FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Fakat ste dosadni (na navijače Želje mislim), šta vas zaboli qrac za to? Najbolje da vi odredite ljudima koje kupove da igraju, šta da slave, za koga da navijaju 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
VAM je napisao/la:Ma ljudi šta vam je za maloumnim sandžak boysima,nisu vrijedni pomena...Najdraži trofej je ponovo kod nas,TROFEJ POBJEDNIKA KUPA REPUBLIKE SRPSKE
AJ BORAC,AJ SRPSKA
masta cuda radi

hehhehehehe a vas iz mahale pojede sto mi igramo taj KUP i sto nam je najdrazi a ne oni cupovi.dobijete osip od nas haha
- SkyWallker
[youtube][/youtube]

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Jako lijepa pjesma,samo šteta si nisi postavio originalnu verziju.Kao i i mnogo šta drugo i ovo ste uspjeli falsifikovati...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
sta dobije Arsenal kad osvoji Emirejts kup ? pa ga igra opet
ja nisam covjek koji se prepire na ovoj osnovi al ako neko hoce da igra nesto neka igra, njegova stvar
Glupo je prepirati se na toj osnovi
s jedne strane ovi sto govore kako je kup bezvezan, a ova druga strana potpucava sa ''najdrazi kup'' na cijim utakmicama vecina NIKAD nije bila niti zna ista o istom
stvarno vam je to bzvz 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

KUP KUP KUP JE NAS,KUP KUP KUP JE NAS!

- Blagoje Bratić
Čestitam na kupu idete u Europu svakako,a što igrate kad vam je ekipa bila na odmoru taj kup,najbolji je stadion Grbavica pravi fudbalski nije atletski,a nije ni gradski nego stadion FK Željezničara i ne pravi ga nama grad ni političari u tom je razlika i zapalio nam se stadion sam bio u ratu vjerujete li i neki ljudi visili na ogradi iz Niša to je puka istina. 

-
- Kontakt:
Kao Grbavica je 100% vasa? Uknjizena? Aj provjeri malo
A ovo ostalo, nemam komentara...

- Blagoje Bratić
100 % % све " ? " онај " " ' онај $ $ $ је % трава,ово ? све " " се ' " " $ " " спор то $ " " ".djidjipalermo je napisao/la:Kao Grbavica je 100% vasa? Uknjizena? Aj provjeri malo![]()

-
- Kontakt:
Pa sto ne renovirate?
Makar onu drvenu tribinu...
- Blagoje Bratić
Pa nema para brate moraš srušiti zapadnu drvenu tribinu ispod su svlačionice to je veliki poduhvat ko nebi volio da ima u gradu jedan ekstra fudbalski stadion,pa i vi ste na njemu kup uzeli najbolja trava i drenaža nema blata kad je kiša milina i sma znaš mi bi najsretniji bii vidio si kad mlada repka igra kako su igrači zadovoljni atmosferom i terenom.Onako realno koliko ja mogu biti realan jer navijam za Želju.djidjipalermo je napisao/la:Pa sto ne renovirate?

-
- Kontakt:
Para ima , samo su u necijem dzepu zavrsile. A vi znate bolje od mene u cijem...
eno krenuli svi redom da potpisuju ostanak u borcu
to je odlicno
uz par pojacanja bice borac odlican sljedece se zone
a nadam se i sada u evropi 
Defanzivac OFK Beograda Marko Milić u sljedećih godinu dana braniće boje banjalučkog Borca.
Uprava Borca pojačala je zadnju liniju dovođenjem Milića, fudbalera OFK Beograda čije kvalitete trener Borca Slaviša Božičič vrlo dobro poznaje s obzirom da su ranije sarađivali u Bežaniji.
"Milić je igrač koji ima kvalitet i kojeg odlično poznajem. On je za Borac odlično pojačanje i rješenje za našu posljednju liniju. U toku su razgovori sa još nekoliko fudbalera, jer smo deficitarni na toj poziciji lijevog bočnog", rekao je Božičić, prenosi MONDO.
Poslije probe koju je u Borcu imalo nekoliko potencijalnih pojačanja odlučeno je da samo Stefan Dujaković, fudbaler Borca koji je bio na poziciji u Slobodi Mrkonjić Grad, dok ostali nisu zadovoljili.
Danas ili sutra trebalo bi da bude objavljena i transfer lista, a čeka se i rasplet na relaciji Bojan Puzigaća – Krakovia. Ukoliko nekadašnji fudbaler Borca raskine ugovor mogao bi se vratiti na Gradski stadion.
tekst sam preuzeo sa portala banjaluka live
btw pisite malo na nasoj temi

Defanzivac OFK Beograda Marko Milić u sljedećih godinu dana braniće boje banjalučkog Borca.
Uprava Borca pojačala je zadnju liniju dovođenjem Milića, fudbalera OFK Beograda čije kvalitete trener Borca Slaviša Božičič vrlo dobro poznaje s obzirom da su ranije sarađivali u Bežaniji.
"Milić je igrač koji ima kvalitet i kojeg odlično poznajem. On je za Borac odlično pojačanje i rješenje za našu posljednju liniju. U toku su razgovori sa još nekoliko fudbalera, jer smo deficitarni na toj poziciji lijevog bočnog", rekao je Božičić, prenosi MONDO.
Poslije probe koju je u Borcu imalo nekoliko potencijalnih pojačanja odlučeno je da samo Stefan Dujaković, fudbaler Borca koji je bio na poziciji u Slobodi Mrkonjić Grad, dok ostali nisu zadovoljili.
Danas ili sutra trebalo bi da bude objavljena i transfer lista, a čeka se i rasplet na relaciji Bojan Puzigaća – Krakovia. Ukoliko nekadašnji fudbaler Borca raskine ugovor mogao bi se vratiti na Gradski stadion.
tekst sam preuzeo sa portala banjaluka live

btw pisite malo na nasoj temi

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Evo par slika sa jučer što sam mobom ufatio na brzinu. Ljudi fakat rade.

Ako ima neko od starih lešinara - banjalučana da me orijentiše malo na ovim slikama. Ova tribina na kojoj piše Borac (fakat ružna ova čirilica ovdje i Borcu ne paše nikako) - da li je to tribina na kojoj su prije rata bili Lešinari - simpatična gradska grupica u to vrijeme doduše poznatija kao pitarska bratija nego kao nešto samostalno. Ako jeste onda ova tribina što se pravi bi trebala da bude prijeratna tribina za gostujuće navijače. Naime, bio sam na njoj prije 20 i kusur godina sa rahmetli Džildinim manijacima. Borac dobio 1:0, noćna tekma bila. Malo mi je teško prepoznati neke detalje jer oko stadiona se sve promijenilo. Čini mi se da je iza ove tribine što se pravi bila kasarna, a sad nigdje ništa.

Ako ima neko od starih lešinara - banjalučana da me orijentiše malo na ovim slikama. Ova tribina na kojoj piše Borac (fakat ružna ova čirilica ovdje i Borcu ne paše nikako) - da li je to tribina na kojoj su prije rata bili Lešinari - simpatična gradska grupica u to vrijeme doduše poznatija kao pitarska bratija nego kao nešto samostalno. Ako jeste onda ova tribina što se pravi bi trebala da bude prijeratna tribina za gostujuće navijače. Naime, bio sam na njoj prije 20 i kusur godina sa rahmetli Džildinim manijacima. Borac dobio 1:0, noćna tekma bila. Malo mi je teško prepoznati neke detalje jer oko stadiona se sve promijenilo. Čini mi se da je iza ove tribine što se pravi bila kasarna, a sad nigdje ništa.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
To je ta tribina gdje su Lesinari bili i prije rata i sada su na njoj.
$ се - ", ево $ " &. Прво, " " ? - ?. ", & " " " " ". $, нова " & је " & $ је сјеверна ". ? су " " рата а " $ на " " на & је ? " &. $ по ", ? се ? у $ $ ? &, ?' $?čamac je napisao/la:Evo par slika sa jučer što sam mobom ufatio na brzinu. Ljudi fakat rade.

-
- Kontakt:
Kako uživo izgleda ovo Borac? Na slici se pravo loše vidi.
Da li ce to pisati Banja Luka na ovoj novoj tribini?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.