GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

Juvelandia
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la Juvelandia » 18 jun 2012, 23:10

Vidim Hrvati se zale na sudjenje? A nisu se zalili kad im sudija svira faul Cassana a nije ni dotakao njihove igrace pred sto postotnu priliku za Italiju za 2-0 ili one silne jedan na jedan ofsajde koji nisu postojali? Hajd manje kmecite.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 18 jun 2012, 23:11

Cartman je napisao/la:Mislim da Del Bosque pretjeruje sa ovim veznim igracima i pravi se previse pametan. Isto tako, puste protivniku dosta prilika za kontre. Jedno je kad te kontre trce Mandzukic i Pranjic, a nesto drugo kad tu budu Ozil i Gomez ili Ronaldo i Nani kasnije. Mislim da Spanija previse proba kopirat Barcelonu, a nemaju Messia koji ce ubit monotonu pas igru i nesto sam napravit.

Hrvati nemaju sta pricat o sudijama, svi znamo sta je bilo protiv Italije. Jednostavno nemaju kvalitet protiv ekipa poput Italije i Spanije, i to je to. Mogu bit blizu, ali nikad nece prec liniju.
Ajde sad još reci da ono na kraju povlačenje Čorluke nije za jedanaesterac pa da se mogu propucati.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 jun 2012, 23:11

Stark, debil, glupan, majmun, idiot pa ne bi mu dao da sudi utakmicu OFK Proleter-Sloga Tojšići :shock:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 18 jun 2012, 23:12

Jeli se vec saznalo kome je Balo **** majku poslije gola, pa mu sugrac zatvaro usta?

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 18 jun 2012, 23:13

Cartman je napisao/la:Hrvati nemaju sta pricat o sudijama, svi znamo sta je bilo protiv Italije. Jednostavno nemaju kvalitet protiv ekipa poput Italije i Spanije, i to je to. Mogu bit blizu, ali nikad nece prec liniju.
šta se to desilo? Predzadnje dodavanje pred gol je bio ofsajd, a minutu prije toga je bio čist penal! Kako znaš da nikad nećemo preć liniju? Koliko znam, '98 smo prešli liniju Španjolske, Italije, Engleske, Nizozemske, Njemačke i svih nogometnih velesila osim Brazila i Francuske!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jun 2012, 23:13

warenge je napisao/la:ITALIJA!?Trapakita dao tekmu svojima!Citavo vrijeme se pricalo kako je HR-SP vec namjestena tekma a ustvari su ZABARI vec dogovorili svoj rezultat pa su htjeli da skrenu paznju sa svojih idiota!Oni su poznati sto se tice tih afera!Hrvati pokradeni veceras a i sami krivi!Rakitica treba atkar u mozak!Sama izjava platinija je dovoljna!Heben ga usta!
:lol: :lol: :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 jun 2012, 23:14

Loša Španija, bez volje, da su htjeli mogli su im 4 komada uvalit'...otkad pratim Španiju, ovo im je definitivno najgora tekma.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 jun 2012, 23:15

Definitivno je danas izgubila bolja ekipa, bar bolja ekipa u ovoj utakmici. Hrvatska je odigrala odlično, s mnogo srčanosti, borbenosti, trudili su se pa izgubili, pa šta? Ovako kad jedna ekipa izgubi, onda smije izgubit, jer ako daš sve od sebe i onda izgubiš nesretno, teško je to podnijet , ali svakako da treba Hrvatima odati veliki respekt. Bilić je pokazao još jednom kakav je majstor i kakav je motivator.
Španija je definitivno ostavila jako blijed utisak. Sveukupno kad se pogleda, kompletan njihov dosadašnji nastup, ovo je blijedo. Ali kada se ekipa metilja, to je nekad i jako opasno, onda se može izmetiljat daleko.

