GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

tevezito
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la tevezito » 18 jun 2012, 22:59

Prvo Starku da pozdravim ukucane sve.Koji moron od sudije.Drugo niko ko je podrzavao Hrvatsku nema razloga za tugu.Igrati ovako sa Svjetskim i Evropskim prvakom je fenomen.Trece niko pa ni sam Bog me ne moze ubjediti da Modric nije klasa samo sto spanci imaju takva 4 Modrica a Hrvatska jednog.Cetvrto da Hrvatskoj nije trebao pogodak oava tika taka ne bi dala gola do prekosutra kao sto neko rece procitana igra a vala i dosadna.I trece Slavene majstor si sretno u nastavku karijere.Ostat ces uvijek u sjecanju svima.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jun 2012, 22:59

Realnost je da Irska otkine bod Španiji i Italiji. :lol:
Jes' vala, ljudi su objektivno najjača reprezentacija u grupi, te je čudo kako nisu dobili aktuelne svjetske i evropske prvake, te Talijane. :mrgreen:

Ovo što je Hrvatska pokazala je vrijedno prolaza. Igrati sa 4 ofanzivna igrača protiv Španije, te stvoriti 2 dobre prilike u trenucima kada svima visi život o koncu je hvale vrijedan podatak. No, takav je život. Rakitić će sanjati onu šansu koju je zapucao. :roll: Kada ekipa odigra ovako i ispadne, onda tu nešto ne štima. Doduše, i Španci i Talijani su igrom i rezultatima zaslužili prolaz dalje, te bi možda najrealnije bilo da bude jedan baraž između Rusije i Hrvatske, pa da se pobjednik tog meča nagradi prolaskom među 9 najboljih. :lol:

Španci pod ručnom. Izlaskom Torresa (ok, bio je slab, al' opet bolji od Silve) su pokazali koliko su oprezni. Pa i navijači su prozivali Llorentea i očekivao sam njegov ulazak, al' brko se nije dao sjebati i nastavio je u svom ritmu. :mrgreen: Iniestu i Modrića je užitak gledati. Elegancija, fakat. 8-) Posebno se to odnosi na Andresa koji je u ove 3 utakmice pokazao koliko je bitan kotač u španskoj mašineriji. Isto to vrijedi i za Modrića i Hrvatsku. 8-)

Italija? Ne znam, kad god sam prebacio na meč Italija - Irska, vidio sam napade Iraca (korneri, ubacivanja, skraćeni korneri). :mrgreen: Ne mogu suditi o tom meču, a s obzirom da znam rezultat neću se tjerati da gledam skraćeni snimak. :mrgreen:

Btw, Jelavić se obraća Starku sa "seljačino jedna glupa". :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 18 jun 2012, 23:00

Očekivana pobjeda Italije protiv Irske (2-0), a što se tiče Španije protiv susjedne Hrvatske mislim da su hrvati "pokradeni" (penal + slobodnjak kraj 16-sterca). Ipak, hrvati su pokazali borbenosti i požrtvovnosti a Slavenu Biliću skidam kapu i sretno u Rusiji!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 18 jun 2012, 23:00

Za dom spremni,nema više nikakvih prepreka :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 18 jun 2012, 23:02

STEVEN je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Koliko mu je drago da Hrvati nisu prosli,samo radi ovih domacih ,inace su mi simpaticni na svim takmicenjma,toliko mi je zao sto su ovi Talijanski smetljari po ko zna koji put prosli guzovace,i ne bi me cudilo da na kraju odu do samog finala i mozda i pobijede.FUj smetljari
Zasto su Talijani smetljari ? Ljudi su neporazeni do sad na EURU, protiv spanaca odigrali krajnje korektno, cak i vodili i na kraju zavrsilo 1-1, Hrvate razvalili prvih 45 minuta i onda ih prerano zatvaranje tekme kostalo punog plijena, Irce isto tako pobijedili zasluzeno.
Kako nisu ba smetljari,kroz cijelu svoju histoju,pogotovo fudbalsku su smetljari bili.Bolan vazda na guzove prolaze,grupnu fazu,a sto vole kukat pogotovo u 3 kolu.Koliko su bolan puta jedva prosli grupnu fazu i na kraju uzimali titule,ili isli medju 4.NAravno necemo ni pominjat one prve dvije titule i Musolinijev uticaj.Ja ne kazem da su Hrvati nesto bolji,pa cak ni SPanci nisu bili Bog zna sta,ali Italijani su nastavili svoj smetljarski kontinuitet.Moje misljenje o njihovom fudbalu je kratko i jasno fuj.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 18 jun 2012, 23:03

