La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

juznjak>
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la juznjak> » 19 jun 2012, 11:50

slika
Depor predstavio nove dresove,mocni kao i uvijek 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jun 2012, 13:34

juznjak> je napisao/la:slika
Depor predstavio nove dresove,mocni kao i uvijek 8-)
Prejaki 8-)
Granada dovodi Gabriela Torjea iz Udina na posudbu :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 19 jun 2012, 14:35

Ma pola igraca Granade su i onako Udineseovi, ne treba nista cuditi :D

[youtube][/youtube]
Sjajno...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 jun 2012, 12:39

slika

Danas revans utakmice za plasman u Segundu . Igraju Cadiz-Lugo(1-3) ,i Tenerife -Ponferadina (0-1) -
Nadam se prolasku domacina ,pogotovo tu mislim na slavne Tenerife 8-) .

Inace,sto se tice transfera ,jedino Colotto presao u Espanyol . Jako siromasno za sada,vjerovatno se ceka na taj kredit od EU :mrgreen: pa da pocnu kupovati 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 jun 2012, 21:52

Pa da,niko nista . Da je kojim slucajem feminizirani okrznuo nokat,pao bi server nedaj Boze . Al'eto ,ja cu napomenuti da je neki tamo Miki Roque, mladi 24 godisnji igrac Betisa umro je u vecernjim satima nakon teske bolesti sa kojom se borio vise od godinu dana . Roqueu je u martu 2011. godine dijagnosticiran tumor na karlicnoj kosti ,zbog cega je morao bataliti nogomet. Igrao je kratko i za Liverpool .
slika
D.E.P :cry:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 jun 2012, 23:39

juznjak> je napisao/la:Pa da,niko nista . Da je kojim slucajem feminizirani okrznuo nokat,pao bi server nedaj Boze . Al'eto ,ja cu napomenuti da je neki tamo Miki Roque, mladi 24 godisnji igrac Betisa umro je u vecernjim satima nakon teske bolesti sa kojom se borio vise od godinu dana . Roqueu je u martu 2011. godine dijagnosticiran tumor na karlicnoj kosti ,zbog cega je morao bataliti nogomet. Igrao je kratko i za Liverpool .
slika
:cry: :cry:
Stvarno sok i tuzna vijest.D.E.P :(
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 24 jun 2012, 23:44

juznjak> je napisao/la:Pa da,niko nista . Da je kojim slucajem feminizirani okrznuo nokat,pao bi server nedaj Boze . Al'eto ,ja cu napomenuti da je neki tamo Miki Roque, mladi 24 godisnji igrac Betisa umro je u vecernjim satima nakon teske bolesti sa kojom se borio vise od godinu dana . Roqueu je u martu 2011. godine dijagnosticiran tumor na karlicnoj kosti ,zbog cega je morao bataliti nogomet. Igrao je kratko i za Liverpool .
slika
:cry: :cry: :(
.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 jun 2012, 13:45

Au koja tuga jbt :shock: :(

Nadam se da će mu neko posvetiti gol do kraja Eura.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 25 jun 2012, 14:03

Miki Roque
:cry: :cry:
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 25 jun 2012, 21:26

Aj i vi i vaša gluma. Kad godi koji umre tužni smajli, rip, i na španjolskom rip i ta sranja.

Pomisliće neko da vam je žao.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 jun 2012, 12:06

:?
Meni je uvijek zao kada se mladi zivot ugasi, djecace . Pogotovo na ovaj nacin ,tek su zivot i nogometna karijera trebala biti pred njim.
slika

Busquets je najvise pogođen njegovom smrcu ,bili su drugari odmalena, posto su kao klinci trenirali u mladjim selekcijama Leide .

Btw ovaj podforum je jos jednom dokazao da je dno dna.
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 28 jun 2012, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 27 jun 2012, 12:21

Citam Getafe bio predmet napada od strane "laznog sejka" :lol: zapravo na kraju se ispostavilo da je nacionalnosti brazilske..
FORZA NAPOLI

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 jun 2012, 11:58

Bulkin je napisao/la:Citam Getafe bio predmet napada od strane "laznog sejka" :lol: zapravo na kraju se ispostavilo da je nacionalnosti brazilske..
Oplako sam kada sam vidio tu vijest :o

Inace,Udinese posudio Floro Floresa Granadi(odlican napadac) ,takodje,doveli su Tonja golmana Racinga.
A Pedro Leon ostaje i ovu sezonu u Getafeu . Nije mi jasno ,pa igrac je za mnogo vece klubove . Recimo Sevillu ili tak :?

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 28 jun 2012, 15:46

D10S je napisao/la:Ma pola igraca Granade su i onako Udineseovi, ne treba nista cuditi :D
Evo Floro Flores dosao na posudbu u granadu,a pogodi iz kojeg kluba :mrgreen:
Visca el Barça ! Mes que un club !

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 29 jun 2012, 00:05

jao kako lazete
nauka kaze da mos imati neku vrstu korenspodencije i odrzavati odnos sa 150 ljudi
za vise nase aktivno pamcenje je nemoguce
e ako ti je zao onda imas odnos, osjecanje neko

i sad mi neko od vas hoce prodati pricu da je mimo nauke ozaloscen smrcu lika kojem vjerovatno mora ponovo procitati ime

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 jul 2012, 11:11

Datumi pocetka priprema za sve ekipe Primere i prijateljskih tekmi koje su zakazane u toku njihovih priprema ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jul 2012, 11:33

Znaci gigant ce malo svratiti do Hollywooda 8-) . Inace ,sto se tice transfera , Simon Poulsen bi trebao potpisati dvogodisnji ugovor sa Depor . Jako dobar ljevi bek ,u sta smo se mogli uvjeriti i na ovom Euru . Istekao mu je ugovor sa AZ Alkmaarom ,tako da dolazi kao slobodan igrac. A ranije Depor je doveo i Andre Santosa iz Sportinga. 8-)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 jul 2012, 14:52

juznjak> je napisao/la:Znaci gigant ce malo svratiti do Hollywooda 8-) . Inace ,sto se tice transfera , Simon Poulsen bi trebao potpisati dvogodisnji ugovor sa Depor . Jako dobar ljevi bek ,u sta smo se mogli uvjeriti i na ovom Euru . Istekao mu je ugovor sa AZ Alkmaarom ,tako da dolazi kao slobodan igrac. A ranije Depor je doveo i Andre Santosa iz Sportinga. 8-)
Depor je spremio ponudu i za Hugu Almeidu ;)

www.valencia-balkan.net

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 jul 2012, 14:59

Skuplja Depor finu ekipicu. Biće opet Riazor teško gostovanje. 8-)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jul 2012, 15:25

messilla je napisao/la:Skuplja Depor finu ekipicu. Biće opet Riazor teško gostovanje. 8-)
Pogotovo za Real :D Adi @,nisam znao . Nadam se da ce im doci . 8-)

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []