KUP KUP KUP JE NAS,KUP KUP KUP JE NAS!
Moderator/ica: vlakanje

100 % % све " ? " онај " " ' онај $ $ $ је % трава,ово ? све " " се ' " " $ " " спор то $ " " ".djidjipalermo je napisao/la:Kao Grbavica je 100% vasa? Uknjizena? Aj provjeri malo![]()
A ovo ostalo, nemam komentara...
Pa nema para brate moraš srušiti zapadnu drvenu tribinu ispod su svlačionice to je veliki poduhvat ko nebi volio da ima u gradu jedan ekstra fudbalski stadion,pa i vi ste na njemu kup uzeli najbolja trava i drenaža nema blata kad je kiša milina i sma znaš mi bi najsretniji bii vidio si kad mlada repka igra kako su igrači zadovoljni atmosferom i terenom.Onako realno koliko ja mogu biti realan jer navijam za Želju.djidjipalermo je napisao/la:Pa sto ne renovirate?
Makar onu drvenu tribinu...

$ се - ", ево $ " &. Прво, " " ? - ?. ", & " " " " ". $, нова " & је " & $ је сјеверна ". ? су " " рата а " $ на " " на & је ? " &. $ по ", ? се ? у $ $ ? &, ?' $?čamac je napisao/la:Evo par slika sa jučer što sam mobom ufatio na brzinu. Ljudi fakat rade.
Ako ima neko od starih lešinara - banjalučana da me orijentiše malo na ovim slikama. Ova tribina na kojoj piše Borac (fakat ružna ova čirilica ovdje i Borcu ne paše nikako) - da li je to tribina na kojoj su prije rata bili Lešinari - simpatična gradska grupica u to vrijeme doduše poznatija kao pitarska bratija nego kao nešto samostalno. Ako jeste onda ova tribina što se pravi bi trebala da bude prijeratna tribina za gostujuće navijače. Naime, bio sam na njoj prije 20 i kusur godina sa rahmetli Džildinim manijacima. Borac dobio 1:0, noćna tekma bila. Malo mi je teško prepoznati neke detalje jer oko stadiona se sve promijenilo. Čini mi se da je iza ove tribine što se pravi bila kasarna, a sad nigdje ništa.
Ne znam č i ć u mojoj mahali toga nije bilosfpborac je napisao/la: $ се - ", ево $ " &. Прво, " " ? - ?. ", & " " " " ". $, нова " & је " & $ је сјеверна ". ? су " " рата а " $ на " " на & је ? " &. $ по ", ? се ? у $ $ ? &, ?' $?
Nebi trebalo da vam cirilica bode oci, jer ako se nevaram i dokumenti o osnivanju vaseg kluba su napisani cirilicom,čamac je napisao/la:Ne znam č i ć u mojoj mahali toga nije bilosfpborac je napisao/la: $ се - ", ево $ " &. Прво, " " ? - ?. ", & " " " " ". $, нова " & је " & $ је сјеверна ". ? су " " рата а " $ на " " на & је ? " &. $ по ", ? се ? у $ $ ? &, ?' $?![]()
Znači da je prije rata ta sjeverna tribina bila za gostujuće navijače, to sam pit'o. I da li je i za nje bila kasarna?
Slike jesu uslikane iz zgrade Vlade.
Ovaj što pita kako izgleda ovo Borac napisano. Ružno brate, nije što je čirilica jer čirilica je u suštini ljepše pismo od latinice pogotovo kad su u pitanju pisana slova. Nego brate znaš kad nešto nećemu ne stoji, a Borcu fakat ne stoji. Zamisli ne do Bog da neko napiše Željo čirilicom kako bi to bolo oči. K'o golubu sise. Evo Kozara iz Bos. Gradiške je primjer kako po svako cijenu ne treba dirati nešto na što su oči navikavane decenijama.
Nemojte me samo uvlačiti u priču o pismima i politici jer neću odgovarati obzirom da zaista sa pismima nemam problema osim kad vidim da se koriste u političke svrhe.
Suština je bila da metnem slike koje sam uhvatio i da mi je drago da se prave stadioni po državi, ali naravno da njihova svrha bude sportske, a ne političke prirode tj. raznih nereda, nacionalizma i ostalog što smo mogli gledati u BL već moglo bi se reči tradicionalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.