FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj Celik je po imenima losija ekipa nego ona ekipa iz prosle sezone ja neznam stvarno na cemu oni temelje taj neki optimizam ali stvarno da se ne naljute ja smatram da dugo losiju ekipu imali nisu,ljudi su se jedino nesto digli jel u Jagodicu vide neki spas izlaz,ali covjek nema carobni stapic...hajmo malo realno pogledati stvari vidjet cemo da su ugl dosli neki mladji igraci,sigurno ni jedan nije kvalitet ni Purica,ni Avdije pa sto da ne i starog Damjanovica ili sezonu prije Hadzica...sta on misli da ce uzeti na Kosevu bodove,sa tim mladicima Cukom,Travacicem,Smrikom i tim Mesanovicem,hoce al kad na vrbi rodi grodze
Prognoza moja 3-0...hvala prijatno....nema potrebe ista da se ljute,ali smatram da nemaju 1% sanse jel po mom ukusu dugo losiju ekipu nisu imali
Prognoza moja 3-0...hvala prijatno....nema potrebe ista da se ljute,ali smatram da nemaju 1% sanse jel po mom ukusu dugo losiju ekipu nisu imali
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 04 avg 2012, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nemam sospalegenda reala je napisao/la:Denga hoćemo u Podgoricu![]()

Ma kakav Celik **** njih svejedno je potpuno u glavi samo Zeta

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Drug koliko znam za CG netreba pasoš, sad jedino zbog toga što su navijači u pitanju, provjeri. Al raja kad ide na more ide bez pasoša, osim maloljetnika naravnoSarajlijc@ je napisao/la:Nemam sospalegenda reala je napisao/la:Denga hoćemo u Podgoricu![]()
![]()
Ma kakav Celik **** njih svejedno je potpuno u glavi samo Zeta

U novi boj...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Eh topowerplay je napisao/la:Drug koliko znam za CG netreba pasoš, sad jedino zbog toga što su navijači u pitanju, provjeri. Al raja kad ide na more ide bez pasoša, osim maloljetnika naravnoSarajlijc@ je napisao/la:Nemam sospalegenda reala je napisao/la:Denga hoćemo u Podgoricu![]()
![]()
Ma kakav Celik **** njih svejedno je potpuno u glavi samo Zeta.

možeš s rodnim listomSarajlijc@ je napisao/la:Eh topowerplay je napisao/la:
Drug koliko znam za CG netreba pasoš, sad jedino zbog toga što su navijači u pitanju, provjeri. Al raja kad ide na more ide bez pasoša, osim maloljetnika naravno.
![]()

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pa ozbiljno ti govorim, od 2003 za Srbiju i CG kao i za Hrvatsku sa 18 godina i ličnom kartom možeš da uđeš u njihovu zemlju. To je 100% tačna info.
P.S. Ako si maloljetan posudiš od nekog havera LK
P.S. Ako si maloljetan posudiš od nekog havera LK

Zadnja izmjena: powerplay, dana/u 04 avg 2012, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma znam bolan al maloljetan sam to ti kazempowerplay je napisao/la:Pa ozbiljno ti govorim, od 2003 za Srbiju i CG kao i za rvatsku sa 18 godina i ličnom kartom možeš da uđeš u njihovu zemlju. To je 100% tačna info.

anonimni tesko da moze ipak je ovo drugacije putovanje.
inače možeš, druga je stvar kako i s kim, no dobro...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta kazu, spremaju li se varvari i ostala kompanija u PG na nacionalisticke provokacije i sl.?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
sarajevo je dobro uigrana ekipa narocito kroz euro tekme dok celik to nije sigurno i u to cete se uvjeriti u nedelju navece
YES.WE.DID.
Nemogu varvari ocima smisliti vukove.Bosniacum Lilium je napisao/la:sta kazu, spremaju li se varvari i ostala kompanija u PG na nacionalisticke provokacije i sl.?
Jedni Dzetici a ovi drugi nebeski.
Tako da treba onu staru zavadi jos vise pa vladaj.
aaaa rika se cini,rika se cini

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- BordoGigant
- Kontakt:
Citam ovo za besplatan ulaz za nedelju... To znaci da mogu djaba uci na sjever ili?
Možeš kur.ac.BordoGigant je napisao/la:Citam ovo za besplatan ulaz za nedelju... To znaci da mogu djaba uci na sjever ili?
Kanister je napisao/la:Možeš kur.ac.BordoGigant je napisao/la:Citam ovo za besplatan ulaz za nedelju... To znaci da mogu djaba uci na sjever ili?

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nedjelja: Sarajevo-Celik (21.00h)
Tribina istok (8 KM)
Tribina sjever (5 KM)
Tribina zapad (8 KM)
Tribina istok (8 KM)
Tribina sjever (5 KM)
Tribina zapad (8 KM)
Celik je definitivno ove sezone respektabilna ekipa, ipak sigurno ce odigrati bunker i pokusati na kontre. Po dosadasnjim utakmicama to im nece proci, jer je nasa zadnja linija to odlicno zatvarala.
Mi izlazimo sa kombinovanivm sastavom, zabicemo 1, i upisemo 3 boda za odlicno otvorenje sezone.
Odmoriti Saida, Sesara, Suljica, Hadzica, Torlaka. Priliku po meni bi trebali dobiti : Karamatic, Krpic/Haskic, Diatta, Comor, i onaj mladi stoper ako je potpisao.
Mi izlazimo sa kombinovanivm sastavom, zabicemo 1, i upisemo 3 boda za odlicno otvorenje sezone.
Odmoriti Saida, Sesara, Suljica, Hadzica, Torlaka. Priliku po meni bi trebali dobiti : Karamatic, Krpic/Haskic, Diatta, Comor, i onaj mladi stoper ako je potpisao.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
koji su nebeski od njih?harishp je napisao/la:Nemogu varvari ocima smisliti vukove.Bosniacum Lilium je napisao/la:sta kazu, spremaju li se varvari i ostala kompanija u PG na nacionalisticke provokacije i sl.?

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Bosniacum Lilium je napisao/la:koji su nebeski od njih?harishp je napisao/la:Nemogu varvari ocima smisliti vukove.Bosniacum Lilium je napisao/la:sta kazu, spremaju li se varvari i ostala kompanija u PG na nacionalisticke provokacije i sl.?
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 04 avg 2012, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kanister je napisao/la:Možeš kur.ac.BordoGigant je napisao/la:Citam ovo za besplatan ulaz za nedelju... To znaci da mogu djaba uci na sjever ili?

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 10 gostiju.