Pitari, sportski pozdrav iz Zenice, dolazim u miru na vasu stranicu
Necu da govorim o utakmici Sarajevo-Čelik, po meni neka sudjenje bude posteno pa neka bolji slavi
Vise sam htio o Zeti, po mom misljenju ste bolji, ali me zabrinjava vasa neefikasnost, gledao sam vam Hadzica, u usporedbi onoga sto je pruzao u Čeliku i sad kod vas, primjeti se da je dosta agilniji kako igra za Sarajevo, da li je sad to zbog toga sto dok je igrao za Celik stalno vukao neke ozljede ili nesto drugo, onda u skoku i u igri glavom pokazuje takodje napredak kako igra za vas, ali je i dalje neefikasan, udje on u sansu ali slabo zabija.
Medjutim, trebalo bi Sarajevo da prodje mada je rezultat nezgodan po vas, jer oni mogu igrati zatvorenije da vi nedate gol i cekati svoju sansu da vam zabiju jer njima je dosta i 1:0. Ipak nadam se da cete proci dalje, u procentima mislim da je 70 % da cete proci i 30 % da cete zijaniti. Mislim da je u spicu trebalo staviti nekog od vase djece (Edin Seko ili Dalibor Pandza npr.) ali eto vasa stvar
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor