniji pa pravis neku paralelu sa RS, pa to je covjece nevjerovatno. Katalonija i Baskija imaju stoljetnu tradiciju, imaju obicaje, imaju sve. RS nije nista, realno, koliko god se ti ljutio. Rs nema, ama bas, nista sto bi je cinilo necim posebnim. To nije ni pokrajina, ni regija nista.
ENTITET- budi dio evropskog svijeta, nauci se citati, pa saznaj sta znaci pojam hjebeni entitet. Vi ste se nakacili na ono "republika" sto nema veze sa pravim pojmom republika, nemate pojma sta to znaci! Loze vas ljudi, grade kule i gradove, narod, sitna buranija nema nista. hjebe se Dodiku za srpstvom, kao i sto se Thompsonu u njegovoj veleljepnoj vili koja kosta 5. mil. eura hjebe za hrvatsvom. Dva entiteta i kantoni su stvari koje mozete okaciti macku o rep. To je samo Daytonski ustroj jedne drzave, odnosno pokusaj ustroja ili cak eksperiment za pokusaj stabilizacije mira u drzavi. Kreirali su ga stranci, oni ga mogu promijenti opet ako im se prohtije, mogu raditi sta hoce. OHR neka migne okom i ode ti entitet i federacija u tri lepe phicke materine.

Ljudi moji patite se, ode vam zivot, shjebacete se bezze. Nemate koristi od toga
Kakva demagogija,
"JOŠ OD 1926"

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 16 maj 2012, 23:30

vi ste najveci seljaci u ovoj nam lijepoj drzavi :!:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 maj 2012, 23:31

F.G.R. HARMANI je napisao/la: Ali vidis ja tebe mogu i razumjeti u jednu ruku. Sve vas tzv. Lesinare i Skripare kad bi covjek pretersao naopako tesko da bi imali 20 km u dzepu, nemate kuci sta za jesti i onda sta ti drugo preostaje u zivotu nego fatiti se tribine i foruma i kao iskazivati neko svoje hrvatsvo ili srpstvo.
Bgti sta ti znas tko koliko ima para i kakve veze to ima sa ovime.. Koji idiot..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

RSBL
Kontakt:

Post Postao/la RSBL » 16 maj 2012, 23:35

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Nevejrovatno je to koliko ste vi zatucani i polupismeni likovi.

% " ?. & $.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 16 maj 2012, 23:36

aguero88_ je napisao/la:vi ste najveci seljaci u ovoj nam lijepoj drzavi :!:
Je i sta sad sto si mi rekao da sam najveci seljak u drzavi????? Seljaci su isto posteni ljudi ,ti nastavi glumit gradsku raju a mene pusti da bazdim po sijenu i kravama i idem s traktorom na utakmicu
Jesi sad zadovoljan ??
Osim nije zasluzio da ga pogode bocom ,najbolji trener trenutno u BIH ,mene je osobno impresionirao vecerasnjom taktikom

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 16 maj 2012, 23:36

felix123 je napisao/la:
Je i sta sad sto si mi rekao da sam najveci seljak u drzavi????? Seljaci su isto posteni ljudi ,ti nastavi glumit gradsku raju a mene pusti da bazdim po sijenu i kravama i idem s traktorom na utakmicu
Jesi sad zadovoljan ??
Osim nije zasluzio da ga pogode bocom ,najbolji trener trenutno u BIH ,mene je osobno impresionirao vecerasnjom taktikom
da pardon, pogrijesio sam izraz vi ste seljacine najvece u drzavi !
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 16 maj 2012, 23:39

moram vam odati priznanje na preciznosti!

ne zna se koji je hitac bio precizniji,ovaj u amarovu glavu,ili onaj u glavu mog predsjednika dodika ljetos u dvorani pecara :D :D :D
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 16 maj 2012, 23:41

Armageddon2012 je napisao/la:moram vam odati priznanje na preciznosti!

ne zna se koji je hitac bio precizniji,ovaj u amarovu glavu,ili onaj u glavu mog predsjednika dodika ljetos u dvorani pecara :D :D :D
Ma stoka naucila kamena s ramena :lol:
Amar im puko taktiku,kuci se brane,hahahahah
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 16 maj 2012, 23:42

felix123 je napisao/la:
Jesi sad zadovoljan ??
Beze vrijedjas ljude koji su sa sela, jer vi ste gora sorta ljudi a ono " navijaca" sto vas se skupilo cak i iz imotskog :lol: :lol: :lol: izgleda da su pogrijsili skup jer ovo veceras je bila finalna utakmica Kupa Bosne i Hercegovine u fudbalu a ne predizborni skup hdz il ti podrske haskom osudjeniku :roll: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 16 maj 2012, 23:42

Stvarno sramota za "navijače", ali to nije razlog da počinju neka nacionalna prepucavanja. :idea:

Evo video kada je Amar pogođen. Sramota, velika :!:
http://youtu.be/sHQMCzsVgDg

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 16 maj 2012, 23:43

Nije vam ni slika Ante Gotovine pomogla da osvojite Kup BiH!

:lol: :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 16 maj 2012, 23:45

SamoTZ je napisao/la:Stvarno sramota za "navijače", ali to nije razlog da počinju neka nacionalna prepucavanja. :idea:

Evo video kada je Amar pogođen. Sramota, velika :!:
http://youtu.be/sHQMCzsVgDg
a da su prirodno nadareni za preciznost,potvrdjuje i ovaj klip :D :D :D

[youtube][/youtube]
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 16 maj 2012, 23:47

Mile je dobio šta je zaslužio, on je mislio ispasti faca pa pokazuje srednjak među hrvatskim narodom. Nek ga stavi na neko drugo mjesto
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 maj 2012, 23:47

Ne znam sta da kazem, ovih Skripara nema cijelu sezonu na utakmicama, saka jada i onda se okupe na finalu Kupa i nemaju sta drugo pjevati nego tipa " hajmo ustaseee , hajmoo ustase " pa nesto spominju federaciju to nisam bas najbolje cuo i svasta nesto su pjevali, stekao sam dojam da ovi samo dolaze da isprovociraju himnu BIH i jos mnogo toga, najmanje sto sam gledam na utakmici bio je fudbal. Zeljo zasluzeno osvojio
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 16 maj 2012, 23:48

A navijao sam za vas cijelu utakmicu, i podržavao sve, kontam, aj bore se momci za ideju, za priču, više vole jednu drugu državu (što je i meni potpuno razumljivo ;) ), ali gađati protivničkog trenera? KRAJNJE KUKAVIČKI I JADNO! JADNO! Treba poraz i podnjeti. Sad mi je drago što ste izgubili. :roll: 8-)

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 16 maj 2012, 23:51

[youtube][/youtube] Jedna si jedina Bosna i Hercegovinaaaaaaa....
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 maj 2012, 23:54

Stvarno ste dosadni s tim ''vi''. Ovdje vidim realnih ljudi, navijača, simpatizera..i prema tome ružno je zbog određenih ljudi, čitavo mjesto, narod trpati u isti koš. Svi smo mi individue. Ja sam danas napisao post na Željinoj temi, da mi ide na živce neko ''čuđenje'' zviždanju himni, vrijeđanju s tribina..kao da se ne zna u kakvoj zemlji živimo. Ja sam svoj nacionalizam skinuo zajedno s uniformom 1996, ali vidim da su danas najveći ''nacionalisti'' balavčići koji nisu ratu prismrdili. Jedino mi je krivo večeras što je Amar ni kriv ni dužan pogođen, ostalo je prošlo u fer igri i nadmetanju. Za skandiranje s tribina, postoje nadležni organi u Komitetu koji će to kazniti. Ostala priča je totalno bezvezna, jer stanje u državi je takvo kakvo jeste.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, bvsic i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []