FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

azizmpj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la azizmpj » 04 avg 2012, 02:49

Elegant je napisao/la:Moze li neko da mi odgovori ko je vama da nadimak "giganti" ? Pocelo prije nekih 2-3 godine, znam da je uvijek bilo "pitari" sta sad odjednom promjena ?

Nije provokacija bas me zanima !

DIVOVI ....hoce Marijana ti nadimci ....poslije zmajeva, dijamanata dosli na red i Sivovi ...giganti itd . ....

High

Post Postao/la High » 04 avg 2012, 03:38

[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 04 avg 2012, 03:45

HzSM je napisao/la:
High je napisao/la:Ja, ja. Kad je ova jadna PL onda su tu 2 milje na stadionu- pogotovo sad jer će biti tekma na TV-u, a za ove veće utakmice pun stadion. Leotar, Olimpik, GOŠK, nigdje ovih što vole Sarajevo kao sad protiv Zete i Levskog. Poserem se ja na taj mentalitet i taj način razmišljanja.
Moras jednom da krenes naprijed,taman kad bi stadioni potpuno bili prazni,ali ova medijska izolovanost i nezainteresovanost za Premijer Ligu nema smisla.Ja podrzavam ovo!

ama to ti je cista promocija, kad ima na tv non stop ..prije ce animirati ljude da dodju na utakmicu nego kad se jedva zna da je nekad utakmica ...a to sto ce i marketinski prostor biti skuplji ...sve u svemu klub je na dobitku ....

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 04 avg 2012, 03:50

arelinho je napisao/la:
payton je napisao/la:
High je napisao/la:Ostaje da vidimo kakva će biti posjeta na Koševu poslije ovog poteza Uprave. Poznavajući naš mentalitet, skoro svi će biti uz TV.

Upravi svaka cast za ovaj potez i kapa do poda..vjerujem da se i tu uzela fina para. Sto li Boze arena ne otkupi prava za zeljine tekme !!?? ;) ;)
Ko je naucio biti na svetinji on ce i biti a ko nije i ne mora nek gleda arenu i vozdra.
pa nece samo vas prenositi ima te na areninoj stranici pise da ce svaki viekdn prenositi minimum jednu tekmu

sedam utamkica Sarajeva ce prenositi, plus ako im se ukaze prilika za jos koju .... takodje i ako im se ukaze prilika i interesovanje jos jedne (bilo koje druga) utakmice bhtelecom Premier lige ..... a sto se Sarajeva tice, BHT mora radit najmanje jednu utakmicu sa Koseva, plus derbi koji ce oni radit ....te ce garant bhtelecom organizovat komercialne prenose gostujucih tekmi Sarajeva ...sto znaci Sarajevo gotovo svakog vikenda na TV-u ....

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 04 avg 2012, 03:54

miky_hz je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Sve stranice su prenijele da ce Arena Sport prenositi svih sedam domacih utakmica Sarajeva u ovoj polusezoni,a za ostalo cekamo potvrdu nase oficijelne stranice.
Sad dali je na polusezoni ili u sezoni :?: jel u polusezoni kuci igramo 8 utakmica,znaci da bi svaku osim te jedne domace prenosili,ovako kad kazu najmanje 7 onda pomislim na tih nekih 7 domacih jacih utakmica,Celik,Zeljo,Siroki,Borac,Velez,Zrinjski,Olimpic...tako nekako

buraz BHT1 mora raditi jednu tekmu sa Koseva, prema ugovoru sa bhtelecom ....sto znaci ako je 8 ukupno da je jedna na BHT1 a sve ostale domace tj sedam na ArenaSport ....

