GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

Admir_Sa
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la Admir_Sa » 18 jun 2012, 23:07

Italija moze nešto dalje napraviti ako se igra 60min, evo treca tekma u nizu da padaju samo tako zadnjih pola sata

ne mogu da vjerujem sta im se dešava
nema potpisa

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 18 jun 2012, 23:07

Juvelandia je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
STEVEN je napisao/la: Zasto su Talijani smetljari ? Ljudi su neporazeni do sad na EURU, protiv spanaca odigrali krajnje korektno, cak i vodili i na kraju zavrsilo 1-1, Hrvate razvalili prvih 45 minuta i onda ih prerano zatvaranje tekme kostalo punog plijena, Irce isto tako pobijedili zasluzeno.
Kako nisu ba smetljari,kroz cijelu svoju histoju,pogodoto fudbalsku su smetljari bili.Bolan vazda na guzove prolaze,grupnu fazu,a sto vole kukat pogotovo u 3 kolu.Koliko su bolan puta jedva prosli grupnu fazu i na kraju uzimali titule,ili isli medju 4.NAravno necemo ni pominjat one prve dvije titule i Musolinijev uticaj.Ja ne kazem da su Hrvati nesto bolji,pa cak ni SPanci nisu bili Bog zna sta,ali Italijani su nastavili svoj smetljarski kontinuitet.Moje misljenje o njihovom fudbalu je kratko i jasno fuj.
:lol: tebi i Musolini kriv. :?
Evo sad to procitao pa mi je bas ovakva reakcija bila :o :o A nakon toga dosli mi je da placem kad vidim ko sve ima pristup Internetu... A sto se tice fudbala msm ital. imas brate spanski i njihovu tika-svraku igru i imas engleski grubijanski pa brate izvoli nece Italijani pustiti ni suze ako ih ti ne budes gledao....Nece 100%...
A sto se tice svega zna se ko je uz Brazil najtrofejniji i najdominantniji msm i na klubove i na repku....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jun 2012, 23:08

Mislim da Del Bosque pretjeruje sa ovim veznim igracima i pravi se previse pametan. Isto tako, puste protivniku dosta prilika za kontre. Jedno je kad te kontre trce Mandzukic i Pranjic, a nesto drugo kad tu budu Ozil i Gomez ili Ronaldo i Nani kasnije. Mislim da Spanija previse proba kopirat Barcelonu, a nemaju Messia koji ce ubit monotonu pas igru i nesto sam napravit.

Hrvati nemaju sta pricat o sudijama, svi znamo sta je bilo protiv Italije. Jednostavno nemaju kvalitet protiv ekipa poput Italije i Spanije, i to je to. Mogu bit blizu, ali nikad nece prec liniju.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 18 jun 2012, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 18 jun 2012, 23:08

skyisthelimit je napisao/la:ipak se meni cini da su talijani i spanci jos u prvoj utakmici namjerno namjestili NERJESENO samo da bi hrvate izbacili i u tome su uspjeli.

Svaka im cast !!!!!!!!!!!!
Haters gonna hate ..

Bil ti volio da se u daljem takmicenju susretnes sa Hrvatskom ili Španijom ? :geek:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 18 jun 2012, 23:08

Admir_Sa je napisao/la:Italija moze nešto dalje napraviti ako se igra 60min, evo treca tekma u nizu da padaju samo tako zadnjih pola sata

ne mogu da vjerujem sta im se dešava
Znas li onu kako prv. se blizi kraju Talijani sve bolji ;)
FORZA NAPOLI

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 18 jun 2012, 23:09

ITALIJA!?Trapakita dao tekmu svojima!Citavo vrijeme se pricalo kako je HR-SP vec namjestena tekma a ustvari su ZABARI vec dogovorili svoj rezultat pa su htjeli da skrenu paznju sa svojih idiota!Oni su poznati sto se tice tih afera!Hrvati pokradeni veceras a i sami krivi!Rakitica treba atkar u mozak!Sama izjava platinija je dovoljna!Heben ga usta!

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 18 jun 2012, 23:10

Faking Irska primila dva, oba gola iz kornera i kao njihove karakteristike - skok igre! Gdje ces dalje! Ne mos vjerovat kakvi suci sude Europsko prvenstvo! Sudija bez muda, gleda u Spance ko u Boga...
Cestitke komsijama, jbena Spanija sa 18 veznih igraca, dosada ih je gledat
Glory Glory Man United!

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 18 jun 2012, 23:10

Vidim Hrvati se zale na sudjenje? A nisu se zalili kad im sudija svira faul Cassana a nije ni dotakao njihove igrace pred sto postotnu priliku za Italiju za 2-0 ili one silne jedan na jedan ofsajde koji nisu postojali? Hajd manje kmecite.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 18 jun 2012, 23:11

Cartman je napisao/la:Mislim da Del Bosque pretjeruje sa ovim veznim igracima i pravi se previse pametan. Isto tako, puste protivniku dosta prilika za kontre. Jedno je kad te kontre trce Mandzukic i Pranjic, a nesto drugo kad tu budu Ozil i Gomez ili Ronaldo i Nani kasnije. Mislim da Spanija previse proba kopirat Barcelonu, a nemaju Messia koji ce ubit monotonu pas igru i nesto sam napravit.

Hrvati nemaju sta pricat o sudijama, svi znamo sta je bilo protiv Italije. Jednostavno nemaju kvalitet protiv ekipa poput Italije i Spanije, i to je to. Mogu bit blizu, ali nikad nece prec liniju.
Ajde sad još reci da ono na kraju povlačenje Čorluke nije za jedanaesterac pa da se mogu propucati.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 jun 2012, 23:11

Stark, debil, glupan, majmun, idiot pa ne bi mu dao da sudi utakmicu OFK Proleter-Sloga Tojšići :shock:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 18 jun 2012, 23:12

Jeli se vec saznalo kome je Balo **** majku poslije gola, pa mu sugrac zatvaro usta?

