RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

pravnik1981
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la pravnik1981 » 11 avg 2012, 21:23

zodi36 je napisao/la:jel to sve sto znas.e mangup si nema govora.forumas
:arrow: :arrow:

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:24

pravnik1981 je napisao/la:
zodi36 je napisao/la:jel to sve sto znas.e mangup si nema govora.forumas
:arrow: :arrow:
da vam nije smajlija nebi znali recenicu sastaviti,ali nije to slucajnost,pa podvelezje i ima samo skolu do 4 razreda :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 avg 2012, 21:25

zodi36 je napisao/la: da vam nije smajlija nebi znali recenicu sastaviti,ali nije to slucajnost,pa podvelezje i ima samo skolu do 4 razreda :lol:
:lol: :lol: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 avg 2012, 21:26

@zodi36, ostavi buraz ljude na miru na njihovoj temi, jer ko zna sta se deilo ovo je lopovska zemlja(hocu reci da je ovo sto je napisao Bliss vrlo moguce), ovi navijaci su najmanje krivi. Ja sam sa dosta njih razgovarao PP i skoro su svi osudili poraz Veleza od Goska, ali ponavljam navijaci Veleza se nisu pitali.

Rođeni, da vam kazem nista losi, ali da bi bili u vrhu morate jos "dosta pure jesti". Ne kazem da ce i Celik biti u vrhu, mislim da ce glavnu rijec opet voditi Sarajevo, Zeljo, Borac i Siroki Brijeg. Mi i vi ako nam se ukaze prilika, zgrabicemo je :D
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 11 avg 2012, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:26

:oops: evo sav sam se zacrvenio,celik sampion

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:29

Crni gavran je napisao/la:@zodi36, ostavi buraz ljude na miru na njihovoj temi, jer ko zna sta se deilo ovo je lopovska zemlja, ovi navijaci su najmanje krivi. Ja sam sa dosta njih razgovarao PP i skoro su svi osudili poraz Veleza od Goska, ali ponavljam navijaci Veleza se nisu pitali.

Rođeni, da vam kazem nista losi, ali da bi bili u vrhu morate jos "dosta pure jesti". Ne kazem da ce i Celik biti u vrhu, mislim da ce glavnu rijec opet voditi Sarajevo, Zeljo, Borac i Siroki Brijeg. Mi i vi ako nam se ukaze prilika, zgrabicemo je :D
ma nediram ih drug,ali nemogu da podnesu realnost i cinjenice a to me nervira.cuj oni nisu dobri sto se neigra pod bijelim brijegom,oni ratovali pa ostali bez icega,njih neko vara,njih neko mrzi,njih ovo,njih ono,a nece da pogledaju ispred sebe.idu im igraci u pola sezone bez dinara odstete itd....

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 avg 2012, 21:32

Ma to ti je sve politika i po meni je nerealno da Zrinjski bude vlasnik stadiona, jer se oni vezu za ugovor od 99 godina vlasnistva, potpisan za vrijeme Herceg-Bosne za vrijeme ratnih dejstava. On je po meni pravno nelegalan, ali ocigledno su "proradili talovi". SDA i HDZ su zna se lopovske stranke i vrlo je moguce da su dogovorili oko "interesnih sfera", a Velez je tu donji
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 11 avg 2012, 21:35

Crni gavran je napisao/la:@zodi36, ostavi buraz ljude na miru na njihovoj temi, jer ko zna sta se deilo ovo je lopovska zemlja, ovi navijaci su najmanje krivi. Ja sam sa dosta njih razgovarao PP i skoro su svi osudili poraz Veleza od Goska, ali ponavljam navijaci Veleza se nisu pitali.

ma vi cete biti u vrhu ove godine,a nam je cilj sredina tabele pa tek sljedeće godine nešto očekivat.
Danas loša utakmica.Čelik nije nešto ali je dobio na borbenost i htjenje.Mi loši skroz.Mrva možda najbolji danas,ostali 0.Ćemalović se boji duela ko da je od šećera :x .hebibović ,zvonić moraju igrat od prve minute.Kodro nemože igrat lijevog beka.Mehremić veze nema.Okić opet gnjavi loptu.Imao je jednu priliku 1 na 1 i skliznu se.Demić najlošiji danas nije dao ni jednu finu loptu.Ali eto tek je 2 kolo nema veze.Imaju još kredita kod mene.
Mostar u srcu VELEŽ do groba.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:36