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 04 avg 2012, 04:00

osnovni cilj mog pregalachkog djelovanja na ovom forumu che biti depapanizacija pitarskih tema i komentara,emancipacija pojedinaca na ovom forumu,pokushaj nametanja svojih shizofrenih shvatanja o dbali opchenito,sa posebnim osvrtom na raskrinkavanje lazhne forumske korektnosti izmedju nas i skretnichara,toliki fagovi nismo

iskreno vash
BORDOGLAVI KIKLOP

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 04 avg 2012, 04:08

ahmic je napisao/la:hocel biti na Face utakmica s Zetom ili samo na BHT,.?
samo na BHT1 ...to se moglo ocekivati, mislim ja sam predpostavio jer ne FACETV ne isplati produkcija utakmice a Televizija Crne Gore ne moze odgovoriti tehnicki na zahtjeve FACETV ...ne mogu proizvesti takav signal koji zadovoljava standarde ....

inace ako bi Sarajevo uslo u grupnu fazu, pored tehnicke pripreme stadiona za prenose, BHT1 bi se morao i tehnicki istegnuti kao sto su uradili kada su radili sa Bilinog polja baraz BiH - Portugal, kada su proizvodili signal u nekoliko formata i koji su transportovali bhtelecom-ovom infrastrukturom, tj optickim kablom Zenica - Sarajevo, jer nemamo mi digitalnu zemaljsku radiodifuziju, a da neko i ima ne smije je koristiti bez odobrenja RAK-a. RTRS je bio meta optuzbi kada je vrsio neku probu signala, a neko je spominjo i kazne za FACETV ....inace ne znam kako je FACETV transportovala signal ...dal su imali dozvolu ...eh sad mi na um pade i AlJazeera koja takodje emituje digitalni signal kao i TV1 kada ima direktna ukljucenja sa terena ...ne znam zaista kako su to sve zavrsili sa RAK-om ....

da ne duljim vise ... :)

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 04 avg 2012, 04:22

legenda reala je napisao/la:Evo odgovora na sva naša pitanja, ima razlike između Arena sport kanala:
http://teve.ba/article/10540/starta-arenasport-za-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
Svi koji imaju kablovsku ce moci gledati. ;)[/quote]
Misliš svi koji nemaju Telemach će moći gledati.... ;) ;) :D[/quote]

Ovo je vjerovatno nešto sa BH Telecomom urađeno, što su oni prije radili utakmice na svom testnom kanalu, sad će uvesti Arenasport BIH ;)
A šta će onda BHT1 prenositi ako je Arena uzela Željo i Sarajevo, oni se zadovoljavaju otpadcima kao i Premiership ;)[/quote]

aferim, sladji post odavno nisam procito .....mislim na ove odpatke ....jer taj premiership koji godinama radi SkySportBritania je uzas, previse staticno bez kreativnosti, istina nabili su cijenu prenosa ali samo zahvaljujuci korei, japanu, kini gdje su im uvalili prenose dugogodisnjom strategijom .... a nije im vala ni igra nesto, makar za moje juznjacko oko koje ne voli krkanluk i nabijanje nego prefinjenost, stil ....

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 04 avg 2012, 04:28

ado-hz je napisao/la:Ljudi jos nesto mi je palo na pamet sto mi je svih 90 i kusur minuta protiv Zete prolazilo kroz glavu, a to je. Jako slalo necu reci nikako al bas bas slabo smo prsili pritisak sa tribina. Par njihovih kornera, slobodnih udaraca sa strane i ubacaja nekub pred nas gol a imali su nekoliko smo samo nijemo promatrali uz pokoji uzvik i zvizduk. Ekipa kao Zeta koja nikad nije igrala pred onolikim brojem gledalaca je trebala jos vise da se ukaki tj. trebali smo da zvizdimo kad god je bilo prilike za to. Ne volim da spominjem neke druge klubove ili navijace ali gledao sam toliko utakmica dajem sada primjer Crvene Zvezde. Iskreno ljudi to rade na vrhunski nacin. Kad god je korner, slobodan udarac ili neka kontra protivnika ne cujes sam sebe koliki pritisak sa tribina prave i hocu kazem da je praha grehota da onoliko navijaca koliko nas je bilo na tekmi iskreno i po mom skromnom misljenju nismo to uradili na najbolji nacin. To mora jace, bolje, zesce. Ko nezna da zvizdi neka vristi, urlice, lupa po stolicama sta god samo da se stvara pritisak. Mozda ce neko misliti da pricam gluposti ali to je tako, a vidjeli smo da i bolji timovi od Zete a to je Levski grijesi kad stvaras pritisak sa tribina zvizducima. Gubili su par cistih dodavanja i lopta je odlazila u aut za nas.
moj buraz ja od proslog cetvrtka jedva povratio glas ...inace kad je kkbosna igrala birvaktile je skenderija bila extra za to, one stolice ko defovi :D kad zatrece gostima se odsjeku ruke ....kako su samo lopte letjele u aut ...misle daj rat ope poceo a nasi navikli ..pa udri tad ....

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 04 avg 2012, 04:36

nukleusmember je napisao/la:osnovni cilj mog pregalachkog djelovanja na ovom forumu che biti depapanizacija pitarskih tema i komentara,emancipacija pojedinaca na ovom forumu,pokushaj nametanja svojih shizofrenih shvatanja o dbali opchenito,sa posebnim osvrtom na raskrinkavanje lazhne forumske korektnosti izmedju nas i skretnichara,toliki fagovi nismo

iskreno vash
BORDOGLAVI KIKLOP

sta je pisac hotio da kaze??? :o ...inace pravilo je u kucanom tekstu da nakon '',''- zarez-a se stavi space, kao i iza svakog drugog znaka interpunkcije! ...dakle .... :D

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 04 avg 2012, 12:33

Ivan Tatomirović je produžio ugovor sa FK Sarajevo i nosit će bordo dres naredne tri godine!

"To je bilo i očekivano. Postoje obostrane želje za suradnju. Lako smo došli do dogovora. Sa čelnicima kluba je dogovorena suradnja za naredne tri godine. Dokazao sam i sebi i klubu da mogu biti od velike pomoći za uspjeh ekipe. Nadam se da ću i dalje igrati ovako, i bolje, kako bi napravili još više dobrih rezultata zajedno. Želja mi je da osvojim titulu sa Sarajevom ove sezone.", kazao je Ivan Tatomirović, dodavši:

"Moram reći da sam se jako brzo navikao na ovaj grad i osjećam se kao kod kuće. Na meni je samo da radim, kako bi postigao još veće uspjehe."
8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 04 avg 2012, 12:38

Odlicno!

Tatomirovic je strasan igrac,prije svega u defanzivi.Jednostavno neprolazan.Ima najbolji odraz u ekipi.U prekidima jako opasan,borben,puca od snage.Jednostavno,jedan od nasih najboljih igraca.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 04 avg 2012, 12:50

The Game je napisao/la: Zeta :D :D :D
varvari su djetici :D
Nemoj da te ko čuje,briši ovo dok se narod nije počeo davit od smjeha...... Znam da nije navijački forum,al reć za Varvare kako su đetići ----- :) :) :) :) :) :) .... Vukovi su smješna grupa,postoje kad Zeta igra u Evropi....

I da ljudi jel ko od vas zna kako će funkcionisati taj kanal ArenasportBiH? Kad se konačno pušta? Ili se radi o onom standardnom kanalu koji imamo svi preko kabla,pa će samo on pustiti utakmice PL?

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 04 avg 2012, 12:53

Pitari, sportski pozdrav iz Zenice, dolazim u miru na vasu stranicu :mrgreen:

Necu da govorim o utakmici Sarajevo-Čelik, po meni neka sudjenje bude posteno pa neka bolji slavi ;)

Vise sam htio o Zeti, po mom misljenju ste bolji, ali me zabrinjava vasa neefikasnost, gledao sam vam Hadzica, u usporedbi onoga sto je pruzao u Čeliku i sad kod vas, primjeti se da je dosta agilniji kako igra za Sarajevo, da li je sad to zbog toga sto dok je igrao za Celik stalno vukao neke ozljede ili nesto drugo, onda u skoku i u igri glavom pokazuje takodje napredak kako igra za vas, ali je i dalje neefikasan, udje on u sansu ali slabo zabija.

Medjutim, trebalo bi Sarajevo da prodje mada je rezultat nezgodan po vas, jer oni mogu igrati zatvorenije da vi nedate gol i cekati svoju sansu da vam zabiju jer njima je dosta i 1:0. Ipak nadam se da cete proci dalje, u procentima mislim da je 70 % da cete proci i 30 % da cete zijaniti. Mislim da je u spicu trebalo staviti nekog od vase djece (Edin Seko ili Dalibor Pandza npr.) ali eto vasa stvar
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 avg 2012, 12:54

Konfucije je napisao/la:Odlicno!

Tatomirovic je strasan igrac,prije svega u defanzivi.Jednostavno neprolazan.Ima najbolji odraz u ekipi.U prekidima jako opasan,borben,puca od snage.Jednostavno,jedan od nasih najboljih igraca.
A uz sve to ima 23 godine, i ima jos puno toga da pokaze, ide momak glavom na kopacku sto se kaze :) ,tako da svaka cast uprava,sto na novom ugovoru,a posebno na duzini istog
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la zasarajevo » 04 avg 2012, 13:37

Ovo je odlicna vijest, svaka cast upravi. Nije mala stvar potpisati trogodisnji ugovor :ugeek:
UEFA=MAFIA

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 04 avg 2012, 13:41

Nakon Ivana Tatormirovića, svoj ugovor produžio je i Said Husejinović. Jedan od najboljih igrača prvenstva Bosne i Hercegovine ostaje do kraja sezone na Koševu.

fcsarajevo.ba
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 avg 2012, 13:51

Crni gavran je napisao/la:Pitari, sportski pozdrav iz Zenice, dolazim u miru na vasu stranicu :mrgreen:

Necu da govorim o utakmici Sarajevo-Čelik, po meni neka sudjenje bude posteno pa neka bolji slavi ;)

Vise sam htio o Zeti, po mom misljenju ste bolji, ali me zabrinjava vasa neefikasnost, gledao sam vam Hadzica, u usporedbi onoga sto je pruzao u Čeliku i sad kod vas, primjeti se da je dosta agilniji kako igra za Sarajevo, da li je sad to zbog toga sto dok je igrao za Celik stalno vukao neke ozljede ili nesto drugo, onda u skoku i u igri glavom pokazuje takodje napredak kako igra za vas, ali je i dalje neefikasan, udje on u sansu ali slabo zabija.

Medjutim, trebalo bi Sarajevo da prodje mada je rezultat nezgodan po vas, jer oni mogu igrati zatvorenije da vi nedate gol i cekati svoju sansu da vam zabiju jer njima je dosta i 1:0. Ipak nadam se da cete proci dalje, u procentima mislim da je 70 % da cete proci i 30 % da cete zijaniti. Mislim da je u spicu trebalo staviti nekog od vase djece (Edin Seko ili Dalibor Pandza npr.) ali eto vasa stvar
Sto se tice Hadzica ( Princ ) on je pun pogodak za ekipu Sarajeva.Ne bih rekao da je neefikasan jer jos nije
imao pravu sansu za postizanje gola.Njegovo vrijeme tek dolazi,dakle u prvenstvu BiH.
Ovo do sada sto je pokazao u bordo dresu sigurno da moze dobiti visoku ocjenu.
F.K.SARAJEVO

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 04 avg 2012, 13:53

Divovi. 8-)

Dusmani,komsinice,novinari,jedite se od muke.Ne mozete nam nista,rusimo sve pred sobom.

U inat svima! 8-)
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 avg 2012, 14:01

molotovljev je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Pitari, sportski pozdrav iz Zenice, dolazim u miru na vasu stranicu :mrgreen:

Sto se tice Hadzica ( Princ ) on je pun pogodak za ekipu Sarajeva.Ne bih rekao da je neefikasan jer jos nije
imao pravu sansu za postizanje gola.Njegovo vrijeme tek dolazi,dakle u prvenstvu BiH.
Ovo do sada sto je pokazao u bordo dresu sigurno da moze dobiti visoku ocjenu.
Hvala na lijepim željama!
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, Hajdeee, HordasFks, miguelramos, nedimmmm1337, xsabicx i 61 gost.