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 18 jun 2012, 23:13

Cartman je napisao/la:Hrvati nemaju sta pricat o sudijama, svi znamo sta je bilo protiv Italije. Jednostavno nemaju kvalitet protiv ekipa poput Italije i Spanije, i to je to. Mogu bit blizu, ali nikad nece prec liniju.
šta se to desilo? Predzadnje dodavanje pred gol je bio ofsajd, a minutu prije toga je bio čist penal! Kako znaš da nikad nećemo preć liniju? Koliko znam, '98 smo prešli liniju Španjolske, Italije, Engleske, Nizozemske, Njemačke i svih nogometnih velesila osim Brazila i Francuske!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jun 2012, 23:13

warenge je napisao/la:ITALIJA!?Trapakita dao tekmu svojima!Citavo vrijeme se pricalo kako je HR-SP vec namjestena tekma a ustvari su ZABARI vec dogovorili svoj rezultat pa su htjeli da skrenu paznju sa svojih idiota!Oni su poznati sto se tice tih afera!Hrvati pokradeni veceras a i sami krivi!Rakitica treba atkar u mozak!Sama izjava platinija je dovoljna!Heben ga usta!
:lol: :lol: :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 jun 2012, 23:14

Loša Španija, bez volje, da su htjeli mogli su im 4 komada uvalit'...otkad pratim Španiju, ovo im je definitivno najgora tekma.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 jun 2012, 23:15

Definitivno je danas izgubila bolja ekipa, bar bolja ekipa u ovoj utakmici. Hrvatska je odigrala odlično, s mnogo srčanosti, borbenosti, trudili su se pa izgubili, pa šta? Ovako kad jedna ekipa izgubi, onda smije izgubit, jer ako daš sve od sebe i onda izgubiš nesretno, teško je to podnijet , ali svakako da treba Hrvatima odati veliki respekt. Bilić je pokazao još jednom kakav je majstor i kakav je motivator.
Španija je definitivno ostavila jako blijed utisak. Sveukupno kad se pogleda, kompletan njihov dosadašnji nastup, ovo je blijedo. Ali kada se ekipa metilja, to je nekad i jako opasno, onda se može izmetiljat daleko.

Prolaz Italije nije nezaslužen, npr. Italija je protiv Hrvata odigrala bolje nego što su to Španci večeras učinili. A protiv Španije su pružili dobru partiju i bili ravnopravni. Njihov prolaz je zaslužen, ali da su Vatreni prošli to svakako ne bi bilo nezasluženo. Nasuprot, to su oni i zaslužili, ali eto jednostavno od 3 dobre reprezentacije, jedna je morala ispast. Nijanse su odlučile u ovoj grupi, između ove 3 repke, a Irska je večeras odigrala časno, ali ipak su po kvalitetu dosta iza ovih ekipa.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 18 jun 2012, 23:15

Jbg, Hrvatska se sad poziva na nedostatak srece koji je realno i bio, ali ih je Fortuna mazila protiv Italijana i u vidu sudija i promasenih prilika tala. Ovaj pasivni offside treba jednom usaglasiti za sva vremena, ili uvijek sviraj ili nikad ne sviraj, najgluplje fudbalsko pravilo.

Tale sigurno nece biti lagan protivnik nikome u 1/4 finalu, mislim da niko ali bas niko upravo njih ne zeli za svog protivnika.
Support Velez, It's logical! ★

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jun 2012, 23:16

Stara Jugoslovenska prica, za svaki neuspjeh je kriv sudija i nesreca. :oops:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 18 jun 2012, 23:16

@kevin,

hajd reci ko se rugao, citam postove i ne vidim nijedan takav. Vidim sam ljubitelje talijana koji navijaju za tu reprezentaciju kao svoju, isto kao i ti. A meni je svejedno ha argentinci ha hrvati.Fazon je u vama sto mrzite sve sto pocinje sa imenom drzave u kojoj zivite
15.10 - 15.06 ...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 jun 2012, 23:16

mandraX je napisao/la:slika

VAMOS ESPANA!!!
hodža je napisao/la:All in !

slika

VAMOS ESPAÑA !!!

FORZA RAGAZZI !!!
legenda reala je napisao/la:All in !

slika

VAMOS ESPAÑA !!!

FORZA RAGAZZI !!!

:mrgreen: :mrgreen:
Ne tugujte dečki, nećete vi meni ostati gladni. Kupio sam stroj za cijepanje drva, a Grmeča hvala bogu ima. Jedan na žagu, drugi na sjekiru, treći dodaje metarice i vozi traktor.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 18 jun 2012, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 jun 2012, 23:16

mandraX je napisao/la:Loša Španija, bez volje, da su htjeli mogli su im 4 komada uvalit'...otkad pratim Španiju, ovo im je definitivno najgora tekma.
Jest mogli su 12 komada uvalit, zato su se navijaci 10 minuta prije kraja hvatali za glavu i tresli se.

Realan si nema sta. Nego reci mi jesi uplatio onih 3 razlike na Spanjolce??? :lol:

Navedi mi koju su priliku Spanjolci imali osim gola, sve nesto ne razgrađeno, igra oko 16 metara i to je to.

Italija ce ovo uzet rutinski kao i svake put kad sepavo prođu grupu. Uz talijane sad do kraja.
Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 18 jun 2012, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []