NK Široki Brijeg
- BluesForever
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Koji su seljaci ovi iz Sirokog,svaki put neki ispad naprave,a pogotovo ono skandiranje stvarno koji debili,ako im se nesviđa u BiH neka idu u svoju Hrvatsku.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Nevejrovatno je to koliko ste vi zatucani i polupismeni likovi.old je napisao/la:Па $ " ' " ? " ? ? " " ?, јер ? ? " ", а не ", & је " /. " ? то ", " то јавно, на ". У ? & $ " ? " " " $ $ % ".vrebac86 je napisao/la:Meni samo smeta sto se klubovi ne ograduju odnosno odmah poslije tekme ne osuduju ovakvo navija, u ovom slucaju Siroki, a tako je u cijeloj Bosni! jos nisam cuo nekog funkcionera poslije neke tekme da kaze nesto protiv svoji navijaca, dos se klubovi nepocnu osudivati javno navijanje, uvijek ce biti ovako!
А ја ? $ $ ? % " за & " % " не ' то % " не ? своју /. " сте " ?, па то је %...
Ali vidis ja tebe mogu i razumjeti u jednu ruku. Sve vas tzv. Lesinare i Skripare kad bi covjek pretersao naopako tesko da bi imali 20 km u dzepu, nemate kuci sta za jesti i onda sta ti drugo preostaje u zivotu nego fatiti se tribine i foruma i kao iskazivati neko svoje hrvatsvo ili srpstvo.
Vidis meni to nije bad sto si ti Srbin i time se ponosis ili hrvat i time se ponosis, i treba, to je potpuno legalno i legitimno. I ja da sam na marsu uvijek cu biti bosnjak/bosanac a moja ce domovina biti Bosna i Hercegovina. nije meni bad ni to sto navijate za Srbiju ili Hrvatsku, zaboli me tuki, pa cak ni kada zvizdite kada je himna jer meni je mnogo prihvatljivija opcija da mene neko mrzi nego da ja nekog mrzim, cak je i lakse zivjeti tako!
Evo ja sam rodjen u Karlovcu, zivio sam tamo nekoliko godina (1987-1992 god.), imam I HRVATSKU DOMOVNICU, cisto formalno. Garantujem ti da sam po mnogim stvarima VEĆI HRVAT NEGO POLA SKRIPARA KOJI SU DANAS BILI NA UTAKMICI!
A to sto pricas o Baskiji i Kataloniji pa pravis neku paralelu sa RS, pa to je covjece nevjerovatno. Katalonija i Baskija imaju stoljetnu tradiciju, imaju obicaje, imaju sve. RS nije nista, realno, koliko god se ti ljutio. Rs nema, ama bas, nista sto bi je cinilo necim posebnim. To nije ni pokrajina, ni regija nista.
ENTITET- budi dio evropskog svijeta, nauci se citati, pa saznaj sta znaci pojam hjebeni entitet. Vi ste se nakacili na ono "republika" sto nema veze sa pravim pojmom republika, nemate pojma sta to znaci! Loze vas ljudi, grade kule i gradove, narod, sitna buranija nema nista. hjebe se Dodiku za srpstvom, kao i sto se Thompsonu u njegovoj veleljepnoj vili koja kosta 5. mil. eura hjebe za hrvatsvom. Dva entiteta i kantoni su stvari koje mozete okaciti macku o rep. To je samo Daytonski ustroj jedne drzave, odnosno pokusaj ustroja ili cak eksperiment za pokusaj stabilizacije mira u drzavi. Kreirali su ga stranci, oni ga mogu promijenti opet ako im se prohtije, mogu raditi sta hoce. OHR neka migne okom i ode ti entitet i federacija u tri lepe phicke materine.
Ljudi moji patite se, ode vam zivot, shjebacete se bezze. Nemate koristi od toga
MENI MOJE, A VAMA VASE
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Onda si me pogresno svatio - nebi ga niko razapeo tim koji dovodi samo ljude iz lokalne regije (kao sto to radi Bilbao) - dovoditi "lokalne" igrace nije grijeh. Velez to zeli da radi u dogledno vrijeme - to jest gajiti svoj lokalni proizvod. Ako neki FK koji je u regiji gdje samo Srbi zive dovodi lokalne igrace (mahom Srbe) u klub - ja tu ne vidim problem - druga stvar je sto bi im bilo jako tesko sastavit dobru ekipu na taj nacin. Ali to nije poenta - i to nije tema diskusije.old je napisao/la: ¥ % & ', & се " не ' ' ".
/, ? не $ " " ". ПА $ нас $ " & & :"" $ $ ' & " нпр." " " га ?... а ? је ? Европа...
