FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Mozda je vec neko pisao o ovome,ali mene zanima jel ovaj japanac igrao gdje profesionalno,jel imao kakav klub..Pise dosao na odmor i ono ko slucajno otisao na trening Zelje,zadovoljio i ostao..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- partibrejker1921
- Kontakt:
Bog te čuo, ali teško buraz, jako teško. Prezadovoljan ako samo jednu od pobrojanih stavki sprovedu u djelo...ZlatnaDolina je napisao/la:Puklo sve redom, otislo sve u tri lijepe pm. :ugeek: :ugeek:
Prvo priča oko prenosa, zatim karata pa sad oko toga ko je platio reklamu![]()
KLUB JE PLATIO REKLAMU TAČNIJE MARKETING KLUBA I NIKO VIŠE !!! hebo te covjek mora sve živo provjeravati
sajt počinje sa radom do kraja mjeseca i bit ce najbolji do sada u rangu svih jačih evropskih klubova, usput počinje jača marketinska kampanja kako za LP. tako i za PL. i prodaju godisnjih i polugodisnjih (par postova prije isto sam prizeljkivao i na kraju se obestinilo) još nesto moj narode !?
![]()
Normalno da je klub platio, onaj nime je toliki mrzitelj Dzele, da mu se muti u mozgu kad ovaj nesto dobro napravi, veze ti nemas sinko...
A ovi jos gori pa se fataju na sve sto on kaze

A ovi jos gori pa se fataju na sve sto on kaze
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 12 jul 2012, 16:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
mi imamo tramvaje, tramvaje, tramvaje, mi imamo tramvaje gdje su vama ? 
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:mi imamo tramvaje, tramvaje, tramvaje, mi imamo tramvaje gdje su vama ?
Nadam se da ovaj tramvaj neće ostati usamljen slučaj te da ovo predstavlja određeni zaokret u marketing politici kluba.
za tramvaj
za tramvajRe: FK Željezničar
Vidjecemo sta je tacno jeli Dzelo to zavrsio ili je to ipak bio gong koji je to sve platio i zavrsio. Dzelo nema pojma o tome...ustvari Dzelo je saznao od novinaraZlatnaDolina je napisao/la:Puklo sve redom, otislo sve u tri lijepe pm. :ugeek: :ugeek:
Prvo priča oko prenosa, zatim karata pa sad oko toga ko je platio reklamu![]()
KLUB JE PLATIO REKLAMU TAČNIJE MARKETING KLUBA I NIKO VIŠE !!! hebo te covjek mora sve živo provjeravati
sajt počinje sa radom do kraja mjeseca i bit ce najbolji do sada u rangu svih jačih evropskih klubova, usput počinje jača marketinska kampanja kako za LP. tako i za PL. i prodaju godisnjih i polugodisnjih (par postova prije isto sam prizeljkivao i na kraju se obestinilo) još nesto moj narode !?
![]()
pa fino im pise na kraju tramvaja "DRZI ODSTOJANJE"UnKnownBA je napisao/la:Pitari, zao nam je, ali uvijek smo KORAK ISPRED VAS!
prejako, znam da to ima na svakom tramvaju, ali meni je to najjaci detalj na ovom tramvaju, hahaaa
DRZIIII ODSTOJANJE!!
Strasan potez neki ljudi, ali i dalje pola uprave nam je nesposobna i ne na pravim mjestima ..
Čuva Bog Želju svog !!
- Ultras1921
- Kontakt:
Ja pitam onog lika sto radi tamo kaze nikad nece biti online!kenant je napisao/la: i govorili da ce uskoro biti i Fan Shop online
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Evo javljaju da je Velikonja sve dogovorio sa Cardiff-om,ali ce ipak igrati protiv Zelje ove dvije utakmice
I jos jednom da ponovim pitanje,zna li neko jel ovaj japanac igrao gdje profesonalno fudbal i jel imao kakav klub? 
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Yoshida igrao u omladinskim selekcijama u nekom klubu u Tokiju i onda igrao po univerzitetskim klubovima u SAD...Rios je napisao/la:Evo javljaju da je Velikonja sve dogovorio sa Cardiff-om,ali ce ipak igrati protiv Zelje ove dvije utakmiceI jos jednom da ponovim pitanje,zna li neko jel ovaj japanac igrao gdje profesonalno fudbal i jel imao kakav klub?
