La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Alcorcon je bio pod ogromnim pritiskom u prvoj utakmici, nikada se nije vise ocekivalo od njih. Ogromna podrska navijaca, da ih se pustilo da samo igraju lopte mislim da bi sigurno prosli. Napetost u prvoj utakmici se osjecala u zraku, stoga i jesu izgubili 1-0, makar su mogli zabiti tu barem jedan gol. U drugoj utakmici su sjajno poceli, imali inicijativu skoro cijelu utakmicu, ali Valladolid je opet na kraju krajeva zasluzeno izborio "ascenso", jer je definitivno najjaca ekipa od ovih sto su igrali doigravanje.
Zao mi je zbog Alcorcona. Vise im se nikada nece pruziti ovakva prilika. Pojedini igraci ce sigurno napustiti klub, Anquelu je i onako angazovao Las Palmas, tako da bi njihov krajnji domet u narednoj sezoni mogla biti sredina tabele, makar je tim pravo mudovit. Steta.
Zao mi je zbog Alcorcona. Vise im se nikada nece pruziti ovakva prilika. Pojedini igraci ce sigurno napustiti klub, Anquelu je i onako angazovao Las Palmas, tako da bi njihov krajnji domet u narednoj sezoni mogla biti sredina tabele, makar je tim pravo mudovit. Steta.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Depor predstavio nove dresove,mocni kao i uvijek

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Prejakijuznjak> je napisao/la:
Depor predstavio nove dresove,mocni kao i uvijek

Granada dovodi Gabriela Torjea iz Udina na posudbu

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma pola igraca Granade su i onako Udineseovi, ne treba nista cuditi 
[youtube][/youtube]
Sjajno...

[youtube][/youtube]
Sjajno...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Danas revans utakmice za plasman u Segundu . Igraju Cadiz-Lugo(1-3) ,i Tenerife -Ponferadina (0-1) -
Nadam se prolasku domacina ,pogotovo tu mislim na slavne Tenerife

Inace,sto se tice transfera ,jedino Colotto presao u Espanyol . Jako siromasno za sada,vjerovatno se ceka na taj kredit od EU

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Pa da,niko nista . Da je kojim slucajem feminizirani okrznuo nokat,pao bi server nedaj Boze . Al'eto ,ja cu napomenuti da je neki tamo Miki Roque, mladi 24 godisnji igrac Betisa umro je u vecernjim satima nakon teske bolesti sa kojom se borio vise od godinu dana . Roqueu je u martu 2011. godine dijagnosticiran tumor na karlicnoj kosti ,zbog cega je morao bataliti nogomet. Igrao je kratko i za Liverpool .

D.E.P

D.E.P

juznjak> je napisao/la:Pa da,niko nista . Da je kojim slucajem feminizirani okrznuo nokat,pao bi server nedaj Boze . Al'eto ,ja cu napomenuti da je neki tamo Miki Roque, mladi 24 godisnji igrac Betisa umro je u vecernjim satima nakon teske bolesti sa kojom se borio vise od godinu dana . Roqueu je u martu 2011. godine dijagnosticiran tumor na karlicnoj kosti ,zbog cega je morao bataliti nogomet. Igrao je kratko i za Liverpool .
D.E.P

Stvarno sok i tuzna vijest.D.E.P

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
juznjak> je napisao/la:Pa da,niko nista . Da je kojim slucajem feminizirani okrznuo nokat,pao bi server nedaj Boze . Al'eto ,ja cu napomenuti da je neki tamo Miki Roque, mladi 24 godisnji igrac Betisa umro je u vecernjim satima nakon teske bolesti sa kojom se borio vise od godinu dana . Roqueu je u martu 2011. godine dijagnosticiran tumor na karlicnoj kosti ,zbog cega je morao bataliti nogomet. Igrao je kratko i za Liverpool .
D.E.P

.
Au koja tuga jbt
Nadam se da će mu neko posvetiti gol do kraja Eura.

Nadam se da će mu neko posvetiti gol do kraja Eura.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Miki Roque

The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
- nemampojma
- Kontakt:
Aj i vi i vaša gluma. Kad godi koji umre tužni smajli, rip, i na španjolskom rip i ta sranja.
Pomisliće neko da vam je žao.
Pomisliće neko da vam je žao.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura

Meni je uvijek zao kada se mladi zivot ugasi, djecace . Pogotovo na ovaj nacin ,tek su zivot i nogometna karijera trebala biti pred njim.

Busquets je najvise pogođen njegovom smrcu ,bili su drugari odmalena, posto su kao klinci trenirali u mladjim selekcijama Leide .
Btw ovaj podforum je jos jednom dokazao da je dno dna.
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 28 jun 2012, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Citam Getafe bio predmet napada od strane "laznog sejka"
zapravo na kraju se ispostavilo da je nacionalnosti brazilske..

FORZA NAPOLI
Oplako sam kada sam vidio tu vijestBulkin je napisao/la:Citam Getafe bio predmet napada od strane "laznog sejka"zapravo na kraju se ispostavilo da je nacionalnosti brazilske..

Inace,Udinese posudio Floro Floresa Granadi(odlican napadac) ,takodje,doveli su Tonja golmana Racinga.
A Pedro Leon ostaje i ovu sezonu u Getafeu . Nije mi jasno ,pa igrac je za mnogo vece klubove . Recimo Sevillu ili tak

Evo Floro Flores dosao na posudbu u granadu,a pogodi iz kojeg klubaD10S je napisao/la:Ma pola igraca Granade su i onako Udineseovi, ne treba nista cuditi![]()

Visca el Barça ! Mes que un club !
jao kako lazete
nauka kaze da mos imati neku vrstu korenspodencije i odrzavati odnos sa 150 ljudi
za vise nase aktivno pamcenje je nemoguce
e ako ti je zao onda imas odnos, osjecanje neko
i sad mi neko od vas hoce prodati pricu da je mimo nauke ozaloscen smrcu lika kojem vjerovatno mora ponovo procitati ime
nauka kaze da mos imati neku vrstu korenspodencije i odrzavati odnos sa 150 ljudi
za vise nase aktivno pamcenje je nemoguce
e ako ti je zao onda imas odnos, osjecanje neko
i sad mi neko od vas hoce prodati pricu da je mimo nauke ozaloscen smrcu lika kojem vjerovatno mora ponovo procitati ime
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Datumi pocetka priprema za sve ekipe Primere i prijateljskih tekmi koje su zakazane u toku njihovih priprema

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Znaci gigant ce malo svratiti do Hollywooda
. Inace ,sto se tice transfera , Simon Poulsen bi trebao potpisati dvogodisnji ugovor sa Depor . Jako dobar ljevi bek ,u sta smo se mogli uvjeriti i na ovom Euru . Istekao mu je ugovor sa AZ Alkmaarom ,tako da dolazi kao slobodan igrac. A ranije Depor je doveo i Andre Santosa iz Sportinga. 

Depor je spremio ponudu i za Hugu Almeidujuznjak> je napisao/la:Znaci gigant ce malo svratiti do Hollywooda. Inace ,sto se tice transfera , Simon Poulsen bi trebao potpisati dvogodisnji ugovor sa Depor . Jako dobar ljevi bek ,u sta smo se mogli uvjeriti i na ovom Euru . Istekao mu je ugovor sa AZ Alkmaarom ,tako da dolazi kao slobodan igrac. A ranije Depor je doveo i Andre Santosa iz Sportinga.

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Skuplja Depor finu ekipicu. Biće opet Riazor teško gostovanje. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.