FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

hamo_pipa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la hamo_pipa » 12 jul 2012, 16:03

jug-onostalgicar je napisao/la:ovog japanca pod hitno sklonit sa terena!!!
momak diplomirao marketing menagment ... stavit ga za direktora marketinga pa da vidite sta japanac za godinu uradi :)
:mrgreen: :mrgreen:
Dobra ti je ova.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 12 jul 2012, 16:04

Puklo sve redom, otislo sve u tri lijepe pm. :ugeek: :ugeek:
Prvo priča oko prenosa, zatim karata pa sad oko toga ko je platio reklamu :mrgreen:
KLUB JE PLATIO REKLAMU TAČNIJE MARKETING KLUBA I NIKO VIŠE !!! hebo te covjek mora sve živo provjeravati
sajt počinje sa radom do kraja mjeseca i bit ce najbolji do sada u rangu svih jačih evropskih klubova, usput počinje jača marketinska kampanja kako za LP. tako i za PL. i prodaju godisnjih i polugodisnjih (par postova prije isto sam prizeljkivao i na kraju se obestinilo :mrgreen: ) još nesto moj narode !? :mrgreen: :lol:
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

Rios

Post Postao/la Rios » 12 jul 2012, 16:04

Mozda je vec neko pisao o ovome,ali mene zanima jel ovaj japanac igrao gdje profesionalno,jel imao kakav klub..Pise dosao na odmor i ono ko slucajno otisao na trening Zelje,zadovoljio i ostao..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 12 jul 2012, 16:05

ZlatnaDolina je napisao/la:Puklo sve redom, otislo sve u tri lijepe pm. :ugeek: :ugeek:
Prvo priča oko prenosa, zatim karata pa sad oko toga ko je platio reklamu :mrgreen:
KLUB JE PLATIO REKLAMU TAČNIJE MARKETING KLUBA I NIKO VIŠE !!! hebo te covjek mora sve živo provjeravati
sajt počinje sa radom do kraja mjeseca i bit ce najbolji do sada u rangu svih jačih evropskih klubova, usput počinje jača marketinska kampanja kako za LP. tako i za PL. i prodaju godisnjih i polugodisnjih (par postova prije isto sam prizeljkivao i na kraju se obestinilo :mrgreen: ) još nesto moj narode !? :mrgreen: :lol:
Bog te čuo, ali teško buraz, jako teško. Prezadovoljan ako samo jednu od pobrojanih stavki sprovedu u djelo...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 12 jul 2012, 16:06

Normalno da je klub platio, onaj nime je toliki mrzitelj Dzele, da mu se muti u mozgu kad ovaj nesto dobro napravi, veze ti nemas sinko...

A ovi jos gori pa se fataju na sve sto on kaze :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 12 jul 2012, 16:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jul 2012, 16:09

mi imamo tramvaje, tramvaje, tramvaje, mi imamo tramvaje gdje su vama ? :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

enelinho
Kontakt:

Post Postao/la enelinho » 12 jul 2012, 16:10

:lol: :lol:
bagrcavi je napisao/la:mi imamo tramvaje, tramvaje, tramvaje, mi imamo tramvaje gdje su vama ? :mrgreen:

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 12 jul 2012, 16:16

Nadam se da ovaj tramvaj neće ostati usamljen slučaj te da ovo predstavlja određeni zaokret u marketing politici kluba.

slika za tramvaj

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 jul 2012, 16:17

ZlatnaDolina je napisao/la:Puklo sve redom, otislo sve u tri lijepe pm. :ugeek: :ugeek:
Vidjecemo sta je tacno jeli Dzelo to zavrsio ili je to ipak bio gong koji je to sve platio i zavrsio. Dzelo nema pojma o tome...ustvari Dzelo je saznao od novinara :mrgreen: Ja kazem da je ovo drugo...