Crni gavran je napisao/la:Ma to ti je sve politika i po meni je nerealno da Zrinjski bude vlasnik stadiona, jer se oni vezu za ugovor od 99 godina vlasnistva, potpisan za vrijeme Herceg-Bosne za vrijeme ratnih dejstava. On je po meni pravno nelegalan, ali ocigledno su "proradili talovi". SDA i HDZ su zna se lopovske stranke i vrlo je moguce da su dogovorili oko "interesnih sfera", a Velez je tu donji
ma drug nije to tako.velezu nije u interesu da se vrati tamo.pa ono je ruglo od stadiona,sto ce velezu to.veleza gleda 1000-2000 ljudi,max se napuni kad igraju sa zrinjskim i to je to.pod bijelim brijegom nema pritiska,ni na sudije ni na igrace,i tako odlaze bodovi od kuce,a sa strane nemaju ekipu da sta uzmu i to ti je belaj onda i opstanak u pitanju.gavrane crni kad ti pika cemalovic udje i one seljacine u svlacionicu u vrapcicima moras sudit penal :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 avg 2012, 21:38

Sportski sam čestitao navijačima Čelika na pobjedi na njihovom topicu, znam ja koliko mogućnosti oko prilike ima ova ekipa, bolje istrpiti ovu mladost, nadam se da će nam se uskoro isplatiti.
Vidimo mi to sve šta se radi @ zodi, al ti ne shvataš da navijači Veleža nemaju nikakvoga uticaja na rad Uprave, i da nema dovoljan broj navijača koji mogu da izvrše pritisak na rad iste.
Ovo sam isto pisao @ gavranu, nek' ti čovjek potvrdi.
Šta ti očekuješ majke ti, pa nije Premijer liga BH, engleska liga, da ljudi žive za nogomet, imaju ovi ljudi mnogo " pametnijeg " posla od brige za sportske kolektive.
Mnogi nemaju posla, gledaju kako da prežive, racionalno se ponašaju u svakom slučaju.
Ne možeš da očekuješ da Velež ima podršku kao, recimo Čelik jer Mostar nije homogena sredina kao Zenica,
Evo se nedavno uzeo autobus, malo po malo se klub diže na neki veći nivo, al trebaš da shvatiš da je Velež u rukama određenog broja ljudi koji nemaju nikakve veze s nama " običnim smrtnicima " i to je razlog ovakvog stanja Veleža.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 11 avg 2012, 21:41

zizu1991 je napisao/la:Sportski sam čestitao navijačima Čelika na pobjedi na njihovom topicu, znam ja koliko mogućnosti oko prilike ima ova ekipa, bolje istrpiti ovu mladost, nadam se da će nam se uskoro isplatiti.
Vidimo mi to sve šta se radi @ zodi, al ti ne shvataš da navijači Veleža nemaju nikakvoga uticaja na rad Uprave, i da nema dovoljan broj navijača koji mogu da izvrše pritisak na rad iste.
Šta ti očekuješ majke ti, pa nije Premijer liga BH, engleska liga, da ljudi žive za nogomet, imaju ovi ljudi mnogo " pametnijeg " posla od brige za sportske kolektive.
Mnogi nemaju posla, gledaju kako da prežive, racionalno se ponašaju u svakom slučaju.
Ne možeš da očekuješ da Velež ima podršku kao, recimo Čelik jer Mostar nije homogena sredina kao Zenica,
Evo se nedavno uzeo autobus, malo po malo se klub diže na neki veći nivo, al trebaš da shvatiš da je Velež u rukama određenog broja ljudi koji nemaju nikakve veze s nama " običnim smrtnicima " i to je razlog ovakvog stanja Veleža.
ma stipu ga vidiš da je došao da provocira.nerazumiju oni kako je u mostaru.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:41

zizu1991 je napisao/la:Sportski sam čestitao navijačima Čelika na pobjedi na njihovom topicu, znam ja koliko mogućnosti oko prilike ima ova ekipa, bolje istrpiti ovu mladost, nadam se da će nam se uskoro isplatiti.
e vidis da mozemo pricati jer si realan i slazem se sa tobom,jedino se neslazem da vi tu nemozete nista,mozete itekao,protesti,pritisci da se jednom kaze kako jeste,ali ako ne,onda se trebate pomiriti sa time i nedizati frku ako recimo zavrsite 10 ili sta znam koji.nemozete ocekivati evropu,borbu za titulu kad je takvo stanje.ono volit svoj klub ok,dati mu podrsku ok,ali biti krajnje realan i netraziti nesto nemoguce

