Još jedno pojačanje nakon ostanka Higuaina.
Zar još neko vjeruje u transfer Modrića pa pogledajte kakve se gluposti pišu.Pregovori nisu kad lišće pada ili nešto slično
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Da u Real treba doci Ibricic svaki igrac Reala bi to rekao iz kulture, oni su upitani za Luku i dali su samo kulturan odgovor. Zasto bi se skrivalo da je transfer završen i zašto tako skupa investicija ne bi trenirala sa svojim saigracima?raul-zakon je napisao/la:Ja mislim da je ova priča sa problemima oko Lukinog transfera čisto njesra i zamazivanje očiju navijačima i javnosti uopšte.![]()
Mislim da je ovaj transfer završen sedmicama unazad i da je Luka odavno naš igrač, jer i Pipita i Karanka i Iker u svojim intervjuima pričaju o Luki kso da je već madridista.
Nije tu u pitanju to što ga oni hvale, već što je spika kod svih navedenih išla u smjeru "dobro će nam doći", a ne "dobro bi nam došao". ZAto mislim da je on već Realov igrač.ZOI84 je napisao/la:Da u Real treba doci Ibricic svaki igrac Reala bi to rekao iz kulture, oni su upitani za Luku i dali su samo kulturan odgovor. Zasto bi se skrivalo da je transfer završen i zašto tako skupa investicija ne bi trenirala sa svojim saigracima?raul-zakon je napisao/la:Ja mislim da je ova priča sa problemima oko Lukinog transfera čisto njesra i zamazivanje očiju navijačima i javnosti uopšte.![]()
Mislim da je ovaj transfer završen sedmicama unazad i da je Luka odavno naš igrač, jer i Pipita i Karanka i Iker u svojim intervjuima pričaju o Luki kso da je već madridista.

Jel' se ovo i Di Maria počeo šminkati k'o Ronaldo?madridist je napisao/la:Bernabeu,19.08.2012 u 19h Real Madrid - Valencia,prvo kolo,
Ne moze on lave biti u ofsajdu da hebe rak raka. Obizorm da ce uglavnom igrati na sredini terenaraul-zakon je napisao/la:Modrić će prvo kosu skratiti, jer mu stoji k'o piletu sise, a onda će morati malo i nos da smanji, jer ovako će stalno u ofsajdu biti.![]()

Ma čovjeće, ispao si smiješan, fora prošla, nisam ja tako ozbiljan, bolan, vidiš da ima smajlija koliko hoćeš u tom postu.madridist je napisao/la:kolega ,pogrešno si me skonto,htjedoh ispast smiješan al očito mi to ne ide,
znači oprosti ako sam te uvrijedio,nismo se razmili![]()
moramo se držat zajedno sezona samo što nije počela.
DesimaL je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.