Hvala na odgovoru..Elem slabo sta profesionalno za 27 godina zivota cini mi se..Al eto,ipak Amar zna najbolje,a ja mu vjerujem..nime_tm87 je napisao/la:Yoshida igrao u omladinskim selekcijama u nekom klubu u Tokiju i onda igrao po univerzitetskim klubovima u SAD...Rios je napisao/la:Evo javljaju da je Velikonja sve dogovorio sa Cardiff-om,ali ce ipak igrati protiv Zelje ove dvije utakmiceI jos jednom da ponovim pitanje,zna li neko jel ovaj japanac igrao gdje profesonalno fudbal i jel imao kakav klub?
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ma ovo mu je posljednja sansa da odigra nesto na nivou. Ja bi bio presretan da on bude kao Nyema... jednostavno da eksplodira kod nas i s obzirom da ima 27 da mu damo neki ugovor na 3-4 godine.... Vidjecemo polako sad ce ligaske utakmice.Rios je napisao/la:Hvala na odgovoru..Elem slabo sta profesionalno za 27 godina zivota cini mi se..Al eto,ipak Amar zna najbolje,a ja mu vjerujem..nime_tm87 je napisao/la:Yoshida igrao u omladinskim selekcijama u nekom klubu u Tokiju i onda igrao po univerzitetskim klubovima u SAD...Rios je napisao/la:Evo javljaju da je Velikonja sve dogovorio sa Cardiff-om,ali ce ipak igrati protiv Zelje ove dvije utakmiceI jos jednom da ponovim pitanje,zna li neko jel ovaj japanac igrao gdje profesonalno fudbal i jel imao kakav klub?
- Curva_SUD
- Kontakt:
I to sto kazes, ne znam sta mi bi pa ga poslušah, al opet u zadnje vrijeme i meni je Dzelo pao u ocima, al opet je Legenda klubaEdin TM87 je napisao/la:Normalno da je klub platio, onaj nime je toliki mrzitelj Dzele, da mu se muti u mozgu kad ovaj nesto dobro napravi, veze ti nemas sinko...
A ovi jos gori pa se fataju na sve sto on kaze![]()
![]()
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- istina1981
- Kontakt:
Ko zna sto je njega Amar angazovao. Mozda mu je stari vlasnik yamahe pa dobijemo novog sponzoraRios je napisao/la:Hvala na odgovoru..Elem slabo sta profesionalno za 27 godina zivota cini mi se..Al eto,ipak Amar zna najbolje,a ja mu vjerujem..nime_tm87 je napisao/la:Yoshida igrao u omladinskim selekcijama u nekom klubu u Tokiju i onda igrao po univerzitetskim klubovima u SAD...Rios je napisao/la:Evo javljaju da je Velikonja sve dogovorio sa Cardiff-om,ali ce ipak igrati protiv Zelje ove dvije utakmiceI jos jednom da ponovim pitanje,zna li neko jel ovaj japanac igrao gdje profesonalno fudbal i jel imao kakav klub?
FORZA ZELJO !!!
Stari mu je vlasnik taksi firme...
Najozbiljnije govorim.. 
- Curva_SUD
- Kontakt:
Bogati odakle ti tebi takve informacije, baš me zanimanime_tm87 je napisao/la:Stari mu je vlasnik taksi firme...![]()
Najozbiljnije govorim..
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
nime_tm87
Kad bi bio ko Nyema to bi bio vise nego odlicno..Pa i priblizan kad bi bio ja bi bio zadovoljan..Samo da ne bude ko svi oni silni brazilci koji su tako dolazili bez neke znacajnije historije i nakon par mjeseci odlazili
..Al eto,vidjet cemo..Treba mu pruziti sansu..
Kad bi bio ko Nyema to bi bio vise nego odlicno..Pa i priblizan kad bi bio ja bi bio zadovoljan..Samo da ne bude ko svi oni silni brazilci koji su tako dolazili bez neke znacajnije historije i nakon par mjeseci odlazili
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ma imam neke skaute po Japanu

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Cwirek, DoktorXabaras, Google Adsense [Bot], Hansestadt, mnon46, MukiBek, Rade Paprica 9, Urban90 i 55 gostiju.