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 avg 2012, 21:52

zodi36 je napisao/la: e vidis da mozemo pricati jer si realan i slazem se sa tobom,jedino se neslazem da vi tu nemozete nista,mozete itekao,protesti,pritisci da se jednom kaze kako jeste,ali ako ne,onda se trebate pomiriti sa time i nedizati frku ako recimo zavrsite 10 ili sta znam koji.nemozete ocekivati evropu,borbu za titulu kad je takvo stanje.ono volit svoj klub ok,dati mu podrsku ok,ali biti krajnje realan i netraziti nesto nemoguce
Kako misliš da možemo nešto, protesti ? Nije nas bilo gotovo godinu dana na utakmicama Veleža kada smo izgubili kući za 1 maj prošle godine, išli na tekme rukometaša, njih bodrili, niko nas nije hebao niti 1 % što nas nema iza gola.
Red Army je velik samo njegovim članovima, ostali građani ovoga grada ga smatraju jadnim, bijednim, budalama, i rečenice usmjerene od građana ovoga grada tim navijačima su tipa : " koje budale, idu na utakmice, gledaju onaj jad i čemer, našu kozju ligu, daju pare, skaču k'o budale, izgube glas radi budala..."
Kada podršku šire javnosti nemaš, nemožeš ti na 50 ljudi graditi klub, ako me shvataš šta hoću reći.
Niko od Veleža i ne traži nemoguće, traži se da se polako gradi, i ka tome teže ljudi koji ga prate, mislim ono malo ljudi koji ga prate.

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 21:58

i protesti i parole,i odlasci pred opstinu,pred vladu.letci,plakati,imati jednog predstavnika ispred r.a koji ce vas zastupati,koji ce ici na sastanke vrha kluba,kao kod nas.celiku je najvise pomogao nacelnik,odnosno sportu uopste,i radi toga sto covjek voli sport ali bogami i radi pritiska javnosti.jarane moj,u opstinskom budjetu ima dovoljno para,samo ih treba ravnomjerno rasporediti,jedne godine gradit trzni centar,jedne puteve a bogami i jedne za sportsku infrastrukturu.nemoze se od donacija zivjeti,evo nek vas ima 1000 clanova i svi date po 20 km( a odakle) to je 20,000,jedne samo pripreme,kap u moru,u opstini su pare,drzavna jasla,samo ih treba izmusti,milom ili silom

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 11 avg 2012, 22:00

zodi36 buraz, imas vise energije nego Grabovica i Salakovac zajedno :D ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 avg 2012, 22:00

Sve je to na tankom ledu, nisu ljudi zainteresovani za takve vrste aktivnosti, ljudi su učahureni u sebe, i to je najveći problem.

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 11 avg 2012, 22:00

zodi36 je napisao/la:
e vidis da mozemo pricati jer si realan i slazem se sa tobom,jedino se neslazem da vi tu nemozete nista,mozete itekao,protesti,pritisci da se jednom kaze kako jeste,ali ako ne,onda se trebate pomiriti sa time i nedizati frku ako recimo zavrsite 10 ili sta znam koji.nemozete ocekivati evropu,borbu za titulu kad je takvo stanje.ono volit svoj klub ok,dati mu podrsku ok,ali biti krajnje realan i netraziti nesto nemoguce
A jesi se ti svom nacelniku zalio i pravio proteste sto je celiku zadnje 4 sezone plafon 9 mjesto?
Ovde dosao pamet prosipati?
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 22:02

sta cu drug.mozemi se.ozenjen covjek,meni nije ni zamjeriti.da sam tvojih godina a subota vece a ja na forumu,to bi bilo nemoguce,a ovako sam osudjen,dok ova moja sirotica nepospremi ovaj sto i da idem lagano u besiku :lol:

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 22:04

Borg je napisao/la:
zodi36 je napisao/la:
A jesi se ti svom nacelniku zalio i pravio proteste sto je celiku zadnje 4 sezone plafon 9 mjesto?
Ovde dosao pamet prosipati?
ovdje nije rijec o plasmanu nego o infrastrukturi i navijacima,citaj malo

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 11 avg 2012, 22:05

Kakav moron :shock:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.