Prolaz Italije nije nezaslužen, npr. Italija je protiv Hrvata odigrala bolje nego što su to Španci večeras učinili. A protiv Španije su pružili dobru partiju i bili ravnopravni. Njihov prolaz je zaslužen, ali da su Vatreni prošli to svakako ne bi bilo nezasluženo. Nasuprot, to su oni i zaslužili, ali eto jednostavno od 3 dobre reprezentacije, jedna je morala ispast. Nijanse su odlučile u ovoj grupi, između ove 3 repke, a Irska je večeras odigrala časno, ali ipak su po kvalitetu dosta iza ovih ekipa.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 18 jun 2012, 23:15

Jbg, Hrvatska se sad poziva na nedostatak srece koji je realno i bio, ali ih je Fortuna mazila protiv Italijana i u vidu sudija i promasenih prilika tala. Ovaj pasivni offside treba jednom usaglasiti za sva vremena, ili uvijek sviraj ili nikad ne sviraj, najgluplje fudbalsko pravilo.

Tale sigurno nece biti lagan protivnik nikome u 1/4 finalu, mislim da niko ali bas niko upravo njih ne zeli za svog protivnika.
Support Velez, It's logical! ★

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jun 2012, 23:16

Stara Jugoslovenska prica, za svaki neuspjeh je kriv sudija i nesreca. :oops:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 18 jun 2012, 23:16

@kevin,

hajd reci ko se rugao, citam postove i ne vidim nijedan takav. Vidim sam ljubitelje talijana koji navijaju za tu reprezentaciju kao svoju, isto kao i ti. A meni je svejedno ha argentinci ha hrvati.Fazon je u vama sto mrzite sve sto pocinje sa imenom drzave u kojoj zivite
15.10 - 15.06 ...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 jun 2012, 23:16

mandraX je napisao/la:slika

VAMOS ESPANA!!!
hodža je napisao/la:All in !

slika

VAMOS ESPAÑA !!!

FORZA RAGAZZI !!!
legenda reala je napisao/la:All in !

slika

VAMOS ESPAÑA !!!

FORZA RAGAZZI !!!

:mrgreen: :mrgreen:
Ne tugujte dečki, nećete vi meni ostati gladni. Kupio sam stroj za cijepanje drva, a Grmeča hvala bogu ima. Jedan na žagu, drugi na sjekiru, treći dodaje metarice i vozi traktor.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 18 jun 2012, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 jun 2012, 23:16

mandraX je napisao/la:Loša Španija, bez volje, da su htjeli mogli su im 4 komada uvalit'...otkad pratim Španiju, ovo im je definitivno najgora tekma.
Jest mogli su 12 komada uvalit, zato su se navijaci 10 minuta prije kraja hvatali za glavu i tresli se.

Realan si nema sta. Nego reci mi jesi uplatio onih 3 razlike na Spanjolce??? :lol:

Navedi mi koju su priliku Spanjolci imali osim gola, sve nesto ne razgrađeno, igra oko 16 metara i to je to.

Italija ce ovo uzet rutinski kao i svake put kad sepavo prođu grupu. Uz talijane sad do kraja.
Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 18 jun 2012, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 18 jun 2012, 23:17

O zaleđu nema govora ali me nitko ne može uvjeriti da ono povlačenje Čorluke s dvije ruke pred kraj utakmice nije za jedanaesterac. Sada treba čekati iduće kvalifikacije, nadam se da će se i BiH i Hrvatska kvalificirati, obje repke imaju velike šanse.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Joj Raketa, samo da si je zakucao u pod.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 jun 2012, 23:17

skyisthelimit je napisao/la:@kevin,

hajd reci ko se rugao, citam postove i ne vidim nijedan takav. Vidim sam ljubitelje talijana koji navijaju za tu reprezentaciju kao svoju, isto kao i ti. A meni je svejedno ha argentinci ha hrvati.Fazon je u vama sto mrzite sve sto pocinje sa imenom drzave u kojoj zivite
ja ne mrzim bih, zivim tu zaboga...

niti me nesto posebno dira neprolazak..nisam ni gledao 1.pol.. ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 jun 2012, 23:18

Svaka cast i naklon do poda susjedima za ovu predstavu protiv svjetskih i europskih prvaka ;)

