Depor predstavio nove dresove,mocni kao i uvijek
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Prejakijuznjak> je napisao/la:
Depor predstavio nove dresove,mocni kao i uvijek

juznjak> je napisao/la:Pa da,niko nista . Da je kojim slucajem feminizirani okrznuo nokat,pao bi server nedaj Boze . Al'eto ,ja cu napomenuti da je neki tamo Miki Roque, mladi 24 godisnji igrac Betisa umro je u vecernjim satima nakon teske bolesti sa kojom se borio vise od godinu dana . Roqueu je u martu 2011. godine dijagnosticiran tumor na karlicnoj kosti ,zbog cega je morao bataliti nogomet. Igrao je kratko i za Liverpool .
D.E.P
juznjak> je napisao/la:Pa da,niko nista . Da je kojim slucajem feminizirani okrznuo nokat,pao bi server nedaj Boze . Al'eto ,ja cu napomenuti da je neki tamo Miki Roque, mladi 24 godisnji igrac Betisa umro je u vecernjim satima nakon teske bolesti sa kojom se borio vise od godinu dana . Roqueu je u martu 2011. godine dijagnosticiran tumor na karlicnoj kosti ,zbog cega je morao bataliti nogomet. Igrao je kratko i za Liverpool .
D.E.P

Oplako sam kada sam vidio tu vijestBulkin je napisao/la:Citam Getafe bio predmet napada od strane "laznog sejka"zapravo na kraju se ispostavilo da je nacionalnosti brazilske..
Evo Floro Flores dosao na posudbu u granadu,a pogodi iz kojeg klubaD10S je napisao/la:Ma pola igraca Granade su i onako Udineseovi, ne treba nista cuditi![]()

Depor je spremio ponudu i za Hugu Almeidujuznjak> je napisao/la:Znaci gigant ce malo svratiti do Hollywooda. Inace ,sto se tice transfera , Simon Poulsen bi trebao potpisati dvogodisnji ugovor sa Depor . Jako dobar ljevi bek ,u sta smo se mogli uvjeriti i na ovom Euru . Istekao mu je ugovor sa AZ Alkmaarom ,tako da dolazi kao slobodan igrac. A ranije Depor je doveo i Andre Santosa iz Sportinga.
Pogotovo za Realmessilla je napisao/la:Skuplja Depor finu ekipicu. Biće opet Riazor teško gostovanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.