FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AeGon099
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AeGon099 » 06 jul 2012, 12:41

evo sad u toku skupština saveza, hoće li se danas donijeti odluke o zabrani gostujućih navijača ili šta :?: :roll:
Odlazi Safete.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 06 jul 2012, 12:43

AeGon099 je napisao/la:evo sad u toku skupština saveza, hoće li se danas donijeti odluke o zabrani gostujućih navijača ili šta :?: :roll:
Najvaznije je da se donese odluka o smanjenju lige po mogucnosti na 10 klubova.
A za ostalo ce doci sve polagano
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 jul 2012, 12:51

Jao tema u pm... idite gu.zite sta DOSADNI STE

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2012, 12:59

propuh je napisao/la:Tesko mi mozemo toliko iskociti iz ovog sivila kad nemas bar 5-6 jakih protivnika i jakih utakmica tokom citave godine, htjeli mi to priznat ili ne.
Sto se tice maribora bitno je da se nabije kondicija i da se igra borbeno i u kost pa jbg. i ako zijanimo u tom slucaju nije sramota. Samo da se igra srcem i muski.
A ja se drzim onog da nema jakog Zelje bez jakog Sarajeva ;)
Upravo o tome i mislim.Zelji treba jedno 7-8 jakih utakmica u ligi najmanje kao sto je bila ona Grbavici protiv borca.
A ne da neki papak sa Grmeca gadja sudiju i da nam se biju igraci na terenu.Treba nam sto vise sporta a sto manje seljaka na stadionima za pocetak.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 06 jul 2012, 13:03

pile87 je napisao/la:
propuh je napisao/la:Tesko mi mozemo toliko iskociti iz ovog sivila kad nemas bar 5-6 jakih protivnika i jakih utakmica tokom citave godine, htjeli mi to priznat ili ne.
Sto se tice maribora bitno je da se nabije kondicija i da se igra borbeno i u kost pa jbg. i ako zijanimo u tom slucaju nije sramota. Samo da se igra srcem i muski.
A ja se drzim onog da nema jakog Zelje bez jakog Sarajeva ;)
Upravo o tome i mislim.Zelji treba jedno 7-8 jakih utakmica u ligi najmanje kao sto je bila ona Grbavici protiv borca.
A ne da neki papak sa Grmeca gadja sudiju i da nam se biju igraci na terenu.Treba nam sto vise sporta a sto manje seljaka na stadionima za pocetak.
prvaci bivsih republika za pocetak trebaju da organiziraju turnir gdje ce svako igrati sa svakim (to je vec 5 jacih utakmica) sto bi svakako bilo pocetak stvaranja jugoslavenske lige... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

scootyTM
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM » 06 jul 2012, 13:06

Da li je istina ovo da Muharemovic pregovara sa mariborom da nam daju 1000 karti , ima u avazu ?

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 jul 2012, 13:10

scootyTM je napisao/la:Da li je istina ovo da Muharemovic pregovara sa mariborom da nam daju 1000 karti , ima u avazu ?
Ako to sredi, svaka mu cast eto..

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 06 jul 2012, 13:12

Komsije sta sam to cuo da na gostovanje u Maribor samo mogu uci navijaci koji imaju Slovenacko drzavljanstvo :? :(
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2012, 13:13

tm84 je napisao/la:prvaci bivsih republika za pocetak trebaju da organiziraju turnir gdje ce svako igrati sa svakim (to je vec 5 jacih utakmica) sto bi svakako bilo pocetak stvaranja jugoslavenske lige... ;)
Ova liga sama po sebi ima predispozicije da bude najbolja u regionu.S jedne strane imas siroki koji je kostanta BiH fudbala tu je negdje i zrinjski, imas Zelju i sarajevo, zatim imas borac pa celik pa slaviju.Kada bi se ove ekipe ojacale i igrale nogomet a ne da se kuci ubije protivnik i pobjedi pod svaku cijenu.Za koju bi godinu gledali bolji nogomet i sigurno bolje prolazili u evropi.Ako bude ovo sa samanjenjem slige to ce biti dobar podstrek naprijed.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 jul 2012, 13:14

RedDevilS je napisao/la:Komsije sta sam to cuo da na gostovanje u Maribor samo mogu uci navijaci koji imaju Slovenacko drzavljanstvo :? :(
Hahahahha, kad smo mi o tome ovdje piskarali... nisi u toku Boga mi

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 jul 2012, 13:15

po dvamilioniti put, karte za gostujući sektor će se moći kupiti samo u sarajevu, a za ostale tribine će ih moći kupiti samo državljani slovenije.

što je diskriminacija bez presedana, al' eto.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 06 jul 2012, 13:16

nime_tm87 je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:Komsije sta sam to cuo da na gostovanje u Maribor samo mogu uci navijaci koji imaju Slovenacko drzavljanstvo :? :(
Hahahahha, kad smo mi o tome ovdje piskarali... nisi u toku Boga mi
Nije smijesno nisam znao samo sam pitao komso, ali dobro vidim da je to smijesno.. ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 jul 2012, 13:20

ChWilla je napisao/la:po dvamilioniti put, karte za gostujući sektor će se moći kupiti samo u sarajevu, a za ostale tribine će ih moći kupiti samo državljani slovenije.

što je diskriminacija bez presedana, al' eto.
Zaista nasa uprava treba da uputi mail Uefa-i u vezi ovoga, mozda da mi navijaci izvrsimo pritisak.

Kome da se obratimo, stvarno nema smisla.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

scootyTM
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM » 06 jul 2012, 13:25

Elegant je napisao/la: Zaista nasa uprava treba da uputi mail Uefa-i u vezi ovoga, mozda da mi navijaci izvrsimo pritisak.

Naravno da treba , ja sam im poslao mail, i cekam odgovor, kod njih pise da se odgovara u max roku od 2h, ako zelite napisite i vi nesto normalno ;)

[email protected]

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 jul 2012, 13:43

scootyTM je napisao/la:
Elegant je napisao/la: Zaista nasa uprava treba da uputi mail Uefa-i u vezi ovoga, mozda da mi navijaci izvrsimo pritisak.

Naravno da treba , ja sam im poslao mail, i cekam odgovor, kod njih pise da se odgovara u max roku od 2h, ako zelite napisite i vi nesto normalno ;)

[email protected]
Ma ne moze ti slati mail uefa.i ti si "navijac" iduvidua, to klub treba da uradi. Da me ne shavatis pogresno nece oni na osnovu maila jednog navijaca poduzimati neke mjere.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 jul 2012, 13:54

treba neko sastavit to pismo ili uopste ne mora da bude isto nek svako napise na bilo kojem jeziku i da UEFA/u zatrpamo mejlovima, ako nista

vatikanac
Kontakt:

Post Postao/la vatikanac » 06 jul 2012, 14:02

Elegant je napisao/la:
scootyTM je napisao/la:

[email protected]
Ma ne moze ti slati mail uefa.i ti si "navijac" iduvidua, to klub treba da uradi. Da me ne shavatis pogresno nece oni na osnovu maila jednog navijaca poduzimati neke mjere.

izvini al svako malo kad pogledam ovj topik kao glukome dobro jutro...
koja diskriminacija??????????????????????????????????
pa gdje sam isao sa Mariborom zadnje vrijeme osim prije odlaska na gostovanja u MB nisam mogao kupit ulaznice,gdje bolan vi zivite...
pa nasi ljudi u belgiji u bruggeu nisu mogli kupit ulaznice,jer razumijte ili vam englesko napisem ali njemacki ??? pa isto nitko nije mogao kupit uopste od slovenskih drzavljana ulaznice ni u glasgowu,palermu,birminghamu za nijednu tribini...ono sta su poslali u Maribor to se moglo nabavit a neki nasi koji su isli grlom u jagode gore kao kupit cemo prije stadiona nije bilo moguce i ako nisu bili razprodani al na drugi sektor strancima nisu dali a za goste se nije prodavalo sta je vise manje vec postala praksa...
ja sam isao u italiju na tekmu i ako sam htio pazi ti to trebao sam 14 dana prije poslat dokumente u italiju...14 dana prije je bio zadnji tajming za kupnjavu ulaznice za goste,znaci ako se odlucis tjedan dana prije nemoguce,ciao bella...eto vam diskrimanicju ili moderan fudbal...dakako da sam protiv toga al vama trubis lijevo a vozite desno...ne kontate ljudi da je to normala i da vam fale europsko iskustvo oko gostovanja...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 06 jul 2012, 14:06

evo i ja sam im napisao... jbt... valjda ce imati nekog efekta
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 jul 2012, 14:10

a jel mogao kupiti amerikanac turista koji se tu zatekao i eto hoće da pogleda utakmicu?

scootyTM
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM » 06 jul 2012, 14:14

Ma to i ja kazem, samo da je pretrpeati uefu e-mailom i to je to, skontat ce oni odmah kako i sta ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa, Levin, nedimmmm1337 i 39 gostiju.