Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Samo ja ne razumijem što su se ljudi " napuhali " što se tiče njegovog poziva.
Ukoliko i ako je pozvan, mi tu ne možemo ništa učiniti tako da - peace brothers

Ako bi prisustovao utakmici mlade reprezentacije gdje bi on igrao,zviždao bi na svaki njegov kontakt s loptom i postarao se i da ostali oko mene znaju o kakvom se psihopati redi.
Onakav luđak neće donijeti ništa dobra našem timu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Cartman
-
Kontakt:
emir79 je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Samo ja ne razumijem što su se ljudi " napuhali " što se tiče njegovog poziva.

Mozemo,yebati mu sve po spisku sa tribina,kad dodje u kontakt sa loptom,sjetice se on dobro i zbog cega.
Ma nece se on puno naigrat.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Supak je pozvan, spisak na stranici saveza
http://www.nfsbih.net/Default.aspx?id=N1864#1864" onclick="window.open(this.href);return false;
ali dobro, mlad je momak i napravio je gresku, valjda se pokajao zbog toga.
-
bagrcavi
-
Kontakt:
Praška Slavija poslala Markovića na kaljenje u Zenit
Za mene je bilo neprihvatljivo da igram u četvrtoj ligi, kaže Stojan Marković....
Mladi bh. internacionalac porijeklom iz Zenice koji je odrastao u Italiji, Stojan Marković (18), novo je pojačanje češkog drugoligaša Zenit Časlava.
Marković je stasao u omladinskim kategorijama Verone, ali je prije dvije godine stigao u prašku Slaviju. Sada će biti pozajmljen Zenit Časlavu, saznaje Sportin.ba.
Rukovodstvo Slavije ponudilo mi je da se kalim u njihovoj B ekipi, ali to je za mene bilo neprihvatljivo jer je to četvrti rang takmičenja. Ovako smatram da je Časlav prava sredina za sticanje neophodnog iskustva u fudbalu, kazao nam je Marković.
Marković je vezni fudbaler, a njegovo najjače oružije je suptilna tehnika te zadnji pas, u stilu Zvjezdana Misimovića. Jedan je od najvećih talenata koji igra na češkim fudbalskim terenima.Ranije je imao kontakte sa omladinskom reprezentacijom Italije, a ni Česi ne sjede skrštenih ruku. Svjesni kakvog kapitalca imaju. No, uprkos tome, Markovićeva razmišljanja okrenuta su ka reprezentaciji naše zemlje, za koju želi igrati jednog dana. Pored toga, u bliskoj budućnosti priželjkuje da bude član zvučne europske ekipe.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
Cartman
-
Kontakt:
Mora da je dobar dok je otisao iz Italije u Cesku, i sigurno da ga Prandelli pazljivo prati.
-
zizu1991
-
Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:
Ako bi prisustovao utakmici mlade reprezentacije gdje bi on igrao,zviždao bi na svaki njegov kontakt s loptom i postarao se i da ostali oko mene znaju o kakvom se psihopati redi.
Onakav luđak neće donijeti ništa dobra našem timu.
Ma dobro, polako, samo smireno, ne vjerujem niti ja da će imati neku značajniju ulogu u repki, tako da, chill out

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
AllAbout
-
Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Samo ja ne razumijem što su se ljudi " napuhali " što se tiče njegovog poziva.

cuj sto su se napuhali..pa ovaj poziv ti dodje isto kao kad pomilkis cuku i das mu keks kad ujede nekog..momak nema mozak da racionalno razmislja i ne sumnjam da se kaje jos uvijek sto nije uspio da obori igraca veleza onda
Unica grande amore
-
fanatic
-
Kontakt:
AllAbout je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Samo ja ne razumijem što su se ljudi " napuhali " što se tiče njegovog poziva.