barbarez je napisao/la:
STEVEN je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Koliko mu je drago da Hrvati nisu prosli,samo radi ovih domacih ,inace su mi simpaticni na svim takmicenjma,toliko mi je zao sto su ovi Talijanski smetljari po ko zna koji put prosli guzovace,i ne bi me cudilo da na kraju odu do samog finala i mozda i pobijede.FUj smetljari
Zasto su Talijani smetljari ? Ljudi su neporazeni do sad na EURU, protiv spanaca odigrali krajnje korektno, cak i vodili i na kraju zavrsilo 1-1, Hrvate razvalili prvih 45 minuta i onda ih prerano zatvaranje tekme kostalo punog plijena, Irce isto tako pobijedili zasluzeno.
Kako nisu ba smetljari,kroz cijelu svoju histoju,pogodoto fudbalsku su smetljari bili.Bolan vazda na guzove prolaze,grupnu fazu,a sto vole kukat pogotovo u 3 kolu.Koliko su bolan puta jedva prosli grupnu fazu i na kraju uzimali titule,ili isli medju 4.NAravno necemo ni pominjat one prve dvije titule i Musolinijev uticaj.Ja ne kazem da su Hrvati nesto bolji,pa cak ni SPanci nisu bili Bog zna sta,ali Italijani su nastavili svoj smetljarski kontinuitet.Moje misljenje o njihovom fudbalu je kratko i jasno fuj.
:lol: tebi i Musolini kriv. :?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

nanek

Post Postao/la nanek » 18 jun 2012, 23:04

Koji kolač se više neće naručivati u Hrvatskoj?
Španski vjetar! - definitivno :D

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 18 jun 2012, 23:04

Tužna sam al eto ;) žao mi igrača.Pletikosa svaka čast.Furija moj favorit ali ništa tika-taka,duge lopte,dodavanja,umor i pad igre .Jedna glupa greška i goool,sudac coma klasika :roll: Ćorluka?-upitno!

Kockastima obrana maksimum,herojska,agresivna, odlična šteta, to je nogomet ;)

Teška skupina,nisu se dečki osramotili,Biliću rešpekt veliki za sve čujem Talijani super odigrali!2-0 ;)
Pozz svimaa koji su navijali realno za KOCKASTE ! ;) a sad dalje ..........Vamos! ;)

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 18 jun 2012, 23:05

Presudio raspored odigravanja utakmica koji nije bio naklonjen Hrvatskoj

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 18 jun 2012, 23:05

ipak se meni cini da su talijani i spanci jos u prvoj utakmici namjerno namjestili NERJESENO samo da bi hrvate izbacili i u tome su uspjeli.

Svaka im cast !!!!!!!!!!!!
15.10 - 15.06 ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jun 2012, 23:06

Wolfgang Amadeus........... Stark
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 jun 2012, 23:06

Hrvatska se veoma dobro pokazala u večerašnjoj utakmici, al vidjela se razlika u kvaliteti između njih i Španaca, Španci su zasluženo prvi, a o drugom mjestu neću da komentarišem,
Uglavnom, Hrvati imaju da budu ponosni na igre njihove reprezentacije
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 18 jun 2012, 23:06

Šteta, opet suci, ne možete reć da nisu, kad je očito ono bio penal, a nakon toga ofsajd. Onaj tko kaže da Hrvatska nije zaslužila prolaz dalje, jako se vara, jer držite vi 0:0 sa Španjolcima do kraja utakmice! Kad kažete da je Rakitić promašio ono s 5 metara, razmislite koliko je prilika imala Španjolska! Život ide dalje, nadam se da će Štimac biti dobar izbornik, i da ćemo otići na SP za 2 godine, i ostvariti nešto! Smjena generacija nije potrebna, za 2 godine izrast će Badelj, Vrsaljko, Kovačić, nadam se Tomasov, Kukoc...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 jun 2012, 23:07

