A ček, jesil je ti uhvatio golu ili si je skinuo lijepim riječima (kao ja) ?legenda reala je napisao/la:Gledaj ga on stigne i uslikati, ja nisam znao šta bi prije, a volio bih da sam uslikao , da vidi Bagrcavi
Isto mi se desilo ko tebi onda![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- harebianconero
- Kontakt:
Re: Chat
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
jok jaZenichanin je napisao/la:sve je to na chtarouletteANTIFA ! je napisao/la:Nema spavanja narode !![]()
![]()
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- legenda reala
- Kontakt:
E našo si ko će je skinuti riječimaharebianconero je napisao/la:A ček, jesil je ti uhvatio golu ili si je skinuo lijepim riječima (kao ja) ?legenda reala je napisao/la:Gledaj ga on stigne i uslikati, ja nisam znao šta bi prije, a volio bih da sam uslikao , da vidi Bagrcavi
Isto mi se desilo ko tebi onda![]()
Ona postavljala pitanja, ja se držo one stare narodne nemam pojma samo viči yes i eto
Zamalo da joj ufatim MSN i da mi u privatnom aranžmanu ponekad odradi i nešta me izbaci, ko baxuz
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- harebianconero
- Kontakt:
Hahahah, haj dobar si, samo yes, yes i gola ženska.
Kad se sjetim da je ona moja tražila da stavljam prst u nos, jaoo
Nisi kriva ti.S Anom je litar vina,ako se ne varamDevil je napisao/la:Koja je pesma znas li ?LBJ MVP je napisao/la:Gledal ko Amidžu.Zanima me ime djevojke iz spota![]()
Bila je i Ana Nikolić na početku
Ima ovaj novi sa Anom Bebic,da nije taj ?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Živa istinaharebianconero je napisao/la:Hahahah, haj dobar si, samo yes, yes i gola ženska.![]()
Meni ova nije tražila ni kameru da upalim, samo me pitala šta želim da učini za mene
Garant je Bagrcavi platio da se meni javi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- harebianconero
- Kontakt:
I šta si joj ti rekao ?legenda reala je napisao/la:Živa istinaharebianconero je napisao/la:Hahahah, haj dobar si, samo yes, yes i gola ženska.![]()
Kad se sjetim da je ona moja tražila da stavljam prst u nos, jaoo![]()
![]()
Meni ova nije tražila ni kameru da upalim, samo me pitala šta želim da učini za mene![]()
![]()
Garant je Bagrcavi platio da se meni javi![]()
- legenda reala
- Kontakt:
E tebe hoš sve da znašharebianconero je napisao/la: I šta si joj ti rekao ?
Dok sam ja napisao rečenicu, nju prošo ćejf
- harebianconero
- Kontakt:
Dobio sam 1 iz matematike. 
- legenda reala
- Kontakt:
Hajde bogati šta ima veze, nemoj plakati, popravićeš ti to, vjerujem ja u tebebazeni je napisao/la:Dobio sam 1 iz matematike.
bogati?legenda reala je napisao/la:Hajde bogati šta ima veze, nemoj plakati, popravićeš ti to, vjerujem ja u tebebazeni je napisao/la:Dobio sam 1 iz matematike.
ma iz zadaće dobio,kao i cijeli razred,od nas 24 nije ih dobilo 7(troje nije bilo u školi,jedan bio dežurni i ono troje uradilo).Sad imam 5,5,5,5,1
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nije vam ni upisao, to je samo nako ko fol, a nije vjerovatno u Dnevnik ni upisao, đe će tolike kečeve iz zadaće datibazeni je napisao/la:bogati?legenda reala je napisao/la:Hajde bogati šta ima veze, nemoj plakati, popravićeš ti to, vjerujem ja u tebebazeni je napisao/la:Dobio sam 1 iz matematike.![]()
ma iz zadaće dobio,kao i cijeli razred,od nas 24 nije ih dobilo 7(troje nije bilo u školi,jedan bio dežurni i ono troje uradilo).Sad imam 5,5,5,5,1![]()
![]()
Ma zaključiće ti peticu, ima da ga sudija udavi
Joj problema
Imam i ja problem, može li Zopp uzeti tri gejma u trećem setu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ja u prvoj klupi sjedio i vidio da je upisao hemijskom olovkom u dnevnik
de objasni ono s bogati?

de objasni ono s bogati?
Virtu4l je napisao/la:Joj problema![]()
uuuu tesko ja bi po novi tiket isa
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma pusti malog, zabrino se zbog jednog keca, a sve mu peticeVirtu4l je napisao/la:Joj problema![]()
S kim igra?, Jurgen može sve
Ma to meni uz riječ, da se ne brinešbazeni je napisao/la:ja u prvoj klupi sjedio i vidio da je upisao hemijskom olovkom u dnevnik![]()
de objasni ono s bogati?![]()
![]()