jug-onostalgicar je napisao/la:ovog japanca pod hitno sklonit sa terena!!!
momak diplomirao marketing menagment ... stavit ga za direktora marketinga pa da vidite sta japanac za godinu uradi

Dobra ti je ova.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jug-onostalgicar je napisao/la:ovog japanca pod hitno sklonit sa terena!!!
momak diplomirao marketing menagment ... stavit ga za direktora marketinga pa da vidite sta japanac za godinu uradi
Bog te čuo, ali teško buraz, jako teško. Prezadovoljan ako samo jednu od pobrojanih stavki sprovedu u djelo...ZlatnaDolina je napisao/la:Puklo sve redom, otislo sve u tri lijepe pm. :ugeek: :ugeek:
Prvo priča oko prenosa, zatim karata pa sad oko toga ko je platio reklamu![]()
KLUB JE PLATIO REKLAMU TAČNIJE MARKETING KLUBA I NIKO VIŠE !!! hebo te covjek mora sve živo provjeravati
sajt počinje sa radom do kraja mjeseca i bit ce najbolji do sada u rangu svih jačih evropskih klubova, usput počinje jača marketinska kampanja kako za LP. tako i za PL. i prodaju godisnjih i polugodisnjih (par postova prije isto sam prizeljkivao i na kraju se obestinilo) još nesto moj narode !?
![]()
bagrcavi je napisao/la:mi imamo tramvaje, tramvaje, tramvaje, mi imamo tramvaje gdje su vama ?
Vidjecemo sta je tacno jeli Dzelo to zavrsio ili je to ipak bio gong koji je to sve platio i zavrsio. Dzelo nema pojma o tome...ustvari Dzelo je saznao od novinaraZlatnaDolina je napisao/la:Puklo sve redom, otislo sve u tri lijepe pm. :ugeek: :ugeek:
Prvo priča oko prenosa, zatim karata pa sad oko toga ko je platio reklamu![]()
KLUB JE PLATIO REKLAMU TAČNIJE MARKETING KLUBA I NIKO VIŠE !!! hebo te covjek mora sve živo provjeravati
sajt počinje sa radom do kraja mjeseca i bit ce najbolji do sada u rangu svih jačih evropskih klubova, usput počinje jača marketinska kampanja kako za LP. tako i za PL. i prodaju godisnjih i polugodisnjih (par postova prije isto sam prizeljkivao i na kraju se obestinilo) još nesto moj narode !?
![]()
pa fino im pise na kraju tramvaja "DRZI ODSTOJANJE"UnKnownBA je napisao/la:Pitari, zao nam je, ali uvijek smo KORAK ISPRED VAS!
Ja pitam onog lika sto radi tamo kaze nikad nece biti online!kenant je napisao/la: i govorili da ce uskoro biti i Fan Shop online
Yoshida igrao u omladinskim selekcijama u nekom klubu u Tokiju i onda igrao po univerzitetskim klubovima u SAD...Rios je napisao/la:Evo javljaju da je Velikonja sve dogovorio sa Cardiff-om,ali ce ipak igrati protiv Zelje ove dvije utakmiceI jos jednom da ponovim pitanje,zna li neko jel ovaj japanac igrao gdje profesonalno fudbal i jel imao kakav klub?
Hvala na odgovoru..Elem slabo sta profesionalno za 27 godina zivota cini mi se..Al eto,ipak Amar zna najbolje,a ja mu vjerujem..nime_tm87 je napisao/la:Yoshida igrao u omladinskim selekcijama u nekom klubu u Tokiju i onda igrao po univerzitetskim klubovima u SAD...Rios je napisao/la:Evo javljaju da je Velikonja sve dogovorio sa Cardiff-om,ali ce ipak igrati protiv Zelje ove dvije utakmiceI jos jednom da ponovim pitanje,zna li neko jel ovaj japanac igrao gdje profesonalno fudbal i jel imao kakav klub?
Ma ovo mu je posljednja sansa da odigra nesto na nivou. Ja bi bio presretan da on bude kao Nyema... jednostavno da eksplodira kod nas i s obzirom da ima 27 da mu damo neki ugovor na 3-4 godine.... Vidjecemo polako sad ce ligaske utakmice.Rios je napisao/la:Hvala na odgovoru..Elem slabo sta profesionalno za 27 godina zivota cini mi se..Al eto,ipak Amar zna najbolje,a ja mu vjerujem..nime_tm87 je napisao/la:Yoshida igrao u omladinskim selekcijama u nekom klubu u Tokiju i onda igrao po univerzitetskim klubovima u SAD...Rios je napisao/la:Evo javljaju da je Velikonja sve dogovorio sa Cardiff-om,ali ce ipak igrati protiv Zelje ove dvije utakmiceI jos jednom da ponovim pitanje,zna li neko jel ovaj japanac igrao gdje profesonalno fudbal i jel imao kakav klub?
I to sto kazes, ne znam sta mi bi pa ga poslušah, al opet u zadnje vrijeme i meni je Dzelo pao u ocima, al opet je Legenda klubaEdin TM87 je napisao/la:Normalno da je klub platio, onaj nime je toliki mrzitelj Dzele, da mu se muti u mozgu kad ovaj nesto dobro napravi, veze ti nemas sinko...
A ovi jos gori pa se fataju na sve sto on kaze![]()
![]()
Ko zna sto je njega Amar angazovao. Mozda mu je stari vlasnik yamahe pa dobijemo novog sponzoraRios je napisao/la:Hvala na odgovoru..Elem slabo sta profesionalno za 27 godina zivota cini mi se..Al eto,ipak Amar zna najbolje,a ja mu vjerujem..nime_tm87 je napisao/la:Yoshida igrao u omladinskim selekcijama u nekom klubu u Tokiju i onda igrao po univerzitetskim klubovima u SAD...Rios je napisao/la:Evo javljaju da je Velikonja sve dogovorio sa Cardiff-om,ali ce ipak igrati protiv Zelje ove dvije utakmiceI jos jednom da ponovim pitanje,zna li neko jel ovaj japanac igrao gdje profesonalno fudbal i jel imao kakav klub?
Bogati odakle ti tebi takve informacije, baš me zanimanime_tm87 je napisao/la:Stari mu je vlasnik taksi firme...![]()
Najozbiljnije govorim..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], hadzibake, Hajdeee i 42 gosta.