FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AeGon099
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AeGon099 » 02 jul 2012, 13:44

potpisao Mešanović za Čelik :( trebao ići u inozemstvo, ali i sam naglasio da ako ne ode, prelazi u Želju. :roll:
Odlazi Safete.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 jul 2012, 13:46

AeGon099 je napisao/la:potpisao Mešanović za Čelik :( trebao ići u inozemstvo, ali i sam naglasio da ako ne ode, prelazi u Želju. :roll:
Ma kakav bolan crni Mesanovic, hvala Bogu pa taj ne dodje u Zelju, haj sto mi se ogadio pravo, vec i sto bi morali placati odstetu Slobodi u slucaju da potpise profesionalni ugovor s nama, a znamo da Amar i ne voli bas te amaterske ugovore i registracije

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 jul 2012, 13:46

AeGon099 je napisao/la:potpisao Mešanović za Čelik :( trebao ići u inozemstvo, ali i sam naglasio da ako ne ode, prelazi u Želju. :roll:
Respect :)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 02 jul 2012, 13:46

Prica vam je malo je reci bezveze, da mi igramo na Grbavici koliko bi janezi dobili mjesta.
Pa sjetite se samo par zadnjih derbija i sranja s pitarima.
Manite se suplje mali stadion i dobivas malo karti jbg tako je kako je i to je realnost.
A druga je stvar sto mi svi cekamo neko normalno gostovanje a ne ona po Aziji i istocnom bloku.
Ovdje jedino mogu da se klubovi dogovore pa da ovih 5% povecaju na 10% al cisto sumnjam da ce se to desiti.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 02 jul 2012, 13:47

JANEZI VRATITE PARE OD STARE DEVIZNE ŠTEDNJE !!
BOSANCI AKO STE PRAVE PATRIOTE BOJKOTUJTE SLOVENAČKE PROZIVODE, NEK VIDE DA S NAMA NE MOGU KAKO ONI HOCE !!
NAPRIJED MANIJACI SVI U MARIBOR IMAM POUZDANU INFO DA CE BITI DOSTA SVERCERA SLOVENACKIH KOJI CE NAMA PRODAT KARTE!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CJELI !!!
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 02 jul 2012, 13:50

U srijedu ima na Sport Klubu prenos Maribor-Lokomotiv u 18:00 :D Malo da spijuniramo :D
ZELJEZNICAR 1921!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 02 jul 2012, 13:52

nime_tm87 je napisao/la:
Ma kakav bolan crni Mesanovic, hvala Bogu pa taj ne dodje u Zelju, haj sto mi se ogadio pravo, vec i sto bi morali placati odstetu Slobodi u slucaju da potpise profesionalni ugovor s nama, a znamo da Amar i ne voli bas te amaterske ugovore i registracije
Ovaj J.M. kako se nad'o, dobro se udo.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 jul 2012, 14:20

E svega ovdje do bojkota slovenackih proizvoda. Dacemo i mi njima 5% i sta sad s tim. Njihovo pravo, nase pravo. Posteno. Vidimo se 18og u Mariboru.
Sport je lijek za tijelo i duh.

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 02 jul 2012, 14:22

propuh je napisao/la:Prica vam je malo je reci bezveze, da mi igramo na Grbavici koliko bi janezi dobili mjesta.
Manite se suplje mali stadion i dobivas malo karti jbg tako je kako je i to je realnost.
A druga je stvar sto mi svi cekamo neko normalno gostovanje a ne ona po Aziji i istocnom bloku.
Ovdje jedino mogu da se klubovi dogovore pa da ovih 5% povecaju na 10% al cisto sumnjam da ce se to desiti.

jesili ti glup il se samo pravis glup,pa to 5% je po pravilima i NIKO se ne zali na to,nego na ostatke tribine gdje mogu uci samo slovenski drzavljani a ne kao u ostatku svijeta gdje svako moze uci na tribinu koju zeli
slovenci se malo prave pametnijima nego sto jesu i izdizu se nesto,kao da su visi od nas balkanaca a ustvari su veca gamad i supci

ps. izvini na uvredi al fakat sam se iznervirao citaj malo pa tek onda pisi
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

hamzalav
Kontakt:

Post Postao/la hamzalav » 02 jul 2012, 14:28

Idemo u Sloveniju da ponovimo pobjedu iz 1971. Maribor- zeljeznicar 0:8

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 02 jul 2012, 14:29

Brzo i kvalitetno pravim Slovenačke pasoše.
Lična karta gratis.