cuj sto su se napuhali..pa ovaj poziv ti dodje isto kao kad pomilkis cuku i das mu keks kad ujede nekog..momak nema mozak da racionalno razmislja i ne sumnjam da se kaje jos uvijek sto nije uspio da obori igraca veleza onda
Ne kontam cemu frka oko ovog poziva, vi ko da ste zaboravili da je rijec o Bosni i Hercegovini ? Za nas bi bilo nelogicno da ovaj lik nije dobio poziv..
-
levat
-
Kontakt:
Da se Osim bunio ne bi Jagodic zvao Pehara, a na kraju krajeva susprendovao je Osim Bobana pa ga je kasnije opet bio vratio u repku.
-
Rodeni
-
Kontakt:
ovo je dokaz da je u repki nacionalni kljuc najvazniji pa tek onda ostalo cuj Pehara pozvo u repku pa treba i Jagodica i Pehara zajedno zacerati iz Repke unas repka sluzi samo za prodaju igraca a ne za takmicenje i postizanje rezultata nebi on trebo dobiti vise poziv u repku da je ko Messi , ono sto je uradio protiv Veleza nebi nikad vise mogo igrati u ovoj naso fildzan ligi dozivotnoga suspendirati a ne poziv u repku joj bruke ove od nase repke zgadimi se kad vidim sta rade ovi od nase repke treba iz korjena promjenuti u ovom savezu sve Jagodica, Susica, Karacica sve zacerati jer nemisle dobro repki niti gledaju da pozovu najbolje igrace vec gone isti sistem politike kao i prije samo kod nas u repki ima kad nepostignes uspjeh dobijes produzenje ugovora a u svakoj normalnoj repki kad jedan trener nepostigne zacrtan cilj bude otpusten i dovodi se drugi
-
noah
-
Kontakt:
-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 11 avg 2012, 11:32
fanatic je napisao/la:Ne kontam cemu frka oko ovog poziva, vi ko da ste zaboravili da je rijec o Bosni i Hercegovini ? Za nas bi bilo nelogicno da ovaj lik nije dobio poziv..
Ustvari, kad se dobro razmisli, ovo je najpametniji post na ovoj temi.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
D€LUX
-
Kontakt:
OOO Mammicuu mu njegovu , treba tom Peharu malo jeb't mamicee....
djubreee jedno i opet dobije pozivvv , fuuujjj JAGODICU fujjjjjj
>>No body likes us but we dont care<<
-
Cartman
-
Kontakt:
D€LUX je napisao/la:OOO Mammicuu mu njegovu , treba tom Peharu malo jeb't mamicee....
djubreee jedno i opet dobije pozivvv , fuuujjj JAGODICU fujjjjjj

-
bagrcavi
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Mora da je dobar dok je otisao iz Italije u Cesku, i sigurno da ga Prandelli pazljivo prati.
Hahahaha pa ja

DRUG NEBI TI PUNCA
-
Cartman
-
Kontakt:
Gusina zena.

-
bandit
-
Kontakt:
Vlado je vratio i Suljica koji je zbog incidenta u Trebinju takodje bio suspendovan iz repke ...

-
LBJ MVP
-
Kontakt:
bandit je napisao/la:Vlado je vratio i Suljica koji je zbog incidenta u Trebinju takodje bio suspendovan iz repke ...

Opiši nam taj incident iz Trebinja?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, 231983, BarbareZeljin, bavariapivo, Beduin, Blackwargreymon, boki86, Brazzzoo123, Cautinho, CHR, denza, Edbh21, edin139, ELDIABLO20, enobarca, feniksptica, Goalgetter, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, harko35, hujdur007, IgmanskiVukovi, iluzija, Imamkarbarum, inzomni, M1k3y, Maestro^^, Marsiano, meecko, Micron, mirza_it, moreno123, MostarNeretva, napapijri1987, NEZALAGANJE, ovisnik, PointBlank, Poligon10, prijeratni mangup, Proximic, s4mke, safun79, SanaBosna, Serha, Shategabri, Shevko, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, Sveti, THEC, TofiTofita, unavita, Venom, VensanKasel, VolimBiH96, Wilshere10, Yucca, Zglavkar, zikerrz21 i 488 gostiju.