Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Dobio sam 1 iz matematike. 
- legenda reala
- Kontakt:
Hajde bogati šta ima veze, nemoj plakati, popravićeš ti to, vjerujem ja u tebebazeni je napisao/la:Dobio sam 1 iz matematike.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
bogati?legenda reala je napisao/la:Hajde bogati šta ima veze, nemoj plakati, popravićeš ti to, vjerujem ja u tebebazeni je napisao/la:Dobio sam 1 iz matematike.
ma iz zadaće dobio,kao i cijeli razred,od nas 24 nije ih dobilo 7(troje nije bilo u školi,jedan bio dežurni i ono troje uradilo).Sad imam 5,5,5,5,1
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nije vam ni upisao, to je samo nako ko fol, a nije vjerovatno u Dnevnik ni upisao, đe će tolike kečeve iz zadaće datibazeni je napisao/la:bogati?legenda reala je napisao/la:Hajde bogati šta ima veze, nemoj plakati, popravićeš ti to, vjerujem ja u tebebazeni je napisao/la:Dobio sam 1 iz matematike.![]()
ma iz zadaće dobio,kao i cijeli razred,od nas 24 nije ih dobilo 7(troje nije bilo u školi,jedan bio dežurni i ono troje uradilo).Sad imam 5,5,5,5,1![]()
![]()
Ma zaključiće ti peticu, ima da ga sudija udavi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Joj problema
Imam i ja problem, može li Zopp uzeti tri gejma u trećem setu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ja u prvoj klupi sjedio i vidio da je upisao hemijskom olovkom u dnevnik
de objasni ono s bogati?

de objasni ono s bogati?
Virtu4l je napisao/la:Joj problema![]()
uuuu tesko ja bi po novi tiket isa
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma pusti malog, zabrino se zbog jednog keca, a sve mu peticeVirtu4l je napisao/la:Joj problema![]()
S kim igra?, Jurgen može sve
Ma to meni uz riječ, da se ne brinešbazeni je napisao/la:ja u prvoj klupi sjedio i vidio da je upisao hemijskom olovkom u dnevnik![]()
de objasni ono s bogati?![]()
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu jesi dobar sa engleskim ili njemačkim jezikom ka i s bosanskim ???
Trebo si mi pomoći oko zadaće
Jok, od stranih znam samo Litvanski.legenda reala je napisao/la:Virtu jesi dobar sa engleskim ili njemačkim jezikom ka i s bosanskim ???
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Daj ba, meni može Njemački, može ruski, holandski koji god znašVirtu4l je napisao/la:Jok, od stranih znam samo Litvanski.legenda reala je napisao/la:Virtu jesi dobar sa engleskim ili njemačkim jezikom ka i s bosanskim ???
U koliko kralj šljake igra??
Bagrcaviiiiiiii jesi živvvvvv
Ćemaaaaaaaa
Cc,hoce to se zadaca ne radi..bazeni je napisao/la:Dobio sam 1 iz matematike.
Bagrcavi je banovan.
A vidim legendo ti i dalje visiš na onom chatu tamo
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...
bazeni je napisao/la:Dobio sam 1 iz matematike.
Sta ima veze,ja imam dva keca,pa me briga xD
- legenda reala
- Kontakt:
Jesi trajno il ??burazzz je napisao/la:Bagrcavi je banovan.
Vjerovatno zbog slika od sinoć.
Pozz ga i reci mu da samo zna na kaku sam Švabicu naletio
- Emir ZENICA
- Kontakt:
http://www.mtb.ba/biciklisticke-staze-u-bugarskoj/" onclick="window.open(this.href);return false;
e kako sam se posteno ismijao majko moja

e kako sam se posteno ismijao majko moja
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
hahha napredni vozači ima nešto slično u Zg-u Emirko pozzz
kaj ima u Zenici imal staza kakvih?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Vidio sam u Zagrebu,al pogledaj ovdje isto da je u alkoholiziranom stanju radiobambina je napisao/la:hahha napredni vozači ima nešto slično u Zg-u Emirko pozzzkaj ima u Zenici imal staza kakvih?
Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.