Dali su sve od sebe, odigrali lavovski, odigrali cvrsto, borbeno, svaka im dala (vode iz bokala :mrgreen: ), a Slaven 8-) je napokon zatvorio usta kriticarima i moze otici kao gospodin uz veliku moralnu pobjedu, jer ovo je bilo takticki gledano genijalno od njega u sve tri tekme (mozda prvo pol protiv Azzurra nesto slabije) ;)

Igrati s Furijom 0:0 do 2-3 min pred kraj, imati najbolju sansu tekme, i jedna mala Hrvatska, sa ligom nesto boljom od nase, je bila na korak od izbacivanja velike i mocne Spanije ili Spanjolske ;)

Nadam se da su oni nasi (klocevi :mrgreen: ) vidjeli kako se igra i bori u ovako vaznim mecevima ;)

Modric 8-) vjerovatno odigrao jednu od najboljih tekmi u dresu Vatrenih, a Raketa je imao sansu koju ce pamtiti jos dugo vremena i na kraju je to vjerovatno i bilo presudno jer im je odgovarao i remi od 1-1 za prolazak dalje ;)

Poruka susjedima za kraj, je da mogu biti ponosni na svoje Vatrene i

slika :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 18 jun 2012, 23:20

Hrvatskoj respect za srcanost i hrabrost. Spanija odigrala koliko je trebala ali visili su opasno u 2-3 situacije. Najgori evropski sudac u skladu sa reputacijom.
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 jun 2012, 23:21

Tritolone je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Loša Španija, bez volje, da su htjeli mogli su im 4 komada uvalit'...otkad pratim Španiju, ovo im je definitivno najgora tekma.
Jest mogli su 12 komada uvalit, zato su se navijaci 10 minuta prije kraja hvatali za glavu i tresli se.

Realan si nema sta. Nego reci mi jesi uplatio onih 3 razlike na Spanjolce??? :lol:

Navedi mi koju su priliku Spanjolci imali osim gola, sve nesto ne razgrađeno, igra oko 16 metara i to je to.

Italija ce ovo uzet rutinski kao i svake put kad sepavo prođu grupu. Uz talijane sad do kraja.
Hajd' bola', pa Španija radi kontru, Xavi na sredini terena gnjavi loptu, vraća se, Fabregas se igra u 16m, izbacuje napadača brko...svaka čast Hrvatskoj na odigranoj utakmici, iako ponavljam, nisu oni bili toliko dobri koliko su Španci bili loši.

@spielführer_21, pare dođu - pare odu, ima nešto važnije od toga, nemoj ti da se brineš za moj ili nečiji tuđiji džep ;)

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 18 jun 2012, 23:22

@ Juvelandia
Eto nek ti uzivas u njihovm fudbalu i ciganluku.JOs ti nije jasno da njih zabari ne zovu zato sto vole jesti zabe...
@tomice dragi,de ne jedi ****,te seljacke fore ostavi kuci.Kad se vec hvatas historije,koju sam i ja pomenuo u raspravi sa ovim momkom,onda nemoj zatvarati oci pred uticajem onog debelog supka 30 tih godina.Mozda ti talijani nece plakat sto ih neko ne spimpatise,i sto gleda lijep tika -taka fudbal,ili sto gleda dinamican fudbal,a ne njihovo sranje od katanaca i ostalih nazovi taktika.Nemoj me shvatiti pogresno ,cijenio sam ja neke njihove fudbalere,koji su bili majstori,ne mogu im ni ja ni bilo ko osporiti titule,koje jesu osvojili,ali to sto vi ne shvatate ili ne vidite da su to uglavnom bile hinjske igre i provlacenja ,to je vas problem.Ne znam u cemu je problem sto neko smatra drugacije od tebe.Ko sto sam kazes nece talijani plakat za mnom,a nemoj brate ni ti ,gledaj i uzivaj
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jun 2012, 23:23

Beusanove izjave:
Mandžukić fauliran, ali izvan šesnaesterca - faul za Hrvatsku.
Mandžukić laktom udara Piquea - penal za Španiju.
Busquets povlači Ćorluku - penal za Hrvatsku.
Gol čist k'o suza.

Dakle, Hrvatsku nisu oštetili suci što pojedinci ovdje žele prikazati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.