Ovdje je tema o ispadima navijaca SBa koji su bacali predmete na trenera gostujuceg tima, koji su skandirali fasistima i pjevali o klanju i ubijanju - a to nije sport i to nije za BH fudbalskih terena. Mislim da se i ja i ti mozemo sloziti s ovim, zar ne?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
veteran 1987
- Kontakt:
Kakva demagogija,F.G.R. HARMANI je napisao/la:Nevejrovatno je to koliko ste vi zatucani i polupismeni likovi.old je napisao/la:Па $ " ' " ? " ? ? " " ?, јер ? ? " ", а не ", & је " /. " ? то ", " то јавно, на ". У ? & $ " ? " " " $ $ % ".vrebac86 je napisao/la:Meni samo smeta sto se klubovi ne ograduju odnosno odmah poslije tekme ne osuduju ovakvo navija, u ovom slucaju Siroki, a tako je u cijeloj Bosni! jos nisam cuo nekog funkcionera poslije neke tekme da kaze nesto protiv svoji navijaca, dos se klubovi nepocnu osudivati javno navijanje, uvijek ce biti ovako!
А ја ? $ $ ? % " за & " % " не ' то % " не ? своју /. " сте " ?, па то је %...
Ali vidis ja tebe mogu i razumjeti u jednu ruku. Sve vas tzv. Lesinare i Skripare kad bi covjek pretersao naopako tesko da bi imali 20 km u dzepu, nemate kuci sta za jesti i onda sta ti drugo preostaje u zivotu nego fatiti se tribine i foruma i kao iskazivati neko svoje hrvatsvo ili srpstvo.
Vidis meni to nije bad sto si ti Srbin i time se ponosis ili hrvat i time se ponosis, i treba, to je potpuno legalno i legitimno. I ja da sam na marsu uvijek cu biti bosnjak/bosanac a moja ce domovina biti Bosna i Hercegovina. nije meni bad ni to sto navijate za Srbiju ili Hrvatsku, zaboli me tuki, pa cak ni kada zvizdite kada je himna jer meni je mnogo prihvatljivija opcija da mene neko mrzi nego da ja nekog mrzim, cak je i lakse zivjeti tako!
Evo ja sam rodjen u Karlovcu, zivio sam tamo nekoliko godina (1987-1992 god.), imam I HRVATSKU DOMOVNICU, cisto formalno. Garantujem ti da sam po mnogim stvarima VEĆI HRVAT NEGO POLA SKRIPARA KOJI SU DANAS BILI NA UTAKMICI!
A to sto pricas o Baskiji i Kataloniji pa pravis neku paralelu sa RS, pa to je covjece nevjerovatno. Katalonija i Baskija imaju stoljetnu tradiciju, imaju obicaje, imaju sve. RS nije nista, realno, koliko god se ti ljutio. Rs nema, ama bas, nista sto bi je cinilo necim posebnim. To nije ni pokrajina, ni regija nista.
ENTITET- budi dio evropskog svijeta, nauci se citati, pa saznaj sta znaci pojam hjebeni entitet. Vi ste se nakacili na ono "republika" sto nema veze sa pravim pojmom republika, nemate pojma sta to znaci! Loze vas ljudi, grade kule i gradove, narod, sitna buranija nema nista. hjebe se Dodiku za srpstvom, kao i sto se Thompsonu u njegovoj veleljepnoj vili koja kosta 5. mil. eura hjebe za hrvatsvom. Dva entiteta i kantoni su stvari koje mozete okaciti macku o rep. To je samo Daytonski ustroj jedne drzave, odnosno pokusaj ustroja ili cak eksperiment za pokusaj stabilizacije mira u drzavi. Kreirali su ga stranci, oni ga mogu promijenti opet ako im se prohtije, mogu raditi sta hoce. OHR neka migne okom i ode ti entitet i federacija u tri lepe phicke materine.
Ljudi moji patite se, ode vam zivot, shjebacete se bezze. Nemate koristi od toga
"JOŠ OD 1926"
vi ste najveci seljaci u ovoj nam lijepoj drzavi 
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Barney Stinson
- Kontakt:
Bgti sta ti znas tko koliko ima para i kakve veze to ima sa ovime.. Koji idiot..F.G.R. HARMANI je napisao/la: Ali vidis ja tebe mogu i razumjeti u jednu ruku. Sve vas tzv. Lesinare i Skripare kad bi covjek pretersao naopako tesko da bi imali 20 km u dzepu, nemate kuci sta za jesti i onda sta ti drugo preostaje u zivotu nego fatiti se tribine i foruma i kao iskazivati neko svoje hrvatsvo ili srpstvo.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
% " ?. & $.F.G.R. HARMANI je napisao/la:Nevejrovatno je to koliko ste vi zatucani i polupismeni likovi.
-
felix123
- Kontakt:
Je i sta sad sto si mi rekao da sam najveci seljak u drzavi????? Seljaci su isto posteni ljudi ,ti nastavi glumit gradsku raju a mene pusti da bazdim po sijenu i kravama i idem s traktorom na utakmicuaguero88_ je napisao/la:vi ste najveci seljaci u ovoj nam lijepoj drzavi
Jesi sad zadovoljan ??
