Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Najvaznije je da se donese odluka o smanjenju lige po mogucnosti na 10 klubova.AeGon099 je napisao/la:evo sad u toku skupština saveza, hoće li se danas donijeti odluke o zabrani gostujućih navijača ili šta![]()
Upravo o tome i mislim.Zelji treba jedno 7-8 jakih utakmica u ligi najmanje kao sto je bila ona Grbavici protiv borca.propuh je napisao/la:Tesko mi mozemo toliko iskociti iz ovog sivila kad nemas bar 5-6 jakih protivnika i jakih utakmica tokom citave godine, htjeli mi to priznat ili ne.
Sto se tice maribora bitno je da se nabije kondicija i da se igra borbeno i u kost pa jbg. i ako zijanimo u tom slucaju nije sramota. Samo da se igra srcem i muski.
A ja se drzim onog da nema jakog Zelje bez jakog Sarajeva
prvaci bivsih republika za pocetak trebaju da organiziraju turnir gdje ce svako igrati sa svakim (to je vec 5 jacih utakmica) sto bi svakako bilo pocetak stvaranja jugoslavenske lige...pile87 je napisao/la:Upravo o tome i mislim.Zelji treba jedno 7-8 jakih utakmica u ligi najmanje kao sto je bila ona Grbavici protiv borca.propuh je napisao/la:Tesko mi mozemo toliko iskociti iz ovog sivila kad nemas bar 5-6 jakih protivnika i jakih utakmica tokom citave godine, htjeli mi to priznat ili ne.
Sto se tice maribora bitno je da se nabije kondicija i da se igra borbeno i u kost pa jbg. i ako zijanimo u tom slucaju nije sramota. Samo da se igra srcem i muski.
A ja se drzim onog da nema jakog Zelje bez jakog Sarajeva
A ne da neki papak sa Grmeca gadja sudiju i da nam se biju igraci na terenu.Treba nam sto vise sporta a sto manje seljaka na stadionima za pocetak.
Ako to sredi, svaka mu cast eto..scootyTM je napisao/la:Da li je istina ovo da Muharemovic pregovara sa mariborom da nam daju 1000 karti , ima u avazu ?
Ova liga sama po sebi ima predispozicije da bude najbolja u regionu.S jedne strane imas siroki koji je kostanta BiH fudbala tu je negdje i zrinjski, imas Zelju i sarajevo, zatim imas borac pa celik pa slaviju.Kada bi se ove ekipe ojacale i igrale nogomet a ne da se kuci ubije protivnik i pobjedi pod svaku cijenu.Za koju bi godinu gledali bolji nogomet i sigurno bolje prolazili u evropi.Ako bude ovo sa samanjenjem slige to ce biti dobar podstrek naprijed.tm84 je napisao/la:prvaci bivsih republika za pocetak trebaju da organiziraju turnir gdje ce svako igrati sa svakim (to je vec 5 jacih utakmica) sto bi svakako bilo pocetak stvaranja jugoslavenske lige...
Hahahahha, kad smo mi o tome ovdje piskarali... nisi u toku Boga miRedDevilS je napisao/la:Komsije sta sam to cuo da na gostovanje u Maribor samo mogu uci navijaci koji imaju Slovenacko drzavljanstvo![]()
Nije smijesno nisam znao samo sam pitao komso, ali dobro vidim da je to smijesno..nime_tm87 je napisao/la:Hahahahha, kad smo mi o tome ovdje piskarali... nisi u toku Boga miRedDevilS je napisao/la:Komsije sta sam to cuo da na gostovanje u Maribor samo mogu uci navijaci koji imaju Slovenacko drzavljanstvo![]()
Zaista nasa uprava treba da uputi mail Uefa-i u vezi ovoga, mozda da mi navijaci izvrsimo pritisak.ChWilla je napisao/la:po dvamilioniti put, karte za gostujući sektor će se moći kupiti samo u sarajevu, a za ostale tribine će ih moći kupiti samo državljani slovenije.
što je diskriminacija bez presedana, al' eto.
Naravno da treba , ja sam im poslao mail, i cekam odgovor, kod njih pise da se odgovara u max roku od 2h, ako zelite napisite i vi nesto normalnoElegant je napisao/la: Zaista nasa uprava treba da uputi mail Uefa-i u vezi ovoga, mozda da mi navijaci izvrsimo pritisak.
Kome da se obratimo, stvarno nema smisla.
Ma ne moze ti slati mail uefa.i ti si "navijac" iduvidua, to klub treba da uradi. Da me ne shavatis pogresno nece oni na osnovu maila jednog navijaca poduzimati neke mjere.scootyTM je napisao/la:Naravno da treba , ja sam im poslao mail, i cekam odgovor, kod njih pise da se odgovara u max roku od 2h, ako zelite napisite i vi nesto normalnoElegant je napisao/la: Zaista nasa uprava treba da uputi mail Uefa-i u vezi ovoga, mozda da mi navijaci izvrsimo pritisak.
[email protected]
Elegant je napisao/la:Ma ne moze ti slati mail uefa.i ti si "navijac" iduvidua, to klub treba da uradi. Da me ne shavatis pogresno nece oni na osnovu maila jednog navijaca poduzimati neke mjere.scootyTM je napisao/la:Naravno da treba , ja sam im poslao mail, i cekam odgovor, kod njih pise da se odgovara u max roku od 2h, ako zelite napisite i vi nesto normalnoElegant je napisao/la: Zaista nasa uprava treba da uputi mail Uefa-i u vezi ovoga, mozda da mi navijaci izvrsimo pritisak.
[email protected]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.