FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

čamac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la čamac » 21 jun 2012, 15:54

sfpborac je napisao/la: $ се - ", ево $ " &. Прво, " " ? - ?. ", & " " " " ". $, нова " & је " & $ је сјеверна ". ? су " " рата а " $ на " " на & је ? " &. $ по ", ? се ? у $ $ ? &, ?' $? :D
Ne znam č i ć u mojoj mahali toga nije bilo :D
Znači da je prije rata ta sjeverna tribina bila za gostujuće navijače, to sam pit'o. I da li je i za nje bila kasarna?
Slike jesu uslikane iz zgrade Vlade.

Ovaj što pita kako izgleda ovo Borac napisano. Ružno brate, nije što je čirilica jer čirilica je u suštini ljepše pismo od latinice pogotovo kad su u pitanju pisana slova. Nego brate znaš kad nešto nećemu ne stoji, a Borcu fakat ne stoji. Zamisli ne do Bog da neko napiše Željo čirilicom kako bi to bolo oči. K'o golubu sise. Evo Kozara iz Bos. Gradiške je primjer kako po svako cijenu ne treba dirati nešto na što su oči navikavane decenijama.
Nemojte me samo uvlačiti u priču o pismima i politici jer neću odgovarati obzirom da zaista sa pismima nemam problema osim kad vidim da se koriste u političke svrhe.
Suština je bila da metnem slike koje sam uhvatio i da mi je drago da se prave stadioni po državi, ali naravno da njihova svrha bude sportske, a ne političke prirode tj. raznih nereda, nacionalizma i ostalog što smo mogli gledati u BL već moglo bi se reči tradicionalno.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 21 jun 2012, 16:13

čamac je napisao/la:
sfpborac je napisao/la: $ се - ", ево $ " &. Прво, " " ? - ?. ", & " " " " ". $, нова " & је " & $ је сјеверна ". ? су " " рата а " $ на " " на & је ? " &. $ по ", ? се ? у $ $ ? &, ?' $? :D
Znači da je prije rata ta sjeverna tribina bila za gostujuće navijače, to sam pit'o. I da li je i za nje bila kasarna?

Ovaj što pita kako izgleda ovo Borac napisano. Ružno brate, nije što je čirilica jer čirilica je u suštini ljepše pismo od latinice pogotovo kad su u pitanju pisana slova. Nego brate znaš kad nešto nećemu ne stoji, a Borcu fakat ne stoji. Zamisli ne do Bog da neko napiše Željo čirilicom kako bi to bolo oči. K'o golubu sise. Evo Kozara iz Bos. Gradiške je primjer kako po svako cijenu ne treba dirati nešto na što su oči navikavane decenijama.
Nemojte me samo uvlačiti u priču o pismima i politici jer neću odgovarati obzirom da zaista sa pismima nemam problema osim kad vidim da se koriste u političke svrhe.
Suština je bila da metnem slike koje sam uhvatio i da mi je drago da se prave stadioni po državi, ali naravno da njihova svrha bude sportske, a ne političke prirode tj. raznih nereda, nacionalizma i ostalog što smo mogli gledati u BL već moglo bi se reči tradicionalno.
Nebi trebalo da vam cirilica bode oci, jer ako se nevaram i dokumenti o osnivanju vaseg kluba su napisani cirilicom,
"JOŠ OD 1926"

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 21 jun 2012, 16:20

covjek ti pokusava objasniti da neki nazivi,imena izgledaju bolje na latinici,neki na cirilici,od toga borac bi bilo ljepse latinicim. kontas sad sta ti se pokusava objasniti?

p.s.-meni svejedno vala,mozete i glagoljicom ako hocete :lol: :lol: :lol: nego reko da pojasnim,vidim da neki ne kontaju :lol: :lol: :lol:

p.p.s.- kuhate li se vi po ovim vrucinama? ja gotov

pozz

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 21 jun 2012, 16:30

Ne možeš vjerovati, ljudi prave daleko najljepši i najfunkcionalniji stadion u državi a vi se raspravljate o pismu kojim je napisano ime kluba i slične gluposti. Nevjerovatno.

Treba biti pošten i odati priznanje gradu Banja Luci ili vladi RS-a, jer sumnjam da je Borac kao klub toliko jak da samostalno može iznijeti finansiranje radova. Sve izgleda prelijepo i žalim što zbog bolesne (ne)svijesti ljudi u ovom prelijepom gradu, reprezentacija neće moći igrati na najboljem stadionu u BiH.

Dok mi godinama laprdamo i tražimo investicije kao da se zaboga radi o milijardama, ljudi rade posao.

Aferim i samo naprijed.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 21 jun 2012, 16:43

dobro vam ovo izgleda, tek sad ovo prvi put vidim, iznenadio sam se fakat .. samo naprijed ;)

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 21 jun 2012, 16:45

Bogu hvala pa imamo svoju kasu,te ne zavisimo od ove "zajedničke",jer bi u tom slučaju igrali negdje ispod mosta ,a ne na najljepsem stadionu u bih....
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 jun 2012, 16:48

Odličan vam je stadion, mrak izgleda ovako iz, kako navode, zgrade vlade. :D
Hayley <3

Baklja
Kontakt:

Post Postao/la Baklja » 21 jun 2012, 17:16

slika
slika

BORAC piše tamo gdje treba i izgleda super...
" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!

maraBL
Kontakt:

Post Postao/la maraBL » 21 jun 2012, 18:30

" ? &

? у 1. ? ? за & ?: ? (?), " " ($), & ? ("), " (?), ? (С. "), $ ("), Санта ? ($), ? (?), $ ? (С. "), Хеунесе (?), ' 05 (?), / (?), $ $ (?), Зета (Црна Гора), ? (Црна Гора), " ' ($), Транс Нарва ("), " (?), ? (?), Тор " ($), $ " (&), " $ (&), / ' ("), " " (& острва), $ (С. "), ' (?), $ & ("), УСВ %/' (?), Теута $ (?), " (& острва), Ф.Ц. Санта ? ($), & $ (?), " " ("), ? " (Сан "), ? (Сан ").

meni se ove 2 ekipe cine kao malo jace a ovo ostalo gola voda :D
& & ?
FC LIVERPOOL

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 22 jun 2012, 01:04

a izgleda djavola lijepo :) isti dan prije koju godinu kad je napravljena tribina, na sajtu borac-sport sam ja napisao kako mi je VEOMA DEBILNO da na istoku to pise borac i iza toga stojim i dan danas ;)

naime na zapadu je uvijek pisalo FK borac i dobro neka pise (nebitno koji pismom) i onda na suprotnoj tribini pise BORAC :O el tu ima ista fino :s mogli su na istok staviti banjaluka ili posto imaju oni ulazi takvi kakvi su pa je borac tu i sjelo al onda su na zapadu mogli nest drugo napisati (posto je tamo jedan ulaz i moze se pisati sta god, nebi se nist odstupalo) al ovako je skroz ruzno i bezvezno :) a recimo da su tako uradili sad su na sjever mogli staviti 1926 ;) ili nest slicno ;)

ovo se odnosi na post Baklje, samo nisam htio da citiram tako dugacak post ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Baklja
Kontakt:

Post Postao/la Baklja » 22 jun 2012, 02:41

delko...na istoku ne može ništa drugo sem Borac jer su ti ulazi sjebani, a na zapadu isto ne moze nista sem fk Borac...
jeste da ima samo jedan ulaz ali ima te sjebane stepenice od kojih ne mozes napisati Banja Luka, bilo bi bas nakaradno, zato su to i uradili...meni licno je fino, na sjeveru pise Banja Luka kontam da bi na jugu moglo to 1926, ali ipak mislim da ce i tamo pisati Banja Luka da ide u krug Fk Borac Banja luka, Borac Banja Luka...kontaš...:) ;)
Što se tiče protivnika za evropu mislim da bi najvise odgovarali ovi iz San Marina... :D
" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 22 jun 2012, 03:01

