Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma kakav bolan crni Mesanovic, hvala Bogu pa taj ne dodje u Zelju, haj sto mi se ogadio pravo, vec i sto bi morali placati odstetu Slobodi u slucaju da potpise profesionalni ugovor s nama, a znamo da Amar i ne voli bas te amaterske ugovore i registracijeAeGon099 je napisao/la:potpisao Mešanović za Čeliktrebao ići u inozemstvo, ali i sam naglasio da ako ne ode, prelazi u Želju.
RespectAeGon099 je napisao/la:potpisao Mešanović za Čeliktrebao ići u inozemstvo, ali i sam naglasio da ako ne ode, prelazi u Želju.
Ovaj J.M. kako se nad'o, dobro se udo.nime_tm87 je napisao/la:Ma kakav bolan crni Mesanovic, hvala Bogu pa taj ne dodje u Zelju, haj sto mi se ogadio pravo, vec i sto bi morali placati odstetu Slobodi u slucaju da potpise profesionalni ugovor s nama, a znamo da Amar i ne voli bas te amaterske ugovore i registracijeAeGon099 je napisao/la:potpisao Mešanović za Čeliktrebao ići u inozemstvo, ali i sam naglasio da ako ne ode, prelazi u Želju.
propuh je napisao/la:Prica vam je malo je reci bezveze, da mi igramo na Grbavici koliko bi janezi dobili mjesta.
Pa sjetite se samo par zadnjih derbija i sranja s pitarima.
Manite se suplje mali stadion i dobivas malo karti jbg tako je kako je i to je realnost.
A druga je stvar sto mi svi cekamo neko normalno gostovanje a ne ona po Aziji i istocnom bloku.
Ovdje jedino mogu da se klubovi dogovore pa da ovih 5% povecaju na 10% al cisto sumnjam da ce se to desiti.
propuh je napisao/la:Prica vam je malo je reci bezveze, da mi igramo na Grbavici koliko bi janezi dobili mjesta.
Manite se suplje mali stadion i dobivas malo karti jbg tako je kako je i to je realnost.
A druga je stvar sto mi svi cekamo neko normalno gostovanje a ne ona po Aziji i istocnom bloku.
Ovdje jedino mogu da se klubovi dogovore pa da ovih 5% povecaju na 10% al cisto sumnjam da ce se to desiti.
Cekaj prvo da odu na janjetinu u jablanicucorleone87 je napisao/la:kada ce vise rezultati ovog sastanka
Ove uvrede ni tebi ni drugima ne trebaju, a zapitaj se malo kako bi se ti i svi postavili u ovome da je slicno kod nas,vendeta1921 je napisao/la:propuh je napisao/la:Prica vam je malo je reci bezveze, da mi igramo na Grbavici koliko bi janezi dobili mjesta.
jesili ti glup il se samo pravis glup,pa to 5% je po pravilima i NIKO se ne zali na to,nego na ostatke tribine gdje mogu uci samo slovenski drzavljani a ne kao u ostatku svijeta gdje svako moze uci na tribinu koju zeli
slovenci se malo prave pametnijima nego sto jesu i izdizu se nesto,kao da su visi od nas balkanaca a ustvari su veca gamad i supci
ps. izvini na uvredi al fakat sam se iznervirao citaj malo pa tek onda pisi
hahah upravu si kad se sa Bosancima o necemu razgovara na prvom mjestu je ne pricati praznih stomakanime_tm87 je napisao/la:Cekaj prvo da odu na janjetinu u jablanicucorleone87 je napisao/la:kada ce vise rezultati ovog sastanka
950-1000 karatakristian je napisao/la:pa nece ni maribor dobiti na kosevu vishe od 800 karata ispravite me ako grijesim 5 %
AKo je kapacitet koseva bez zapada nekih 20-tak hljada onda je tu oko milju ulaznicaarbitar je napisao/la:950-1000 karatakristian je napisao/la:pa nece ni maribor dobiti na kosevu vishe od 800 karata ispravite me ako grijesim 5 %
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.