FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
potpisao Mešanović za Čelik
trebao ići u inozemstvo, ali i sam naglasio da ako ne ode, prelazi u Želju. 
Odlazi Safete.
Ma kakav bolan crni Mesanovic, hvala Bogu pa taj ne dodje u Zelju, haj sto mi se ogadio pravo, vec i sto bi morali placati odstetu Slobodi u slucaju da potpise profesionalni ugovor s nama, a znamo da Amar i ne voli bas te amaterske ugovore i registracijeAeGon099 je napisao/la:potpisao Mešanović za Čeliktrebao ići u inozemstvo, ali i sam naglasio da ako ne ode, prelazi u Želju.
RespectAeGon099 je napisao/la:potpisao Mešanović za Čeliktrebao ići u inozemstvo, ali i sam naglasio da ako ne ode, prelazi u Želju.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Prica vam je malo je reci bezveze, da mi igramo na Grbavici koliko bi janezi dobili mjesta.
Pa sjetite se samo par zadnjih derbija i sranja s pitarima.
Manite se suplje mali stadion i dobivas malo karti jbg tako je kako je i to je realnost.
A druga je stvar sto mi svi cekamo neko normalno gostovanje a ne ona po Aziji i istocnom bloku.
Ovdje jedino mogu da se klubovi dogovore pa da ovih 5% povecaju na 10% al cisto sumnjam da ce se to desiti.
Manite se suplje mali stadion i dobivas malo karti jbg tako je kako je i to je realnost.
A druga je stvar sto mi svi cekamo neko normalno gostovanje a ne ona po Aziji i istocnom bloku.
Ovdje jedino mogu da se klubovi dogovore pa da ovih 5% povecaju na 10% al cisto sumnjam da ce se to desiti.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
JANEZI VRATITE PARE OD STARE DEVIZNE ŠTEDNJE !!
BOSANCI AKO STE PRAVE PATRIOTE BOJKOTUJTE SLOVENAČKE PROZIVODE, NEK VIDE DA S NAMA NE MOGU KAKO ONI HOCE !!
NAPRIJED MANIJACI SVI U MARIBOR IMAM POUZDANU INFO DA CE BITI DOSTA SVERCERA SLOVENACKIH KOJI CE NAMA PRODAT KARTE!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CJELI !!!
BOSANCI AKO STE PRAVE PATRIOTE BOJKOTUJTE SLOVENAČKE PROZIVODE, NEK VIDE DA S NAMA NE MOGU KAKO ONI HOCE !!
NAPRIJED MANIJACI SVI U MARIBOR IMAM POUZDANU INFO DA CE BITI DOSTA SVERCERA SLOVENACKIH KOJI CE NAMA PRODAT KARTE!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CJELI !!!
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
U srijedu ima na Sport Klubu prenos Maribor-Lokomotiv u 18:00
Malo da spijuniramo 
ZELJEZNICAR 1921!
Ovaj J.M. kako se nad'o, dobro se udo.nime_tm87 je napisao/la:Ma kakav bolan crni Mesanovic, hvala Bogu pa taj ne dodje u Zelju, haj sto mi se ogadio pravo, vec i sto bi morali placati odstetu Slobodi u slucaju da potpise profesionalni ugovor s nama, a znamo da Amar i ne voli bas te amaterske ugovore i registracijeAeGon099 je napisao/la:potpisao Mešanović za Čeliktrebao ići u inozemstvo, ali i sam naglasio da ako ne ode, prelazi u Želju.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- storm_raider
- Kontakt:
E svega ovdje do bojkota slovenackih proizvoda. Dacemo i mi njima 5% i sta sad s tim. Njihovo pravo, nase pravo. Posteno. Vidimo se 18og u Mariboru.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- vendeta1921
- Kontakt:
propuh je napisao/la:Prica vam je malo je reci bezveze, da mi igramo na Grbavici koliko bi janezi dobili mjesta.
jesili ti glup il se samo pravis glup,pa to 5% je po pravilima i NIKO se ne zali na to,nego na ostatke tribine gdje mogu uci samo slovenski drzavljani a ne kao u ostatku svijeta gdje svako moze uci na tribinu koju zeli
slovenci se malo prave pametnijima nego sto jesu i izdizu se nesto,kao da su visi od nas balkanaca a ustvari su veca gamad i supci
ps. izvini na uvredi al fakat sam se iznervirao citaj malo pa tek onda pisi
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Idemo u Sloveniju da ponovimo pobjedu iz 1971. Maribor- zeljeznicar 0:8
Brzo i kvalitetno pravim Slovenačke pasoše.