Diskrecija zagarantovana.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 02 jul 2012, 14:49

propuh je napisao/la:Prica vam je malo je reci bezveze, da mi igramo na Grbavici koliko bi janezi dobili mjesta.

sta je ba s tobom?ko prica o 5 %?...prica je vezana za ostali raspolozivi dio tribine za gledaoce bez obiljezja,slucajne prolaznike,u tom trenutku turiste u Mariboru,mozda neke ljude poslovnoj posjeti koji ne znaju sta ce raditi 18.07 od 20:30 do 23:00 sati...i kojima je slucajno zajednicka osobina..karakterna..da vole FK Zeljeznicar..
prema tome ne rise i ne spominji neke situacije pogotovo sa ovim monstrumima

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 jul 2012, 14:49

kada ce vise rezultati ovog sastanka
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 jul 2012, 14:53

corleone87 je napisao/la:kada ce vise rezultati ovog sastanka
Cekaj prvo da odu na janjetinu u jablanicu :lol:

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 02 jul 2012, 14:56

vendeta1921 je napisao/la:

jesili ti glup il se samo pravis glup,pa to 5% je po pravilima i NIKO se ne zali na to,nego na ostatke tribine gdje mogu uci samo slovenski drzavljani a ne kao u ostatku svijeta gdje svako moze uci na tribinu koju zeli
slovenci se malo prave pametnijima nego sto jesu i izdizu se nesto,kao da su visi od nas balkanaca a ustvari su veca gamad i supci

ps. izvini na uvredi al fakat sam se iznervirao citaj malo pa tek onda pisi
Ove uvrede ni tebi ni drugima ne trebaju, a zapitaj se malo kako bi se ti i svi postavili u ovome da je slicno kod nas,
mislim zaboli me za janeze ali fakat da ti dodje na grbavicu 5-10 k slovenaca a nas bude sacica a to ti je ralnost i citav svjet brani i stiti svoje a sto mi zivimo u Bosni gdje je uvjek bolje i prece tudje to je drugi par rukava.
Ne znam sta vi fakat ocekujete od tih Slovenaca pa hebu nas na svakom koraku i ljudi imaju pravo da rade sta hoce narocito u ovim pretkolima i sto se mi prije pomirimo s tim lakse ce nam biti.
Pri tome mislim da i mi njima treba da uzvratimo ne isto vec jos gore.
Al jbg sto ovdje vecinom djeca pisu i misle da su izmislila toplu vodu i pri tome daj boze da 2-3 covjeka s ovog foruma odu na tu utakmicu.
Ma necu dalje samo se bezveze nerviram, iskljucujem se iz ove rasprave a vas ostvljam da uzivate ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 02 jul 2012, 14:58

pa nece ni maribor dobiti na kosevu vishe od 800 karata ispravite me ako grijesim 5 %

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 jul 2012, 15:02

nime_tm87 je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:kada ce vise rezultati ovog sastanka
Cekaj prvo da odu na janjetinu u jablanicu :lol:
hahah upravu si kad se sa Bosancima o necemu razgovara na prvom mjestu je ne pricati praznih stomaka :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 02 jul 2012, 15:04

kristian je napisao/la:pa nece ni maribor dobiti na kosevu vishe od 800 karata ispravite me ako grijesim 5 %
950-1000 karata

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 02 jul 2012, 15:09

arbitar je napisao/la:
kristian je napisao/la:pa nece ni maribor dobiti na kosevu vishe od 800 karata ispravite me ako grijesim 5 %
950-1000 karata
AKo je kapacitet koseva bez zapada nekih 20-tak hljada onda je tu oko milju ulaznica
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 02 jul 2012, 15:12

U koliko igramo protiv onih Ukrajinaca danas ?
ZELJEZNICAR 1921!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.