Osim nije zasluzio da ga pogode bocom ,najbolji trener trenutno u BIH ,mene je osobno impresionirao vecerasnjom taktikom
da pardon, pogrijesio sam izraz vi ste seljacine najvece u drzavi !felix123 je napisao/la:Je i sta sad sto si mi rekao da sam najveci seljak u drzavi????? Seljaci su isto posteni ljudi ,ti nastavi glumit gradsku raju a mene pusti da bazdim po sijenu i kravama i idem s traktorom na utakmicuaguero88_ je napisao/la:vi ste najveci seljaci u ovoj nam lijepoj drzavi
Jesi sad zadovoljan ??
Osim nije zasluzio da ga pogode bocom ,najbolji trener trenutno u BIH ,mene je osobno impresionirao vecerasnjom taktikom
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Armageddon2012
- Kontakt:
moram vam odati priznanje na preciznosti!
ne zna se koji je hitac bio precizniji,ovaj u amarovu glavu,ili onaj u glavu mog predsjednika dodika ljetos u dvorani pecara

ne zna se koji je hitac bio precizniji,ovaj u amarovu glavu,ili onaj u glavu mog predsjednika dodika ljetos u dvorani pecara
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ma stoka naucila kamena s ramenaArmageddon2012 je napisao/la:moram vam odati priznanje na preciznosti!
ne zna se koji je hitac bio precizniji,ovaj u amarovu glavu,ili onaj u glavu mog predsjednika dodika ljetos u dvorani pecara![]()
![]()
Amar im puko taktiku,kuci se brane,hahahahah
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Beze vrijedjas ljude koji su sa sela, jer vi ste gora sorta ljudi a ono " navijaca" sto vas se skupilo cak i iz imotskogfelix123 je napisao/la:Je i sta sad sto si mi rekao da sam najveci seljak u drzavi????? Seljaci su isto posteni ljudi ,ti nastavi glumit gradsku raju a mene pusti da bazdim po sijenu i kravama i idem s traktorom na utakmicuaguero88_ je napisao/la:vi ste najveci seljaci u ovoj nam lijepoj drzavi
Jesi sad zadovoljan ??
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Stvarno sramota za "navijače", ali to nije razlog da počinju neka nacionalna prepucavanja.
Evo video kada je Amar pogođen. Sramota, velika
http://youtu.be/sHQMCzsVgDg
Evo video kada je Amar pogođen. Sramota, velika
Nije vam ni slika Ante Gotovine pomogla da osvojite Kup BiH!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Armageddon2012
- Kontakt:
a da su prirodno nadareni za preciznost,potvrdjuje i ovaj klipSamoTZ je napisao/la:Stvarno sramota za "navijače", ali to nije razlog da počinju neka nacionalna prepucavanja.![]()
Evo video kada je Amar pogođen. Sramota, velika![]()
[youtube][/youtube]
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Mile je dobio šta je zaslužio, on je mislio ispasti faca pa pokazuje srednjak među hrvatskim narodom. Nek ga stavi na neko drugo mjesto
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Ne znam sta da kazem, ovih Skripara nema cijelu sezonu na utakmicama, saka jada i onda se okupe na finalu Kupa i nemaju sta drugo pjevati nego tipa " hajmo ustaseee , hajmoo ustase " pa nesto spominju federaciju to nisam bas najbolje cuo i svasta nesto su pjevali, stekao sam dojam da ovi samo dolaze da isprovociraju himnu BIH i jos mnogo toga, najmanje sto sam gledam na utakmici bio je fudbal. Zeljo zasluzeno osvojio
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
A navijao sam za vas cijelu utakmicu, i podržavao sve, kontam, aj bore se momci za ideju, za priču, više vole jednu drugu državu (što je i meni potpuno razumljivo
), ali gađati protivničkog trenera? KRAJNJE KUKAVIČKI I JADNO! JADNO! Treba poraz i podnjeti. Sad mi je drago što ste izgubili.

- BluesForever
- Kontakt:
[youtube][/youtube] Jedna si jedina Bosna i Hercegovinaaaaaaa....
Champions League Winners 2012
Stvarno ste dosadni s tim ''vi''. Ovdje vidim realnih ljudi, navijača, simpatizera..i prema tome ružno je zbog određenih ljudi, čitavo mjesto, narod trpati u isti koš. Svi smo mi individue. Ja sam danas napisao post na Željinoj temi, da mi ide na živce neko ''čuđenje'' zviždanju himni, vrijeđanju s tribina..kao da se ne zna u kakvoj zemlji živimo. Ja sam svoj nacionalizam skinuo zajedno s uniformom 1996, ali vidim da su danas najveći ''nacionalisti'' balavčići koji nisu ratu prismrdili. Jedino mi je krivo večeras što je Amar ni kriv ni dužan pogođen, ostalo je prošlo u fer igri i nadmetanju. Za skandiranje s tribina, postoje nadležni organi u Komitetu koji će to kazniti. Ostala priča je totalno bezvezna, jer stanje u državi je takvo kakvo jeste.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Kabinet1987 i 10 gostiju.