Lična karta gratis.
Diskrecija zagarantovana.
Lična karta gratis.
Diskrecija zagarantovana.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
-
Dijete83grbavice
- Kontakt:
propuh je napisao/la:Prica vam je malo je reci bezveze, da mi igramo na Grbavici koliko bi janezi dobili mjesta.
sta je ba s tobom?ko prica o 5 %?...prica je vezana za ostali raspolozivi dio tribine za gledaoce bez obiljezja,slucajne prolaznike,u tom trenutku turiste u Mariboru,mozda neke ljude poslovnoj posjeti koji ne znaju sta ce raditi 18.07 od 20:30 do 23:00 sati...i kojima je slucajno zajednicka osobina..karakterna..da vole FK Zeljeznicar..
prema tome ne rise i ne spominji neke situacije pogotovo sa ovim monstrumima
- corleone87
- Kontakt:
kada ce vise rezultati ovog sastanka
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Cekaj prvo da odu na janjetinu u jablanicucorleone87 je napisao/la:kada ce vise rezultati ovog sastanka
Ove uvrede ni tebi ni drugima ne trebaju, a zapitaj se malo kako bi se ti i svi postavili u ovome da je slicno kod nas,vendeta1921 je napisao/la:propuh je napisao/la:Prica vam je malo je reci bezveze, da mi igramo na Grbavici koliko bi janezi dobili mjesta.
jesili ti glup il se samo pravis glup,pa to 5% je po pravilima i NIKO se ne zali na to,nego na ostatke tribine gdje mogu uci samo slovenski drzavljani a ne kao u ostatku svijeta gdje svako moze uci na tribinu koju zeli
slovenci se malo prave pametnijima nego sto jesu i izdizu se nesto,kao da su visi od nas balkanaca a ustvari su veca gamad i supci
ps. izvini na uvredi al fakat sam se iznervirao citaj malo pa tek onda pisi
mislim zaboli me za janeze ali fakat da ti dodje na grbavicu 5-10 k slovenaca a nas bude sacica a to ti je ralnost i citav svjet brani i stiti svoje a sto mi zivimo u Bosni gdje je uvjek bolje i prece tudje to je drugi par rukava.
Ne znam sta vi fakat ocekujete od tih Slovenaca pa hebu nas na svakom koraku i ljudi imaju pravo da rade sta hoce narocito u ovim pretkolima i sto se mi prije pomirimo s tim lakse ce nam biti.
Pri tome mislim da i mi njima treba da uzvratimo ne isto vec jos gore.
Al jbg sto ovdje vecinom djeca pisu i misle da su izmislila toplu vodu i pri tome daj boze da 2-3 covjeka s ovog foruma odu na tu utakmicu.
Ma necu dalje samo se bezveze nerviram, iskljucujem se iz ove rasprave a vas ostvljam da uzivate
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
pa nece ni maribor dobiti na kosevu vishe od 800 karata ispravite me ako grijesim 5 %
- corleone87
- Kontakt:
hahah upravu si kad se sa Bosancima o necemu razgovara na prvom mjestu je ne pricati praznih stomakanime_tm87 je napisao/la:Cekaj prvo da odu na janjetinu u jablanicucorleone87 je napisao/la:kada ce vise rezultati ovog sastanka
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
950-1000 karatakristian je napisao/la:pa nece ni maribor dobiti na kosevu vishe od 800 karata ispravite me ako grijesim 5 %
AKo je kapacitet koseva bez zapada nekih 20-tak hljada onda je tu oko milju ulaznicaarbitar je napisao/la:950-1000 karatakristian je napisao/la:pa nece ni maribor dobiti na kosevu vishe od 800 karata ispravite me ako grijesim 5 %
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Paromlinac i 47 gostiju.