Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jok, od stranih znam samo Litvanski.legenda reala je napisao/la:Virtu jesi dobar sa engleskim ili njemačkim jezikom ka i s bosanskim ???
Trebo si mi pomoći oko zadaće
Daj ba, meni može Njemački, može ruski, holandski koji god znašVirtu4l je napisao/la:Jok, od stranih znam samo Litvanski.legenda reala je napisao/la:Virtu jesi dobar sa engleskim ili njemačkim jezikom ka i s bosanskim ???
Trebo si mi pomoći oko zadaće
Cc,hoce to se zadaca ne radi..bazeni je napisao/la:Dobio sam 1 iz matematike.
bazeni je napisao/la:Dobio sam 1 iz matematike.
Jesi trajno il ??burazzz je napisao/la:Bagrcavi je banovan.
A vidim legendo ti i dalje visiš na onom chatu tamo
Vidio sam u Zagrebu,al pogledaj ovdje isto da je u alkoholiziranom stanju radiobambina je napisao/la:hahha napredni vozači ima nešto slično u Zg-u Emirko pozzzkaj ima u Zenici imal staza kakvih?
Bogati*bazeni je napisao/la:bogati?legenda reala je napisao/la:Hajde bogati šta ima veze, nemoj plakati, popravićeš ti to, vjerujem ja u tebebazeni je napisao/la:Dobio sam 1 iz matematike.![]()
ma iz zadaće dobio,kao i cijeli razred,od nas 24 nije ih dobilo 7(troje nije bilo u školi,jedan bio dežurni i ono troje uradilo).Sad imam 5,5,5,5,1![]()
![]()
Joj kod nas kisa 10-20 minuta i onda sunce pa opet kisa pa sunce,ne zna vise covjek sta da radi.Ajde lijepo,povedi nam i @dubravu pa da svi fino odemo na sokicbambina je napisao/la:oki ,nema kiše dosta je bilo sad čekamo , toplije ljetne daneO šminkaju Zenicu neka neka,sad ću ja dole uskoro
a šta ćeš,prvi put zaboravio i odmah kec ,ali mogu ispraviti ako budem imao slijedeći nekoliko časova,znači briše seNarin je napisao/la:Cc,hoce to se zadaca ne radi..bazeni je napisao/la:Dobio sam 1 iz matematike.
I taki sam Švabicu skino do krajaEmir ZENICA je napisao/la: @ legendo
Ajd jarane nisi nista bolji![]()
A nisam ulazio tamo,mozda nekad veceras 5-10 min kad mi bas bude dosadno
![]()
Trenutno korisnika/ca: enobarca, Giuseppe1, Hrammm1921, JackW i 10 gostiju.