Italija moze nešto dalje napraviti ako se igra 60min, evo treca tekma u nizu da padaju samo tako zadnjih pola sata

ne mogu da vjerujem sta im se dešava
nema potpisa

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 18 jun 2012, 23:07

Juvelandia je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
STEVEN je napisao/la: Zasto su Talijani smetljari ? Ljudi su neporazeni do sad na EURU, protiv spanaca odigrali krajnje korektno, cak i vodili i na kraju zavrsilo 1-1, Hrvate razvalili prvih 45 minuta i onda ih prerano zatvaranje tekme kostalo punog plijena, Irce isto tako pobijedili zasluzeno.
Kako nisu ba smetljari,kroz cijelu svoju histoju,pogodoto fudbalsku su smetljari bili.Bolan vazda na guzove prolaze,grupnu fazu,a sto vole kukat pogotovo u 3 kolu.Koliko su bolan puta jedva prosli grupnu fazu i na kraju uzimali titule,ili isli medju 4.NAravno necemo ni pominjat one prve dvije titule i Musolinijev uticaj.Ja ne kazem da su Hrvati nesto bolji,pa cak ni SPanci nisu bili Bog zna sta,ali Italijani su nastavili svoj smetljarski kontinuitet.Moje misljenje o njihovom fudbalu je kratko i jasno fuj.
:lol: tebi i Musolini kriv. :?
Evo sad to procitao pa mi je bas ovakva reakcija bila :o :o A nakon toga dosli mi je da placem kad vidim ko sve ima pristup Internetu... A sto se tice fudbala msm ital. imas brate spanski i njihovu tika-svraku igru i imas engleski grubijanski pa brate izvoli nece Italijani pustiti ni suze ako ih ti ne budes gledao....Nece 100%...
A sto se tice svega zna se ko je uz Brazil najtrofejniji i najdominantniji msm i na klubove i na repku....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jun 2012, 23:08

Mislim da Del Bosque pretjeruje sa ovim veznim igracima i pravi se previse pametan. Isto tako, puste protivniku dosta prilika za kontre. Jedno je kad te kontre trce Mandzukic i Pranjic, a nesto drugo kad tu budu Ozil i Gomez ili Ronaldo i Nani kasnije. Mislim da Spanija previse proba kopirat Barcelonu, a nemaju Messia koji ce ubit monotonu pas igru i nesto sam napravit.

Hrvati nemaju sta pricat o sudijama, svi znamo sta je bilo protiv Italije. Jednostavno nemaju kvalitet protiv ekipa poput Italije i Spanije, i to je to. Mogu bit blizu, ali nikad nece prec liniju.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 18 jun 2012, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 18 jun 2012, 23:08

skyisthelimit je napisao/la:ipak se meni cini da su talijani i spanci jos u prvoj utakmici namjerno namjestili NERJESENO samo da bi hrvate izbacili i u tome su uspjeli.

Svaka im cast !!!!!!!!!!!!
Haters gonna hate ..

Bil ti volio da se u daljem takmicenju susretnes sa Hrvatskom ili Španijom ? :geek:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 18 jun 2012, 23:08

Admir_Sa je napisao/la:Italija moze nešto dalje napraviti ako se igra 60min, evo treca tekma u nizu da padaju samo tako zadnjih pola sata

ne mogu da vjerujem sta im se dešava
Znas li onu kako prv. se blizi kraju Talijani sve bolji ;)
FORZA NAPOLI

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 18 jun 2012, 23:09

ITALIJA!?Trapakita dao tekmu svojima!Citavo vrijeme se pricalo kako je HR-SP vec namjestena tekma a ustvari su ZABARI vec dogovorili svoj rezultat pa su htjeli da skrenu paznju sa svojih idiota!Oni su poznati sto se tice tih afera!Hrvati pokradeni veceras a i sami krivi!Rakitica treba atkar u mozak!Sama izjava platinija je dovoljna!Heben ga usta!

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 18 jun 2012, 23:10

Faking Irska primila dva, oba gola iz kornera i kao njihove karakteristike - skok igre! Gdje ces dalje! Ne mos vjerovat kakvi suci sude Europsko prvenstvo! Sudija bez muda, gleda u Spance ko u Boga...
Cestitke komsijama, jbena Spanija sa 18 veznih igraca, dosada ih je gledat
Glory Glory Man United!

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.