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 12 jul 2012, 16:23

UnKnownBA je napisao/la:Pitari, zao nam je, ali uvijek smo KORAK ISPRED VAS!
slika
pa fino im pise na kraju tramvaja "DRZI ODSTOJANJE" :lol: MAKAR 15 BODOVA jel toliko bilo, a isto vazii za ostale...
prejako, znam da to ima na svakom tramvaju, ali meni je to najjaci detalj na ovom tramvaju, hahaaa
DRZIIII ODSTOJANJE!!

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 12 jul 2012, 16:28

Strasan potez neki ljudi, ali i dalje pola uprave nam je nesposobna i ne na pravim mjestima ..
Čuva Bog Želju svog !!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 12 jul 2012, 16:31

kenant je napisao/la: i govorili da ce uskoro biti i Fan Shop online
Ja pitam onog lika sto radi tamo kaze nikad nece biti online!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Rios

Post Postao/la Rios » 12 jul 2012, 16:41

Evo javljaju da je Velikonja sve dogovorio sa Cardiff-om,ali ce ipak igrati protiv Zelje ove dvije utakmice :roll: I jos jednom da ponovim pitanje,zna li neko jel ovaj japanac igrao gdje profesonalno fudbal i jel imao kakav klub? :)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 jul 2012, 16:44

Rios je napisao/la:Evo javljaju da je Velikonja sve dogovorio sa Cardiff-om,ali ce ipak igrati protiv Zelje ove dvije utakmice :roll: I jos jednom da ponovim pitanje,zna li neko jel ovaj japanac igrao gdje profesonalno fudbal i jel imao kakav klub? :)
Yoshida igrao u omladinskim selekcijama u nekom klubu u Tokiju i onda igrao po univerzitetskim klubovima u SAD...

Rios

Post Postao/la Rios » 12 jul 2012, 16:47

nime_tm87 je napisao/la:
Rios je napisao/la:Evo javljaju da je Velikonja sve dogovorio sa Cardiff-om,ali ce ipak igrati protiv Zelje ove dvije utakmice :roll: I jos jednom da ponovim pitanje,zna li neko jel ovaj japanac igrao gdje profesonalno fudbal i jel imao kakav klub? :)
Yoshida igrao u omladinskim selekcijama u nekom klubu u Tokiju i onda igrao po univerzitetskim klubovima u SAD...
Hvala na odgovoru..Elem slabo sta profesionalno za 27 godina zivota cini mi se..Al eto,ipak Amar zna najbolje,a ja mu vjerujem..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 jul 2012, 16:49

Rios je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Hvala na odgovoru..Elem slabo sta profesionalno za 27 godina zivota cini mi se..Al eto,ipak Amar zna najbolje,a ja mu vjerujem..
Ma ovo mu je posljednja sansa da odigra nesto na nivou. Ja bi bio presretan da on bude kao Nyema... jednostavno da eksplodira kod nas i s obzirom da ima 27 da mu damo neki ugovor na 3-4 godine.... Vidjecemo polako sad ce ligaske utakmice.

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 12 jul 2012, 16:50

Edin TM87 je napisao/la:Normalno da je klub platio, onaj nime je toliki mrzitelj Dzele, da mu se muti u mozgu kad ovaj nesto dobro napravi, veze ti nemas sinko...

A ovi jos gori pa se fataju na sve sto on kaze :lol: :lol: :lol:
I to sto kazes, ne znam sta mi bi pa ga poslušah, al opet u zadnje vrijeme i meni je Dzelo pao u ocima, al opet je Legenda kluba
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 12 jul 2012, 16:52

Rios je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Ko zna sto je njega Amar angazovao. Mozda mu je stari vlasnik yamahe pa dobijemo novog sponzora :D
FORZA ZELJO !!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 jul 2012, 16:54

Stari mu je vlasnik taksi firme... :mrgreen: :mrgreen: Najozbiljnije govorim.. ;)

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 12 jul 2012, 16:56

nime_tm87 je napisao/la:Stari mu je vlasnik taksi firme... :mrgreen: :mrgreen: Najozbiljnije govorim.. ;)
Bogati odakle ti tebi takve informacije, baš me zanima :roll: :mrgreen:
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], hadzibake, Hajdeee i 44 gosta.