moze se na zapadu sta god napisati :D komotno moze na zapad stati banjaluka :) jer i sad fk borac je samo jedno slovo manje a pri tom ima razmaka izmedju fk i borac znaci ima mjesta za banjaluka ;) a za istok sam i rekao neka ostane borac zbog onih ulaza ;) a znam ja za taj fol borac banjaluka ukrug ali je debilno da na jednoj stoji FK BORAC A NA SUPROTNOJ BORAC :D zar nije jbte :D znaci ko da se neko zajebav'o :D ali opet kazem ni ta ideja u krug mi se ne svidja bas bas;) draze bi mi bilo da na jug-sjever stoji 1926 ili cak ako ce lesinari prelaziti na neku od tribina (sjever-jug) sto je vrlo moguce, da na toj (sjever ili jug) stoji 1987 a na suprotnoj na onoj na kojoj ne budu lesinari nek stoji 1926 i bilo bi mnogo bolje ;) msm ne mora to moz bilo sta ;) al fk borac pa onda borac :D stvarno bzvz :D

p.s. uglavnom to je ono kad se moze birati sta bih, no ono sto je najvaznije da su stolice tu na lijepo uredjenim tribiniama, taman nista ne pisalo, i sve stolice bile crvene - to nije mnogo vazno ;)

p.p.s. ovo za ligu evrope, valjda ce i nas sreca jednom pomilovati :D pa da dobijemo kvalitetom slabije od sebe ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 22 jun 2012, 07:24

neki kao da zaboravljaju na sta je stadion licio prije nekoliko godina :roll: pa dopustaju sebi da se "gospodi" ne svidja sta pise kao ruzno pise.boze ti sacuvaj

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 22 jun 2012, 09:53

veteran 1987 je napisao/la:
čamac je napisao/la:

Nebi trebalo da vam cirilica bode oci, jer ako se nevaram i dokumenti o osnivanju vaseg kluba su napisani cirilicom,
U pravu si za dokumente samo je fol u tome što dokument (original postoji u klubu i našim publikacijama) o osnivanju kluba nije pisao Željo nego tadašnja vlast Kraljevine, a što se tiče Želje evo kako je izgledao prvi grb:

slika

Malo je naših klubova pogotovo starijih čija je istorija dokumentovana do u detalje kao što je Željo.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 22 jun 2012, 13:18

fredi je napisao/la:neki kao da zaboravljaju na sta je stadion licio prije nekoliko godina :roll: pa dopustaju sebi da se "gospodi" ne svidja sta pise kao ruzno pise.boze ti sacuvaj
sto ne volim maloumne ljude pa to ti je :D lijepo sam rekao KAD SE VEC MOZE BIRATI, TREBALO SE IZABRATI NESTO LJEPSE, ALI DA NI TO NIJE TOLIKO BITNO (to je samo konstatacija), BITNO DA JE STADION SREDJEN I DA IMAJU STOLICE - KAKVE GOD ;D el sad jasnije :D

p.s. nzm zasto stavljas gospoda pod znake navoda :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 22 jun 2012, 15:04

ja ne znam sta bi ti to napisao majke ti a da nije ovo sto jeste zapad fk borac istok borac sjever banjaluka i jug lesinari.ne znam sta vise treba.stadion kad se zavrsi bice najbolji u drzavi uz mozda bilino polje

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 22 jun 2012, 15:11

pa eto okej je borac-banjaluka-lesinari al je bzvz sto 2 puta pise borac, ito da pise bar isto vec FK BORAC PA BORAC :D skroz bezvezno izgleda :D upada u oci pravo ;) no nije ni bitno ;) nek pise sta hoce :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 jun 2012, 18:56

Odlična sjeverna tribina,svaka čast na rekonstrukciji samo da nema one atletske staze još bolji ugođaj bi bio...još kada bi reprezentacija mogla igrati gore umjesto na oranici-Bilinom polju bilo bi super..

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 22 jun 2012, 19:42

a sta fali atletskoj ? :D to je ionako gradski stadion, i treba da ima atletsku :D koja je bas sminka prava :D

evo jedna od danas oko 19h ;) pogled sa juzne strane ;)

slika

desni klik - open image ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 23 jun 2012, 13:14

A moze li mi neko objasniti kakvi su ovo stubovi na sjevernoj strani? Da li je ovo ostavljeno za moguce natkrivanje tribine u buducnosti ili ce sluziti za nesto drugo? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.